Франция, Auros
...Патé с фоа гра от патица 20 % Патé за уикенда, бурканче от 175 г, 20 % фоа гра от патица. Произведено от ESAT в Перигор (учреждение за помощ на реинтеграцията на хора с увреждания). Съставки: мазно и постно свинско месо от Югозападна Франция IGP, фоа гра 20 %, сол, черен пипер. Разполагаме също в същия формат с: Баски патé с пипер от Еспелет, Патé от страната с флок от Гаскон, терина от патица с портокал, терина от заек с лимонов мащерка, терина от страната с кестени, рилета от чиста патица и гратон от патица, Други продукти от тази категория Не се колебайте да ни попитате за нашия каталог и цените.
ufs.country_names.RU, Saratov
...Пресните грахчета често се консумират като гарнитура, с варено и подправено масло и/или мента. Обикновено се добавят сол и пипер към граха, но когато вече е сервирано. Пресните грахчета също се използват за приготвяне на месен пай, печен в тава, салати и запеканки от ориз или картофи с зеленчуци. Грахът се вари и се използва за супи и основни ястия, като грахова каша. В днешно време грахът...
Германия, Gelsenkirchen
...растително масло (соево и/или рапично) и палмово масло (палмово масло и/или фракционирано палмово масло), подправка [царевично малтодекстрин, захар, лимонена киселина, калиев хлорид, оризово брашно, сол, мононатриев глутамат, естествени и изкуствени аромати (царевично малтодекстрин, екстракт от мая, мононатриев глутамат, дисодиев инозинат и гуанилат, картофено нишесте, арабска гума), хидролизирано соево протеиново, дехидратиран лук, екстракти от подправки (включително червен чили пипер), натриев бикарбонат, оцветители, дисодиев инозинат и гуанилат.
Испания, Cox (alicante)
...Маслината на баба принадлежи към сорта вердиал. Тази маслина се характеризира, наред с другото, с подправка с ниско съдържание на сол, от която подчертаваме следните съставки: Чесън Лавров лист Сладък червен пипер...
Турция, Istanbul
...СЪСТАВКИ: Салфетка / Сол и пипер / Захар / Зъбочистка ХИГИЕННА АЛТЕРНАТИВА ЗА КОНСУМИРАНЕ НА ХРАНА 100% РЕЦИКЛИРУЕМА СПЕСТЯВАЙТЕ ЕНЕРГИЯ И ВОДА ИЗИСКАН И ЕЛЕГАНТЕН ВИД ФУНКЦИОНАЛНИ И ВЪПРЕКИ ТОВА ДОСТЪПНИ ДИЗАЙНИ РАЗНООБРАЗНИ / КОМБИНИРАНИ И СОЛДИРАНИ И В СТАНДАРТНА ОПАКОВКА ПРЕКРАТЕТЕ ГРИЖИТЕ С ПРАНЕТО НА ЧИНИИ И СПЕСТЕТЕ ВРЕМЕТО СИ СУРОВИ МАТЕРИАЛИ: Полистирол, Полипропилен РАЗМЕРИ: 180 мм ЦВЕТОВЕ: Прозрачен, Бял, Черен...
Франция, Coufouleux
...Мини буркан за подправки Mini Spice Round от PET 100 мл с капачка 38 SP400 е пластмасова опаковка, идеална за опаковане на всякакви подправки: сол, пипер, къри, чили, магданоз и др. Референтен номер: MINISPICEROUND100 мл: 100 Диаметър: 42 Височина: 101 Тегло (г): 0 Тип капачка: 38/400...
Франция, Grigny
...Съставки: Пшенично брашно - 30%, зеленчуци (чушка, лук червен) - 20%, говеждо месо - 19%, вода, сланина - 8%, соев сос (вода, соеви зърна, пшеница, сол), слънчогледово масло, сол, захар, бяло вино, глутамат, сусамово масло, черен пипер, джинджифил на прах, тапиока, E412 гуарова гума. Средни хранителни стойности за 100g продукт: Енергия 820kJ / 196kcal, мазнини 8,0g (от които наситени мазнини 2,4g...
Малта, Triq L-Oratorju In-Naxxar
... годност на крема, затова е добре да го заредите преди съхранение. Списък на съставките 250 г изчистени и измити пилешки дробчета 2 супени лъжици масло 1 чаена лъжичка нарязан магданоз Половин чаена лъжичка черен пипер Сол 2 нарязани скилидки чесън 100 мл двойна сметана 23 бисквити Грахам или триъгълници от тост Желирано червено френско грозде (по желание) Отцедени каперси Целите пилешки дробчета се почистват и се оставят настрана. Загрейте плитък тиган на среден огън и добавете дробчетата.
