...Гундел тигани - Оригиналът от 1972 г., изключително издръжливи, отлична златиста коричка, нискомаслено готвене, дъно, което задържа топлината, без PFOA.
Стандартен размер за домакинства за три до четири души. Поради високия ръб, не пръска толкова, когато запържвате шницели, стекове, кюфтета, различни рибни филета или наденички. Фантастичен е и за всички видове паста и зеленчукови ястия, пържени...
...
Избираме най-добрите усвоими протеини от природата, плодове и зеленчуци, заедно с точно смесени витамини и минерали, за да подкрепим имунната система. Всяка съставка има своя цел и е внимателно балансирана, за да осигури хранене на всяка част от системата на кучето по натурален начин.
Нашите продукти се произвеждат с натурален процес на готвене. Използваната американска технология е високо...
... за газови котлони, чукчета замесо, белачки за картофи, вложки заготвене, фунии, ножове за рязане, преса за магданоз, отварачки за консерви, преса за картофи, мелници за черен пипер, ренде и кашкавалници. Дългогодишният опит, надеждността и сериозността се считат за силни страни на Bianchi Casalinghi, което се намира на Via Piazza 4.
Baestri е марката, използвана от компанията Hélix Santa Ana за маркетинг на парчета от охлювско месо от сорта aspersa maxima.
Характеристики
Двойно готвене (бланширано)
изчистено
вакуумно опаковано...
... среда. Предлагаме широка гама от говеждо месо, за да отговорим на вашите нужди: меса за грил, меса заготвене, меса за тартар и др. Също така можем да персонализираме нашите продукти, за да ги адаптираме към вашите специфични изисквания.
Ние сме загрижени за качеството на нашите продукти и удовлетвореността на нашите клиенти. Затова придаваме голямо значение на проследимостта и свежестта на...
... билки, полен, паста, риба, месо
LINEA NATURA: екстрактори на етерични масла с пара
LINEA APICOLTURA: почистващи устройства за полен, машини за производство на кремообразен мед, многофункционална инсталация за обработка на мед
LINEA CASTAGNA: инсталации за измиване, термична обработка, пастьоризация на кестени; обелване на сухи и пресни кестени
LINEA TARTUFO: инсталации за измиване, готвене и стерилизация на трюфели
LINEA LATTE E FORMAGGI: мини мандри, сушилни за сирене...
Good Meat е компания за преработка на месо с вековна традиция в областта на добитъка и месото, специализирана в производството на порции и опаковането на качествено вносно месо. Освен това, ние предлагаме и широк асортимент от продукти на основата на кайма и готови заготвене продукти, които се произвеждат ежедневно с необходимата свежест.
... разнообразие от фиорентински стекове, томахавки, филета и хамбургери. Използваме испанска ръчно изработена фурна, наречена Josper, която с дъбови въглища осигурява перфектно готвене и леко опушване, което прави нашето месо вкусно. През летния сезон се яде на открито сред зеленината на нашия просторен дехор и имаме много голям паркинг, резервиран за клиенти. Заповядайте да ни посетите, със сигурност ще останете доволни.
... състав и качество от най-добрите производители в света.
Месо
Укрепете бизнеса си с широка селекция от месни предложения с различни разфасовки, вкус, качество и консистенция, предоставяйки разнообразие за вашите пазарни сегменти.
Оптимизирайте вашето продуктово предложение и овладейте пазара
Научете повече за услугите, които трансформират вашето възприятие за пазара.
... също с нашия процес Palgacol възможността за студена реорганизация на производството на ценни и оригинални продукти, сурови или готвени, от до момента слабо или изобщо не експлоатирани съставки, предназначени за кетъринг и преработвателни работилници. Готовият продукт се отличава с винаги равномерна презентация и се идентифицира с оригиналните продукти, от мускул на месо или риба. Рентабилността при готвене е близка до тази на суров мускул с перфектно задържане при нарязване и готвене.
