...Brunello di Montalcino DOCG 2017 Castello Banfi
Получен от сортове саньовезе, винифицирани в чист вид, Brunello di Montalcino DOCG на Castello Banfi може да се счита за класика в производството на Banfi в Монталчино. Произвежда се от клонирана селекция на гроздето, зрее две години в големи дъбови бъчви и в барики от френскидъб, след което завършва с отлежаване в бутилка от 8 до 12 месеца...
...Витинио: 100% Небиоло.
Винификация: традиционна ферментация с мацерация под капачка за около 21 дни.
Отлежаване: 36 месеца в малки бъчви от френскидъб.
Цвят: интензивен гранатовочервен.
Аромат: интензивен и сложен, с нотки на малки горски плодове и сладки подправки.
Вкус: сух и пълен, хармоничен и с добра дълготрайност.
Алкохолно съдържание: ±14%
Гастрономическо съчетание: изискано вино, подходящо за основни ястия от червено месо, особено задушени и печени, зрели сирена и сложни ястия с фондю и трюфел.
Сервирайте при температура около 18°C.
... пясъчник, галестро и варовик. Винарната разполага с бъчви от 25 центнера френскидъб, бъчви от 39 центнера славонски дъб и четиринадесет барика от различни дървесни видове, използвани само за Росо Тоскано. Престоят в дъб за Брунело е три години, след което следва шестмесечно отлежаване в бутилка. Винята са в традиционен стил.
... голяма красота и качество, особено френскидъб, италиански дъб, рециклирана смърч, местен орех, стар дъб, стар явор, масивен тиков и тикови палуби.
Процесът на обработка се извършва в Италия, е екологосъобразен и се реализира с растителни масла, за да се получи натурален и здравословен продукт, но най-вече 100% MADE IN ITALY. Нашият продукт позволява създаването на големи и малки дъски и реализирането на различни видове обработки: шпилки, Версай и дизайни.