Франция, Castelnaudary
...Харикот лингот произход Франция, сос (на основата на свинско месо, подправки, зеленчуци, чесън, домат), сол, пипер. СЪВЕТ НА ШЕФА: Могат да се добавят към касулет или просто да придружават месо. Опитайте да ги изсипете в ястието с печено пиле в края на готвенето. Приготвените бобчета: една много проста, но толкова вкусна рецепта!
Турция, Istanbul
...Тази машина може да произвежда и запълва стик пакети напълно автоматично. Машината може да запълва гранулирани продукти като Златно кафе, сол, захар, пипер, подсладители, подправки и семена и др. Машината е подходяща за нови проекти и пазарни тестове. Лесен и прост тип за производство на стик пакети с гранулирани продукти.
Германия, Greven
...ЗАМОЗЕНА СУШЕНА ЗЕЛЕНИНА И ПОДПРАВКИ НЕОБХОДИМИ ЗА ФИНО АРОМАТ Потребителите купуват зеленина нарязана на свежо или в саксия, сушена, замразена или маринована в масло или сол. Но не всеки потребител има зелен палец и не на всяка зеленина й подхождат тези методи на консервиране. Замразената сушена зеленина е интензивно зелена, ароматна и се съхранява особено дълго. Така тя може да се използва в...
Франция, Cournon D'auvergne
...Моркови*(72%), Bleu d'Auvergne* AOP (пастьоризирано краве мляко) (14%), сол, млечнокисели ферменти и заздравители), слънчогледово масло*, лук*, сол, оризово брашно*, ябълков оцет*, черен пипер* *Съставки от биологично земеделие - Алерген Препоръки за употреба Идеален за намазване върху филийки прясно хляб, за придружаване на зеленчукови пръчици или грисини. Можете също така да обогатите вашите...
Франция, Saint-André-Le-Puy
...Описание: Създадохме тези мини колбаси от месо на френски свине, като добавихме пипер "Espelette AOP". Идеални за аперитив! Списък на съставките: Месо от свиня, свинска мазнина, сол, ЛАКТОЗА, подправки (включително пипер "Espelette" 0,3%), декстроза, захароза, ароматно растение, натурален аромат, консервант: калиев нитрат, ферменти, годен за консумация колагенов черва от говеждо. Да се съхранява при температура под 18°C. Месо от свиня: Франция. Не съдържа глутен. Срок на годност: 45 дни...
Други Продукти
сосиски от Оверня
сосиски от Оверня
Франция, Mietesheim
...Изразителна, но деликатна, тази горчица с леко пикантен вкус и цялата ароматика на пипера от Еспелет е много ароматна. Истински успех в комбинация с бели и червени меса, а дори и с риба на хартия. Прекрасна за подправяне на сосове, винегрети, майонези… и за покриване на меса за грил. Съставки: Вода, семена от горчица, оцет, доматено пюре (домат, сол, подкислител: лимонена киселина E330), сол, захар, прах от пипер Еспелет (1,3%), консервант: натриев бисулфит. Съществува и в кофа от 1,1 кг.
Турция, Istanbul
...Лют Червен Пастет 19кг Съставки: Лют червен пипер, сол (максимум 5% добавена сол в сухо вещество), лимонена киселина, съдържа кора и семена. Нетно тегло: 19,35 кг Категории: Паста...
Съответстващи продукти
IMRA ПАСТА ОТ ПИПЕР 19,35КГ - PET ОПАКОВКА
IMRA ПАСТА ОТ ПИПЕР 19,35КГ - PET ОПАКОВКА
Германия, Aachen
...натриеви карбонати, натриеви ацетати), захар, усилватели на вкуса (мононатриев глутамат, динатриев 5-рибонуклеотид), аромати, екстракт от мая, лук на прах, оцветители (екстракт от червен пипер, кармин)], растително масло (слънчогледово).
Турция, Izmir
...* 10г Екстра Вирджин Зехтин * 10г Оцет * 10г Лимонов сос * 10г Сироп от нар * Сол * Захар * Чили пипер * Мащерка * Мента * Черен пипер...
Турция, Sakarya
... предпочитанията, това е смес, която се използва за завършване на рибите, които ще се готвят на скара, във фурна или на пара, с материали, обогатени с подходящи подправки. Съдържание: Куркума, лют червен пипер, черен пипер, мащерка, бахар, дафинов лист, бял пипер, сумах, царевично брашно, сол, луков прах и чеснов прах съдържа брашно...