Днес компанията произвежда изключително широка гама от машини за обработка на месо и тесто, машини за белене, рязане, готвене, съхранение, в много различни модели, които отговарят на нуждите на голямата и малка ресторантьорска индустрия, но също така и на барове, бързо хранене и на всеки, който търси за своята работа иновационни, ефективни, практични и лесни за поддръжка продукти.
FIMAR е широко...
...Производител на ябълки от Т от 2008 г. В момента предлагаме конвенционални и био ябълки. Конвенционални: AGATA, с оценка на мръсотия 7.5, обработени срещу покълване с DORMIR. Био: 4 сорта: Можем да ги продаваме на дребно от 5 кг до 30 кг, почистени - ALLIANS (плътна месеста част) - TWISTER (за всякакъв вид готвене) - DITTA (плътна месеста част) - VITA BELLA (меко месо). Зареждане на насипно или в биг бег за AGATA. Разполагаме с оптичен сортировач TOMRA 2400 и клетка за затопляне на ябълките от Т. Цена на AGATA 160€/Т. Био ябълки, почистени в чувал: 0.80€ за кг.
... и производство на колбаси; системи за белене и обезкостяване; модулни системи за филетиране; системи за формиране и порциониране на месни продукти; системи за обезкостяване, почистване, порциониране, опаковане и етикетиране на месо и бекон; резачки за риба.
MAREL подкрепя индустриалците в реализирането на техните проекти и предоставя на клиентите си иновационни технологии, за да отговори на...
BRITEK предлага индустриални машини за преработка, готвене и опаковане на хранителни продукти, нови или употребявани: инжектори за саламура, автоматични месомелачки, миксери и месомелачки, резачки, вакуумни натискачи, цели линии за производство на мляно месо в опаковки и колбаси в естествени черва, резачки за замразено месо, електрически тенджери, парни тенджери, електрически тенджери с масло, печки, пушилни, вакуумни опаковачи, резервоари за свиване с гореща вода, ръчни и автоматични клипери.
BRITEK изнася по целия свят.
... заготвене пилета, преди да се появят разфасованите продукти. На пазара на сертифицирани пилета, LDC заема лидерска позиция и се утвърди на френския пазар на сертифицирани пилета за около десет години. LDC започна с трите първи френски етикета и контролирано наименование за произход, за да установи своята репутация (пилета от Loué, пилета от Landes и пилета от Bresse), преди да придобие регионални етикети с висока известност (Label Rouge и AOC). Брандове: LE GAULOIS, MAITRE COQ, le Volailler, Loué, Marie и Traditions d’Asie.
... наклонни станции и помощни средства за влизане
Измивни инсталации като кабини за измиване, инсталации за измиване с непрекъснат поток и станции за издухване
Аксесоари като междинни слоеве, шасита, автоклавни кошници, форми заготвене и транспортни инсталации...
... по всичко, свързано с хотелските доставки.
В sede на компанията, в Белуно в района на летището, освен шоурум, офиси, склад и техническа работилница, има лаборатория, използвана за демонстрации на готвене, където периодично, с помощта на готвачите от Electrolux Chefacademy, се провеждат семинари, които разглеждат класическите теми на ресторантьорството, като хлебопекарство, сладкарство, месо, кетъринг и разходи за храна. Структурата се използва и за курсове по аматьорско готвене "Кухня с Роб."...
...охладени витрини, хладилни камери и охладителни шкафове. Не забравяйте и оборудването за подготовка за професионални кухни, като резачки за зеленчуци, приготвяне на тесто, месо, сладкарство и хлебарство. Нашите продукти са идеални за ресторантьори, закусвални, бързо хранене, хлебарници, сладкарници, кафенета, барове, хотели и столови.
OctoFrost AB е глобално признат доставчик на оборудване за преработка на храни с дълбок фокус върху термичната обработка, като бланширане, готвене, охлаждане и IQF замразяване. Охладителните машини и оборудване на OctoFrost могат да се използват за преработка на широк спектър от IQF продукти (плодове, зеленчуци, ягоди, морски дарове, месо, птици, паста, млечни продукти и зърнени храни) и са...
