...Сушеното биологично свинско филе от Фермата на Рус е подходящо за консумация на тънки резени, подобно на местен хамон или салам. То ще бъде перфектно допълнение към вашите аперитиви, в дъска с деликатеси, с сирене или в салата.
Свинското филе, както и всички големи парчета деликатеси от Фермата на Рус, се суши поне 12 седмици преди да бъде пуснато в продажба.
... години
Баланс: Ликьорен
Съчетания с храни и вино: Перфектно ще съпътства фоа гра, ще се сервира с синьо сирене и шоколадови десерти. Може да се сервира и самостоятелно като дижестив.
Веренки с круши и фоа гра, аумониера с фоа гра и шоколадови мусове.
Размер: Двойно Гийо
Височина: 100 до 120 м...
... поддържането на здрави лигавици, включително вагиналната лигавица.
Кога е препоръчително?
Проникването между гастроинтестиналната микробиота и урогениталната микробиота вече не е под съмнение и лактобацилите могат да преминават от едната в другата.
Лактобацилус ацидофилус колонизира множество организми, не само човешки! Ферментирали храни като кисело мляко, сирене, ферментирали зеленчуци...
Ayiure е френски дистрибутор/едро търговец от 2015 г., който разпространява и развива в Франция иновативни, автентични и натурални хранителни марки в секторите на закуските и хранителните стоки: сладкиши, чипс, пуканки, натурални аперитивни напитки...
Ние оперираме в различни сектори: конвенционални и БИО GMS, магазини за близост, C.H.R…
Нашата цел: да предлагаме по-здравословни продукти, "по-до...
...Искате оригиналност за аперитива? Позволете си да бъдете изненадани от нашите солени бисквити за аперитив.
Защо да не се оставите да бъдете изкушени от нашите солени бисквити с пармиджано региано A.O.P и босилек?
С италиански произход, обичате ли сирене? Тогава се оставете да бъдете повлечени от елегантността на нашата солена бисквита с пармезан A.O.P и босилек.
Енергия: 2215 кДж / 530 ккал
Мазнини: 30.00 г
От които наситени мазнини: 20.00 г
Въглехидрати: 55.00 г
От които захари: 7.50 г
Протеини: 11.00 г
Сол: 2.20 г...
...В нашите конфитюри от вишни Гриоти ще откриете удоволствието от цялото плодче, което прекрасно се съчетава, особено, с добри местни сирена...
Конфитюрът от Гриоти ще бъде идеално допълнение към Кротен дьо Шавиньол, Пулини Сен Пиер (козе сирене AOC от Бери) или характерно овче сирене от Пиренеите...
...Черните халапеньос, наричани "черни куршуми", са красиви и имат сладък вкус, като същевременно притежават същата пикантност като обикновените халапеньос.
Богати на витамини A, C и калий, те придават традиционен вкус на всичките ви любими ястия. Халапеньосите могат да се консумират и пресни или пълнени с например сирене.
Опушени и сушени, те могат да се използват и за подправяне на всяко ястие, подобно на сalsa и чили с дресинг.
Гурме Прованс е колективна организация, създадена през 2018 г. по инициатива на Корин Мармотан и трима собственици на занаятчийски предприятия с цел да развият продажбите във Франция, Европа и на международния пазар.
Нарастващото търсене от страна на нашите клиенти за по-широка гама от гурме продукти, в съчетание с нашето желание да популяризираме Средиземно море, включително Прованс, с удоволств...
...Този продукт, изцяло на основата на био черен чесън от База, е идеален за използване на черен чесън в кухнята. Черният чесън е смлян на паста, на студено, с традиционна механична мелница.
Пастата от 100% черен чесън е идеална като аперитив. Намазана върху масло, за да придружава сирене или фоа гра, тя ще добави нотка оригиналност на моментите на споделяне и приятелство. Достъпна в опаковки от 50 и 100 г.
...Устата е мека и щедра, носеща кръглост без прекалена винозност, като същевременно запазва известна свежест в финала.
Нашият купаж ще съпътства перфектно бели меса, както и вашите барбекюта.
Също така, той ще допълни хармонично сьомга с бадеми или сол с сос арморикен.
