...Патé с фоа гра от патица 20 %
Патé за уикенда, бурканче от 175 г, 20 % фоа гра от патица. Произведено от ESAT в Перигор (учреждение за помощ на реинтеграцията на хора с увреждания). Съставки: мазно и постно свинско месо от Югозападна Франция IGP, фоа гра 20 %, сол, черен пипер. Разполагаме също в същия формат с: Баски патé с пипер от Еспелет, Патé от страната с флок от Гаскон, терина от патица с портокал, терина от заек с лимонов мащерка, терина от страната с кестени, рилета от чиста патица и гратон от патица,
Други продукти от тази категория
Не се колебайте да ни попитате за нашия каталог и цените.
...Пресните грахчета често се консумират като гарнитура, с варено и подправено масло и/или мента. Обикновено се добавят сол и пипер към граха, но когато вече е сервирано. Пресните грахчета също се използват за приготвяне на месен пай, печен в тава, салати и запеканки от ориз или картофи с зеленчуци. Грахът се вари и се използва за супи и основни ястия, като грахова каша. В днешно време грахът...
...Маслината на баба принадлежи към сорта вердиал. Тази маслина се характеризира, наред с другото, с подправка с ниско съдържание на сол, от която подчертаваме следните съставки:
Чесън
Лавров лист
Сладък червен пипер...
...СЪСТАВКИ: Салфетка / Сол и пипер / Захар / Зъбочистка
ХИГИЕННА АЛТЕРНАТИВА ЗА КОНСУМИРАНЕ НА ХРАНА
100% РЕЦИКЛИРУЕМА
СПЕСТЯВАЙТЕ ЕНЕРГИЯ И ВОДА
ИЗИСКАН И ЕЛЕГАНТЕН ВИД
ФУНКЦИОНАЛНИ И ВЪПРЕКИ ТОВА ДОСТЪПНИ ДИЗАЙНИ
РАЗНООБРАЗНИ / КОМБИНИРАНИ И СОЛДИРАНИ И В СТАНДАРТНА ОПАКОВКА
ПРЕКРАТЕТЕ ГРИЖИТЕ С ПРАНЕТО НА ЧИНИИ И СПЕСТЕТЕ ВРЕМЕТО СИ
СУРОВИ МАТЕРИАЛИ: Полистирол, Полипропилен
РАЗМЕРИ: 180 мм
ЦВЕТОВЕ: Прозрачен, Бял, Черен...
...Мини буркан за подправки Mini Spice Round от PET 100 мл с капачка 38 SP400 е пластмасова опаковка, идеална за опаковане на всякакви подправки: сол, пипер, къри, чили, магданоз и др.
Референтен номер: MINISPICEROUND100
мл: 100
Диаметър: 42
Височина: 101
Тегло (г): 0
Тип капачка: 38/400...
... годност на крема, затова е добре да го заредите преди съхранение.
Списък на съставките
250 г изчистени и измити пилешки дробчета
2 супени лъжици масло
1 чаена лъжичка нарязан магданоз
Половин чаена лъжичка черен пиперСол
2 нарязани скилидки чесън
100 мл двойна сметана
23 бисквити Грахам или триъгълници от тост
Желирано червено френско грозде (по желание)
Отцедени каперси
Целите пилешки дробчета се почистват и се оставят настрана. Загрейте плитък тиган на среден огън и добавете дробчетата.
...Харикот лингот произход Франция, сос (на основата на свинско месо, подправки, зеленчуци, чесън, домат), сол, пипер.
СЪВЕТ НА ШЕФА:
Могат да се добавят към касулет или просто да придружават месо.
Опитайте да ги изсипете в ястието с печено пиле в края на готвенето.
Приготвените бобчета: една много проста, но толкова вкусна рецепта!
...Тази машина може да произвежда и запълва стик пакети напълно автоматично. Машината може да запълва гранулирани продукти като Златно кафе, сол, захар, пипер, подсладители, подправки и семена и др. Машината е подходяща за нови проекти и пазарни тестове. Лесен и прост тип за производство на стик пакети с гранулирани продукти.
...ЗАМОЗЕНА СУШЕНА ЗЕЛЕНИНА И ПОДПРАВКИ
НЕОБХОДИМИ ЗА ФИНО АРОМАТ
Потребителите купуват зеленина нарязана на свежо или в саксия, сушена, замразена или маринована в масло или сол. Но не всеки потребител има зелен палец и не на всяка зеленина й подхождат тези методи на консервиране.
Замразената сушена зеленина е интензивно зелена, ароматна и се съхранява особено дълго. Така тя може да се използва в...
...Моркови*(72%), Bleu d'Auvergne* AOP (пастьоризирано краве мляко) (14%), сол, млечнокисели ферменти и заздравители), слънчогледово масло*, лук*, сол, оризово брашно*, ябълков оцет*, черен пипер*
*Съставки от биологично земеделие - Алерген
Препоръки за употреба
Идеален за намазване върху филийки прясно хляб, за придружаване на зеленчукови пръчици или грисини. Можете също така да обогатите вашите...
...Описание:
Създадохме тези мини колбаси от месо на френски свине, като добавихме пипер "Espelette AOP". Идеални за аперитив!
