...Сос от бяла трюфел, трюфел бянкетто и сирене грана падано.
Сосът от бяла трюфел (Tuber magnatum) и сирене е луксозна смес, която комбинира богатите и земни нотки на белите трюфели с дълбочината на кремообразното и вкусно премиум сирене. Този кадифен сос предлага изкушаващ вкус, балансирайки интензивния умами на трюфелите с нежната и разтопена текстура на сиренето. Идеален за подобряване на пасти...
...Напълно оборудван комплект за сирене от 4 части. Дъска за рязане и представяне от шисти, подвижна за лесно почистване. Инструменти от неръждаема стомана и бамбукова дръжка. Представен в индивидуален бамбуков куфар с изрязани форми и атрактивна индивидуална кутия с екологичен дизайн.
5 части. Включена дъска за рязане от шисти.
Бамбук/ Неръждаема стомана
Реф:6950
Брой печатни области:9
Кодове за печат:F(1),L2...
Благодарение на смес от кулинарни култури, пренесени от Италия в Аржентина и след това в Испания. Гордеем се, че сме компания за хранителни продукти с над тридесет години опит, специализирана в производството на полуготови храни и храни, произхождащи от пшенично брашно. Открийте нашия асортимент от замразени полуготови продукти с най-високо качество. Предлагаме ви изключително разнообразие от арже...
...Сирене, произведено от сурово овче мляко. Вкусът му е пълен и устойчив, маслен с леко маслен оттенък.
Характеристики на сетивата
Вкусът му е пълен и устойчив, маслен с леко маслен оттенък, с перфектна соленост, вътрешността е компактна с малки неправилни дупчици от механичен произход, с цвят на слама и къса, но не ронлива паста.
Произход: Замора
Тип мляко: Цяло и сурово овче мляко
Тип производство: Ензимна коагулация
Сирене: Животински сири от агне
Тип семейство: Зрело, пресовано тесто, не варено, плесенясала/изпрана кора
Зреене: Между три и пет месеца.
Нашата компания се занимава с складиране и търговия на кожи и сурови кожи, raw wet salted, hides, cow, с голям опит в сектора.
Също така продаваме кожи в pickled и wet blue.
Имаме склад, разположен в североизточна Испания, с над 30 години опит, с натрупан опит и история, която ни утвърдява като референти на пазара, и друг в Мадрид (централна Испания), което ни позволява да имаме голям обем на по...
... обемно дозиране, оборудвани със сервомотор за хомогенна доза.\n\toЗона за дозиране на разтегнато сирене.\n•От контролния панел и чрез сензорен екран конфигурираме скоростите и ускоренията на всяка лента, за да постигнем желаното производство.\n\nVENTAJAS\n•Автоматизирано производство за големи обеми.\n•Всички процеси се извършват в ограничено пространство.\n•Цялата линия се разглобява лесно за лесно и ефективно почистване, а компонентите са подходящи за почистване с високо налягане.\n\nProducción aproximada: :250-1450 лазаня на час, в зависимост от размера."}...
... трюфел, пица с трюфел, сосове с трюфел, паста с трюфел, ризото с трюфел, лазаня с трюфел, сирене с трюфел, пюре с трюфел, риба с трюфел, салати с трюфелен оцет и всяко друго ястие, което можем да си представим. Трябва да се има предвид, че "Olio-baldintzak" не се използват за готвене, тъй като топлината би развалила вкуса, те трябва да се използват за завършване на вече приготвени ястия...
...Ръчно изработено сирене, приготвено от пастьоризирано козе мляко и черна трюфел.
Сиренето е цилиндрично. Неговата паста е компактна и плътна, с известна еластичност. Цветът му е слонова кост с парченца черен трюфел и мек вкус на трюфел. Зреене 45 дни.
Представлява непоносимост към мляко.
Изключително вкусно с акациева мед с трюфел.
...Гъвкав филм с висока бариера, който се заварява директно върху rPET поднос. Много тънък филм, с плътност <1, което го прави изключително устойчив.
Тази тънка плътност е предназначена да осигури, че горният филм плава на повърхността в танка за потапяне, докато PET потъва на дъното.
По този начин PET стърготините не се замърсяват.
Свойства:
Висока бариера за кислород. Водонепроницаем.
Бариера за кислород и аромати. Водонепроницаем.
Бял или прозрачен.
Подходящ за продукти, които изискват MAP.
Приложения:
Студени нарязани меса, сирене, готови ястия, сосове, течности.
...С широка гама от произходи и състави, PACS предлага млекопродукти на прах и млечни производни, като сирене, масло и/или икономични заместители за индустриалния хранителен сектор на международно ниво, с високо качество и хранителна стойност.
Млечни продукти на прах с незабавна употреба
• Млечен прах с добавени растителни мазнини
• Млечен прах с пълна кремообразност
• Обезмаслен млечен прах...
