...% инжекционен обем), той е наличен само под формата на прах, включително стабилизация на разтвора. Започвайки от универсалната основна подправка, TenderFox® е наличен и в ароматните варианти Печено, Опушено и Сушено и Варено шунка, както и в вкусовете птица, свинско и говеждо. В комбинация с TopFox® суха подправка, TenderFox® може да се използва по много други начини, например в вкусовете агнешко...
...Майски пилешки хапки с кашкавал, предварително приготвено пилешко с кремообразна плънка от сирене и парченца шунка. 125 г/брой в насипно състояние 3 кг = 2 x 12 броя или опаковано 2 кг = 8 x 2 броя...
...Мобилен металотърсач за свързване с вакуумно пълначно устройство, включително механизъм за отделяне
Металосепараторите от серия MEATLINE 07 O се свързват на изхода на вакуумни пълначни устройства в производството на колбаси. Механични връзки за всички стандартни пълначни устройства за колбаси и шунка са налични, както и електронни адаптери за управление за обмен на сигнали между пълначното устройство, металотърсача и последващите инсталации като отрязвач или клипер.
...Проектираме и произвеждаме оборудване за динамична класификация на тегло, използвано основно за генериране на партиди и сортиране по тегло. Този тип решение е особено препоръчително за хранителната индустрия (птичи месо, месо, шунка, риба, плодове и зеленчуци и др.).
Автоматично оборудване за класифициране на продукти в зависимост от тяхното тегло.
Dibal GW автоматичен градер за тегло с висока скорост, с опционална класификационна система, събира продукти в зависимост от тяхното тегло, без да спира производствената линия (до 8 определени диапазона на тегло).
...С автоматични линии за нарязване и опаковане на колбаси, шунка и сирена, MULTIVAC реализира оптималната връзка между резачките и термоформовъчните опаковъчни машини и запечатвачите на тави.
Материал Хорека е вашият незаменим партньор за оборудване на професионални кухни в Белгия и Франция. Нашата компания се отличава с качеството и разнообразието на кухненското оборудване, адаптирано към всички изисквания. Конкурентните цени и редовните промоции позволяват да оборудвате кухнята си на по-ниска цена, без компромис с качеството. Нашият персонализиран клиентски сервиз е достъпен по телеф...
...В миг можем да съберем две, четири, шест или повече консерви риба или пакети шунка, супи в пакет или шоколадови барчета. Забележителни (акционни) опаковки събират
Лента е прост начин за създаване на акционни опаковки. Две, четири, шест или повече консерви риба могат да бъдат събрани толкова лесно, колкото пакети шунка, супи в пакет или шоколадови барчета. Лента в собствен корпоративен дизайн...
Фермерите от Аргоа са създадени през 1975 г. от колектив от около двадесет участници, вдъхновени от убеждението си в потенциала на сектора на "птиците с червен етикет". С течение на годините тази инициатива се разширява, за да включи три други сектора: "птици с червен етикет" през 1983 г., "свине с червен етикет" през 1988 г., "свине с червен етикет" през 2006 г. и "заешко месо с червен етикет" пр...
...Наличност на сурово шунка mec, узряване 10/12 месеца, налична в цели палети (100 шунки) или с камион, минимално вземане на 3 палета. Освен шунките, имаме и цялата гама от колбаси, с възможност за смесен палет.
... запечен, пържен, сочен, варен, печен и пикантен. Ароматите се произвеждат в съответствие с актуалните директиви на ЕС (включително Регламента за ароматизаторите 1334-2008).
Възможни вкусови профили:
Пиле и пуйка
Говеждо и пикантно месо
Свинско, шунка и бекон
Агне
Чехия: Чехия
20 кг: 20 кг...
...Предоставяме услуги по рязане на шунка в цяла Испания и Португалия от квалифицирани специалисти в Националната асоциация на резачите на шунка. Предлагаме и курсове по рязане за малки групи. Запитайте цена без задължение.
...само най-изключителните парчета се класифицират като Alta Gastronomía. Търпение и обилно време за отлежаване в изби, отворени към вятъра на Сиера, завършващи с най-добрата шунка от свине, хранени с жълъди, която вашето небце може да запомни.
...¡OFERTON! Jamón Serrano Bodega, pieza 6,5 - 7,5Kg. aprox.
¡De la pieza a tu mesa!
