Италия, Bagnolo In Piano
...Има редица различни дозиращи капачки, които можем да предоставим за стъклени и пластмасови контейнери. Те са налични в разнообразие от цветове и с избор на отвори за дозиране. Капачките, които произвеждаме, са идеални за мелници за сол и пипер и други подправки. Дозиращи капачки и мелници Има редица различни дозиращи капачки, които можем да предоставим за стъклени и пластмасови контейнери. Те са налични в разнообразие от цветове и с избор на отвори за дозиране. Капачките, които произвеждаме, са идеални за мелници за сол и пипер и други подправки.
Италия, Novoli
... нарязан лук; след това се добавят сол, пипер, добре отцедените охлюви и няколко листа дафинов лист. Готви се на силен огън и когато маслото започне отново да изплува, се налива чаша розово вино, което се оставя да се изпари. Подправя се със сол и се сервира горещо. ХАРАКТЕРИСТИКИ НА ПРОДУКТА И УСЛОВИЯ ЗА ПРОДАЖБА 100% натурални охлюви, вече почистени и изчистени, готови за консумация Период на продажба: налични през цялата година Опаковани в кашони от 1 кг до 5 кг Минимална поръчка: 500 кг...
Италия, Vigonza
Италия, Mesoraca
... черва и се завързва ръчно, за да образува класическата форма на саламино. Зреенето става в помещения с контролирана влажност и температура за не по-малко от 40 дни. Препоръчва се като предястие и за пълнене на сандвичи. ПЕСО: 500/550г Тегло: 0.350 кг Съставки: Свинско месо, сол, натурални аромати и подправки Захари: декстроза и захароза Антиоксиданти: E301 Консерванти: E250-E252 Категория: Калабрийски колбаси...
Италия, Parma
...За него е необходимо да "жертва" най-ценната част от прасето. Всъщност, Culatello di Zibello DOP, неоспоримият принц на всички колбаси, "се прави" от централните мускули на бедрото. Прясно месо от тежки италиански свине, обработено с внимание и оформено в типичната форма на круша. Сол и черен пипер, 15 дни в хладилна камера за почивка, след което е завързано на ръка в естествена пикочен мехур...
Италия, San Pietro Clarenza
...Ароматът на дивия копър, обогатен с вкуса на сардини, стафиди и аромата на шафран в подправка от най-класическата сицилианска кухня за приготвяне на уникални паста ястия. СЪСТАВКИ: Див копър свеж мин. 80%, пресни сардини, филета от аншоа, стафиди, борова ядка, зехтин, слънчогледово масло, пресен лук, сол, черен пипер, шафран. Може да съдържа парчета от черупка на борова ядка. Опаковки от: 190 г; 290 г; 950 г; 2.850 г...
Италия, Colonnata Carrara
... около 0,5 до 1 кг) варира от 4 до 8 см. Съставки: Лардо ди Колоната IGP, естествена морска сол, черен пипер, чесън, розмарин, подправки и ароматни билки. Без консерванти – Без алергени – Без глутен – Без мляко и производни – Без ГМО – Без глутамат...
Италия, MILANO
...Prosciutto Toscano DOP се произвежда само от селектирани свежи италиански бутове. Разпознава се по типичния "v" рез на свинската кожа, леко соления вкус и външната пиперлива коричка. Резените са с интензивен червен цвят, сухи и постни. Няколко селектирани съставки: свински бут, сол, черен пипер и чесън. КГ.2,280 НЕТНО ТЕГЛО ЗА КГ ЕВРО 10,90 ОПАКОВКА ОТ 4 БР МИНИМАЛНА ПОРЪЧКА 50 ОПАКОВКИ ОТ 4 БР СРОК НА ГОДНОСТ 30/09/2025...
Италия, Trecastagni
...Пестото от шамфъстък, отличен сос за паста. СЪСТАВКИ: Шамфъстък 50%, слънчогледово масло, сол и черен пипер.
Съответстващи продукти
Песто от шамфъстък - 190 г.
Песто от шамфъстък - 190 г.
Други Продукти
Крем от фъстъци - 200 г
Крем от фъстъци - 200 г
Италия, Siena
...Произвежда се от солени свински бедра от италиански свине, в частта, покрита с кожа, със сол на влажно, а в постната част - със сол на сухо, черен пипер, чесън и натурални подправки. Шунките се поставят в хладилна камера за осоляване (температура между +1° и +4°, влажност 80%), след което втора камера, наречена "камера за почивка". Тук, след като се отстрани остатъчната сол, те остават висящи за...
Съответстващи продукти
Сушен прошуто
Просуто стаджионато нострале
Други Продукти
Антипасто делла каза
Антипасто делла каза
Италия, Mugnano Del Cardinale
...Тегло: 0,4 кг Съставки: Свинско месо, Сол, Декстроза, Натурални аромати, Подправки, Антиоксиданти, E301, Консерванти, E250 Нутриционни и енергийни стойности за 100 гр продукт Енергийна стойност 432kcal 1793kj Мазнини 36гр от които наситени мазнини 12гр Въглехидрати 1,4гр от които захари 1,3гр Протеини 27гр хранителни влакна 0,02гр сол 7,9...
Италия, Palagonia
...Съставки: Гъби отглеждани 65% (Agaricus Bisporus), слънчогледово масло 35%, винен оцет, сол, натурални аромати в променливи пропорции (мента, чесън, смлян червен пипер, люспи от червен пипер, паприка). Лимонена киселина, L-аскорбинова киселина. Опаковки: 212г/620г/1кг/3кг...