Козето сирене също ще бъде верен спътник.
Накрая, ШАМПАНСКОТО Claude PERRARD Brut Rosé ще подчертае вашите десерти на основата на червени плодове.
...МИЛЕСИМ : 2020
ЧЕПАЖ : Шенен.
ТЕРОИР : Глинести варовити почви.
ВИНИФИКАЦИЯ И ЗРЕЕНЕ : Гроздето е събрано внимателно на ръка. Нежно пресоване. Зреене на фини утайки в иноксова цистерна.
АПЕЛАЦИЯ : AOP Анжу Блан.
ДЕГУСТАЦИОННИ ЗАБЕЛЕЖКИ : Жълто-слама на цвят. Комплексен нос с екзотични плодове и мед. Свеж и богат вкус с минерални нотки.
СЪЧЕТАНИЕ ХРАНА/ВИНО : риба, козе сирене.
ТЕМПЕРАТУРА НА СЕРВИРАНЕ : 9°C.
Картон с 6 бутилки по 75cl...
...Велуте текстурата на конфитюра носи сладост в устата, а леко киселият вкус на плода от баобаб събужда небцето.
Тази смес е особено ценена като сладко (закуска, сладкарство...) или солено (фоа гра, сирене...)
Това е традиционно ръчно производство, създадено изключително за Seneafood.
Конфитюрите на Seneafood са 100% натурални, без оцветители и консерванти, в съответствие с действащото законодателство.
Съставки: Плод от баобаб (буйе) 45%, захар 40%, пектин 15%
Основен вкус: сладък и велуте
Текстура: конфитюр с парченца...
...Ние предлагаме цялостни хранителни решения, готови за сглобяване, идеални за пицарии. Съставките вече са подготвени, като нарязаните парчета сирене, което позволява на клиентите да спестят време и да осигурят постоянство в качеството.
...Крем от кестени стъклен буркан 325г
- Крем от кестени БИО стъклен буркан 325г
- Крем от кестени AOP стъклен буркан 325г
Кремът от кестени се консумира натурален
върху филийки, препечен хляб или като десерт с
бяло сирене, сладолед, йогурт, палачинки, вафли.
... несъвършенства благодарение на своя ексфолиращ ефект. Много ефективен за стимулиране на кожата ви!
Най-добрият приятел на готвачите! За всички, които имат проблеми с миризмите, като риба или сирене, кафената утайка е дезодорираща.
Състав: Масло от слънчоглед от Марна*, Кокосово масло*, Лешниково масло от Марна, Зехтин от Воклюз*, Френска бяла глина, Кафена утайка арабика, събрана в Реймс*.
*Произведено от биологично земеделие
СЪСТАВКИ: Натриев слънчогледов сапунат, Натриев кокосов сапунат, Натриев лешников сапунат, Натриев зехтин, Вода, Глицерин, Монтморилонит,...
...Rasteau Vin Doux Naturel Doré ще се съчетае перфектно с тарта от мирабели, фоа гра или зрял банон (сирене).
Състояние: Нов продукт
Държава: Франция
Регион на производство: Долината на Рона
Наименование: Rasteau (Vin Doux Naturel)
Година на производство: 2021
Алкохол: 16,5°
Обем: 75cl...
...Освен това, той е по-лесно смилаем от последния, но ароматът му е също толкова интензивен.
Писто е традиционна рецепта, произхождаща от Прованс, която носи името на италианското Песто. Тези две рецепти, макар и много подобни и вдъхновени една от друга, са напълно различни.
Докато "Песто Дженовезе" се приготвя с босилек, зехтин, чесън, сирене и кедрови ядки, Писто съдържа само босилек, чесън, зехтин и нищо повече.
Референция: AR801233
Ean13: 3760306801233...
...Пълен асортимент от печено: традиционно пушено, Орлоф, горски стил, козе сирене и конфитюрирани домати, три сирена, сини сливи-кайсии, тартифлет,
И също така мариновано месо: мексикански ребра, провансалски и др.
...ВИНОВЕ
Малбек (Минервуа - Лангедок) 70%
Сира (Лангедок) 30%
ВИНОФИКАЦИЯ
Източник за Малбек:
- Малбек (Минервуа) винфициран традиционно с цел извличане на основата, богатството и сложността.
