... направите първата си хапка, шоколадовата обвивка деликатно се предава, разкривайки очарователното ядро, което е едновременно въздушно и хрупкаво. Хармоничната комбинация от гладък шоколад и деликатната текстура на медената пита прави всяка хапка изключително удоволствие.
Шоколад Maltesers, изработен с най-висока прецизност и страст, предлага опит, който надхвърля обикновените сладкарски изделия. Всяка сфера е шедьовър, изработен с любов и внимание към детайла, осигурявайки ви да се насладите на всеки миг на блаженство, докато се разтапя в устата ви.
...Milka шоколад 100г е популярен продукт, който е наличен в цяла Европа. Ние експортираме всички видове шоколадови продукти в Германия, включително Nutella, Milka и Snickers. Нашият Milka шоколад е известен със своя вкусен вкус и нежна текстура.
Нашите клиенти ценят качеството и вкуса на нашия Milka шоколад. Работим с водещи производители, за да гарантираме, че нашият шоколад отговаря на най...
...Twix е популярен шоколадов бар, който се състои от бисквитен слой, покрит с карамел и обвит в млечен шоколад. Той е представен за първи път през 1967 година в Обединеното кралство и оттогава е популярен деликатес по целия свят. Бисквитният слой осигурява хрупкава текстура, докато карамелът придава сладък и дъвчащ вкус.
Комбинацията от тези аромати и текстури предлага вкусно изживяване. Twix...
...Популярният шоколад VIVANI с тъмен нуга в удобен формат на блокче. Кремообразното изкушение е обогатено с парченца печени лешникови крокан, които придават на блокчето хрупкава текстура. Поради отсъствието на краве мляко в рецептата, тази нуга креация с висок процент лешници е подходяща и за веганско хранене.
... клиенти.
В момента са налични 4 различни размера буркани (7ml, 9ml, 133ml и 200ml) за сухи и маслени храни, като добавки и шоколад. Бурканът от 150ml ще бъде наличен през първото тримесечие на 2022 г.
<Характеристика>
・100 % растителен материал
・9 стандартни цвята налични
・Индустриално компостируем и без микропластмаси (EN13432)
・Материал за безопасност на храните (Регламент (ЕС) 10/2011...