...Дървеният фурна, който прави разликата, е…. SEDICINONI.
С камерата заготвене, разработена в ширина, всички приготвяни ястия са на ръка, без да се губят пространствата на традиционната фурна от 80. Двете налични вентилатори гарантират оптимално и равномерно готвенеза всички храни. Внимателно проектиран, за да отговори на кулинарните и естетическите нужди, SEDICINONI се съчетава с класиката в боядисаната версия и с модерното в неръждаемата стомана.
... като артишок, карфиол и маруля, без пестициди и хербициди
Внимателно подбрани и сертифицирани на здравно ниво, за да гарантират качество и свежест
Съхранявани при подходящи условия на светлина и температура, за да се запази жизнеността и срокът на годност.
ХАРАКТЕРИСТИКИ НА ПРОДУКТА И УСЛОВИЯ ЗА ПРОДАЖБА
100% натурални охлюви, вече почистени и изчистени, готови за консумация
Период на продажба: налични през цялата година
Опаковани в кашони с стърготини от 1 кг до 5 кг
Минимална поръчка: 500 кг...
...Розмаринът е ароматна подправка с много разклонен и дървесен стебло.
Благодарение на антисептичните си свойства, розмаринът се използва за мариноване на месо, за овкусяване и за запазване от гниене. Той се използва и в медицината за лечение на кожни заболявания, а в естетиката - като стимулиращ козметик.
Наличен в опаковки или полистирол с различно тегло.
... може да се добавя директно към приготвянето по време на готвене, разреден с вода според предпочитанията. Може също да се използва за придаване на повече плътност на доматен сос или като заместител на подобни продукти като бешамел и кетчуп.
Концентратът не е вреден за здравето, а напротив, притежава антиоксидантни свойства поради високото си съдържание на ликопен. Това е естествено вещество, едно от каротеноидите, и се среща в много храни. Всъщност доматите са най-голямият източник на ликопен, а готвенето увеличава неговите полезни ефекти.
...Двойната скара от чугун Liscia/Rigata RM2 Beckers е универсален инструмент, който предлага възможност заготвене на две различни повърхности. С гладка и рифелована страна, тази скара е перфектна за гриловане на месо, риба и зеленчуци, осигурявайки автентичен вкус и равномерно готвене. Нейната мощност и здравина я правят идеална за ресторанти и пъбове.
Лесна за използване и почистване, скаричката...
...Буркани за индустриални фурни SIABS, захранвани с газ и изработени от метално влакно, са проектирани и разработени за директна и индиректна термична обработка на хранителни продукти като зеленчуци, плодове, риба, печене на месо и много други.
...Многофункционално олио. Идеално за подчертаване и valorizиране на качеството на храната както при готвене, така и добавено в суров вид, където особено се отличава. Отлично с сотирани зеленчуци, с печено месо, с риба на фурна, с солени пайове, перфектно за дресинг на салати, при приготвянето на пинцимони и върху гриловани зеленчуци.
... автентичността на всяка съставка и я сервира на масата.
*бульон, приготвен според инструкциите: Разтворете 1 кубче месен бульон Bauer в 500ml вода и оставете да заври за няколко минути, като разбърквате от време на време. Кубчето може също да се добавя към храните (супи, минестрони, сосове, рагу, меса, риби, ризото, яйца и др.) по време на готвене, в желаното количество.
... обичано на масата от повечето небца, дори и от децата.
Перфектно в суров вид върху всякакъв вид ястия: салати, риба, бяло месо, супи от бобови култури, зеленчуци. На печено месо, морски салати, сосове и емулсии. При готвене се използва за приготвяне на сосове, дипове, пържени ястия.
...Плочата от лавова камък е подходяща заготвене на различни видове храни, чрез използване на барбекю, фурна или котлон. Много подходяща за диетично готвене, което не предвижда добавяне на мазнини или други подправки. Свойствата на този естествен камък го правят подходящ заготвене на различни видове храни, включително месо, риба, зеленчуци, хляб, питки, пици и др. Готвенето на този естествен камък не води до отделяне на токсични вещества. Храната, приготвена по този начин, е по-здравословна и не се предвижда контакт с дима, така че хранителните вещества на продуктите се запазват.