... тенденция да изсъхва веднага след готвене. Нашите референции започват от основа, съставена от: мляко, яйца, брашно, сол, пипер, както и свинска мас, за да се подобри слоестата структура. От нашите основи на Crefole sfogliate подготвяме различни референции: интегрални Crefole sfogliate, Crepole с тесто от полента, интегрални Crefole sfogliate, Crefole sfogliate от спелта. От тях произлизат и нашите вкусни закуски: Crefolini и Crepolini.
Италия, Treviso
...Салумето е извлечено от анатомичната част на корема на говеда, осолено за кратък период от време, след което се измива с течаща вода, подправя се с черен пипер и натурални аромати, узрява и се пуши по естествен начин. СЪСТАВКИ: сертифицирано халал говеждо месо, сол, черен пипер (сладък или пикантен). Консерванти E 250, E 252, E 300, подправки и натурални аромати. ХАРАКТЕРИСТИКИ: без лактоза и...
Италия, Marciano Della Chiana
...Гуанчале е салам, получен от бузата на прасето. Месото се масажира със сол в продължение на около пет дни. Добавят се черен пипер и чили, след което се ароматизира с розмарин и градински чай, за да стане месото още по-вкусно. Зреенето, което продължава от 60 до 90 дни, се извършва в среди с оптимален климат и влажност. Използва се в кухнята в различни рецепти и сосове: паста алла карбонара, гриция и аматрициана, за да споменем най-известните.
Италия, San Giovanni In Fiore
...100% месо от охлюви Helix, вода, бяло вино, сол, ароматни билки, натурални аромати, черен пипер, подправки. Готови за печене половини за 5/6 пици. Кутия 420г.
Италия, Guidonia
...Типичен калабрийски салам от чисто свинско месо, грубо смлян, омесен с добавка на сол и натурални аромати и качествен червен пипер, напълнен и отлежал в естествена черва за около 45 дни. Размер около 300 г в естествена черва. Опаковка: A.T.M. - S.V Без консерванти Без глутен Без лактоза Без оцветители...
Италия, Orentano Castelfranco Di Sotto
...спазвайки истинската и чиста традиция на тосканската кухня, с месо, зеленчуци (целина, шалот и моркови), екстра върджин зехтин, сол, пипер и натурални аромати, без добавяне на глутамати, ароматизатори, консерванти или оцветители. Сигурно нашите сосове няма да имат ниска цена, тъй като компанията не обслужва голямата търговия на дребно, а само гастрономии, ресторанти, месарници и всякакви други дейности в сектора, които работят с качествени продукти. Нашата компания е отворена за всеки, който иска да я посети преди да закупи нашите продукти.
Италия, Arosio
... панталони от плат, гащеризони и комбинезони от масау, професионални дрехи за хотели, ресторанти, бистро, кафенета, якета и блузи за кухня, престилки, фартухи, жилетки, комплект от свежа вълна, елегантни панталони, райе, сол и пипер, ризи, еластични панталони, шапки за готвачи, бандани, кърпи, папийонки, обувки за зала, защитни обувки, медицински сабо. Безплатна доставка без минимална поръчка и плащане при доставка. Пазарувайте онлайн или в нашите търговски обекти в Милано, Комо, Неапол, Авелино.
Италия, Airola
... италианската страст. Брандът Experience на Сабатино Чило представлява кулинарно изключение, предлагащо най-доброто от италианските меса чрез Верига и Селекция Cillo, както и международен избор с високо качество. Традиционните колбаси и нарязаните меса са произведени с страст и първокласни съставки, като наградения Marchigianotto. Тези гастрономически изключения съчетават швейцарската традиция на Сабатино с италианската кухня и качеството на подбраните съставки. награди Italian top food 2022/23/24 наденица / награда пипер и сол като най-добре сварено и най-добре приготвено в Италия.
Италия, Monterotondo
...Специализирана хранителна индустрия в производството на подправени панировки (златисти - печени - царевични флейки - на фурна - сол и пипер - пикантни - италиански и испански), смесване на подправки, GRAND ROAST и в пакетчета по 7 г, овкусители за меса и риба, продажба на подправки, шоколади, шоколадови бонбони, кафе, бира, за индустриалния/едро/дребно търговия/horeca/барове/месарници и др. В собственост на един от най-престижните университети в Италия, ние се възползваме от тяхната професионална експертиза, за да гарантираме продукти с високо качество.
Италия, Casale Sul Sile
... за сладкиши в флакон, декорации от всякакъв вид, захаросани плодове, свещички за торти, освен това и гама от подготвени сладкиши с най-високо качество, без глутен, без лактоза, без консерванти, без хидрогенирани мазнини, без ГМО. Известната гама от Средиземноморска сол, която включва 8 варианта с различни ароматизации, и серията от линията "Изкушения", 100% риган от Сицилия, черен пипер селекция...
Популярни държави за този термин за търсене

Приложението на europages вече е тук!

Използвайте нашия подобрен инструмент за търсене на доставчици или създавайте заявки на ход с новото приложение на europages за купувачи.

Изтеглете от App Store

App StoreGoogle Play