...Описание:
Създадохме тези мини колбаси от месо на френски свине, като добавихме пипер "Espelette AOP". Идеални за аперитив!
Списък на съставките:
Месо от свиня, свинска мазнина, сол, ЛАКТОЗА, подправки (включително пипер "Espelette" 0,3%), декстроза, захароза, ароматно растение, натурален аромат, консервант: калиев нитрат, ферменти, годен за консумация колагенов черва от говеждо. Да се съхранява при температура под 18°C. Месо от свиня: Франция. Не съдържа глутен.
Срок на годност: 45 дни...
...Изразителна, но деликатна, тази горчица с леко пикантен вкус и цялата ароматика на пипера от Еспелет е много ароматна.
Истински успех в комбинация с бели и червени меса, а дори и с риба на хартия. Прекрасна за подправяне на сосове, винегрети, майонези… и за покриване на меса за грил.
Съставки: Вода, семена от горчица, оцет, доматено пюре (домат, сол, подкислител: лимонена киселина E330), сол, захар, прах от пипер Еспелет (1,3%), консервант: натриев бисулфит.
Съществува и в кофа от 1,1 кг.
...1 пакет с калмари, чесън, лук, плънка (месо или риба по избор), сол, пипер, магданоз, доматен сос, зехтин, "айоли" и бяло вино.
Препоръчваме да размразите калмарите под вода непосредствено преди приготвянето. Напълнете тръбите с избраната от вас плънка и затворете края на тръбата с клечка за зъби.
Запържете чесъна, лука и магданоза. Добавете доматения сос и бялото вино. Включете пълнените тръби и оставете да къкри 25 до 35 минути на слаб огън. В момента на сервиране, смесете айолито със соса. Сервирайте с паста или ориз.
...Истински символ на нормандската гастрономия, традиционните черва са били преосмислени, за да ви предложат версия с аромати на сено.
Създадена от шеф Хуберт Нобис, тази рецепта отново е резултат от тристранно партньорство между шефа, трансформационната работилница "лес Горроннаиз" и нас.
От 1988 г. семейството Кузен разработва различни колбасарски продукти в своята работилница в Горрон, с цел винаги да подчертава традицията.
Съставки: стомаси и крака на говеда, моркови, бяло вино, лук, вода, сол, пипер, сено...
...Цветчета от царевица, масло от лешник, лешници от Червиони, розова сол от Хималаите, черен пипер
Алергени: лешници, следи от глутен
ДЕТАЙЛИ ЗА АРТИКУЛА
Идеален за панировка на месо, риба или сирене и може да се поръсва и върху салати.
...Съставки*: Домат (домат, морска сол) (57%), чушка, плантан, мащерка, босилек, розмарин, черен пипер, чили, тулиси, пшенична трева
- Опаковка: пакет от 60 грама
- *Съставки от устойчиво земеделие
- Опаковано на ръка
- Без консерванти
- Наличен на килограм
- Наличен в бял етикет.
Искате да създадете уникална рецепта, която да ви представя? Не се колебайте да се свържете с нас! Ние създаваме и/или персонализираме уникални рецепти по поръчка.
Референтен номер: INF140
В наличност: 32
Температура: 100°C
ВРЕМЕ ЗА НАСИТЕНЕ: 2 до 3 минути
За една чаша: 1 до 2 чаени лъжички...
...Задължителното в френската гастрономия, с цялото занаятчийско умение на Maison Val de Luce.
Нетно тегло
50
Списък на съставките
Патешки фоа гра (произход Франция или ЕС) 98%, сол, бял пипер, захар.
Срок на годност
2027
Състав
Патешки фоа гра (произход Франция или ЕС) 98%, сол, бял пипер, захар.
Нетно тегло:50...
...Семолина от висококачествено био твърдо пшеница и прах от чушки Еспелет AOP био (2,5%).
Алергени: Съдържа ГЛУТЕН, възможни следи от яйца и соя.
Как да се приготви:
Изсипете в кипяща вода за 4 до 6 минути.
Средни хранителни стойности за 100г:
ЕНЕРГИЯ - 1526kj / 360kcal
ПРОТЕИНИ - 13g
ВЪГЛЕХИДРАТИ - 71g, от които захари 1,4g
МАСТИ - 1,8g, от които наситени мастни киселини 0,3g
ФИБРИ - 4,4g
СОЛ - 0,01g
Ean13:3701511702380
Референция:TagliatelPimentEspletAOPBio1...
... изключителна купаж, характеризираща се с копринена текстура и сложна ароматна палитра, белязана от нотки на череши, карамфил, черен пипер и лакрица. В устата разкрива деликатни вкусове на портокал, шоколад и дървесни подправки.