Източник за Сира:
- Сира (Минервуа) за нотки на черни плодове и подправки.
ДЕГУСТАЦИЯ
Свежест с мента, копринена текстура и аромат на роза. Съчетание на Малбек (богатство и сложност) с нотка Сира за плод и подправки.
Нека да очарова носа ви и да изненада небцето ви, той ще бъде идеалният партньор на козе сирене или на печено червено месо или в сос. Доказателството е в чашата!
Идеално сервирано на 12°C-14°C...
...Наклонен отоплителен корпус
Съпротивление
Въртяща се врата за сирене
Мощност: 500 W / 230 V
Размери: Д 242 x Ш 285 x В 333 мм
Тегло: 2.7 кг
Технически лист
Ръководство
Схема на разглобяване...
...Ново Votator серия LD5, специално проектиран за санитарни приложения с средна и висока вискозитет, с или без частици.
Топ
Базиран на многофункционална платформа, Votator серия LD5 е проектиран да работи в трудни условия, където други топлообменници могат да срещнат проблеми или просто да не бъдат достатъчно ефективни за дълго време.
Типични приложения
Млечни продукти (прясно сирене, разтопено...
...Макароните са създадени в арабските страни, когато европейците започнали да плават далеч от родината си.
През Средновековието, "макарон" обозначавал два различни продукта: сладкиш, но също и супа с елементи от брашно, която се яла с настъргано сирене, канела и шафран и която започнали да наричат "макарони" от XVII век.
Макаронът се появява в Европа през Средновековието, първоначално в Италия, под...
MCR Equipements е специализирана в онлайн продажбата на оборудване и аксесоари, предназначени за професионалисти в ресторантьорството.
Онлайн продажба на CHR оборудване, ресторантско оборудване, професионално оборудване за ресторанти, закусвални, барове, сандвичарници, пицарии, кафенета, бързо хранене,...
В магазина на MCR Equipements можете да закупите вашето хладилно оборудване за ресторанти:...
OUTILS COUPANTS & CONSEILS е семейна компания, разположена в UHRWILLER (67350) в Елзас, специализирана в разпространението на режещи инструменти (остриета, ножове за рязане на храни) основно за хранително-вкусовата промишленост, месарството, колбасарството, кланиците, като решетки и ножове за месомелачки, инструменти за рязане за термоформовачи, ножове за рязане и др.....
Благодарение на 35-годишн...
... удоволствие. Те могат да бъдат гарнирани с шунка, сирене, яйца, за да се насладите на пълна галета, а за по-изтънчените - с фондю от праз, морски дарове с малки зеленчуци...\n\nНавити с чесново сирене и подправки и шунка или сьомга, охладени и след това нарязани на малки кръгчета, те ще допълнят вашите аперитиви.\n\nПроектирани да бъдат с диаметър на тиган (около 27 см)\n\nВ пакета, те се поддържат под защитна атмосфера с абсорбатор на кислород: което забавя естествената оксидация на галетата, докато пакетът е затворен."}...
...Завършекът е свеж и стегнат.
Препоръчителна температура на сервиране: 12-14 градуса.
Кюве Mâcon Lugny "Les Charmes"
Хранителни и винени съчетания
Това вино перфектно се съчетава на масата с бели меса, морски дарове и сирена (особено козе сирене).
...Съставки:
- Горчица на зърна *
- Алкохолен оцет*
- Нерафинирана морска сол*
- Вода
* Продукти от биологично земеделие
- Без консерванти
Съвети за употреба:
Яркият му вкус ще зарадва любителите на пикантни ястия. Идеално ще допълни вашето месо, барбекю и е перфектен за приготвяне на дресинг или майонеза.
Покрийте дъното на тарт с горчица Дижон, добавете настъргано сирене, резенчета домати, сол, пипер, босилек... всичко това в печката за 40 минути с чаша розе...
Този продукт е наличен също в буркани от 100 г, 200 г, 370 г, 750 г и насипно в кофи от 800 г и 4 кг.
Кофите от 30 кг се поръчват.