...Розмаринус официалис е дървесно, многогодишно растение с ароматни, вечнозелени, игловидни листа. То е родом от Средиземноморския регион. Член е на семейството на мента (Lamiaceae), което включва и много други билки. Листата с вкус на бор/мента се използват за овкусяване на месо, супи и яхнии. Използват се пресни или сушени.
Розмаринът е богат на желязо, калций и витамин B6, съответно 317 мг, 6.65...
...Сусамът се добавя към салати, рулца, сашими, използва се заготвене на месо, риба, птици, зеленчуци, слага се в сладкиши и украсява десерти. Сусамът се съчетава добре с змиорка и дори се използва като панировка за морски дарове.
...Персите и египтяните преди 2000 години считали шалотa за свещено растение.
Растение с луковица, близко до лука и чесъна, то се използва широко в кухнята, нарязано в салати или сосове като бернезе или бяло масло.
Цели, задушени или конфитирани, те ще бъдат чудесно допълнение за риба, месо или фоа гра.
Идеалният спътник за всички ваши рецепти с вино или просто за подправяне на ястията ви. Идеално за червени сосове, готвене на меса, задушени картофи, ястия с домати и стари супи.
SKU:SGE250...
...Произведен от първоначалното готвене на прясната черна трюфел, този леко солен нектар разкрива автентичния и мощен аромат на черната трюфел от Прованс.
Съвети за дегустация:
Перфектен за приготвяне на сосове, за обогатяване на ризото или за декласиране на месо.
...Специализираният пържален мазнина Oilmix е универсален продукт за пържене на разнообразни продукти: пържени картофи, месо, пилешко, рибни ястия, понички, пайове и други тестени изделия, както и за употреба в производството на чипс, закуски, бързи пасти.
Мазнините за дълбоко пържене Oilmix предлагат значителни предимства пред обикновените растителни масла. Благодарение на оптимално подбраната...
... освобождава цветния връх на таймера нагоре. Pop-Up таймерите са налични за различни степени на готвене от 52° C до 85° C.
Pop-Up таймери:
Печени ястия точно приготвени!
Независимо дали е английски, среден или добре сготвен, за всяко желание и всяко печено ястие има подходящ Pop-Up таймер. Просто изберете Pop-Up таймера в зависимост от желаната температура.
Оптимално използваеми за:
Всякакъв вид месо
Кюфтета
Риба
Пастети
Области на приложение:
Фурна
Тиган
Микровълнова...
...Пуйката е месо с ниско съдържание на мазнини, считано за диетично, но по-устойчиво на готвене в сравнение с пилешкото месо. Затова я омекотяваме и нарязваме на филийки преди замразяване. По този начин запазва своята нежност и хранителни свойства, без да се втвърдява или изсъхва напълно след готвене. Използвайки натурални съставки и без добавяне на алергени, създаваме този продукт с мисъл за най-малките.
...Многофункционално олио. Идеално за подчертаване и valorizиране на качеството на храната както при готвене, така и добавено в суров вид, където особено се отличава. Отлично с сотирани зеленчуци, с печено месо, с риба на фурна, с солени пайове, перфектно за дресинг на салати, при приготвянето на пинцимони и върху гриловани зеленчуци.
...да се осигурят пълни комплекти (пая за 10/12 порции, газов горелка, ножове, дъски за рязане, лопатки за разбъркване, лопатки за сервиране, кухненски кърпи, инструменти за рязане, пробване на бульон и готвене) и всички съставки (месо, риба, зеленчуци, масло, сол, шафран, вода... всичко, за да могат в групи от 10/12/14 души да започнат да приготвят паелите под ръководството на готвач, който ще им...
... автентичността на всяка съставка и я сервира на масата.
*бульон, приготвен според инструкциите: Разтворете 1 кубче месен бульон Bauer в 500ml вода и оставете да заври за няколко минути, като разбърквате от време на време. Кубчето може също да се добавя към храните (супи, минестрони, сосове, рагу, меса, риби, ризото, яйца и др.) по време на готвене, в желаното количество.
... температури и ензими.