'The Old Garden' предлага уникално вкусово изживяване и се съчетава перфектно с агне на скара с розмарин, ризото с диви гъби или черен шоколад с морска сол.
...Магданоз*, Черен пипер*. (*Съставки от биологично земеделие).
Средни хранителни стойности за 100 г: Енергия 373,5 kcal/1530,8 kJ - Мазнини 11 г - от които наситени 1,6 г - Въглехидрати 42,4 г - от които захари 4,9 г - Фибри 17,4 г - Протеини 18,5 г - Сол 1,4 г
Употреба: Добавете вода в съответствие с посочените пропорции.
Опаковка: Чанта от 5 кг - Чанта от 25 кг - Персонализирана опаковка по запитване в BigBag.
Сертификация: Биологично земеделие на ЕС.
Гарантиран минимален срок на годност при получаване на продукта: 4 месеца.
...Възстановете мощния вкус на артишока, съчетан с нежността на зелената маслина в този крем, приготвен с зехтин за аперитив, изпълнен с свежест и лекота.
Да се консумира охладен като аперитив върху препечен хляб.
Срок на годност без отваряне: 3 години
Тегло: 90 гр
Съставки: артишок 73,8%, зелени маслини 15,4%, зехтин 7,9%, сол 2,0%, черен пипер 1,0%
Toupine и Cabesselle е семейна и занаятчийска компания, разположена до Авиньон в Прованс. Продуктите на тази марка гурме храни са покана да откриете вкусовете на този красив регион.
Тегло: 90 гр...
...Контейнери, които могат да се използват за съхранение на разнообразие от вашите подправки: черен пипер, сол, подправки, билки. Благодарение на капака си, вашите подправки ще бъдат защитени от влага и прах.
С тези контейнери ще внесете стилен и елегантен акцент в кухнята си.
Тегло: 1.000 г
Размери: 29 × 20 × 20 см
Цвят: Бял, Зелен, Черен, 3 Цвята
Дървена основа: Д 29 см x Ш 10,5 см
Контейнер: 9 см x 8,7 см...
...Тази машина е проектирана за претегляне, опаковане в серии и в малки дози (пакети) на свободно течащи продукти като сол, захар, черен пипер, смляно кафе, сос и др...
Характеристики
Количество на пълнене: 1 до 100 гр (мл)
Капацитет на изхода: 1800 до 7200 единици/час
Размери на пакетчето: 20 - 200 x 17 - 40 мм (д x ш)...
...Сосът чедър е голям класик. Обичайната му рецепта включва настъргано сирене чедър за по-голямо удобство, сметана и по желание малко мляко. Приготвянето му е подобно на сосовете с синьо сирене или рокфор. Загряваме сметаната и млякото, след което добавяме сиренето, като разбъркваме с лъжица. Подправянето на соса чедър също е много просто: сол и черен пипер, някои избират да добавят щипка кайенски...
Основана през 1998 г., ALIA е търговец на едро, специализиран в артикули за масата, предлагащ професионални продукти на най-ниски цени на пазара. Гарантираме ви широк избор от професионални артикули за масата и CHR на справедлива цена. Сътрудничим си с големи марки като Sarreguemines, Pillivuyt за нашите чинии, подноси и плочи. Както и с Chef & Sommelier, Stolzle Lausitz и Lehmann Glass за стъклар...
...Създаден и произведен в района на Нант, изработен от неръждаема стомана за улесняване на нарязването на месото след готвене. Основата от бук, доставена в суров вид за представяне на масата с отделения за сол и пипер, е изработена от работници с увреждания в рамките на ESAT. Целият комплект е внимателно представен в елегантна крафт кутия, сглобена от ESAT и украсена с лента, носеща графичната...
...Това е хармонична смес от няколко подправки, основните от които са: кориандър, чесън, куркума, мента, червен пипер и сол.
Използвания на подправки за месо в кухнята:
Независимо дали са печени на тиган, във фурна, на барбекю, в сос, бульони или под всякаква форма на готвене, тази смес е перфектна! Намажете месото с масло (зехтин) и добавете подправките преди готвене.
Ползите от подправките за месо:
Тонизиращи и антиинфекциозни, антибактериални. Богати на витамини.
Антиоксидантни, противовъзпалителни, улесняват храносмилането.
Отличен източник на желязо, магнезий, протеини, манган, минерали, мед и др.
...Едно от най-известните тунизийски предястия е задължителната салата мещуия.
