...Бадеми, бавно печени в черен шоколад, розов пипер и морска сол
- Бадеми, бавно печени, потопени в слой от справедлив черен белгийски шоколад, розов пипер и морска сол! Небесно!
- Източник на протеини & Източник на фибри
- До 50% по-малко захар в сравнение с другите марки!
- Срок на годност поне 10 месеца
Ако Фредерик от The Nutty Farmer е запален по ядките, той е и малко "луд по кокосите". За него животът е голямо приключение, което трябва да се живее "на макс"! Той обича новите преживявания и не се страхува от никакво предизвикателство.
...Червеният пипер д’Еспелет A.O.P. е червен пипер с плодови нотки и с характерен, но лек пикантен вкус, който е типичен за френската кухня, а по-специално за баската кухня.
Произхождащ от град Еспелет в югозападна Франция, този солен пипер лесно ще замени подправката сол/пипер във вашите ястия, добавяйки плодова и вкусна нотка, за да съживи нежно огъня на вашата кухня.
Пиперът е отличен източник...
...Жълтият биологичен пипер е сорт сладък пипер с латинско наименование Capsicum annuum. Пиперът принадлежи към семейството на Сланичевите. FRDP развива селскостопански вериги в Испания от много години. След ръчното прибиране, свежите биологични пипери се доставят в завода, където се почистват от семена, измиват, нарязват, запичат и след това замразяват IQF.
Жълт пипер от биологично земеделие: 100%
Обща енергийна стойност: 49 Kcal 204 kJ
Фибри: 2,5 г
Протеини: 1,6 г
Сол: Следи...
...Сол, която отразява най-доброто от аквитанските тероари. Комбинацията от ръчно събрана fleur de sel от остров Рьо и органичен AOP пипер Еспелет. Всичко в стъклен буркан с коркова капачка, за решение без отпадъци...
...Ястието може да се загрее директно в буркана в микровълновата фурна за 2 минути на максимална мощност и трябва да се консумира в буркана.
Мазнини: 2,2 г
От които наситени мастни киселини: 0,5 г
Въглехидрати: 5,1 г
От които захари: 3,0 г
Протеини: 5,6 г
Сол: 0,48 г...
...Тази мелница ви позволява да смилате пипер от едната страна и сол от другата. Пиперът и солта не са включени. Представена в подаръчна кутия Paul Bocuse. Изключителен дизайн. Неръждаема стомана.
... най-ценените заради изключителния си вкус. Неговият свеж вкус е перфектен с шишчета, мезета, тажини, кус-кус или картофени ястия. В Мароко, печеният смлян кимион е стандартна подправка на масите и се използва като сол и пипер.
Референция:ART0019...
...Листата "Brick Piment" x10 от MIL BRICK L’Authentique са изключителен кулинарен продукт, изработен с грижа във Франция. Тези листа "brick" са съставени от висококачествени съставки, включително пшенично брашно, вода, сол и натурални аромати на пипер, предлагайки леко пикантен вкус, който ще обогати вашите ястия. Те са идеални за приготвяне на хрупкави и вкусни предястия, независимо дали става...
...Един от намазаните продукти от гамата "Apéritif des Sept Collines".
Добре запечени, леко пиперливи
Вкусен намазан продукт с интензивен вкус на гъби. Подходящ за намазване на хляб за аперитив или за използване в кухнята, с птици или върху печено месо.
Състав: Гъби от Париж, произход Франция (79%), масло (20%), сол от Гуернанд, пипер.
Размери: 6,6 см (д) x 6,16 см (в)
Нетно тегло: 100 г...
...Открийте киселия и пикантен вкус на Сечуанския пипер и финния йоден вкус на Морската сол. Идеален за подправяне на бели меса и десерти на основата на шоколад.
Сечуанският пипер е най-известният "фалшив" пипер в света. Той се е появил отдавна в много кухни, особено в тези на големите готвачи.
Сечуанският пипер се предлага в 2 разновидности, зелена или червена: зелена, когато се бере преди узряване...
...сушено говеждо и шунка, за да ви предложи аперитивно плато 100% без нитрити и без консерванти. Всички наши колбаси без нитрити са произведени от внимателно подбрани свине в Аверон.
Произход: Лайсак, Аверон
Тегло: Около 200 г
Съставки: Свинско месо, сол от Геранде и черен пипер от Кампот IGP, естествена обвивка...
...ТЕРИНИ С ГЪБИ. 100г Не, не и не! Гарантираме ви, че в този красив буркан няма месо, а само добри растителни съставки и смес от гъби с деликатна интензивност. Затворете очи, вие сте сред подлесията.
СЪСТАВКИ: кокосово масло (35%), вода, соеви протеини, био бирена мая, гъби, горчица, рапично масло, сол, агар-агар, био чиа брашно, био тамари, черен пипер, хересен оцет, подправки, чесън, доматено пюре, ечемичен мисо, лук.
...Ако все още не сте забелязали, обожаваме подправките от Съчуан: с нашата пълна гама от суровата подправка черен или зелен Съчуански пипер, до Съчуанска сол, и до смес от подправки Съчуан, искаме да ви накараме да откриете и оцените вкуса "мала" (лютиво/анестезиращо) на китайската кухня, която особено обичаме.