...Иберийското сирене е сирене с пресована паста, произведено от смес от три млека (краве, овче и козе). То е най-популярното сирене в Испания и в съответствие с пропорциите, установени в раздел 4 от приложение I на Реалния указ 262/2011 от 28 февруари, с които се одобряват стандартите за качество на сирената и разтопените сирена. Всичко сирене, което се търгува с наименованието "Иберийско", трябва да бъде произведено от прясно мляко в следните пропорции: максимум 50% краве мляко, минимум 15% козе мляко и минимум 15% овче мляко.
...Продукт с голям потенциал; нашето твърдо козе сирене, произведено от пастьоризирано мляко, с кратък период на зрялост, с характерен аромат и вкус за вида.
Приблизително тегло на парче: 3,400 кг.
Бройки в кутия: 2...
...Изключителността на синьото сирене. Castello® Danablu е традиционното датско синьо сирене, което се характеризира с интензивен, леко солен вкус. За любителите на синьото сирене! DANABLU е датско сирене с IGP (Защитено географско указание) и следователно представлява изключителността на датското синьо сирене. Castello® Danablu се предлага в блок от 2 кг за хотелиерството. Традиционното Castello® Danablu може да се използва като предястие, в пица или в ястие с паста, за салати или за сосове.
...100% манчегски овчи сирене, с естествено жълтеникава кора, кремообразно, слонова кост на цвят, характеризира се с добър аромат и вкус, налично в различни зрялости.
...Сирене от овче мляко "Резерва" на Бофард
Сиренето от тип "Резерва" е зряло сирене, произведено с 100% сурово овче мляко, в съответствие с древната кастилска традиция. Процесът на зряване, строго контролирано, продължава минимум 8 месеца (за продукт с тегло 3 кг) или 4 месеца (за продукт с тегло 1 кг), през които сиренето се извлича 3 пъти от склада, за да бъде поръсено с зехтин. Маслото прониква...
...Зреенето е минимум 30 дни, кората е естествена и с цвят на червен пипер. Вътрешността на сиренето е бяла, с равномерно разпределени очи.
Маслеността, мекотата и вкусът са основните характеристики, които идентифицират нашето козе сирене "Кампос де Толедо".
Всички наши сирена са произведени без хранителни добавки и са свободни от лизозим, натамицин и сорбати.
Без глутен.
...Касеролата Кинтана полутвърд Махон-Менорка D.O.P., произведена от сурово краве мляко и 100% натурални съставки, без консерванти и добавки, и узряла от нашия майстор-касеролар и майстор-узрител на сирена. Винаги с уважение към процеса на производство на сирене и хилядолетните практики на узряване от остров Менорка. С узряване от 2 до 5 месеца, това е сирене с твърда паста в жълтеникаво-слонова кост и оранжева/кафява кора, с развити млечни вкусове и аромати, с определени напомняния за масло и печени ядки, със средна устна персистентност.
...Подправка, приготвена с цветна сол и смес от подправки
Съставки: Цветна сол (90%), смес от подправки (10%): (майорана, риган, розмарин и мащерка).
Препоръки: Перфектна за подправяне на салати, паста, сосове, меко сирене и всякакво месо или риба на скара или на грил.
Нутриционна информация на 100 г: Енергийна стойност: 119 Kj/29 Kcal. Мазнини: 0,9 г, от които наситени: 0,3 г. Въглехидрати: 2,4 г, от които захари: 0 г. Протеини: 0,9 г. Сол: 84,9 г.
Цилиндрична солница от 100% рециклируем картон, 100 г.
...Екструдирана смес от зърнени храни на основата на киноа и ориз с вкус на сирене и риган.
Повече вкусове налични в същия формат: Киноа Якон, Киноа Какао, Киноа Лук, Киноа Лилав Царевица, Киноа Натурална и Киноа Димящ Бекон.
...Сирене, произведено в южната част на провинция Леон от овче мляко, налично в зряло, узряло, полуузряло и меко. Наличен в единици от 1 кг или 3 кг, опаковани вакуумно. Предлагаме също козе сирене и смес от овче и краве сирене.
...Гурме крокети, приготвени ръчно в нашата работилница. Разполагаме с много различни разновидности:
- Крокети с иберийска шунка
- Крокети с болетус
- Крокети с синьо сирене
- Крокети с треска
- Крокети с конфитюриран праз, фурми и моркови
- Крокети с скариди по испански
- Крокети без чоризо (100% растителни)
- Крокети с тиква и къри (100% растителни)...
...Комплект принадлежности за вино и сирене. Комплект за маса, изработен от дърво и метал. Промоционален подарък, ценен от най-добрите клиенти или от служителите. Може да бъде маркиран с лого или име, което предоставя реклама на компанията.
Размер на продукта: 29 x 20 x 3,6 см, Тегло 1.170 гр. Поддържа маркиране с лазер и ситопечат. Единствен цвят в дърво.