Те са идеално подходящи за приложения като процеси на готвене и екструзия, сгъстители, подобрители на тесто и текстура в хлебни изделия, стабилизатори, свързващи и желеобразуващи агенти, системи за покритие и образуватели на консистенция, панировки и покрития за риба и месо, пюрета с подходяща стабилност при замразяване и размразяване и добра термична устойчивост.
Нашите безглутенови концентрати от нишесте са налични в био качество и в конвенционално качество, с произход от Германия или Европа.
...ITN Classic (незалепващ тиган)
5-слойната конструкция обхваща целия тиган до ръба. Професионалният тиган ITN предлага основата за всяка кухня. Наличен в различни размери и е идеален за запържване, задушаване и готвене на зеленчуци и месо. Тиганът има плоско дъно и високи страни, които улесняват обръщането на храната. Идеален заготвене на по-висока температура, за да създадете ястия с пълен, богат вкус, цвят и хрупкава текстура.
незалепващ тиган): незалепващ тиган)...
... (глюкоза, нишестен захар), антиоксиданти (E331, E301), екстракти от подправки, усилватели на вкус (E621), аромати). Яйца, панировъчни трохи, соево брашно, обезмаслено мляко, вода, бяло вино, подправки, лук, усилватели на вкус (E621), сол. Поставете на тави с хартия за печене и поставете в предварително загрята фурна.
Печене: на 200°C, около 25 минути. Температура на съхранение: мин. -18°C, след размразяване не замразявайте отново. Информация за алергени: съдържа глутен, мляко, яйца, соя. Месен продукт заготвене. Произведено в Швейцария с швейцарско месо.
... официални инспекционни и сертификационни органи в съответствие с строги правила и практики, свързани с торенето и контрола на заболяванията.
Органичният екстра върджин зехтин Artem Oliva има ниски нива на киселинност, дълбок зелен цвят и кадифено усещане в устата. Има мек, плодови аромат и леко пикантен послевкус. Може да се използва заготвене и печене, да се полива върху салати, като част от дресинг, върху печено месо, гриловани зеленчуци и разбира се, като дип самостоятелно.
... знак за качество Austria. Подходяща е за всякакъв вид печено и гриловано месо, както и за колбаси, леберкез, кайма и много други. С нея се подобряват майонези или се приготвят ремолади. Намазки, сосове като яйца, извара или сос тартар получават специална изтънченост с нея. Особено добре се справя при готвене. Рулетите от говеждо месо и говеждите шницели, приготвени с горчицата Ramsa English Special, стават отлични.
Награда: Веган...
...Нашият канадски омар произхожда от студените води около Нова Скотия. Поради това омарът има твърда черупка, която защитава нежното месо. Продуктът е известен със своя сладък вкус и изключително качество.
Нашият канадски омар се лови по устойчив начин от поколения, с капани.
Целите омари се готвят след улова в черупката. Това се случва при оптимална температура и с конкретно време заготвене. По...
...Пайовете могат да бъдат както сладки, така и солени.
Те са направени от тесто, което се превръща в коричка при готвене и различни видове плънка вътре.
Сладките пайове могат да съдържат всякакви плодове и ядки. Популярен пример е ябълковият пай.
От друга страна, солените пайове могат да съдържат месо, картофи или яйца.
Има 3 типа пайове:
- Пайове, чиято коричка е напълно затворена отдолу и...
...Прясно нарязано филе от нашето сьомга филе. Равновесието между мазнини и месо прави филето невероятен избор за повечето стилове на готвене. Продуктът може да бъде доставен пресен и замразен.
...Груб семолина от пшеница, Яйца 30%, Прах от червено цвекло, Вино Бароло DOCG 2%. Може да съдържа следи от мекотели. За около 3/4 души.
6/7 минути готвене в голямо количество вряща подсолена вода.
Отцедете и подправете.
Препоръчваме сос с трюфели (бели или черни), с месо, с зеленчуци.
Червено вино (Бароло, Небиоло д'Алба, Долчетто д'Алба) или бяло вино (Роеро Арнеис, Гави ди Гави) от същия тероар ще образуват перфектно съчетание.
