...Модул, посветен на рязането и подготовката на всички видове месо (говеждо, овче, свинско, козе и др.).
Ние ви предлагаме - по избор - модул, включващ:
- зона за прием на суровини (трупове)
- зона за рязане и опаковане
- част заготвене (по избор)
- пространство за съхранение на готови продукти
- помещение за съхранение на консумативи,
- съблекалня
- част от социалните помещения (офис, стая...
...По запитване
Пъдпъдъци с предварително изчистени глави и готови заготвене, с минимално тегло 220 грама.
Опаковани в поднос с 2, 4 или 6 броя.
Срок на годност (DLC) от 14 дни.
Семейен формат
Опаковани в кутия с 10 или 20 пъдпъдъка.
Срок на годност (DLC) от 14 дни.
... за лична консумация, след което продават директно излишъка си. Смесването на различни гранати и техниката на готвене, която е по-бърза или по-бавна, позволява получаването на меласа с различна киселинност/сладост. Това е занаят.
Използване:
Тя се използва често в иранската и ливанската кухня.
В кухнята може да се добавя към месо в сос, в дресинг, върху пюре от пащърнак (или други кореноплодни зеленчуци).
Бидон: 20L...
...или в средата на пушача. Има възможност за добавяне на допълнителна решетка FUMTPI88GRI за пушене на храни на два етажа, което позволява оптимизиране на мястото в пушача.
Полезна височина на пушача 28 см. Височина между две наслагени решетки 13 см.
Размери на решетката 43x27 см.
REF:FUMTPTAB
Основен материал: инокс
Дължина: 45 см
Ширина: 30 см
Нетно тегло: 4,9 кг...
...Непрекъснат котлон 500кг/ч месо
Иновативна система заготвене: на водна баня, дюзи за овлажняване за равномерно готвене. Протокол за подаване, последователно в котлона за равномерно готвене с бульон или мазнина. (конфит и др...)
Иновация от CEMMI
Интерфейс IHM, рецепти за няколко типа готвене (в бульон, в конфит, с вода, в бульон, с масло...)
Нежно готвене (на водна баня) с термично масло
Редовно и равномерно готвене (безкраен винт)
CIP на място (опция)
Хигиеничен и здрав дизайн, изцяло от неръждаема стомана
Сертифицирани материали за контакт с храни...
...Това е хармонична смес от няколко подправки, основните от които са: кориандър, чесън, куркума, мента, червен пипер и сол.
Използвания на подправки замесо в кухнята:
Независимо дали са печени на тиган, във фурна, на барбекю, в сос, бульони или под всякаква форма на готвене, тази смес е перфектна! Намажете месото с масло (зехтин) и добавете подправките преди готвене.
Ползите от подправките замесо:
Тонизиращи и антиинфекциозни, антибактериални. Богати на витамини.
Антиоксидантни, противовъзпалителни, улесняват храносмилането.
Отличен източник на желязо, магнезий, протеини, манган, минерали, мед и др.
...Основни функции
Команди с тъчскрийн
Автоматична система за почистване, съвместима с почистващия агент Fri-Jado Rotisserie
Ротиращият театър създава хранителен опит в магазина и стимулира спонтанните покупки
250 програми, всяка от които съдържа до 9 фази на готвене
Cook Correction открива и коригира аномалии по време на цикъла на готвене
Безкрайни възможности: птиче месо (парчета), свинско печено, котлети, агнешко, говеждо печено, свинска гърда, месен хляб, поркетта и други протеини
Опционален Wi-Fi за проследяване и управление на рецепти чрез платформата Fri-Jado SmartConnect...
...Характеристики на кръглата решетка 85 Ofyr:
Тегло: 8кг
Материал: Черна стомана
Размери: 42×11,5см
Добавете допълнителна измерение към вашето готварско устройство OFYR, като го използвате и като истински барбекю. Перфектно е за красиви парчета месо, но също така и за зеленчуци. Допълнително готвене пространство, идеално за поставяне на тенджери, дори и тиган за паеля.
Тегло: 8 кг
Материал: Черна стомана
Цвят: Черен
Тегло: Тегло: 8кг
Размери: Размери: 42×11,5см...
...Персите и египтяните преди 2000 години считали шалотa за свещено растение.
Растение с луковица, близко до лука и чесъна, то се използва широко в кухнята, нарязано в салати или сосове като бернезе или бяло масло.
Цели, задушени или конфитирани, те ще бъдат чудесно допълнение за риба, месо или фоа гра.
Идеалният спътник за всички ваши рецепти с вино или просто за подправяне на ястията ви. Идеално за червени сосове, готвене на меса, задушени картофи, ястия с домати и стари супи.
SKU:SGE250...
...Произведен от първоначалното готвене на прясната черна трюфел, този леко солен нектар разкрива автентичния и мощен аромат на черната трюфел от Прованс.
Съвети за дегустация:
Перфектен за приготвяне на сосове, за обогатяване на ризото или за декласиране на месо.
...Груб семолина от пшеница, Яйца 30%, Прах от червено цвекло, Вино Бароло DOCG 2%. Може да съдържа следи от мекотели. За около 3/4 души.
6/7 минути готвене в голямо количество вряща подсолена вода.
Отцедете и подправете.
Препоръчваме сос с трюфели (бели или черни), с месо, с зеленчуци.
Червено вино (Бароло, Небиоло д'Алба, Долчетто д'Алба) или бяло вино (Роеро Арнеис, Гави ди Гави) от същия тероар ще образуват перфектно съчетание.
Ean13:3701511702359
Референция:TagliatelleBioVinItalie1...
