Франция, Merville
...Специализираните карамели представляват голямо семейство карамели, вариращи от млечен карамел до карамел с солено масло, вегански, с намалено съдържание на захар... Тези карамели предлагат уникална текстура и вкус на всеки продукт. В паста или блестяща форма, могат да се използват разнообразни съставки (мед, мляко, сметана, шоколад, масло, растителни мазнини...) за тяхното създаване. Те...
Франция, Montelimar
...Саше с твърд нуга от Монтеилимар, в пакет от 1 кг, ценен за своя вкус и много хрупкава текстура. Твърдият нуга от Монтеилимар на къщата Диан дьо Пойтиер е създаден по рецепта, която, както повелява традицията, е основно от мед, бадеми, шамфъстък, захар, разбити белтъци и ванилия. Референция: 107302 ТЕГЛО (в КГ): 1.000 Опаковка: 6 ДДС: 20.0%...
Франция, Arengosse
... качествена кокосова пудра, придаваща тропически и ароматен нюанс. Съвети за Използване : Сукрът на Кокосова Нут е идеален за подслаждане на вашите йогурти, десерти, горещи напитки и много други. Неговата фина текстура и екзотичен аромат добавят сладък и ароматен нюанс към всичките ви кулинарни творения. Идеален за : Подобряване на десертите, тортите и сладкишите. Подслаждане на горещи напитки като кафе, чай или горещ шоколад. Придаване на тропически нюанс на любимите ви рецепти. Характеристики на Продукта : Тегло : 200g Референтен номер:SUCRE0013B...
Франция, Avançon
... покана да се насладите на сладостта на меда и деликатните подправки, които го съставят. Избирайки нашия "Pain d'Epices", вие избирате продукт, приготвен у дома, изработен с внимание и страст. Използваме традиционни рецепти, за да гарантираме мека текстура и богат вкус. Този продукт е идеален за празници, гурме подаръци или просто за да се поглезите. Не се колебайте да го добавите в кошницата си и да откриете магията на нашия "Pain d'Epices" 250g.
Франция, Cesson-Sevigne
...Избор от първокласна ванилия от Мадагаскар, нашата черна ванилия TK се отличава с червеникаво-кафява окраска и съдържание на влага. Открийте уникална алтернатива на гурме черната ванилия с този изключителен и търсен ингредиент. Цвят: Тъмно червеникав до черен Текстура: Гладка, влажна, леко маслена Аромат: Ясен вкус на ванилия и черен шоколад Размер: 18-22 см дължина Тегло: 3-5 г на шушулка Съдържание на влага: 28-33% Съдържание на ванилин: 1.6% до 2.4%...
Франция, Clichy
...Какаовото масло е естествена мазнина, извлечена от какаовите зърна (Theobroma cacao), същия плод, използван за производство на шоколад. То е известно със своята мека текстура, ниска температура на топене и лек шоколадов аромат. Какаовото масло се използва широко в хранителната, козметичната и фармацевтичната индустрия.
Съответстващи продукти
Какаово масло
Какаово масло
Други Продукти
Обелени кашу
Обелени кашу
Франция, Saint Orens De Gameville
...Тази екзотична сладолед е резултат от нашата изобретателност и оригиналност. Нашата занаятчийска рецепта съчетава екзотичен вкус с позната текстура и предлага уникално изживяване на потребителя. Нашите сладоледи и сорбета се приготвят в нашата работилница според нашите оригинални рецепти, като използваме изключително благородни и подбрани съставки. Не използваме нито оцветители, нито аромати...
Франция, Thiais
...Шредерът за какао е проектиран за готвачи или сладкари и позволява приготвянето на малки количества паста в сравнение с индустриалните рафинатори. С него можете да създадете шоколад "От зърно до бар" с капацитет на рафиниране до 20 микрона, с перфектно рафинирана и неуловима текстура, течна и еластична, която ще ви позволи да запълните идеално вашите форми.
Франция, Domjean
...Глазура на основата на черен шоколад с покритие, шоколадовокафяв цвят за десерти, мусове, баварски кремове и сладоледи. Желирана с плодова пектин. Предимство: Отличен шоколадов вкус благодарение на високото съдържание на шоколад с покритие. Стабилна текстура, позволяваща чисто рязане на всички видове основи (доми, коледни рулета). Перфектно подходяща за замразяване и бързо замразяване...
Франция, Le Puy Ste Reparade
...копринен с нотки на сладки подправки Съчетания Може да се препоръча за вечери като: - Печено агнешко бутче по провинциален начин - Заяц по кралски - Ястие от диво прасе - Ребра на кост / Гриловано телешко котлет - Торта от тъмен шоколад вж. техническия лист...
Франция, Feurs
...Специалитетите от карамел са карамели, получени от контролираното действие на топлината върху хранителни захари в присъствието на други съставки: мляко, сметана, масло, солено масло, екстракти от плодове, мед, малц, шоколад, растителни мазнини… Специалитетът от карамел съществува в различни форми: на прах, парченца, течен, паста, но също така и в био гама. Това е карамел с текстура и вкусове...
