Със своето местно присъствие в южна Франция, Група Ривиер, от три поколения, създава и разработва вкусни и иновативни готови ястия, базирани на традиционни френски рецепти. Проектирани от натурални съставки, рецептите им са без оцветители, без консерванти и без изкуствени аромати.
Чрез своите марки, Група Ривиер показва своята привързаност към качеството на продуктите си и ангажимента си към соци...
... пипери в света! Сушено месо, шунката, произведена в нашата работилница, предлага колбаси без нитрити и без консерванти, 100% натурални. За останалото, природата върши своята работа в нашите сушилни, нежно сушейки тези красиви цели парчета месо, осолени и подправени на ръка. Тази шунка ще излезе от сушилните след 3 до 4 месеца, за да бъде фино нарязана и да заеме място в стъкления си буркан, преди да бъде вакуумирана, осигурявайки ѝ по този начин съхранение от 3 месеца при стайна температура.
Произход: Лайсак, Аверон
Тегло: 70 г
DLC: 90 дни...
...САК ЗА ШУНКА ОТ ЕКРУ КОТАН С ПРЕПАРАТ
Сак за шунка от екрау котан, 100% натурален
За сушене на висящо място, защитено от насекоми и прах
Характеристики:
Затваряне на сака с памучен шнур
Размер на сака: 59x68см
Плат 40гр/m2, 22 нишки на см
100% биоразградим
Размери 59x68см
Други размери по запитване
Функции Узряване, Сушене
Професии Месарство – Сушени меса...
Фермерите от Аргоа са създадени през 1975 г. от колектив от около двадесет участници, вдъхновени от убеждението си в потенциала на сектора на "птиците с червен етикет". С течение на годините тази инициатива се разширява, за да включи три други сектора: "птици с червен етикет" през 1983 г., "свине с червен етикет" през 1988 г., "свине с червен етикет" през 2006 г. и "заешко месо с червен етикет" пр...
...IGP 6 кг (без кост) Свинско от свободно отглеждане „червен етикет“ зрялост 14 месеца
Голямо шунка от Байон. Има истинска, голяма разлика с шунките от Байон, които се намират на пазара. Идеално за да се откроите от конкуренцията на разумна цена.
PLV пластини с цена и ценови етикети, предоставени с продукта.
...EUROVOLAILLES е търговец на едро на италиански шунка на пазара в Рунж.
EUROVOLAILLES е специалист по шунка от Парма и шунка от Сан Даниеле в Рунж. Продажба на едро на италианска шунка на пазара в Рунж, сурова шунка.
... дъски, което му придава паралелепипедна форма. Тази шунка винаги се предлага без кост.
Нарязаните парчета са с светло червен цвят. Текстурата е мека и нежна. Плодовата миризма на алкохол и подправъчните нотки му придават характерен аромат.
Вендейският шунка се консумира основно суров, на тънки резени. Въпреки това, може да се наслаждава и по традиционен начин, приготвен на по-дебели резени и в комбинация с могети.
...Деми шунка от Байон, чисто свинско от югозападна Франция с ГИП, която се разпознава по нежното и фино месо, получено след 12 месеца узряване. Шунка, която притежава ГИП (Географска Индикация за Произход) за своето качество. Узряла според древно умение. Месото е нежно и сочно, по-малко солено от повечето сухи шунки.
...Италианска колбаса AOP: спек, копа, шунка Сан Даниеле
Търговец на италианска колбаса за професионалисти и индустриални клиенти.
Нашата италианска гама включва няколко специалитета от италианската кухня, като например Копа, Спек или известната Шунка Сан Даниеле. За да можем да предлагаме най-добрите продукти от италианската колбасарска индустрия, избираме сертифицирани производители. Защото...
...Гамата от полумесечни омлети предлага широк избор от референции. Продукти, произведени от яйца, снесени във Франция. Съществува в:
Гъба-сирене
Фермерски (зеленчуци и сирене)
Финни подправки
Сирене
Шунка-сирене
Бекон-сирене
Яйца от Франция
Бедни на сол
БИО етикет
Петли отглеждани на открито
Опаковка: кашони от 40 или 60 омлета - 90г или 135г...
....Съставки
съставки на тестото
брашно от мека пшеница, семолина от твърда пшеница, яйца (11,7% от крайния продукт), вода.
съставки на плънката
галета (брашно от мека пшеница, вода, сол) подготовка на месо (говеждо месо, свинско месо, сол, брашно от мека пшеница, аромати от суров шунка (3% от крайния продукт) (свинско месо, сол, подправки), палмово масло, картофени флейкове, суроватка, сол, аромати, подправки и консервант сорбинова киселина.
може да съдържа ядки и соя.
Ние сме централизирана покупна организация за сухи, пресни и замразени хранителни продукти, специализирана също така в проектирането и производството на комплекти за хранене 24H "Готови за консумация" - MRE, с военна и хуманитарна цел.
Нашите предложения са много разнообразни, можем да предоставим в значителни количества както замразено пиле, растително масло, доматен концентрат, консервиран гове...
... ви предложи няколко размера на рязане.
