...Оставяме го да отлежава няколко години в бутилка, за да се смесят вкусовете на дървото с виното. Но то може да продължи да отлежава и в вашето избено помещение.
...La Cave Patrimoniale Sàrl заема уникална позиция в индустрията на виното. В контекста на другите търговци на вино, ние разполагаме с мрежа от агенти, търговци, търговци и частни клиенти, и поддържаме специални отношения с нашите колеги търговци, което ни дава уникален достъп до десетки хиляди от най-изтънчените вина в света. Ние предоставяме безпристрастни експертни съвети, за да позволим на клиентите да създадат ненадмината изба.
...Тази смес е изградена около луда идея да се съчетаят два типа производство на ром - френски и английски.
Френските Антили са световно известни с производството на уникален ром, произхождащ от прясно изцеден тръстиков сок.
Барбадос също е известен с производството на ром с високо качество на базата на меласа, с блендове от двойна дестилация в аламбик и колона.
Нашият майстор на виното умело е...
...Наричат го също "Ликьор на Нектарите на Боговете". Идеалната напитка, независимо от повода. Песни са били пеени за него и всички те са весели и вдъхновяващи. Той притежава антиоксидантно действие. И според диетолога Колинс Акanno, този нектар, освен че съдържа витамини A, B1, B2 и C, които помагат за предотвратяване на мускулна дегенерация, "виното от палмови дървета съдържа калий, който помага...
Макон-Люни
Емблематичен винен тероар
Домейнът Кинтефьойл се намира в лозарството Маконен, в сърцето на Южна Бургундия, в общината Люни. Този винен тероар е подходящ за производството на вина, произхождащи основно от Шардоне, което се развива лесно върху глинесто-варовиковите и мергелисти, дори глинесто-силициеви почви на хълмовете и платата на апелацията.
От 1927 г. този винен регион е свидетел н...
...Залбаус Реда от сорта Вердехо се характеризира с аромат и вкус на тревисти и плодови нюанси, съпроводени от отлична киселинност. Оригинален е на вкус с характерния си горчив привкус, заедно с ярко изразена плодова нотка. Комплекс от качества, които правят виното много хармонично.
За производството на Залбаус Реда се използва местният сорт грозде от наименованието, сорт Вердехо, който заема най...
... Laurent-Perrier.
Перфектна температура за пиене - Поддържа виното на температура от хладилника за час на масата
Ефективно охлаждане - Термалната проводимост поддържа виното охладено, естествено и ефективно
Изработен от алуминий - Прост, модерен дизайн, който е ефективен, стилен и изискан
Без директен контакт с леда - Тъй като няма контакт с леда, бутилките остават охладени, без капене и без конденз.
Използва само пет ледени кубчета - С охладителя за вино Hielo® можете да спестите приблизително 92% енергия/емисии в сравнение с обикновената ледена кофа.
...НЕКА НАШИЯТ ОПИТ ВИ НАСОЧИ
От 1919 г. ние сме успешен играч в транспорта на ВИНО и СПИРТНИ НАПИТКИ, много специфичен сектор, който изисква специализирани знания.
Нашите услуги обхващат цялата логистична верига за вино и спиртни напитки: внос, митнически формалности, складиране и накрая разпределение на местно или международно ниво.
Благодарение на нашето присъствие във всички стратегически области на света на виното и спиртните напитки (Европа, Азия, Южна Африка и др.), ние контролираме вашата логистична верига от начало до край.
...Самозалепващият етикет е най-важното комуникационно средство за напитките, тъй като предоставя на потребителя цялата необходима информация, за да избере правилното вино. Златното фолио с релеф подчертава качеството на виното. Етикетите се произвеждат на ролки и се нанасят на бутилките машинно.
...Алтернатива на техниките за дезалкохолизация на виното, Redux оценява и запазва качествения потенциал на мъстта благодарение на контрола на процеса и използваните мембрани.
Световното търсене на вино с намалено алкохолно съдържание намира с Redux качествено решение.
...LUKE’S е чисто забавление с Hard Seltzer. Платформа за развлечения. Тя се отличава с отличен вкус и ви кани да се потопите в удоволствието от пиенето.