...С пушен червен пипер, тази морска сол с несравним аромат ще подправи вашите зеленчуци, риба на пара, бели меса, барбекю и морски дарове, придавайки им вкусен пушен нюанс.
Естествено пушене. Сол без йод, без флуор. Без изкуствени аромати.
85% морска сол от Месолонги, 15% пушен пипер.
Също така наличен в пакет от 1 кг.
PCB - КАРТОН: 12 единици...
... сол и цветната сол от Кампот се образуват в същата вода и същите солници. След като съберат цветната сол, фина и деликатна, солниците събират големите кристали, паднали на дъното на солниците, което й придава този сивкав цвят.
Традиционно малко ценена, добивът на сол от Кампот преживява възраждане през последните години, благодарение на интереса, проявен от солниците в Геранде, чиято дейност е довела до осъзнаване на крехкостта на този сектор.
Нетно тегло: 150 гр
Период на събиране: Януари - май...
Гурме Прованс е колективна организация, създадена през 2018 г. по инициатива на Корин Мармотан и трима собственици на занаятчийски предприятия с цел да развият продажбите във Франция, Европа и на международния пазар.
Нарастващото търсене от страна на нашите клиенти за по-широка гама от гурме продукти, в съчетание с нашето желание да популяризираме Средиземно море, включително Прованс, с удоволств...
...Продукт от Баските
Съставки: черен дроб, гърди и свинска мас, рехидратирани манатарки 4%, яйце, лук, сол, декстроза, аромати, черен пипер, чесън, усилватели на вкуса мононатриев глутамат и дисодиев инозинат, чили. Свинското месо е с произход Франция.
Патето с манатарки е традиционна рецепта от нашите села. Можете също така да го представите, вдъхновявайки се от "бандерилас" с пате от манатарки, гиндила и пименто дел пиквило от Навара. Открийте автентичността на пате с характер, ароматизирано с манатарки.
Поднесете патето с манатарки като предястие или на аперитив. Добър апетит! ))...
...По време на аперитивите можете да сервирате мексикански счукани зелени маслини.
Мексиканските счукани зелени маслини се отглеждат, приготвят и подправят в Мароко.
Съставки: маслини, жълт пипер, червен чили, лимон, риган, царевица, вода, сол, E330, соево масло.
CROC'ELLA е специализирана в маслини, антипасти и сушени плодове. CROC'ELLA се намира във Франция в региона Прованс-Алпи-Лазурен бряг в департамента Буш дю Рон в Марсилия.
CROC'ELLA ви кани да откриете италиански маслини и маслини от Мароко.
При CROC'ELLA доставката се предлага с възможност за безплатен транспорт* при пълна или смесена палета.
...Патé с фоа гра от патица 20 %
Патé за уикенда, бурканче от 175 г, 20 % фоа гра от патица. Произведено от ESAT в Перигор (учреждение за помощ на реинтеграцията на хора с увреждания). Съставки: мазно и постно свинско месо от Югозападна Франция IGP, фоа гра 20 %, сол, черен пипер. Разполагаме също в същия формат с: Баски патé с пипер от Еспелет, Патé от страната с флок от Гаскон, терина от патица с портокал, терина от заек с лимонов мащерка, терина от страната с кестени, рилета от чиста патица и гратон от патица,
Други продукти от тази категория
Не се колебайте да ни попитате за нашия каталог и цените.
...Мини буркан за подправки Mini Spice Round от PET 100 мл с капачка 38 SP400 е пластмасова опаковка, идеална за опаковане на всякакви подправки: сол, пипер, къри, чили, магданоз и др.
Референтен номер: MINISPICEROUND100
мл: 100
Диаметър: 42
Височина: 101
Тегло (г): 0
Тип капачка: 38/400...
...Харикот лингот произход Франция, сос (на основата на свинско месо, подправки, зеленчуци, чесън, домат), сол, пипер.
СЪВЕТ НА ШЕФА:
Могат да се добавят към касулет или просто да придружават месо.
Опитайте да ги изсипете в ястието с печено пиле в края на готвенето.
Приготвените бобчета: една много проста, но толкова вкусна рецепта!
...Моркови*(72%), Bleu d'Auvergne* AOP (пастьоризирано краве мляко) (14%), сол, млечнокисели ферменти и заздравители), слънчогледово масло*, лук*, сол, оризово брашно*, ябълков оцет*, черен пипер*
*Съставки от биологично земеделие - Алерген
Препоръки за употреба
Идеален за намазване върху филийки прясно хляб, за придружаване на зеленчукови пръчици или грисини. Можете също така да обогатите вашите...
...Описание:
Създадохме тези мини колбаси от месо на френски свине, като добавихме пипер "Espelette AOP". Идеални за аперитив!
Списък на съставките:
Месо от свиня, свинска мазнина, сол, ЛАКТОЗА, подправки (включително пипер "Espelette" 0,3%), декстроза, захароза, ароматно растение, натурален аромат, консервант: калиев нитрат, ферменти, годен за консумация колагенов черва от говеждо. Да се съхранява при температура под 18°C. Месо от свиня: Франция. Не съдържа глутен.
Срок на годност: 45 дни...