...Тази абсолютна съставка предлага леко йодирани морски нотки, които добре напомнят за морския бряг. В развитието се появяват по-земни аспекти, като гъби и ядки, с нюанси на какао и подправки. Много добра устойчивост. Аромати Абсолютът от водорасли Laminaria подсилва морските нотки в ястията или ароматите на риба и морски дарове. Той също така е подходящ за вкусове на гъби, тъй като добавя нотки на мъх и хумус.
...Ползи: цейлонската канела е много ценена за
своите противовъзпалителни и антиоксидантни ефекти,
които насърчават общото здраве и укрепват имунната
система. Поради своите качества, се смята, че има
положителни ефекти върху диабета и лечението на
рака, предотвратяването на Алцхаймер и управлението на
кървното налягане.
Приложения: цейлонската канела има разнообразие от
приложения: особено е ценена за ароматизиране на
пастички и сладкиши, овесени ядки и различни напитки.
Тя е също така популярна съставка за различни смеси от
подправки.
Опаковка: 250г, 500г и насипно.
... температура над 30°C е достатъчна, за да предизвика разтопяване на тази мазнина.
Маслото от палмови ядки се използва предимно в областта на сладоледите или шоколадовата индустрия, където бързината на разтопяване на продукта позволява да се избегне усещането за мазно в устата при консумация. Въпреки това, маслото от палмови ядки се среща и в много хранителни приложения. Основният заместител на маслото от палмови ядки е кокосовото масло (копра), чиито характеристики са много близки. Цените на тези две суровини често са взаимосвързани.
Маслото от палмови ядки, произхождащо...
...Нашите кашу ядки се пекат в нашата мини-пекарна с много занаятчийски умения и страст. Умишлено се отказваме от всякакви добавки и ти предоставяме естествено добрите хранителни стойности на кашу ядките. Кашуто е сред най-добрите източници на протеин.
Идеално за твоята междинна закуска у дома или на работното място. Можеш да използваш кашуто в салата, купа, супа, мюсли или любимото си ястие.
...Приложение и показания: Той естествено съдържа голямо количество витамин F, който е важен биостимулатор за различни физиологични и биохимични процеси в тялото. Приложим е като масло за суха и зряла кожа, тъй като има много добър "анти-бръчков ефект". Храни, хидратира кожата, ускорява клетъчния метаболизъм и насърчава образуването на колаген в кожата. Маслото от кайсиеви ядки е също силен...
...Области на приложение:
G-Sealed може да се използва в много приложения, но е особено подходящ за автомобилната индустрия поради отличната си термична и химическа устойчивост.
Ползи за клиента:
• Нереактивно и не втвърдяващо се покритие.
• Незабавно (уплътняване) веднага след сглобяване на свързващото устройство.
• Сухо, еластично и нехлъзгащо покритие.
• Добра термична и химическа устойчивост.
• Приложимо за метални и неметални материали.
• Не изисква етикетиране и следователно не е опасно или вредно за околната среда.
...Аперитивът с орехи е в нашите региони аперитив, който всяка фермерка е приготвяла за лична консумация. Накиснати в алкохол, след което смесени с ликьорно вино, те ще придадат аромат, напомнящ на старо Порто. Рецептите от миналото бяха много сладки и селски, с използването на таниново червено вино. Ликьорното вино, по-меко, усъвършенства аперитива. Той ще бъде вкусен в половин дини. Стареенето, на което подлагам Ескильо, му придава „ранцио“ от старо Порто, толкова естествено и приятно. Аперитив, който да се дегустира много студен.
ТЕГЛО: 1.3 кг
БУТИЛКА: Бутилка 70cl
SKU: 1004...
...безквасен хляб (вода, нишесте, зехтин), ЯЙЧЕН БЕЛТЪК, натурален ванилов екстракт.
Начин на приготвяне: Медът и глюкозният сироп се варят в котел, добавя се яйчен белтък, след което се добавя сварената захар и бадемите. Добавят се какао, портокалови кори и ванилия.
Алергени: бадеми, яйца, възможни следи от ядки.
Всички наши нуги са гарантирано БЕЗ ГЛУТЕН.