Списък на съставките:
Месо от свиня, свинска мазнина, сол, ЛАКТОЗА, подправки (включително пипер "Espelette" 0,3%), декстроза, захароза, ароматно растение, натурален аромат, консервант: калиев нитрат, ферменти, годен за консумация колагенов черва от говеждо. Да се съхранява при температура под 18°C. Месо от свиня: Франция. Не съдържа глутен.
Срок на годност: 45 дни...
...Изразителна, но деликатна, тази горчица с леко пикантен вкус и цялата ароматика на пипера от Еспелет е много ароматна.
Истински успех в комбинация с бели и червени меса, а дори и с риба на хартия. Прекрасна за подправяне на сосове, винегрети, майонези… и за покриване на меса за грил.
Съставки: Вода, семена от горчица, оцет, доматено пюре (домат, сол, подкислител: лимонена киселина E330), сол, захар, прах от пипер Еспелет (1,3%), консервант: натриев бисулфит.
Съществува и в кофа от 1,1 кг.
...Лют Червен Пастет
19кг
Съставки: Лют червен пипер, сол (максимум 5% добавена сол в сухо вещество), лимонена киселина, съдържа кора и семена.
Нетно тегло: 19,35 кг
Категории: Паста...
... предпочитанията, това е смес, която се използва за завършване на рибите, които ще се готвят на скара, във фурна или на пара, с материали, обогатени с подходящи подправки.
Съдържание:
Куркума, лют червен пипер, черен пипер, мащерка, бахар, дафинов лист, бял пипер, сумах, царевично брашно, сол, луков прах и чеснов прах съдържа брашно...
...1 пакет с калмари, чесън, лук, плънка (месо или риба по избор), сол, пипер, магданоз, доматен сос, зехтин, "айоли" и бяло вино.
Препоръчваме да размразите калмарите под вода непосредствено преди приготвянето. Напълнете тръбите с избраната от вас плънка и затворете края на тръбата с клечка за зъби.
Запържете чесъна, лука и магданоза. Добавете доматения сос и бялото вино. Включете пълнените тръби и оставете да къкри 25 до 35 минути на слаб огън. В момента на сервиране, смесете айолито със соса. Сервирайте с паста или ориз.
...Зелените гриловани маслини, които се приготвят чрез отстраняване на костилката и се предлагат за продажба в стъклени буркани, са известни и като барбекю маслини. По време на производствения процес се създава различен ароматен вкус, като се смесват ечемичени лук с различни подправки и зехтин. В грилованите маслини няма консерванти или добавки. Зелените гриловани маслини помагат за развитието на костите и зъбите на децата, намаляват стомашната киселина и елиминират недостига на калций. Маслината, която привлича различни вкусове, е дори по-здравословна заради ниското си съдържание на сол.
...Печени солени бадеми с различни вкусове, като розмарин, трюфел, пикантен червен пипер, опаковани в стъклени/пластмасови буркани от 120g/150g или кубчета от 1kg-5kg, вакуумно опаковани в 1kg торби.
...Чушките Марас обикновено се срещат само смлени и, за разлика от повечето чили на люспи, с които може да сте запознати, не са напълно сухи. Чушките Марас са известни със своя богат, сложен и леко сладък вкус.
Чушките Марас, регистрирани семена от чушки, принадлежащи на региона Кахраманмараш (ТУРЦИЯ), се отглеждат и сушат в Марас, който има най-подходящите климатични условия за тези семена. Чушките, приготвени с добавяне на подходящо количество сол и масло, се наричат чушки Марас.
...Гурме стил много вкусен и пикантен чили сос, приготвен с печени капия пиперки, сушени на слънце люти чушки, чесън, мед и сол, ферментирал в бъчви в продължение на 1-2 седмици, след което е приготвен с малко доматено пюре и оцет за финален щрих. Това е "меката" версия на соса Allezz Roasted Hot Pepper Sauce. Той е много вкусен и уникален пикантен сос, който може да се консумира с всякакви ястия...
...За него е необходимо да "жертва" най-ценната част от прасето. Всъщност, Culatello di Zibello DOP, неоспоримият принц на всички колбаси, "се прави" от централните мускули на бедрото. Прясно месо от тежки италиански свине, обработено с внимание и оформено в типичната форма на круша. Сол и черен пипер, 15 дни в хладилна камера за почивка, след което е завързано на ръка в естествена пикочен мехур...
...Истински символ на нормандската гастрономия, традиционните черва са били преосмислени, за да ви предложат версия с аромати на сено.
Създадена от шеф Хуберт Нобис, тази рецепта отново е резултат от тристранно партньорство между шефа, трансформационната работилница "лес Горроннаиз" и нас.
От 1988 г. семейството Кузен разработва различни колбасарски продукти в своята работилница в Горрон, с цел винаги да подчертава традицията.
Съставки: стомаси и крака на говеда, моркови, бяло вино, лук, вода, сол, пипер, сено...
... консумативи в медицинската индустрия
Плодове и зеленчуци, поставени в чиния
Опаковки за чай (включително лъжица, пакет чай и захар) или други подобни опаковки (сол, пипер, салфетки, клечки за зъби и др.)...
...Цветчета от царевица, масло от лешник, лешници от Червиони, розова сол от Хималаите, черен пипер
Алергени: лешници, следи от глутен
ДЕТАЙЛИ ЗА АРТИКУЛА
Идеален за панировка на месо, риба или сирене и може да се поръсва и върху салати.