LA CAILLE DES VOSGES е френска компания, специализирана в отглеждането на пъдпъдъци в региона на Вогезите. Вече почти 50 години, семейният бизнес акцентира на благосъстоянието на животните и качеството. Пъдпъдъците се раждат, отглеждат, убиват и преработват на място. Компанията използва местни растителни храни и предпочита устойчиви практики. Нашето ноу-хау се състои от една страна в селекцията на...
Създадена с passion за excellence и ангажимент към качеството, CBViandes-Distri е търговска компания за месо, призната за своите продукти от първокласно качество и изключително обслужване на клиенти. Ние се отличаваме с нашата преданост да предоставяме широка гама от внимателно подбрани меса, за да отговорим на разнообразните нужди на нашата клиентела.
В CBViandes-Distri нашата мисия е да ви пред...
... методи
ВИДОВЕ ГРОЗДЕ
60% Merlot
30% Cabernet Sauvignon
10% Cabernet Franc
ДЕГУСТАЦИОННИ ЗАБЕЛЕЖКИ
С красив рубинен цвят, Château La Gasquerie разкрива приятен букет от свежи червени плодове, леко подправени. Вкусът е гладък, с прекрасна закръгленост, преминаваща в елегантен финал.
ПАРИРАНЕ С ХРАНА
Château La Gasquerie се съчетава прекрасно с печено или гриловано червено месо, дивеч и сирена като Brie de Meaux, Gorgonzola или Livarot.
Сервирайте между 16°C и 18°C.
НАГРАДИ
2017: Златен медал – Конкурс на Gilbert & Gaillard 2018...
... и пълни с сок. Производителят сортира плодовете, измива ги и след това ги поставя на много големи ситета, за да улесни сушенето им.
Използване:
Епините е плод с множество характеристики. Този малък кисел плод, толкова ценен в Иран, може да се яде самостоятелно. Можете също така да ги готвите, за да ароматизирате ориз, да ги комбинирате с дивеч или месо в сос, дори и с пиле. За тези, които обичат салати, той също ще намери много добро място там.
Кутии по: 5 кг...
...Диви корсикански морски сол с ягоди от мирта, събрани на ръка, има лек плодов пиперен вкус. Идеален за дивеч, сосове, маринати, паста, печива... Съставки: едра сол от Île de Ré, сушени ягоди от мирта.
Референция: SEL00018...
...Топла брюнетка, която ще изненада с кръглостта си и фино шоколадовите си нотки
Малцувана с шоколадови и печени нотки.
Много плодова с много деликатен цветен финал. Конфитюрният аспект добавя сладост.
Много балансирана и фина
Стил: Тъмна бира
Алкохол: 6.4°
Малцове: Пилзен, Мюнхен 25, Абатство и Пшеница
Хмелове: Голдинг, Чалънджър и Стриселспалт
IBU: 21
Ястия: Уелски, Фламандска карбоната, Даб, Дивеч, Фоа гра
Сирене: Реблошон
Десерт: Шоколадови...
...Красив комплект, състоящ се от "Assaisonnement à tailler Cèpe" и "тайлер" по хранителни стандарти. Натурална, растителна и безглутенова рецепта, приготвена с любов в Алес, в региона Севен.
Идеален за кухнята на Югозападна Франция, дивеч, прясно сирене, супи и ризото.
"Assaisonnement" от 18g, това са 120 стърготини за вашите чинии.
Да се съхранява при стайна температура, защитено от светлина.
Размери: 9,5 x 11,4 x 4,4 см
Нетно тегло: 18g...
...6 месеца върху фини утайки. Бутилиране февруари 2023.
Запушалка Diam 3.
Дегустация: неговият яркочервен цвят предлага блестящи сини отенъци. В аромата се усеща истинско трио от аромати на компот от черни плодове, подправки и есенции от маки, които пренасят в сърцето на Баланя. Вкусът е кръгъл и жив, с копринени танини, които поддържат ароматичните усещания.