LUKE'S Hard Seltzer се състои само от газирана кристална вода, щипка плодови аромати в четири различни вариации. Точното количество естествено ферментирало алкохол и много чисто Seltzer забавление.
Той е без глутен, веган и има само 31 kcal на 100 мл, т.е. с една трета по-малко от бирата и само малка част от виното или спиртните напитки – лесната алтернатива за перфектно пиене. Потопете се! Пийте отговорно, мин. възраст 16 години.
...Espace е изработен от най-добрите материали (алуминиева структура отвътре и отвън и екструдирана полистиролна изолация). Espace осигурява перфектно съхранение и стареене на вашите бутилки, благодарение на климатична система, която гарантира оптимална температура и хигрометрия за виното. ESPACE 900 ESPACE 1900 ESPACE 2900 ESPACE 3900 Модел Брой рафтове Капацитет Размери в см Височина x Ширина x Дълбочина Максимален брой рафтове ESPACE 900 23 990 Бутилки 205 x 187 x 117 67 ESPACE 1900 47 2040 Бутилки 205 x 187 x 223 139 ESPACE 2900 71 3090 Бутилки...
...Дълбоко рубинено червено вино с изразен тревист и подправен аромат. Силното и узряло тяло се усеща при първата глътка, омекотено от правилната киселинност и меките танини. Виното предлага кадифен и добре балансиран вкус, на небцето вкусът е интензивен, но сложен. Освобождава дълъг аромат и послевкус на тютюн, добре смесен с дървесни аромати.
...Витинио: 100% Негроамаро. Зона на производство: Саленто, между провинциите Бриндизи и Лече. Получен от ферментация в стомана на грозде Негроамаро, това е сухо и дълготрайно вино в вкуса.
В аромата се появяват нотки на червени плодове като касис, черен къпин, малина и вишна, както и балсамови нотки от средиземноморска растителност.
Благодарение на структурата на танините си, които не са твърде натрапчиви, виното предлага добра универсалност, съчетавайки се с узрели колбаси и сирена с умерена зрялост, основни ястия на основата на месо, както бели, така и червени меса, печени и на скара.
Историята на Vauzy-Chassangue започва в Тиер, в Оверня, в сърцето на Франция, земя на мощни и плодородни вулкани с суров климат. Градът, построен на склоновете на планината, е пресечен от река Дурол на 450 метра денивелация. Нейните води, свободни от варовик, притежават изключителни качества за закаляване на стомана. Така, от Средновековието насам, в всяка улица, в всяка къща, семейства на ножари ...
...Организираме достъпни турове в Валенсия; това може да включва организиране на хотел, трансфер от летището, екскурзии в града и хранения в достъпни ресторанти. Също така организираме достъпни турове извън града - до езерото Албуфера, заобиколено от гора и полета с ориз за паеля; или винен тур до достъпна изба в региона на виното Утиел-Рекена.
...Виното е внимателно приготвено, така че алкохолът да бъде отстранен точно преди бутилиране, запазвайки органолептичните му характеристики, като се премахва само алкохолното и калоричното съдържание на това червено вино с обилна плодова проява, богато на нюанси от червени плодове.
Цвят кестеняво червен, средна дълбочина. Пряка арома, винена, напомняща на гроздова ципа, червени плодове и леки...
...Alò е ценен вино, получено от грозде Aleatico, изсушено на слънце в лозето. След естествена ферментация, виното се оставя да отлежава в малки дървени бъчви. Производството на този сладък винен сорт с късна реколта е ограничено до 500 бутилки годишно.
Виното е богато с много широк ароматен профил, от плодовия вкус на сушена слива до цветния на роза и подправковия на канела, представя се в...
...Цвят: интензивно рубинено червено.
Аромати: широк и устойчив с осезаема нотка на череша и ванилови нюанси.
Вкус: плътен, кръгъл с меки и балансирани танини.
Температура на сервиране: 16-18°C.
Съчетания: отличен за придружаване на печено червено месо, дивеч и зрели сирена.
Винарство: след отстраняване на гроздовите стъбла, мъстта остава в мацерация с ципите за 6-7 дни при температура 24-26°C. След завършване на малолактичната ферментация, част от виното отлежава в барици, а другата част в стомана.