Със своята система с ремък и точилката, този нарязвач за шунка ще ви улесни и ще спести време.
С този професионален нарязвач за шунка с диаметър 195 мм можете да нарязвате сурова шунка, бяла шунка, пушен бекон, салам, чоризо, но не и сирене.
Нож:ø195 мм
Дължина на рязане:190 мм
Височина на рязане:130 мм
Дебелина на рязане:0,2 - 12 мм
Мощност:150 W / 230 V
Размери: Д425 x Ш370 x В340 мм
Тегло:11,10 кг...
Le Coustelous е горд да ви предложи своите гастрономически продукти от Югозапад, с особено внимание към известния касулет от Castelnaudary.
Ние сме загрижени за качеството на нашите съставки и работим с местни производители, за да ви предложим най-доброто. Изнасяме нашите продукти в Европа, Съединените щати и Франция, в деликатесни магазини, винари и специализирани магазини за гастрономия и други...
COURTIN HERVOUET: вашият специалист по птици и дивеч, разположен в Рунжи. Компанията COURTIN HERVOUET предлага изчерпателен асортимент от птици, фоа гра и дивеч. Патешко, пилешко, кокошка, петел, пуйка, заек, прасенце, агне, гълъб, ние сме експерти в качествените продукти (етикети, наименования, селектирани ферми) и местните продукти (Брес, Жер, Перигор, Шалон, Ланд, Ванде…). Нашият асортимент от ...
...Професионален резач за шунка Ø 300 мм Casselin
Алуминиеви анодизирани крака и корпус
Система с ремък
Камен за заточване
Наклонен нож
Нож: Ø 300 мм
Дължина на рязане: 235 мм
Височина на рязане: 160 мм
Дебелина на рязане: 0,2 - 15,5 мм
Мощност: 380 W / 230 V
Размери: Д 520 x Ш 500 x В 465 мм
Тегло: 21,4 кг
Съществува и с нож Ø 250 мм, Ø 220 мм или Ø 195 мм (вижте по-долу нашите свързани продукти).
Ref:CTJ300B...
Горди сме, че сме производители на биологични селскостопански продукти, включително свинска колбасария и бира. Всички наши свине се отглеждат в съответствие с тези стандарти, получавайки храна, състояща се изключително от сертифицирани биологични зърнени култури от нашето собствено стопанство. Добреството им е в центъра на нашите притеснения, и те живеят в удобни условия с слама, като също така им...
... слънчоглед са много богати на минерали, магнезий и фосфор. Идеален хляб за съпровождане на растителни съставки или меки колбаси като пуйка или шунка, които усилват техните свойства.
REF:P471A
EAN-13:8436017107081
EAN-14:18436017107088
ПРЕДВАРИТЕЛНО ТЕГЛО (Г):345 г
ТЕГЛО СЛЕД ПРИГОТВЯНЕ:290 г
ДЪЛЖИНА (СМ):37 см
ШИРИНА (СМ):8 см
РАЗМРАЗЯВАНЕ:20 мин. | СТАЙНА ТЕМПЕРАТУРА
ПРИГОТВЯНЕ:20 мин. | 180ºC
РАЗМЕРИ:600x398x263
ЕДИНИЦИ:28 Единици/Кутия | 28 Кутии/Палета
ЕНЕРГИЙНА СТОЙНОСТ (ККАЛ/КДЖ):1220 / 292
ПРОТЕИНИ (Г):8,41
ВЪГЛЕХИДРАТИ (Г):54,66
ЗАХАРИ (Г):1,36
МАСТА (Г):3,75
ФИБРИ (Г):2,84
СОЛ (Г):1,36...
Къщата Caudalie, изключителност в био, натурално и диво!
От своите приятелски тапас, "инфарината или темпура" замразени (крокети, калмари, раба...) сертифицирани IFS, без оцветители, без консерванти и добавки, през дивите риби и други морски продукти, горските гъби от нашите региони, пресни, сушени, на прах или замразени, до своите био зехтини с аромати на манатарки, див мащерка,... получени чрез...
...Костите от шунка ще задоволят вашето куче и същевременно ще подобрят неговата дентална хигиена. Интензивното дъвчене помага да се предотврати натрупването на зъбен камък и плака.
...Произведен изключително в Юра от сурово мляко и по стария начин. Всички наши раклет сирена идват от малки сиренарници в Юра, специално избрани заради стриктността и качеството на тяхната работа.
Тази сирена, с тегло от 6 до 7 кг, закръглена и златиста, се консумира основно разтопена, в компанията на картофи в кожата им, сушено говеждо, пушен суров шунка и други пушени.
...Нос
Първоначален нос с много зрели плодове, в който се смесват праскова, смокиня и меденки. След аерация, тероарът изпъква.
Устата
напрегната, морска с финал, който предизвиква слюнка.
Съчетание с храна
пирожки с риба, фини риби, колбаси или шунка "по шаблиски".
Винификация
Пневматично пресоване, без използване на екзогенни дрожди, без добавяне на ензими. Отлежаване
100% в дъбови бъчви (само 5...