...Пикило соса от зехтин и съставки от различни растения, като пипер и патладжан, опакована чрез физически процеси, придава на пастета текстура и много приятен аромат и вкус на черен патладжан, което я прави изключително вкусна за директна консумация с филийки хляб или в ястия с спагети, ястия с червено месо,...
... натурални подправки, сол, чесън и риган.
Тегло: 0,400 кг
Условия за разпространение и транспорт: При стайна температура няма ограничения. Ако е вакуумирано при температура под 5ºC. Препоръчителната температура за консумация е 15º-18ºC
Процес на приготвяне: Мариноване, подправяне, пълнене, сушене и узряване.
Съставки: Плешка от иберийска свиня Bellota, пипер D.O. от Ла Вера, подправена с натурални подправки, сол
Тегло: 0,400 кг...
...ГУРМЕ ПРОДУКТ
Подправка, приготвена с цветна сол и смес от подправки
Съставки: Цветна сол (90%), смес от подправки (10%): (розов пипер, хибискус и пушен червен пипер).
Препоръки: Перфектна за подправяне на морски дарове, карпачо, розов сос, октопод по галисийски, меса и риби.
Нутриционна информация на 100 г: Енергийна стойност: 121 Kj/29 Kcal. Мазнини: 1,2 г, от които наситени: 0,2 г. Въглехидрати: 2,0 г, от които захари: 0,9 г. Протеини: 1,4 г. Сол: 84,9 г.
Цилиндрична солница от 100% рециклируем картон с тегло 100 г.
...ECOPROLIVE създава през 2019 г. подправки с PREBIOFENOL, които, съчетани майсторски с най-добрите подправки в света, придават средиземноморски вкус и осигуряват хранителен баланс, тъй като са богати на антиоксиданти, желязо, пребиотични фибри и протеини.
Идеалната смес от съставки за безкрайни комбинации.
Съставки: Сол от извор, PreBIOfenol*, куркума, чесън на прах, гъба шитаке, черен пипер.
Производители на опаковки и капачки от пластмаса. Търгуваме с буркани от стъкло за подправки и билки. Разполагаме с различни размери на буркани и буркани както от инжекционен пластик, така и от PET. Асортиментът включва опаковки от 30 мл до 1500 мл. Също така предлагаме голямо разнообразие от капачки от пластмаса. В рамките на капачките с натиск за метални опаковки, ние сме производители на големи...
...Маслината на баба принадлежи към сорта вердиал. Тази маслина се характеризира, наред с другото, с подправка с ниско съдържание на сол, от която подчертаваме следните съставки:
Чесън
Лавров лист
Сладък червен пипер...
...Смес от смляно или нарязано месо, добавено със сол, червен пипер и подправки, замесено и натъпкано в естествени свински черва (калибър 60/65 и дължина между 35 и 55 см), което е преминало през процес на узряване-сушене.
Референция: l0002...
...Печени солени бадеми с различни вкусове, като розмарин, трюфел, пикантен червен пипер, опаковани в стъклени/пластмасови буркани от 120g/150g или кубчета от 1kg-5kg, вакуумно опаковани в 1kg торби.
...Tripack е новаторски и полезен формат, който отговаря на потребностите на нашите клиенти и се адаптира към моментите на специални празненства.
В този формат се запазва ръчното обработване с големи, качествени и ръчно манипулирани парчета.
Вкус, в който перфектно се смесват аншоа, бохерони и отлични маслини, създавайки по този начин продукт с изключително качество.
Състои се от аншоа, бохерони и маслини, пълнени с пипер. Подправен с оцет, зехтин, други масла и сол.
...Специалитет от зехтин Фоа Гра. Емулсия от патица фоа гра (счукана) със сол и пипер. Готвено в автоклав при 104ºC (стерилизирано). Кремообразна текстура, идеална за намазване, приготвяне на канапета и/или предястия.
Тегло: 130g
MOQ: 500€...
... ВАШЕТО СЪБИТИЕ В КОЯТО И ДА Е ТОЧКА В ИСПАНИЯ С ВСИЧКИ ГАРАНЦИИ ЗА УСПЕХ. НАШАТА ОТНОШЕНИЕ КАЧЕСТВО - ЦЕНА Е НЕПРЕВЗОЙВАЕМА. НИЕ СМЕ ПРОФЕСИОНАЛИ.
с едра сол и чесново масло. 2 ч. готвене.
- Вратни котлети и Мичани, подправени със сол и пипер.
СВИНЯ:
- Цели прасенца, на кръст или на скара, подправени с саламура, вино, лимон и ароматни билки. 4 часа готвене.
•- Иберийски ребра на скара, подправени със сол и пипер и чими чури. 3 ч. готвене.
- Печено бедро, с бекон и подправено със сол, пипер и подправки.
...Сварените октоподски пипала се предлагат в индивидуални опаковки, вакуумирани, което улеснява консумацията им. Могат да се нарежат на кръгчета върху легло от сварени картофи, да се поръсят с червен пипер, да се полее с екстра върджин зехтин и да се добавят няколко зърна едра сол. Също така е идеално за печене на скара или на жар, както и за приготвяне на винегрети или други ястия.
...Ломо де Себо де Кампо Иберико 50% раса иберико
Продукт, произхождащ от едно от двете Ломо на Иберийската свиня, подправен със сол и висококачествен червен пипер. Един от най-старите и ценени колбаси заради своя неповторим вкус, цвят, текстура и интрадираност. Интензивен вкус. Много препоръчително. Тегло: 1 кг до 1,3 кг. Произход: Саламанка.
...Салчичон, колбас, произхождаща от иберийски свине, хранени с фуражи, съставени от зърнени култури и бобови растения, отглеждани в обор или хранителни стопанства, в интензивен режим.
Изработена от постно месо и мазнини от иберийска свиня, нарязани на много фини парчета, подправени със сол, черен пипер, индийско орехче, риган и чесън, и набутани в естествена свинска черва.
Традиционният процес...
...сеитба, прибиране на реколтата, производство, съхранение, експедиция и др. Aperitivos de Añavieja притежава европейския екологичен печат, като земеделци и производители, и предлагаме на пазара единствените картофени чипсове в биологично зехтин, които се допълват от линия картофени чипсове в биологично слънчогледово масло, с разнообразие от вкусове, подобно на предишните, без сол, със сол, паприка, провансалски, оцет, черен пипер, сметана и лук.
... обслужване, което надхвърля техните очаквания. Предлагаме 100% чист шафран, категория I Superior според стандарт ISO 3632, с високи нива на кроцин, пикокроцин и сафранал и ниски нива на влага и цветни остатъци в цялата гама. Продукт с високо качество за най-взискателните небца. Различните качества, които предлагаме, са: Средиземноморски, Саргол и Негин. Гурме черен, червен и бял пипер от Кампот (Камбоджа). Соли от скали и морски соли от различни части на света.