Червеното Фратичело е вино с характер, с типични аромати на корсиканските сортове, меко и плодово. То се съчетава естествено със специалитетите на корсиканската гастрономия, като Фигателу и говеждо с дивеч.
Evagri, с над 30 години опит, е ключов играч в областта на животновъдството и защитата на културите. Седалището на компанията е в Сен-Мен-ле-Гран и тя се обръща към фермерите на говеда, кози, овце, свине и птици, предлагайки им качествени хранителни решения за подобряване на здравето, производителността и размножаването на техните животни.
Благодарение на стриктно контролирани продукти, Evagri пр...
Решенията за маркетинг, предлагани от EUROPAGES, позволяват на 2,6 милиона европейски компании от всички сектори да увеличат видимостта си в интернет.
Благодарение на SEO оптимизацията на EUROPAGES в всички търсачки, обявите им лесно се намират от интернет потребителите и осигуряват отлична възвръщаемост на инвестицията. E*Page в EUROPAGES е истинска целева страница, която предоставя на членовете...
Ние сме централизирана покупна организация за сухи, пресни и замразени хранителни продукти, специализирана също така в проектирането и производството на комплекти за хранене 24H "Готови за консумация" - MRE, с военна и хуманитарна цел.
Нашите предложения са много разнообразни, можем да предоставим в значителни количества както замразено пиле, растително масло, доматен концентрат, консервиран гове...
Компанията FIRSTFOODS е дистрибутор на хранителни продукти, включително пресни и замразени. Нашата широка гама от продукти позволява на централи за покупки и търговци на едро да се възползват от качествени продукти на атрактивни цени, като същевременно гарантира безупречно обслужване.
Специализирани в внос-износ на хранителни продукти в големи количества из цяла Европа, изборът на FIRSTFOODS е изб...
...Кювеето Blanc de Noirs е ценено за своя винен, мощен и изключителен характер. Неговата смес, съставена изцяло от Пино Ноар, отразява шампанския тероар. То подчертава ястия с характер като пернат дивеч, печено агне, телешки филе мignon, както и твърди сирена.
...Поглезете вашия домашен любимец, докато запазвате фигурата му!
Пригответе се за хумористични моменти на кучешко щастие, докато помагате на вашето куче да контролира теглото си. Предложете му още днес нашите хипокалорични лакомства и направете всяка хапка леко и вкусно изживяване!
С 11 уникални лакомства вътре, има достатъчно, за да задоволи най-взискателните небца за поне 10 дни забавни дъвкания!
Размер на кучето: 20 до 30 кг
По избор: Агне, Говеждо, Камилско, Дивеч
Ниво на дъвчене: Ниво 1 - Малък дъвкач...
...Традиционната рецепта за зелена тапенада е незаменим продукт за вашите аперитивни тостове или в кухнята, в тестени изделия, дивеч и омлети.
Различни размери на продуктите: 125g
Страна на произход: Алжир...
MVO Distribution, търговец на всички видове меса от 2002 г., ви предлага на много конкурентни цени меса от ПРАСЕ / ГОВЕЖДО / ПИЛЕ / ТЕЛЕ / ДИВЕЧ / ЯГНЕ / ОВЦЕ / ПАТЕ / ГЪСКА / ДИВ СВИН / ЕЛЕН / МЕСО ОТ КОН ...
Ние преговаряме директно с нашите партньорски кланици и резачи, присъстващи на пазара във Франция и ЕС, за особено конкурентни цени, за да ви осигурим максимална финансова рентабилност при ...
Открийте нашата селекция от червени, бели, розови и пенливи вина! Нашата амбиция е да улесним сътрудничеството между френските винари и националните и международни купувачи. Основана през 2018 г., DIXVINS е вашият B2B магазин, предлагащ онлайн продажба на вина и спиртни напитки, произведени във Франция, за ресторантьори, винари и търговци на едро от цял свят. Редовно ви предлагаме специални и тема...
