...Поддръжка за индукционно зареждане 10W Произведено във Франция от френскидъб, сглобено и персонализирано във Франция.
Дърво: Дъб
Финиш: Ленено масло
Производство: Произведено във Франция...
...череша, дъб или липа. Той представя обикновена и проста конструкция, която ще се впише в по-голямата част от нашите продукти в производствения каталог. Не трябва да се притеснявате, че няма да бъде завършена единица с другата мебел в стаята, тъй като ТВ шкафът с врати има прост дизайн – правоъгълна плоча, стандартна моно конструкция за шкаф, но е допълнен с кухина и подвижна вътрешна плоча над двете врати.
...Това е уникално привлекателна маса, която предлага вариации от спасени дъбови релси (дъбови релси: fond de wagon – на френски) с износен финиш, който има много пукнатини, петна от масло, износени ръбове или други антикварни характеристики. Открийте зашеметяваща ръчно изработена маса за хранене от рециклиран дъб с великолепен и уникален индустриален финиш, перфектна за всяко съвременно жилищно или...
...Energy Booster е хранителна добавка, произведена във Франция. Тя съдържа екстракт от френскидъб, потвърден от 25 клинични изследвания с над 600 участници. Витамините A, C, E, B1, B2, B3, B5, B6, B8, B9 и B12 допълват тази формула.
Energy Booster намалява общата умора, подкрепя метаболизма и защитава от оксидативен стрес.
Тази хранителна добавка се предлага под формата на разтворим прах с натурален аромат на грейпфрут-jasmin.
... работилници във Франция
Култура
Чипсовете от дъб, които купуваме, произхождат от големите френски гори на Алие. Произхождащи от сертифицирани гори, дъбовете се експлоатират за производство на бъчви и барици, които служат за отлежаване на най-добрите вина. Дървото, намалено до дъски и достатъчно преработено, се съхранява и суши повече от година, освобождавайки най-фините танини, които ще се изразят в...
...Brunello di Montalcino DOCG 2017 Castello Banfi
Получен от сортове саньовезе, винифицирани в чист вид, Brunello di Montalcino DOCG на Castello Banfi може да се счита за класика в производството на Banfi в Монталчино. Произвежда се от клонирана селекция на гроздето, зрее две години в големи дъбови бъчви и в барики от френскидъб, след което завършва с отлежаване в бутилка от 8 до 12 месеца...
Основана през 1918 г., специалист в запечатването на бира, вино и сайдер. Ние произвеждаме агломерирани тапи, натурални тапи, тапи за вино, тапи за бира, тапи за сайдер и технически тапи. Нашата натурална или запушена тапа е 100% натурална и е идеална за вино. Агломерираната тапа е идеална за запечатване на сайдер. Ние също така предлагаме всичкото оборудване за производство на плодови вина и вина...
...Вино, произведено от грозде от сорта темпранильо (червено вино). Отлежаването е извършено в бъчви от френски и американски дъб. Периодът на престой в бъчва е 18 месеца, за да се постигне интеграция на гроздето с вноската от дървото. С червен цвят на череша, интензивно на носа. Комплексно и елегантно, отличава се с чисти, печени аромати, ванилия и подправкови нотки с балсамов фон.
Доставки до Пиренейския полуостров. Безплатна доставка при поръчки над 60€.
...Ръчно изработени бъчви от френскидъб, избран и сушен на открито минимум 36 месеца от най-добрите гори, ще придадат на вашето вино цялата мекота и елегантна ароматност, която този специален вид дърво предлага. Даваме на потребителя възможност да избере типа на печене, за да адаптира бъчвата към своите нужди.
Произвеждаме бъчви от френскидъб и в други размери: 500л., 300л. и други. Ако се интересувате, не се колебайте да се свържете с нас.
...Дъбови бъчви от американски или френскидъб с капацитет 225L, използвани преди за червено вино. Подходящи за повторна употреба за отлежаване на спиртни напитки, бира, вино или оцет.
