...Пресните грахчета често се консумират като гарнитура, с варено и подправено масло и/или мента. Обикновено се добавят сол и пипер към граха, но когато вече е сервирано. Пресните грахчета също се използват за приготвяне на месен пай, печен в тава, салати и запеканки от ориз или картофи с зеленчуци. Грахът се вари и се използва за супи и основни ястия, като грахова каша. В днешно време грахът...
...Маслината на баба принадлежи към сорта вердиал. Тази маслина се характеризира, наред с другото, с подправка с ниско съдържание на сол, от която подчертаваме следните съставки:
Чесън
Лавров лист
Сладък червен пипер...
... годност на крема, затова е добре да го заредите преди съхранение.
Списък на съставките
250 г изчистени и измити пилешки дробчета
2 супени лъжици масло
1 чаена лъжичка нарязан магданоз
Половин чаена лъжичка черен пиперСол
2 нарязани скилидки чесън
100 мл двойна сметана
23 бисквити Грахам или триъгълници от тост
Желирано червено френско грозде (по желание)
Отцедени каперси
Целите пилешки дробчета се почистват и се оставят настрана. Загрейте плитък тиган на среден огън и добавете дробчетата.
...Харикот лингот произход Франция, сос (на основата на свинско месо, подправки, зеленчуци, чесън, домат), сол, пипер.
СЪВЕТ НА ШЕФА:
Могат да се добавят към касулет или просто да придружават месо.
Опитайте да ги изсипете в ястието с печено пиле в края на готвенето.
Приготвените бобчета: една много проста, но толкова вкусна рецепта!
...Моркови*(72%), Bleu d'Auvergne* AOP (пастьоризирано краве мляко) (14%), сол, млечнокисели ферменти и заздравители), слънчогледово масло*, лук*, сол, оризово брашно*, ябълков оцет*, черен пипер*
*Съставки от биологично земеделие - Алерген
Препоръки за употреба
Идеален за намазване върху филийки прясно хляб, за придружаване на зеленчукови пръчици или грисини. Можете също така да обогатите вашите...
...Мини буркан за подправки Mini Spice Round от PET 100 мл с капачка 38 SP400 е пластмасова опаковка, идеална за опаковане на всякакви подправки: сол, пипер, къри, чили, магданоз и др.
Референтен номер: MINISPICEROUND100
мл: 100
Диаметър: 42
Височина: 101
Тегло (г): 0
Тип капачка: 38/400...
...Описание:
Създадохме тези мини колбаси от месо на френски свине, като добавихме пипер "Espelette AOP". Идеални за аперитив!
Списък на съставките:
Месо от свиня, свинска мазнина, сол, ЛАКТОЗА, подправки (включително пипер "Espelette" 0,3%), декстроза, захароза, ароматно растение, натурален аромат, консервант: калиев нитрат, ферменти, годен за консумация колагенов черва от говеждо. Да се съхранява при температура под 18°C. Месо от свиня: Франция. Не съдържа глутен.
Срок на годност: 45 дни...
...Изразителна, но деликатна, тази горчица с леко пикантен вкус и цялата ароматика на пипера от Еспелет е много ароматна.
Истински успех в комбинация с бели и червени меса, а дори и с риба на хартия. Прекрасна за подправяне на сосове, винегрети, майонези… и за покриване на меса за грил.
Съставки: Вода, семена от горчица, оцет, доматено пюре (домат, сол, подкислител: лимонена киселина E330), сол, захар, прах от пипер Еспелет (1,3%), консервант: натриев бисулфит.
Съществува и в кофа от 1,1 кг.
...Лют Червен Пастет
19кг
Съставки: Лют червен пипер, сол (максимум 5% добавена сол в сухо вещество), лимонена киселина, съдържа кора и семена.
Нетно тегло: 19,35 кг
Категории: Паста...
...1 пакет с калмари, чесън, лук, плънка (месо или риба по избор), сол, пипер, магданоз, доматен сос, зехтин, "айоли" и бяло вино.
Препоръчваме да размразите калмарите под вода непосредствено преди приготвянето. Напълнете тръбите с избраната от вас плънка и затворете края на тръбата с клечка за зъби.
Запържете чесъна, лука и магданоза. Добавете доматения сос и бялото вино. Включете пълнените тръби и оставете да къкри 25 до 35 минути на слаб огън. В момента на сервиране, смесете айолито със соса. Сервирайте с паста или ориз.
...Чушките Марас обикновено се срещат само смлени и, за разлика от повечето чили на люспи, с които може да сте запознати, не са напълно сухи. Чушките Марас са известни със своя богат, сложен и леко сладък вкус.
Чушките Марас, регистрирани семена от чушки, принадлежащи на региона Кахраманмараш (ТУРЦИЯ), се отглеждат и сушат в Марас, който има най-подходящите климатични условия за тези семена. Чушките, приготвени с добавяне на подходящо количество сол и масло, се наричат чушки Марас.
...Форма: Наличен цял с дръжка или без семена.
Цвят: Червен.
Приготвяне: Нормално с разтвор на сол: Консервиран в солен разтвор.
Със захар: Консервиран в захарен разтвор.
Размер: Измерва се по диаметър, попада в три категории:
Малък: 25 до 30 мм в диаметър.
Среден: 30 до 35 мм в диаметър.
Голям: 35 до 40 мм в диаметър.
Методите за преработка на череши варират в зависимост от техния тип и предназначение.
Съставки: Череша, Вода + Сол, Киселини (Оцетна киселина, Цитрусова киселина, Аскорбинова киселина, Лактатна киселина) при pH 4/7, Консерванти (Калциев хлорид, Калиев сорбат)...