...карамел и нотки на дърво, в което достига зрялост. Всичко това прави този оцет истински подправка, която повишава вкуса на ястията, с които се комбинира. Използван с екстра върджин зехтин San Carlos или Pago Baldios San Carlos, тази комбинация ще трансформира ястията ви за най-голямо удоволствие на вашите небца.
Препоръчва се за ескарбеки, дивеч, птици, говеждо месо, риба и морски дарове...
Стъклена бутилка 250ml...
...Този детектор за радиоактивност е изборът, ако трябва да направите прецизни измервания относно защитата на околната среда и нашето здраве. С помощта на този детектор за радиоактивност можете да откриете най-малките рентгенови и ГАМА лъчи, както и БЕТА частици в околната среда и храната (например дивеч). Той издава звуков сигнал при всяко откритие, а ускорението на тези звукови сигнали показва колко близо е радиоактивният източник. Дисплеят с 3 цифри е в mRem/час (от 0 до 999).
... месо.
Гъба е идеална за кухнята на Югозападна Франция, дивеч, прясно сирене, супи и ризото.
Съдържание на кутията:
3 молива за подправки за стъргане
Една острилка
Препоръка:
1 стърготина върху хапка
5 до 10 стърготини в чиния
Размери: 18,5 x 11,4 x 4,4 см
Нетно тегло: 54 г (3 x 18 г)...
...HIBISCUS - Hibiscus syriacus
Цвете, което се използва за приготвяне на бисап или каркаде, "звездната" напитка на Западна Африка. Нежен вкус на сладка череша с аромат, който е едновременно кисел и сладък.
Растение
Хибискус - Hibiscus syriacus.
Кулинария
Коктейли, десерти, магрет от патица, в желе (дивеч), запарка.
Форма / Количество
Цяло цвете БИО СУШЕНО / 30г - 160г.
Произход
Франция - 100...
...Сортове: Каберне Фран, Каберне Совиньон, Малбек, Пти Вердо, Мерло
Дегустация: Мощно вино с красив баланс между киселинност и танини. Това вино обикновено се съчетава добре с птици, говеждо или дивеч.
...Тази реколта 2018 вече излъчва някои нотки на развитие върху кожа и хумус. Танините са мощни, но зрели и ще продължат да се успокояват, ако имате търпението да оставите тази великолепна бутилка да отлежава още няколко години в избата. Велико вино, което задължително трябва да се комбинира с червени меса, дивеч, патица и др.!
Съдържание: 75cl
Тип: Червено вино
Сортове: 90% Танат, 10% Каберне совиньон
AOC: Мадира
Стареене: Да се пие веднага и да се съхранява до 2050
Температура на сервиране: 16-18°C...
...Салвията е растение от семейството на Ламиаците, което носи името си от латинската дума salvare, означаваща "спасявам" или "лекувам". Наистина, от много стари времена се приписват лечебни свойства на салвията.
Също така известна в Китай, Северна Америка и Южна Америка от много дълго време, тя всъщност притежава много видове (над 700), обединени под рода Salvia.
Нашата необичайна сред тези стотици Salvia е салвията стрих, която има силен, леко горчив и камфорен вкус и прекрасно се съчетава с дивеч, печено свинско и агнешко месо, телешко, пиле, пуйка или дори патица.
...
ДЕГУСТАЦИОННИ ЗАБЕЛЕЖКИ: Интензивно червено оцветяване. Прекрасна ароматна експресия на червени и черни плодове. Вкусът е волуптозен и сложен, съчетаващ касис, теменуга и дървесни нотки.
СЪЧЕТАНИЕ ХРАНА/ВИНО: Колбаси, вкусни меса, дивеч, ястия с сос и сирена.
ТЕМПЕРАТУРА НА СЕРВИРАНЕ: 17°C.
Картон с 6 бутилки от 75cl...
...Цели кестени Стъклен буркан 420г
- Цели био кестени Стъклен буркан 420г
- Цели AOP кестени 420г
Да се загреят в тиган или фурна, като гарнитура за птици или дивеч.