...Пикота Руби. Чист аромат, нотки на червени плодове, шоколад, ядки, минерали, подправки… Лек, вкусен, много свеж, с гладко усещане в устата и леко топъл финал. Вино с характер.
80% Руфете – 20% Тириñuelo
13º – 75cl
6 месеца в резервоар и 6 месеца в бъчва и бутилка.
Състав: 80% Руфете - 20% Тириñuelo
Бутилка: 75cl...
... рафиниране, можем да получим:
Брашно от пълнозърнеста пшеница (T150): Съдържа цялото зърно, богато на фибри.
Полупълнозърнесто брашно (T110): Малко по-малко богато на фибри, но все още хранително.
Бяло брашно (T45 или T55): По-леко и използвано за печене, бял хляб и много кулинарни приготовления.
Пшеничното брашно е много универсално за кулинарни рецепти и сладкарство.
То предоставя въглехидрати, протеини и понякога фибри.
... колбас, който ще се комбинира с коппа, салам, сушено говеждо и свински ядки, за да ви предложи аперитивно плато 100% без нитрити и без консерванти. Всички наши колбаси без нитрит са произведени от внимателно подбрани свине в Аверон.
Произход: Лайсак, Аверон
Съставки: Свинско месо от Аверон, сол от Геранд...
...С гордост ви представяме ръчно изработените сапуни "Диви и Натурални" от нашия търговски склад, които се произвеждат от висококачествени суровини по метода на разтопяване и леене.
Имаме страхотни видове като Лавандула, Чаено дърво и Свежа мента, Мед и Овесени ядки и др. С тези сапуни ще откриете много евоциращи аромати и текстури.
Щандът на пазара, който продава най-много продукти, често е този, който предлага ръчно изработени сапуни, нарязани на парчета. Тайната е в представянето... Бъдете креативни!
Тези сапуни се продават на блокове, всеки от които тежи около 1,3 кг.
...обогатен с кокосово масло, масла от кайсиеви ядки и рапица, мед, етерични масла от мандарина и сладък портокал, прах от лимонови и портокалови кори и червена глина
Кокосовото масло: Кокосовото масло е много хидратиращо и поддържа еластичността на кожата. Идеално е за грижа за суха и увредена кожа (пукнатини,裂纹).
Маслото от рапица: Маслото от рапица помага за регулиране на кожата и я храни в дълбочина. Помага за предотвратяване и намаляване на бръчките и петна.
Маслото от кайсиеви ядки: Маслото от кайсиеви ядки поддържа високо ниво на хидратация.
...Много красиви устойчиви хаванета за смилане и смесване на сол, подправки, билки, ядки... Изработени в малка работилница във френския Жура и в малки работилници в Тунис за серията от маслиново дърво.
Размер: 16 см
Референция: AH083...
...ние предлагаме експертизата и висококачествените фиданки, от които се нуждаете за успешното отглеждане на лешници.
Известен със своето отлично качество на ядките и кръглата си форма, Tonda Gentile Romana е много търсен сорт. Той е ценен за своя богат вкус и подходящост както за прясна консумация, така и за преработка.
...Така, дори при много висока температура, не се наблюдава карбонизация или залепване на продукта за фурната. Нашата Fleurette изчезва по време на печенето.
Нашата Fleurette може също да се използва в дървени фурни за пица.
Опаковаме в чували по 25 кг.
Гранулометрия: от 0,10 до 0,315 мм: Средна плътност: от 550 до 650 гр/Л...
...Нашата компания е лидер в производството на лешници в България с 250 хектара лешникови гори. Основната дейност е производството, преработката и износът на лешници и техните продукти.
---
Всичката преработка се извършва в компанията от екип от професионалисти, които влагат много усилия, енергия и знания, за да контролират лично всяка стъпка от производствения процес, осигурявайки превъзходното...
...Защо да използвате серума за вечна младост? Какъв е неговият състав?
Маслото от ядки на кайсия
Защото съдържа витамин E, както и фитостероли, които му придават много свойства! Всъщност, маслото от кайсия е реструктуриращо и възстановява еластичността на вашите клетки. Освен това, то има омекотяващо действие, което означава, че омекотява кожата ви, позволявайки й да се отпусне (край на...
