... нарязване, резане и кубчета на широк спектър от съставки. Дизайнът с двустранна употреба ви позволява да превключвате между предната и задната страна, предлагайки повече удобство за различни кулинарни задачи. Независимо дали приготвяте зеленчуци, месо или хляб, тези дъски за рязане осигуряват безпроблемно готвене.
Ергономичният дизайн на дъските за рязане от бамбук Eisenbach включва лесно за хващане...
...От овчите черва основно се обработват тънките черва.
Овчите обвивки са идеално подходящи за следните видове колбаси:
- Франкфуртер
- Малки черни и бели кренвирши (като предястия)
- Братвурст (свежа пържена наденица)
- Барбекю наденица
- Чиполата
- Мергуез
Качество А (стабилно при готвене) е перфектно за франкфуртери, уинери (виенски колбаси) и бockwurst.
Качество AB-, B- и BC- (обвивки с дупчици...
...Държачът на шиша е напълно херметичен, моторът е защитен от всякакво проникване на мазнина или сок от месо. Монтиран на топчести лагери, той не понася нито тежестта на месото, нито ударите от потребителя и следователно е защитен от всякакви усуквания.
Лесна поддръжка: Събирач на сокове, изработен от ламарина, с перфорирана решетка и подвижен контейнер за събиране.
Инфрачервени радианти с високо...
...Като добре трениран мускул, острието има висока степен на съединителна тъкан и е най-подходящо за бавни влажни методи на готвене, като задушаване и гювечи. Този наряз на говеждо месо е идеален за разкъсване, тъй като буквално се разпада при готвене.
...Свежите яйца са налични в две разновидности: кафяви и бели, предлагащи изключително качество за всички ваши рецепти. Тези яйца са внимателно подбрани заради своята свежест и вкус, гарантирайки изключително кулинарно изживяване. Те са перфектни заготвене, печене и приготвяне на вкусни ястия.
Налични в различни размери, свежите яйца са идеални за професионални и домашни кухни. Неговата практична опаковка осигурява лесно манипулиране и оптимално съхранение. Независимо дали сте професионален готвач или любител-готвач, тези яйца са задължителен избор за качествени кулинарни резултати.
Good Meat е компания за преработка на месо с вековна традиция в областта на добитъка и месото, специализирана в производството на порции и опаковането на качествено вносно месо. Освен това, ние предлагаме и широк асортимент от продукти на основата на кайма и готови заготвене продукти, които се произвеждат ежедневно с необходимата свежест.