Работим с клиенти, които използват тези стари бъчви за производството на своите напитки.
Разполагаме и с греди или метални стойки за съхранение в изба или дестилерия.
Извършваме доставки от Испания до целия свят с камиони или пълни контейнери.
Свържете се с нас за повече информация.
...Дървен ствол, изработен от френскидъб, това мивка е уникален акцент в банята, придаващ естествен вид и усещане на санитарната среда.
Размери: 40-300x50x4,5 см
Вид дърво: Дъб
Цвят: Натурален...
...Сортове: Гренаш 95%, Каринян 5%
Възраст на лозята: 12 години
Тероар: Аргило-калциев
Беритба: Машинна
Дегустация:
• Цвят: Интензивно розово
• Първи нос: интензивен на дървесина
• Втори нос: зрели червени плодове
• В уста: освежаващ, минерален и кръгъл
• Дълъг послевкус
Съчетание храна/вино:
• Подправени регионални ястия,
• пушени колбаси
• ароматни грилове
Съхранение: 2 години
Винарство:
Пряко пресоване. Мостовете бързо се охлаждат, за да се запазят ароматите. Натурално утаяване на студено. Бързо винарство и отлежаване в половин бъчва от френскидъб.
...Le A de Aurian – 25 години представлява философията на нашата марка за устойчиво развитие!
Това е смес от Арманяци, които са на поне 25 години. Всички опаковъчни материали са с френски произход и естествени.
ABV – 45.9%
Всички наши Арманяци са произведени без захар, без карамел и без "дървесни" добавки, а са отлежавали естествено в бъчви от първокласен дъб, в нашите стогодишни изби.
ТЕГЛО: 3.0 кг...
...Нашите стандартни продукти съдържат над 90% твърда дървесина: основно дъб, леска, ясен и бук, както и маргинални количества клен, череша, бреза и акация. Дърва за отопление с високо качество, 100% френски.
...
облак дим, с аромат на кожа.
В крайна сметка, конфитюр от плодове изпъква....
Нашето уиски идва от един единствен и уникален бъчон.
Те представляват същността на
малтова напитка.
Уиски, отлежавало в бъчви от френскидъб.
Алкохолното съдържание варира в зависимост от партидите на производство.
Наличността и обемите на нашите уискита
варират в зависимост от годините.
...Био Вистабела Бобал грозде
Има допир на средиземноморска същност и консистенция и сдържаност на кастилските вина. Бобал Вистабела произлиза от средните земи между Валенсия и Кастилска земя. Това е еспалиер БОБАЛ грозде в глинести почви, заедно с 5 месеца в френскидъб.
Био Вистабела Бяло Плодно - Макабео
На югоизток от Испания, между Валенсия и Кастилска земя, се намира този тероар, плод на...
...Дървесина, нарязана на плоскости без делиниране
Избор, наречен "котешки лапи", удостоверяващ наличието на малки възли на групи
Дървесина от дъб, произхождаща от сертифицирани PEFC френски гори
Дървесина, нарязана на плоскости, след което реконструирана в блокчета
Блокчета, обелени и прецизно отрязани
Дървесина в свежо състояние, изсушена под навес, за да се предотврати напукване или суха в...
... на дегустация червено вино с цвят на череша пикота и виолетови ръбове. на носа е интензивно, експресивно и свежо, с характерните аромати на tempranillo в пълна младост. на вкус е балансирано, с упорит, но зрял танин, добра киселинност и приятно усещане в устата, с дълъг и приятен послевкус. / производство до четири месеца в бъчва от френскидъб.
...Нашето оптимално качество на виното произтича от комбинацията на изключителни плодове, идващи от най-ценените високоразположени лозя в Аржентина, с нашето легендарно внимание към детайлите в производството на вино и иновациите. Нашият Мерло е елегантен и нежен, с богати вкусове на шоколад, слива и диви плодове, допълнени от ванилия и препечен дъб. Кадифени танини и сочен финал. Отлежавало 8 месеца в френски дъбови бъчви.