...Гурме стил много вкусен и пикантен чили сос, приготвен с печени капия пиперки, сушени на слънце люти чушки, чесън, мед и сол, ферментирал в бъчви в продължение на 1-2 седмици, след което е приготвен с малко доматено пюре и оцет за финален щрих. Това е "меката" версия на соса Allezz Roasted Hot Pepper Sauce. Той е много вкусен и уникален пикантен сос, който може да се консумира с всякакви ястия...
...Мека зеленчукова крема от слънчеви, изцяло растителни съставки
• Като дип и намазка за хляб или като сос за грил ястия, паста и пица
• Традиционна специалитет - известна като Лютеница в Южна и Източна Европа, както и на Близкия изток
• Съдържание на зеленчуци над 90%
Съставки:
Печени обелени чушки 35%, доматено пюре 25%, обелени нарязани домати 13%,
пастет от чушки, захар, слънчогледово олио, печени обелени патладжани 5%, йодирана сол,
лук, чесън, кимион, черен пипер, магданоз
• Уникално меко пикантно и плодово
• Без консерванти, усилватели на вкус и изкуствени аромати...
...За него е необходимо да "жертва" най-ценната част от прасето. Всъщност, Culatello di Zibello DOP, неоспоримият принц на всички колбаси, "се прави" от централните мускули на бедрото. Прясно месо от тежки италиански свине, обработено с внимание и оформено в типичната форма на круша. Сол и черен пипер, 15 дни в хладилна камера за почивка, след което е завързано на ръка в естествена пикочен мехур...
...Истински символ на нормандската гастрономия, традиционните черва са били преосмислени, за да ви предложат версия с аромати на сено.
Създадена от шеф Хуберт Нобис, тази рецепта отново е резултат от тристранно партньорство между шефа, трансформационната работилница "лес Горроннаиз" и нас.
От 1988 г. семейството Кузен разработва различни колбасарски продукти в своята работилница в Горрон, с цел винаги да подчертава традицията.
Съставки: стомаси и крака на говеда, моркови, бяло вино, лук, вода, сол, пипер, сено...
... консумативи в медицинската индустрия
Плодове и зеленчуци, поставени в чиния
Опаковки за чай (включително лъжица, пакет чай и захар) или други подобни опаковки (сол, пипер, салфетки, клечки за зъби и др.)...
...Цветчета от царевица, масло от лешник, лешници от Червиони, розова сол от Хималаите, черен пипер
Алергени: лешници, следи от глутен
ДЕТАЙЛИ ЗА АРТИКУЛА
Идеален за панировка на месо, риба или сирене и може да се поръсва и върху салати.
...Ароматът на дивия копър, обогатен с вкуса на сардини, стафиди и аромата на шафран в подправка от най-класическата сицилианска кухня за приготвяне на уникални паста ястия.
СЪСТАВКИ:
Див копър свеж мин. 80%, пресни сардини, филета от аншоа, стафиди, борова ядка, зехтин, слънчогледово масло, пресен лук, сол, черен пипер, шафран.
Може да съдържа парчета от черупка на борова ядка.
Опаковки от: 190 г; 290 г; 950 г; 2.850 г...
...Съставки*: Домат (домат, морска сол) (57%), чушка, плантан, мащерка, босилек, розмарин, черен пипер, чили, тулиси, пшенична трева
- Опаковка: пакет от 60 грама
- *Съставки от устойчиво земеделие
- Опаковано на ръка
- Без консерванти
- Наличен на килограм
- Наличен в бял етикет.
Искате да създадете уникална рецепта, която да ви представя? Не се колебайте да се свържете с нас! Ние създаваме и/или персонализираме уникални рецепти по поръчка.
Референтен номер: INF140
В наличност: 32
Температура: 100°C
ВРЕМЕ ЗА НАСИТЕНЕ: 2 до 3 минути
За една чаша: 1 до 2 чаени лъжички...
...Комплект от вилица с дължина 160 мм и нож с дължина 160 мм, както и хартиена салфетка с размер 240 мм, сол и пипер - Материал: бреза. 100% екологичен продукт.
Дължината на приборите е 160 мм. Размерът на хартиената салфетка е 240x240 мм. Размерът на хартиената опаковка е 230x75 мм.
Теглото на солта е 1 г. Теглото на пипера е 0.3 г.
Възможно е да се нанесе лого върху солта и пипера.
FSC сертификат...
...Задължителното в френската гастрономия, с цялото занаятчийско умение на Maison Val de Luce.
Нетно тегло
50
Списък на съставките
Патешки фоа гра (произход Франция или ЕС) 98%, сол, бял пипер, захар.
Срок на годност
2027
Състав
Патешки фоа гра (произход Франция или ЕС) 98%, сол, бял пипер, захар.
Нетно тегло:50...
...Търсите ли необичаен шоколадов подарък?
Искате ли да се почувствате като гурме?
Харесвате ли всичко оригинално?
Ръчно изработената шоколадова серия "Пикант" отговаря "да" на всички въпроси!
Истински тъмен шоколад (70% какао), без добавки на заместители на какаовото масло, вредни мазнини и изкуствени аромати.
Ръчно изработени от шоколадьори.
Шест оригинални вкуса с подправки: морска сол, кардамон, розов пипер, кайенски пипер, канела, джинджифил.
Необичаен подарък за любителите на нови вкусови комбинации.
...Смес от смляно или нарязано месо, добавено със сол, червен пипер и подправки, замесено и натъпкано в естествени свински черва (калибър 60/65 и дължина между 35 и 55 см), което е преминало през процес на узряване-сушене.
Референция: l0002...