... с бавно готвене, като яхнии или задушени ястия. "Carrillera" предлага мелодична и сочна текстура, която, при готвене, освобождава целия характерен вкус на месото от иберийско прасе. Този разрез е перфектен за тези, които търсят гурме ястие с високо качество, с незабравимия печат на иберийската гастрономия.
..."boilar" пица, "boilar" сос замесо, "boilar" паста, "boilar" ризото, "boilar" лазаня, "boilar" сирене, "boilar" пюре, "boilar" риба, салати с трюфелно оцет и всяко друго ястие, което можем да си представим. Трябва да се има предвид, че "Olio-baldintzak" не се използват заготвене, тъй като топлината би развалила вкуса, те трябва да се използват за завършване на вече приготвени ястия. Противовъзпалителната активност на хидрокситирозола подсилва специфичната му способност за борба с алергиите, "tuber melanosporum".
...Чистото пиле в 9 единици е идеален избор за тези, които искат да се насладят на сочено и вкусно месо по всяко време. Този продукт се предлага в удобни порции, перфектни за печене, готвене или пържене, адаптирайки се към разнообразие от рецепти и кулинарни стилове. Замразено, за да запази свежестта си, чистото пиле е лесно за съхранение и винаги е готово да бъде приготвено до съвършенство.
Този...
... неустоим.
Този разрез е идеален за печене или готвене на бавен огън, позволявайки на вкусовете да се развият напълно. El Mogote Candy не само е вкусен, но също така е здравословен избор, богат на протеини и добри мазнини. Неговата универсалност в кухнята го прави звезден ингредиент за разнообразие от ястия, от традиционни рецепти до по-съвременни кулинарни творения. С El Mogote Candy всяко ястие се превръща в празник на вкус и качество.
...Яйцето от пъдпъдък, приготвено по екологичен начин, е гурме продукт, готов за консумация, идеален за предястия, салати и устойчиви гурме ястия. Този продукт предлага уникално кулинарно изживяване, с деликатен вкус и привлекателна презентация, която подобрява всяко меню. Благодарение на използваната система заготвене и белене, яйцето запазва своя вид, мирис и вкус, гарантирайки високо качество с...
...Пуйката е месо с ниско съдържание на мазнини, считано за диетично, но по-устойчиво на готвене в сравнение с пилешкото месо. Затова я омекотяваме и нарязваме на филийки преди замразяване. По този начин запазва своята нежност и хранителни свойства, без да се втвърдява или изсъхва напълно след готвене. Използвайки натурални съставки и без добавяне на алергени, създаваме този продукт с мисъл за най-малките.
...Кокоши яйца от пъдпъдък е гурме продукт, който добавя нотка на изисканост към всяко ястие. Със своята система заготвене и белене, тези яйца от пъдпъдък запазват своя вид, мирис и вкус, предлагайки уникално кулинарно изживяване. Неговата термосвързана опаковка осигурява запазване и качество на продукта, позволявайки на готвачите да го използват с увереност в салати, предястия и основни ястия...
...да се осигурят пълни комплекти (пая за 10/12 порции, газов горелка, ножове, дъски за рязане, лопатки за разбъркване, лопатки за сервиране, кухненски кърпи, инструменти за рязане, пробване на бульон и готвене) и всички съставки (месо, риба, зеленчуци, масло, сол, шафран, вода... всичко, за да могат в групи от 10/12/14 души да започнат да приготвят паелите под ръководството на готвач, който ще им...
...
Избираме най-добрите усвоими протеини от природата, плодове и зеленчуци, заедно с точно смесени витамини и минерали, за да подкрепим имунната система. Всяка съставка има своя цел и е внимателно балансирана, за да осигури хранене на всяка част от системата на кучето по натурален начин.
Нашите продукти се произвеждат с натурален процес на готвене. Използваната американска технология е високо...
Baestri е марката, използвана от компанията Hélix Santa Ana за маркетинг на парчета от охлювско месо от сорта aspersa maxima.
Характеристики
Двойно готвене (бланширано)
изчистено
вакуумно опаковано...
... използва широко в хранителната индустрия от десетилетия. Храни като паста или закуски се произвеждат по тази техника, а в нашия случай можем да я считаме за продължаващ процес на готвене. Резултатът от този амбициозен и иновативен проект е нов продукт, който наричаме Legumeat®, ястие с текстура на месо, подходящо за всеки и със средно съдържание на протеин около 50%. Продуктът се предлага в дехидратирано състояние, а начинът на приготвяне е чрез варене в вода с желания от нас вкус. Накрая продуктът ще бъде готов за използване в всяка рецепта. Подходящ е за целиаци и вегетарианци.