SKU: 001-10...
...Буретата от Порто Бранко, обикновено изработени от дъб, се отличават в узряването на дестилати, като уискита и ракии. Характеристиките и ползите им са забележителни.
Характеристики на буретата от Порто Бранко
Дърво и конструкция: Изработени от американски или френскидъб, тези бурета могат да имат различни нива на печене, което влияе на вкусовете. Бурета с леко печене предлагат фини нотки...
Intuos е нова компания, специализирана в износа на агро-хранителни продукти от Португалия.
Зехтин, вино, консерви са нашите основни продукти. Въпреки това, имаме капацитет да предоставим всякакъв вид качествени хранителни продукти, произхождащи от Португалия, в всякакви опаковки.
...Наличен на френскидъб и американски дъб
Специална поддръжка с двойни колела за лесно завъртане на барабана
Готов за свързване с врата - или палетен повдигач.
Порт ANSI 316 неръждаема стомана, с диаметри между 150 и 200 мм, налягане 0,5 бара
Централен изход DIN 40 и неговите буфери...
... Жоаким Калдейра. Ферментирано ръчно в френски бъчви от традиционните сортове на Дуро: Кодега до Лариньо, Рабигато и Гувейо.","Origem":"Произход","Em barricas de carvalho Francês (2/3) e Americano (1/3).":"В бъчви от френскидъб (2/3) и американски (1/3).","Álcool 13,5%":"Алкохол 13,5%","Para esta colheita foram produzidas 2333 Garrafas.":"За тази реколта са произведени 2333 бутилки.","FICHA TÉNICA":"ТЕХНИЧЕСКА ФИШКА","pH 3.24":"pH 3.24","ESTÁGIO":"ЕСТАЖ","Colheita 2017":"Реколта 2017","Castas Códega do Larinho, Rabigato, Gouveio":"Сортове: Кодега до Лариньо, Рабигато, Гувейо"}...
...Произвеждаме дървени бъчви с размери от 5 до 500 литра от френски, американски и португалски дъб, както и от кестен и акация с парафиново покритие.
Френските и американските дъбови бъчви са изработени по традиционния начин за по-големи бъчви, но опциите с кестен и акация изискват хранително безопасно парафиново покритие, за да се гарантира, че няма възможност за leakage.
И двете опции са...
...Песак Льоњан
Смесване :
70% Мерло - 30% Каберне Совиньон
Потенциал за отлежаване :
Около 15 години
Винификация :
Ферментация в терморегулирани иноксни съдове с мацерация при 28°C в продължение на 3 седмици. Вината отлежават в дъбови бъчви от френскидъб в продължение на 12 месеца, като 20% от бъчвите са нови.
...Вино с голямо бъдеще. Грозде от сорта темпранильо, произхождащо от нашата лоза "Лос Махуелос", разположена в Сахазарра.
Видове: 100% Темпранильо
Алкохолно съдържание: 14% об.
Отлежаване: 12 месеца в нови бъчви, 60% американски дъб и 40% френскидъб. Прехвърлено в бутилки през юли 2012.
Производство
Дата на беритба 14 октомври. След ръчна селекция на полето, гроздето е обелено и смачкано...
...Червено вино Мерло 2013 - Кабай, Гориška Брда, Словения.
Винарят: Семейство Кабай Морал.
Регион: Гориška Брда, Словения.
Алк.: 13,5% об.
Сладост: Сухо.
Реколта: 2013.
Обем: 750 мл.
Сорт грозде: Мерло.
Винификация:
Мацерацията протича в продължение на 30 дни в контакт с ципите в неръждаема стомана (инокс), дърво и бетон. Отлежаване 4 години в дъбови бъчви от 225 л. (френскидъб) и допълнителни 6...
...Винилови бъчви от американски и френскидъб, изработени от експерти по производството на бъчви. Освен това те имат капацитет от 225 литра до 500 литра и могат да бъдат намерени в Логроньо (Ла Риоха).