...Сух колбас без лактоза и без глутен. Натурален черупка с пепелна цветна. Традиционно ръчно изработен, домашен, с орехи от Перигора IGP. Тези орехи имат много вкус.
Истински любимец.
...-популярните ядки в нашата страна, е печен нахут с най-краткото определение. Процесът се извършва в специална фурна и след това се нагрява, за да приеме формата на окончателния продукт Леблеби.
Има много различни видове нахут, но много от тях са различни ядки, произтичащи от печен. В допълнение, който е широко консумиран в Близкия изток и Азия, неговите разновидности като захар, шоколад и сос се предлагат за продажба.
...Сертифицирани органични белени иберийски семена. Произход Испания. От средиземноморската борова дърво "Pinus pinea". Биологични семена от категория 1-ва екстра с отлично качество. Дълги и овални семена с цвят на слонова кост, интензивен и кремообразен вкус, с нотка на смола. Много богати на основни хранителни вещества, високо съдържание на протеини, мастни киселини, аргинин, витамини и минерали. Царят на ядките.
...Други опаковки ВРАК и ПАКЕТИ: 125г, 250г, 500г, 1 кг, 5 кг - Пекановото дърво може да достигне до 40 метра височина и притежава големи и дълги листа (35 до 55 см). Зелена и месеста обвивка защитава плода му. Скрито в гладка, кафява черупка, се разкрива двете ядки, които съставляват пекановата ядка (или пакан).
Овален плод с крехка черупка, пекановата ядка е деликатна и изискана: този плод с особено сладък вкус, допълнен с малка сладка нотка, ще зарадва най-фините небца. Произход от Южна Африка, Пекан VIJAYA ще направи вашите дегустации много приятни.
Референтен номер: 25050...
...Бързи овесени ядки от Фирма ДІАМАНТ ООД, произведени съгласно TU U 15.6-13929625-001:2011.
За производството използваме цели овесени зърна, които са двойно пречистени, което елиминира наличието на цветни филми в готовия продукт.
Използването на много нежно смилане и пара помага за запазване на максималното количество полезни хранителни вещества в продукта. В производството на продукта не се...
...Не бъркайте с палмово масло. Маслото от палмови ядки се получава от ядрото на семената на палмата, а не от пулпата. Много ценено в козметиката и производството на сапун.
...Гурме хрупкаво мюсли от мануфактурата
Цели, изискани пекан орехи, цели био бадеми и нарязани био кашу, печени заедно с печен био спелта и био овесени ядки, подсладени с кленов сироп и с по малко щипка канела и морска сол. С любов, ръчно изработено с най-добрите съставки и без изкуствени аромати, усилватели на вкус или консерванти - опаковано в стъкло.
Многоядки (>30%)
Печено
Без рафинирана захар
Веган
Ръчно изработено...
...Просто настройте правилната настройка и завъртете, за да счукате ядките. Моля, имайте предвид, че ядките трябва да бъдат сортирани по размер за перфектно разбиване!
СПЕСТЯВАНЕ НА ВРЕМЕ:
Отнема ли ви твърде много време да счукате ядките? Спестете часове от разбиването им една по една. Гладкото функциониране на нашата външна орехоразбивачка/обелвачка премахва неприятностите и бъркотията от разбиването на ядки! Счупете ядките си бързо и лесно с този резачка за ядки. Разбийте голямо количество ядки с тази машина! инструмент за разбиване на ядки...
...Предлагаме овесени ядки от най-добрите украински производители. Продуктите са готови за износ и отговарят на всички технически условия, което е потвърдено с сертификати за качество и съответствие.
Опаковка: 500 г, 1 кг, възможна е опаковка в чували
Страна на произход: Украйна
Овесените ядки са диетичен, но много питателен продукт. Те са малко по-гъсти от овесените ядки, затова отнема 15-20...
... отглеждане без пестициди и с водна ефективност подобрява баланса. Дългите транспортни разстояния и охладеното съхранение обаче са неблагоприятни за вносните оранжеви.
10. Консумация на вода
Отглеждането на оранжеви изисква около 560–600 литра вода на килограм. В райони с недостиг на вода, като Южна Испания, е необходима капкова напоителна система, за да се минимизира потреблението. Много производители...