Ean13:3701511702359
Референция:TagliatelleBioVinItalie1...
... риболов (произход Франция): Произхождат от естествени легла на дъното и се ловят с помощта на драги, теглени по дъното на морето от кораби. Нейната много изпъкнала черупка с "синьо-виолетов" цвят съдържа жълто и много ароматно месо.
Опаковка: торби от 5кг-10кг-15кг / опаковки с модифицирана атмосфера от 4x1.4кг-8x1.4кг (с срок на годност от 7 дни)
Предлагаме ги без бяс (готови заготвене): почистени с помощта на машина, която позволява да се премахне бясът, но също така и в неочистен вариант.
... обичано на масата от повечето небца, дори и от децата.
Перфектно в суров вид върху всякакъв вид ястия: салати, риба, бяло месо, супи от бобови култури, зеленчуци. На печено месо, морски салати, сосове и емулсии. При готвене се използва за приготвяне на сосове, дипове, пържени ястия.
... хидрогенирано, не е избелвано, не е дезодорирано и не е рафинирано.
Става въпрос за чист, веган натурален продукт, който може да се използва по много начини в кухнята. То е с висока термоустойчивост и е подходящо заготвене и пържене. Като веган натурален продукт, то е също така подходящо за вегетарианска и веганска диета, като заместител на масло, както и за смутита и купи.
Много добро продукт за деликатесни и натурални хранителни магазини.
Възможно е частно етикетиране.
...Зехтинът Extra Virgin, студено пресован от Dardanos Fine Foods, е внимателно и деликатно произведен от ръчно подбрани качествени маслини, отглеждани в Средиземноморския регион. Перфектен за салати и дресинги, за потапяне на хляб, за мариноване на месо и готвене като цяло. Добър дресинг за риба и морски дарове. Нашите зехтини Extra Virgin; Както при всички наши продукти, той се получава при...
...Производители на миди от букош в Камиер, ние ви предлагаме директна продажба на качествени миди, готови заготвене.
Отглеждани по естествен начин, на букош стълбове, засадени в морето, нашите миди се събират, почистват и опаковат от нас. Тук няма транспорт или посредници, продуктите се предлагат директно от производителя на потребителя.
Сочното месо на мидите от букош на Кот д'Опал е не само вкусно, но и полезно. Отличен източник на протеини и много богато на желязо и йод, тя притежава особен вкус, оценяван от мнозина.
...Тази нежна екстра върджин зехтин, студено пресован от вкусни Каламата или в варианта Трили, е леко плодова, маслена и мека на вкус.
Всичко става по-вкусно с този зехтин: салати, супи, зеленчуци, месо, риба, картофи, паста и др... Този зехтин може да се използва много добре както студен, така и топъл.
Отличен е за печене, пържене и готвене.
... разнообразие: пържене, гриловане, готвене и печене
>> Кошница, устойчива на съдомиялна машина, за лесно почистване
>> Таймер за 60 минути с сигнал за изключване
>> Топлоизолирана дръжка за оптимална безопасност при работа
>> Индикатор за работа и температура
>> Отделение за кабел за чисто съхранение
>> Корпус с охлаждащ ефект
>> 230 V~ 1500 вата...
...Плочата от лавова камък е подходяща заготвене на различни видове храни, чрез използване на барбекю, фурна или котлон. Много подходяща за диетично готвене, което не предвижда добавяне на мазнини или други подправки. Свойствата на този естествен камък го правят подходящ заготвене на различни видове храни, включително месо, риба, зеленчуци, хляб, питки, пици и др. Готвенето на този естествен камък не води до отделяне на токсични вещества. Храната, приготвена по този начин, е по-здравословна и не се предвижда контакт с дима, така че хранителните вещества на продуктите се запазват.
...Калибър - Приблизителен капацитет за пълнене преди готвене
16-18 мм - 15-16 кг
18-20 мм - 17-18 кг
20-22 мм - 21-23 кг
22-24 мм - 25-27 кг
24-26 мм - 27-29 кг
26-28 мм - 29-31 кг
>28 мм - 31-34 кг...