Франция, Furiani
ALINE CHOCOLATIERE преоткрива класиките на шоколадовите сладкиши в стил бастиен. Това е цяла Корсика в шоколадови лакомства: деликатно съчетание между съкровищата на Острова на красотата и добрия шоколад, чрез мед, цитруси, лешници, съкровища от маки и емблематичните Канистрели, които ни връщат в детството и обещават изненадващи и новаторски вкусови преживявания. Преди няколко години сестрите Джа...
Франция, Niedernai
...разбитото масло с ултра кремообразна и разтапяща се текстура е подходящо за лицето. Шоколадовата пяна ще ви зарадва както с текстурата си, така и със състава, естествения си аромат на какао и цвета, който ще подчертае тена ви.
Франция, Appietto
... вкуса си, хрупкавата си текстура и разнообразието от предлагани рецепти. (брашно от кестени, лимон, лешник, бяло вино, анасон и др.). Канистрелите от Афа, истинска корсиканска специалитет, няма да ви оставят безразлични! Тегло: Пакети от 250 г Съставки: Пшенично брашно, захар, слънчогледово масло, нарязани лешници 3,5% Съхранение: Да се съхранява на сухо и на хладно място Хранителна декларация за: 100 г Енергия: 1975 кДж (470 ккал) Мазнини: 20 г Наситени мастни киселини: 2,4 г Въглехидрати: 67 г от които захари: 30 г Протеини: 6,4 г Сол: 0,71 г...
Франция, Boulogne-Billancourt
... изключителна купаж, характеризираща се с копринена текстура и сложна ароматна палитра, белязана от нотки на череши, карамфил, черен пипер и лакрица. В устата разкрива деликатни вкусове на портокал, шоколад и дървесни подправки. 'The Old Garden' предлага уникално вкусово изживяване и се съчетава перфектно с агне на скара с розмарин, ризото с диви гъби или черен шоколад с морска сол.
Франция, Issy-Les-Moulineaux
... пипер и шоколад. Вълнуваща бутилка, която представлява великолепна любов от пръв поглед! Съдържание: 75cl Тип: Червено вино Сорт: 100% Сира IGP: Côtes Catalanes Съхранение: Да се пие веднага и да се съхранява до 2030 г. Температура на сервиране: 16-18°C...
Франция, Auxerre
...Неz екзуберантни нотки на печени черни череши, конфитюр от сини сливи и черни малини, както и предложения за лакрица, захаросани теменужки и паднали листа с нотка на разтопен шоколад. Устата микросе с плътен вкус, устата предлага млади черни плодове с сериозно пикантни искри и прекрасно пухкава текстура, завършваща дълго с убедителен минерален нюанс. Съчетание с храна сирена, дивеч, ястия с сос...
Франция, Plérin
...Често се казва, че най-простите неща са най-добрите, така че защо да не се оставите да бъдете изкушени от този класически десерт, 3 шоколада – лешници. Черен, млечен и бял шоколад, както и щедри цели лешници, всичко това в хрупкава текстура отстрани и мека сърцевина на бисквитката. Макси бисквитка с Макси Вкус, за да се насладите на малките прости удоволствия в живота. Енергия: 2083 кДж / 498 ккал Мазнини: 26 г От които наситени мазнини: 15 г Въглехидрати: 60 г От които захари: 34 г Протеини: 6,1 г Сол: 0,92 г...
Франция, Paris
... аромати на корички от портокал. Ванилията, която добавя необходимата сладост, допълва тези аромати за особено плодово нос. Дегустация: Характеризирано с кремообразната си текстура, този първи глава се изразява с удоволствие, разкривайки вкусове на подправки, печен шоколад и сладкиш.
Франция, Fouquereuil
...Лешникът (известен също като лешниково дърво) има хрупкава текстура и привлекателен вкус, който особено добре се съчетава с шоколад и се използва широко в сладкарството. Неговото масло днес се предлага като по-питателна намазка в сравнение с фъстъченото масло. Лешниковото масло също е силно ароматизирано и се използва като готварско масло. Лешниците са богати на протеини, ненаситени мазнини...
Франция, Joinville-Le-Pont
... сладолед, както и за производството на гранита. Нашият избор от оборудване и продукти гарантира качеството и свежестта на готовите изделия. В допълнение, ние предоставяме препарати, миксери и форми, специално проектирани за индустрията на сладоледите, помагайки за създаването на перфектни замразени десерти по текстура и вкус. Освен сладоледите, нашият каталог включва машини за шоколад, капучино...
Популярни държави за този термин за търсене

Приложението на europages вече е тук!

Използвайте нашия подобрен инструмент за търсене на доставчици или създавайте заявки на ход с новото приложение на europages за купувачи.

Изтеглете от App Store

App StoreGoogle Play