Способност за стареене: 2 и повече години в зависимост от реколтата.
...Масата за кафе Лазули е свързана с виното божество на даоизма, което е част от групата на Осемте безсмъртни в китайската митология. Според легендата, Лан Цайхе е пил вино, говорил е само истината и винаги се е обличал в синьо.
... произхода на виното, алкохол,
балончета, сладост, ароматизиране, цветове…)
- Модерен и гъвкав производствен инструмент
- Възможност за предлагане на персонализиране на опаковката от само 600 бутилки
и пълна персонализация (вино + опаковка) от 6000.
...
Препоръчителна доза: Приемайте 1-2 капсули 3 пъти дневно с течност.
Намираме най-старите и здрави хора в страни, където виното се консумира често. Има много доклади за ползите за здравето от умерената консумация на червено вино. Според тях, сърдечно-съдови заболявания могат да бъдат предотвратени, а напитката също допринася нещо срещу определени форми на рак. Материалът, който прави червеното вино толкова здравословно, е OPC. Пълното наименование на OPC е "Олигомерни процианидини". Всъщност, хранителното вещество не е само едно вещество,...
...Дори в областта на виното, дигиталното присъствие е от съществено значение. Клиентът постоянно търси нови продукти онлайн и да го уловите в това търсене с уебсайт на високо ниво, оптимизиран за всички устройства и с онлайн магазин, представлява голяма помощ за увеличаване на видимостта на вашата компания, за придобиване на потенциални клиенти и увеличаване на продажбите. Затова създаваме уебсайтове с онлайн магазини и разработваме комуникационни стратегии, за да подкрепим винопроизводителите в постигането на тези цели.
...Имение, което от 1808 година отглежда лозята си с най-голямо уважение към естествения баланс и тероара. Семейният девиз "Fac et Spera" – прави и се надявай – казва всичко. Две думи, които обобщават търпението и смелостта, които изисква това изкуство: търпение спрямо природата, която пребивава; смелост за винопроизводителя, който наблюдава, избира и помага. Виното ще бъде вярно изражение на тази алхимия.
...Пауло Лауреано е един от най-водещите и важни португалски винопроизводители, известен с Herdade do Mouchao и Paulo Laureano vinus. Според Пауло, Алентежу предлага идеални условия за лозарство по отношение на климат и почва, които предимно се състоят от гранит и глина. Пауло използва само автохтонни сортове грозде (Tinta Grossa, Alfrocheiro, Antao Vaz, Roupeiro) с уникални свойства и дълга история и традиция около виното. Ниските добиви и специалните сортове грозде произвеждат кръгли, меки и балансирани вина, които се харесват по целия свят.
...Произхожда от града Пуйер, в китайската провинция Юан, той е единственият чай, който, както виното, се подобрява с времето.
Чаят Пуер първоначално е опакован в компресирана форма, за да улесни транспортирането му с кервани към Тибет.
Чаят Пуер притежава ненадминати лечебни свойства. Той е продукт на земята и произлиза от чаените дървета с големи листа, които растат в Юнан. Суши се на слънце след ферментация, за да получи цялата си сила и вкус.
...Нашата звезда. Класическата винена кутия, току-що от винаря, с надпис 'Виното носи радост'. Имате ли въпроси?
Размер: около 46x30,5x24см
Тегло: 2,2 кг...
... червено сухо вино от реколта предлага изключителна концентрация и качество.
С алкохолно съдържание от 12,5% и реколта 2015, Gozauri Saperavi е готово за дегустация сега, но обещава и изключителен потенциал за стареене, подобрявайки се с течение на десетилетията. Общото производство е ограничено до 11 000 бутилки от 0,75 L, което го прави ценна придобивка за всеки любител на виното.
Винификация: Gozauri Saperavi 2015 е изработено с особено внимание.
... ароматни прекурсори (например за 3 MH), аминокиселини и GSH. Те са важни за по-късното проявление и стабилност на ароматния потенциал в виното. Вината, произведени по този начин, са по-комплексни и хармонични.
Растителен помощен продукт: Стимулация на процесите на развитие...