... риболов (произход Франция): Произхождат от естествени легла на дъното и се ловят с помощта на драги, теглени по дъното на морето от кораби. Нейната много изпъкнала черупка с "синьо-виолетов" цвят съдържа жълто и много ароматно месо.
Опаковка: торби от 5кг-10кг-15кг / опаковки с модифицирана атмосфера от 4x1.4кг-8x1.4кг (с срок на годност от 7 дни)
Предлагаме ги без бяс (готови заготвене): почистени с помощта на машина, която позволява да се премахне бясът, но също така и в неочистен вариант.
...Производители на миди от букош в Камиер, ние ви предлагаме директна продажба на качествени миди, готови заготвене.
Отглеждани по естествен начин, на букош стълбове, засадени в морето, нашите миди се събират, почистват и опаковат от нас. Тук няма транспорт или посредници, продуктите се предлагат директно от производителя на потребителя.
Сочното месо на мидите от букош на Кот д'Опал е не само вкусно, но и полезно. Отличен източник на протеини и много богато на желязо и йод, тя притежава особен вкус, оценяван от мнозина.
... среда. Предлагаме широка гама от говеждо месо, за да отговорим на вашите нужди: меса за грил, меса заготвене, меса за тартар и др. Също така можем да персонализираме нашите продукти, за да ги адаптираме към вашите специфични изисквания.
Ние сме загрижени за качеството на нашите продукти и удовлетвореността на нашите клиенти. Затова придаваме голямо значение на проследимостта и свежестта на...
... също с нашия процес Palgacol възможността за студена реорганизация на производството на ценни и оригинални продукти, сурови или готвени, от до момента слабо или изобщо не експлоатирани съставки, предназначени за кетъринг и преработвателни работилници. Готовият продукт се отличава с винаги равномерна презентация и се идентифицира с оригиналните продукти, от мускул на месо или риба. Рентабилността при готвене е близка до тази на суров мускул с перфектно задържане при нарязване и готвене.
...Производител на ябълки от Т от 2008 г. В момента предлагаме конвенционални и био ябълки. Конвенционални: AGATA, с оценка на мръсотия 7.5, обработени срещу покълване с DORMIR. Био: 4 сорта: Можем да ги продаваме на дребно от 5 кг до 30 кг, почистени - ALLIANS (плътна месеста част) - TWISTER (за всякакъв вид готвене) - DITTA (плътна месеста част) - VITA BELLA (меко месо). Зареждане на насипно или в биг бег за AGATA. Разполагаме с оптичен сортировач TOMRA 2400 и клетка за затопляне на ябълките от Т. Цена на AGATA 160€/Т. Био ябълки, почистени в чувал: 0.80€ за кг.
... и производство на колбаси; системи за белене и обезкостяване; модулни системи за филетиране; системи за формиране и порциониране на месни продукти; системи за обезкостяване, почистване, порциониране, опаковане и етикетиране на месо и бекон; резачки за риба.
MAREL подкрепя индустриалците в реализирането на техните проекти и предоставя на клиентите си иновационни технологии, за да отговори на...
BRITEK предлага индустриални машини за преработка, готвене и опаковане на хранителни продукти, нови или употребявани: инжектори за саламура, автоматични месомелачки, миксери и месомелачки, резачки, вакуумни натискачи, цели линии за производство на мляно месо в опаковки и колбаси в естествени черва, резачки за замразено месо, електрически тенджери, парни тенджери, електрически тенджери с масло, печки, пушилни, вакуумни опаковачи, резервоари за свиване с гореща вода, ръчни и автоматични клипери.
BRITEK изнася по целия свят.
... заготвене пилета, преди да се появят разфасованите продукти. На пазара на сертифицирани пилета, LDC заема лидерска позиция и се утвърди на френския пазар на сертифицирани пилета за около десет години. LDC започна с трите първи френски етикета и контролирано наименование за произход, за да установи своята репутация (пилета от Loué, пилета от Landes и пилета от Bresse), преди да придобие регионални етикети с висока известност (Label Rouge и AOC). Брандове: LE GAULOIS, MAITRE COQ, le Volailler, Loué, Marie и Traditions d’Asie.
...охладени витрини, хладилни камери и охладителни шкафове. Не забравяйте и оборудването за подготовка за професионални кухни, като резачки за зеленчуци, приготвяне на тесто, месо, сладкарство и хлебарство. Нашите продукти са идеални за ресторантьори, закусвални, бързо хранене, хлебарници, сладкарници, кафенета, барове, хотели и столови.
... оборудване ще намерите широк избор от: машина за нарязване на замразено месо, месомелачка, резачка, миксер, формировач, обвивач, панировач, натискач, клипсатор, инжектор за саламура, месомесачка, универсална фурна, котел, машина за вакуумно опаковане, бактерициден апарат за стерилизация на въздуха и повърхности и др. STALE PROCESSING развива и други много съвременни дейности, които вече са важни...
Компанията Дюфур е специализирана в производството на месо, независимо дали става въпрос за агнешко в цялост или нарязано, телешко, свинско или говеждо, компанията може да го достави готово заготвене или готово за консумация. Групата ДЮФУР може да предостави широка гама от качествени много видови меса, от цялото месо до опаковането в контейнер.
Производител и производители на домашни птици (пилета, пъдпъдъци, гълъби) PAC готови заготвене, продажба на професионалисти в ресторантьорството и гастрономията. Пилета с голи шии, отглеждани на открито с фермерска храна минимум 110 дни, с нежно и вкусно месо. Доставка в цяла ФРАНЦИЯ И ЕВРОПА, RUNGIS ПАРИЖ, контакт на 0618112518 за всякаква информация, цени и други.
Ние сме също така одобрен кланица, търговия на едро с пилета и гълъби.