Франция, Sète
...1 пакет с калмари, чесън, лук, плънка (месо или риба по избор), сол, пипер, магданоз, доматен сос, зехтин, "айоли" и бяло вино. Препоръчваме да размразите калмарите под вода непосредствено преди приготвянето. Напълнете тръбите с избраната от вас плънка и затворете края на тръбата с клечка за зъби. Запържете чесъна, лука и магданоза. Добавете доматения сос и бялото вино. Включете пълнените тръби и оставете да къкри 25 до 35 минути на слаб огън. В момента на сервиране, смесете айолито със соса. Сервирайте с паста или ориз.
Турция, Ankara
...Зелените гриловани маслини, които се приготвят чрез отстраняване на костилката и се предлагат за продажба в стъклени буркани, са известни и като барбекю маслини. По време на производствения процес се създава различен ароматен вкус, като се смесват ечемичени лук с различни подправки и зехтин. В грилованите маслини няма консерванти или добавки. Зелените гриловани маслини помагат за развитието на костите и зъбите на децата, намаляват стомашната киселина и елиминират недостига на калций. Маслината, която привлича различни вкусове, е дори по-здравословна заради ниското си съдържание на сол.
Испания, Murcia
...Печени солени бадеми с различни вкусове, като розмарин, трюфел, пикантен червен пипер, опаковани в стъклени/пластмасови буркани от 120g/150g или кубчета от 1kg-5kg, вакуумно опаковани в 1kg торби.
Турция, Mersin
...Чушките Марас обикновено се срещат само смлени и, за разлика от повечето чили на люспи, с които може да сте запознати, не са напълно сухи. Чушките Марас са известни със своя богат, сложен и леко сладък вкус. Чушките Марас, регистрирани семена от чушки, принадлежащи на региона Кахраманмараш (ТУРЦИЯ), се отглеждат и сушат в Марас, който има най-подходящите климатични условия за тези семена. Чушките, приготвени с добавяне на подходящо количество сол и масло, се наричат чушки Марас.
Турция, Istanbul
...Гурме стил много вкусен и пикантен чили сос, приготвен с печени капия пиперки, сушени на слънце люти чушки, чесън, мед и сол, ферментирал в бъчви в продължение на 1-2 седмици, след което е приготвен с малко доматено пюре и оцет за финален щрих. Това е "меката" версия на соса Allezz Roasted Hot Pepper Sauce. Той е много вкусен и уникален пикантен сос, който може да се консумира с всякакви ястия...
Италия, Parma
...За него е необходимо да "жертва" най-ценната част от прасето. Всъщност, Culatello di Zibello DOP, неоспоримият принц на всички колбаси, "се прави" от централните мускули на бедрото. Прясно месо от тежки италиански свине, обработено с внимание и оформено в типичната форма на круша. Сол и черен пипер, 15 дни в хладилна камера за почивка, след което е завързано на ръка в естествена пикочен мехур...
Франция, Saint-Fraimbault
...Истински символ на нормандската гастрономия, традиционните черва са били преосмислени, за да ви предложат версия с аромати на сено. Създадена от шеф Хуберт Нобис, тази рецепта отново е резултат от тристранно партньорство между шефа, трансформационната работилница "лес Горроннаиз" и нас. От 1988 г. семейството Кузен разработва различни колбасарски продукти в своята работилница в Горрон, с цел винаги да подчертава традицията. Съставки: стомаси и крака на говеда, моркови, бяло вино, лук, вода, сол, пипер, сено...
Турция, Istanbul
... консумативи в медицинската индустрия Плодове и зеленчуци, поставени в чиния Опаковки за чай (включително лъжица, пакет чай и захар) или други подобни опаковки (сол, пипер, салфетки, клечки за зъби и др.)...
Франция, Lyon
...Оригинален сос за придружаване на вашите пасти или за обогатяване на вашите пици Съставки: Домати - Чушки - Червен лук - Чесън - Мащерка - Босилек - Лавров лист - Зехтин - Къри - Сол - Пипер...
Франция, Paris
...Цветчета от царевица, масло от лешник, лешници от Червиони, розова сол от Хималаите, черен пипер Алергени: лешници, следи от глутен ДЕТАЙЛИ ЗА АРТИКУЛА Идеален за панировка на месо, риба или сирене и може да се поръсва и върху салати.
Популярни държави за този термин за търсене

Приложението на europages вече е тук!

Използвайте нашия подобрен инструмент за търсене на доставчици или създавайте заявки на ход с новото приложение на europages за купувачи.

Изтеглете от App Store

App StoreGoogle Play