Пионер и лидер в производството на ЧАНТИ И ФИЛМИ ЗАГОТВЕНЕ ПАПИЛОТ, Terinex съчетава опит, качество и умения, за да се утвърди като вашият предпочитан партньор в тази област. Присъстваща в над 50 държави, Terinex се обръща към 3 пазара:• Широка публика• Агро-хранителна индустрия (Подправки – Месо – Риба)• Ресторантьорство ПРОДУКТИ• Чанти заготвене папилот в размер на пиле, печено, риба, пуйка...
... оборудване ще намерите широк избор от: машина за нарязване на замразено месо, месомелачка, резачка, миксер, формировач, обвивач, панировач, натискач, клипсатор, инжектор за саламура, месомесачка, универсална фурна, котел, машина за вакуумно опаковане, бактерициден апарат за стерилизация на въздуха и повърхности и др. STALE PROCESSING развива и други много съвременни дейности, които вече са важни...
...В нашия асортимент: продукти за борба с вредители, сушилни за дрехи, барбекюта, решетки, стойки за цветя / саксии с държачи, стойки за отцеждане, многофункционални куки, стойки замесо, съдове заготвене / печене и стойки за чинии / тигани и стойки за хляб / салфетки.
...задоволявайки дори най-взискателните клиенти.
Достатъчни са три стъпки за приготвяне на вкусно ястие:
- Загрейте камъка
- Поставете парче месо на камъка
- Цялото да се сервира на масата
Тайната на STEAK ROCK:
Най-важният елемент на целия комплект е специално подбраният камък от вулканична лава. Извлечен от южния склон на един от петте най-опасни вулкана в света, разположен на Апенинския полуостров.
... използва широко в хранителната индустрия от десетилетия. Храни като паста или закуски се произвеждат по тази техника, а в нашия случай можем да я считаме за продължаващ процес на готвене. Резултатът от този амбициозен и иновативен проект е нов продукт, който наричаме Legumeat®, ястие с текстура на месо, подходящо за всеки и със средно съдържание на протеин около 50%. Продуктът се предлага в дехидратирано състояние, а начинът на приготвяне е чрез варене в вода с желания от нас вкус. Накрая продуктът ще бъде готов за използване в всяка рецепта. Подходящ е за целиаци и вегетарианци.
Компанията Дюфур е специализирана в производството на месо, независимо дали става въпрос за агнешко в цялост или нарязано, телешко, свинско или говеждо, компанията може да го достави готово заготвене или готово за консумация. Групата ДЮФУР може да предостави широка гама от качествени много видови меса, от цялото месо до опаковането в контейнер.
За повече информация посетете www.officinaromagna.com. Готвене на въглища за приготвяне на риба, месо и зеленчуци. Кухните ROMAGNA са изработени с внимание към детайлите...
Няма много хора, които напълно се отдават на работата си, създавайки нещо съвсем ново и показвайки, че обикновеното готвене или доставянето на съставки изобщо не трябва да бъде скучно. Ето я Митологията - група специалисти и ентусиасти на месото, които решиха да създадат истинско убежище както за ресторантьори, собственици на бургерни, така и за обикновени домашни любители на готвенето и...
... сладко.
Освен сладките сладка, предлагаме и солени компоти, проектирани да съпътстват перфектно сирена или като вкусни гарнитури замесо и колбаси. Всички плодове и зеленчуци се готвят на ниска температура, за да се запази вкусът на пресните продукти. Перфектната наденица е вкусна и автентична, приготвена ръчно, както изисква традицията на Емилия.
Производител и производители на домашни птици (пилета, пъдпъдъци, гълъби) PAC готови заготвене, продажба на професионалисти в ресторантьорството и гастрономията. Пилета с голи шии, отглеждани на открито с фермерска храна минимум 110 дни, с нежно и вкусно месо. Доставка в цяла ФРАНЦИЯ И ЕВРОПА, RUNGIS ПАРИЖ, контакт на 0618112518 за всякаква информация, цени и други.
Ние сме също така одобрен кланица, търговия на едро с пилета и гълъби.