Много практично, идеално за подарък за тези коледни празници или за каприз, или също така за корпоративен подарък.
• Представя се на въздуха, увито в копринена хартия, с памучен калъф и връв
• Вътре в украсената подаръчна кутия се съдържа: шунка, стойка за шунка и нож
• Минимално узряване от 9 месеца.
• Традиционно...
...избираме най-добрите задни крайници заради формата и разпределението на мазнините, които след това се подлагат на сол. По време на процеса на сушене и узряване, те се проверяват и класифицират с онзи специален грижа, която характеризира нашия шунка Sybarish. Бавният ход на времето в нашите хранилища им придава специални характеристики и хранителни свойства, които ги правят не само подходящи за човешка консумация, но и едно от най-големите удоволствия, които нашата гастрономия може да предложи днес. Особено посветено на най-взискателните небца.
...Фабрика за шунка и колбаси Хуан Фернандес С.Л. Ръчно производство на изделия като: Ел Ботильо дел Биерцо, пикантни и сладки чоризо, Чоризо Ерера, Ломо Ембучадо, Куран шунка, Сан Мартиньос (Салчичон), Цецина де Бабиля, Лакон Ахумадо, Панкета, Печен бекон, Лакон Бразеадо (Гурме продукт) и други... Разполагаме също с прясно свинско месо като: Чулетери, Солоимийос, Костила, Панкета, Лакон, Прясна шунка, Прясно коляно, и разбира се, солени и пресни продукти като: Ушите, Опашката, Шпината, Свинска глава, Моро, Свинска лапа.
...Шунка Флейк, благородната част на прасето, изрязана от най-добрите части на италианските бедра. Узряло минимум една година. Удоволствие за небцето, с незабравима сладка мазнина, мека, но вкусна.
... изработени от уникалната неръждаема стомана "Nitrum", докато тъмносините дръжки са направени от полипропилен, материал, ценен за своята маневреност, дълготрайност и лекота.
Освен това, в опаковката е включен DVD (на испански, английски и френски), практичен и интуитивен, в който ясно е обяснено как да се нарязва шунка по най-правилния начин. Освен това съдържа ценни съвети относно правилната употреба и поддръжка на ножовете за нарязване.
... е ред на морския въздух, който, преди да стигне до долината, е откраднал балсамите на горите от Апенините. Според сезона прозорците се отварят и така продължава девет месеца. След това слизаме в избата: консорциумът ще постави дукалната корона за защита на качеството след 12 месеца. На нас не ни стига: нашата шунка ще чака още 18-20 месеца, когато ще усетите цялата й интензивна, дълбока, нюансирана сладост, никога захарна.
...Елегантна кутия с чиния от 100% иберийска шунка, хранена с жълъди, нарязана с нож. 50 г.
Идеална за подарък или за консумация у дома.
Готова за отваряне и дегустация.
Тегло: 0,1 кг...
...IGP 6 кг (без кост) Свинско от свободно отглеждане „червен етикет“ зрялост 14 месеца
Голямо шунка от Байон. Има истинска, голяма разлика с шунките от Байон, които се намират на пазара. Идеално за да се откроите от конкуренцията на разумна цена.
PLV пластини с цена и ценови етикети, предоставени с продукта.
...EUROVOLAILLES е търговец на едро на италиански шунка на пазара в Рунж.
EUROVOLAILLES е специалист по шунка от Парма и шунка от Сан Даниеле в Рунж. Продажба на едро на италианска шунка на пазара в Рунж, сурова шунка.
...Транглутаминазата е хранителна добавка, това е ензим, който образува кръстосани връзки между молекулите на протеините.
Основните продуктови групи, в които се използва Транглутаминаза: месни продукти, колбаси/шунка, морски дарове, хлебни изделия, млечни и вегански продукти.
Има ползи от използването на TG:
* Подобрява текстурата на месото
и свързването между парчетата месо
* Намалява фосфатите...
... дъски, което му придава паралелепипедна форма. Тази шунка винаги се предлага без кост.
Нарязаните парчета са с светло червен цвят. Текстурата е мека и нежна. Плодовата миризма на алкохол и подправъчните нотки му придават характерен аромат.
Вендейският шунка се консумира основно суров, на тънки резени. Въпреки това, може да се наслаждава и по традиционен начин, приготвен на по-дебели резени и в комбинация с могети.