Съставена от печени чушки и домати, понякога се обогатява с риба тон и се сервира с хляб като мезе.
Състав: сладък пипер, пресен домат, лук, зехтин, соево масло, чесън, сол, подправки
Състав: сладък пипер, пресен домат, лук, зехтин, соево масло, чесън, сол, подправки
В наличност: 1000 продукта...
... освежаващ акцент.
Идея за рецепта: Печен сьомга с копър
Съставки:
4 филета сьомга
2 супени лъжици семена от копър
Сок от един лимон
Сол и черен пипер на вкус
2 супени лъжици зехтин
Референция: AR803824
Ean13: 3760306803824...
MAXIFRITES е търговец на едро на хранителни продукти на основата на картофи. Ние ви предлагаме широк асортимент от продукти: пресни предварително приготвени пържени картофи, замразени и предварително приготвени пържени картофи, замразени и предварително приготвени картофени специалитети (задушени картофи, риsolées, паризийски, с или без кора), замразени и предварително приготвени картофени пюрета ...
...Тази смес ще ви позволи да приготвите домашни хамбургери, пълни с вкус. Тази смес може да се използва и за подправяне на вашето месо. Състои се от паприка, черен пипер, чесън на прах, лук на прах, сладък чили и сол.
...Тесто за самоса
300 г брашно
100 г разтопено масло
150 мл вода
25 г царевично нишесте
Плънка от картофи
2 картофа
150 г грах или по избор
1 лук
2 супени лъжици растително масло
2 скилидки чесън, нарязани
½ ч.л. гарам масала
½ ч.л. смлян кориандър
1 ч.л. нарязан джинджифил
½ ч.л. куркума
сол, черен пипер
½ лимонов сок
1 ч.л. червен пипер на прах
2 супени лъжици нарязан кориандър
½ нарязан червен пипер...
...Съставки:
- Горчични семена *
- Алкохолна оцет *
- Нерафинирана сол
- 2,5 % прах от чили Еспелет
- Вода
- *Продукти от биологично земеделие
Съвети за употреба:
Тази горчица с чили Еспелет е идеална за подправяне на сосове и дресинги.
Тя ще подправи идеално меса и риби.
Намажете я върху вашите грилове, печива и агнешки бутове, за да запазите тяхната сочност.
Този продукт е наличен и в буркани от 100 г и 200 г.
... сол и цветна сол с пипер д'Еспелет, зехтин с пипер д'Еспелет, както и крем и желе от пипер д'Еспелет. Нашите пиперки се берат между август и декември, след което се почистват, подсушават, сортират и калибрират, всичко напълно на ръка. Отглеждат се на открито и не подлежат на никакви фитосанитарни обработки, в съответствие с строгите изисквания на спецификацията. Не добавяме никакви оцветители...
Винарските изби DELBECK са специализирани както в производството на вино, така и в производството на винена сол.
Винарските изби DELBECK произвеждат бели, розови и червени вина с наименование Saint-Georges Saint-Emilion, Lalande de Pomerol, Bordeaux Rouge, Bordeaux Blanc и Bordeaux Rosé.
Те произвеждат също така Poivrine и ароматизирана сол с Fleur de Merlot, Fleur de Cabernet, Fleur de Syrah, Fleur de Pinot и Fleur de Sauvignon. Poivrine е гастрономичен подправка, съставена от черен пипер и вино.
HEGIAN е компания, специализирана в производството на пипер Еспелет AOP.
Пиперът Еспелет е единствената френска подправка с етикет AOC-AOP.
Продуктовата гама на HEGIAN включва пипер AOP, AOP връзки с пипер, пиперна паста, пиперна желе, занаятчийска горчица с пипер, цветна сол с пипер, паста с пипер и също така комплект с бутилка пиперно масло и петте подправки (прах, горчица, цветна сол, паста и желе).
...SUCOSA е специализирана в печатането, опаковането и разпространението на захар от цвекло и тръстика в дози (пакетчета, стикчета и различни други формати) и всякакви други прахообразни продукти (сол, пипер), както и персонализирани освежаващи кърпички. Разполагаме с производствен капацитет от 6'000'000 единици месечно на формат.
От 1998 г. GAEC SEGIDA е специализирана в производството и търговията с пипер Еспелет AOP.
От семето до крайния продукт, компанията управлява производството, стремейки се да отговори на критериите за качество на своите клиенти.
Компанията предлага следните продукти: прах от пипер Еспелет AOP, свежа връв от пипер Еспелет AOP, суха връв от пипер Еспелет AOP, пюре от пипер Еспелет, желе от пипер Еспелет и сол с пипер Еспелет.