... за газови котлони, чукчета замесо, белачки за картофи, вложки заготвене, фунии, ножове за рязане, преса за магданоз, отварачки за консерви, преса за картофи, мелници за черен пипер, ренде и кашкавалници. Дългогодишният опит, надеждността и сериозността се считат за силни страни на Bianchi Casalinghi, което се намира на Via Piazza 4.
... билки, полен, паста, риба, месо
LINEA NATURA: екстрактори на етерични масла с пара
LINEA APICOLTURA: почистващи устройства за полен, машини за производство на кремообразен мед, многофункционална инсталация за обработка на мед
LINEA CASTAGNA: инсталации за измиване, термична обработка, пастьоризация на кестени; обелване на сухи и пресни кестени
LINEA TARTUFO: инсталации за измиване, готвене и стерилизация на трюфели
LINEA LATTE E FORMAGGI: мини мандри, сушилни за сирене...
... разнообразие от фиорентински стекове, томахавки, филета и хамбургери. Използваме испанска ръчно изработена фурна, наречена Josper, която с дъбови въглища осигурява перфектно готвене и леко опушване, което прави нашето месо вкусно. През летния сезон се яде на открито сред зеленината на нашия просторен дехор и имаме много голям паркинг, резервиран за клиенти. Заповядайте да ни посетите, със сигурност ще останете доволни.
Днес компанията произвежда изключително широка гама от машини за обработка на месо и тесто, машини за белене, рязане, готвене, съхранение, в много различни модели, които отговарят на нуждите на голямата и малка ресторантьорска индустрия, но също така и на барове, бързо хранене и на всеки, който търси за своята работа иновационни, ефективни, практични и лесни за поддръжка продукти.
FIMAR е широко...
... по всичко, свързано с хотелските доставки.
В sede на компанията, в Белуно в района на летището, освен шоурум, офиси, склад и техническа работилница, има лаборатория, използвана за демонстрации на готвене, където периодично, с помощта на готвачите от Electrolux Chefacademy, се провеждат семинари, които разглеждат класическите теми на ресторантьорството, като хлебопекарство, сладкарство, месо, кетъринг и разходи за храна. Структурата се използва и за курсове по аматьорско готвене "Кухня с Роб."...
За повече информация посетете www.officinaromagna.com. Готвене на въглища за приготвяне на риба, месо и зеленчуци. Кухните ROMAGNA са изработени с внимание към детайлите...
... сладко.
Освен сладките сладка, предлагаме и солени компоти, проектирани да съпътстват перфектно сирена или като вкусни гарнитури замесо и колбаси. Всички плодове и зеленчуци се готвят на ниска температура, за да се запази вкусът на пресните продукти. Перфектната наденица е вкусна и автентична, приготвена ръчно, както изисква традицията на Емилия.
кебаб на едро и дистрибуция, парчета от 5 кг, 7, 10, 15, 20, 25, 30, до 60 кг пилешко месо, пилешко и пуешко, телешко и пуешко, и гръцки гирос от свинско, арабски хляб, гръцка пита, тортили, пуция панпица, сосове за кебаб, салфетки за сандвичи. оборудване заготвене и рязане на кебаб. обзавеждане на кебабпойнт. наем с опция за изкупуване на оборудване за кебаб. планирани и персонализирани...
... кафене, което балансира между елегантност и минимализъм, отворено от аперитив до след вечеря. Елегантно място, където се организират тематични вечери, корпоративни вечери и шоу готвене. Ресторант пицария Ренесанс се намира на площад Дукале, 46, във Виджевано, провинция Павия. За информация и резервации, моля, обадете се на 038170792.
... обработка, с която се създават нашите типични трентино продукти, е неповторимата и приятна разлика, която никой не може да пропусне, опитвайки тези гастрономически специалитети. Да преоткрием вкусовете от миналото, да задоволим най-взискателните небца, да иновираме традиционните ястия с някой любопитен и типичен ингредиент: това е моята цел, вярна на културата и типичните продукти на нашата земя. Моята страст се изразява и в обслужването на клиента: приготвяне по заявка на продукти, колбаси, меса готови заготвене или вече сготвени.