MAGUISA (MATADERO GUIJUELO, S.A.) има седалище в Гихуело (Саламанка) и се занимава почти изключително с индустриализацията на иберийската свиня. Целта им е била да изградят кланица с разделение на месото и разтопяване на мазнини, която да им осигури заколение и разфасоване на свинете, от които се нуждаят техните индустрии, както и трансформация на сланината в мазнина чрез процес на разтопяване, за...
Ние сме семейна работилница, която произвежда гурме храна от пета гама за ресторанти, барове, кетъринг, хотели или дистрибуторски компании по света.
Barranco's Food е специалист в приготвянето на домашни крокети, наред с други продукти като пилешки хапки, руска салата, основа от варен картоф, патати бравас или варен октопод.
Разпространяваме храната си на национално ниво в Испания, в Европа и по...
Hélix Santa Ana е испанска компания, посветена на търговията с различни видове охлюви; aspersa máxima (грос гриз) и aspersa müller (петит гриз).
Работим
с живи охлюви,
продаваме варена и замразена охлювна месо,
варени охлюви, консервирани в саламура,
охлювчета
и репродуктивни охлюви.
Импортираме и експортираме в рамките на ЕС. Имаме търговски споразумения с различни производители (хелицикулт...
...Изискана Оливата или сос от черни маслини от Бахо Арагон, много ценена заради своя страхотен вкус и интензивен аромат.
Оливата Оливера д’Атена е нежна и деликатна паста от маслини, идеална за намазване на тостове и канапета, както и за приготвяне на изненадващи дресинги за винегрети, карпачо или салати.
Приготвена, Оливата служи като основа за ястия с дивеч, на които придава своя интензивен аромат.
ВЕГАН · БЕЗ ГЛУТЕН · С ОЛИВКОВО МАСЛО...
... Вино от качество на Гранада.","Olor":"Аромат: Силни аромати на дъб, червени плодове, виолетки, печени нотки, димни, с леко подправен и анасонов привкус.","Color":"Цвят: Много интензивен гранатов цвят с виолетови акценти, блестящ и ясен, с много висока плътност.","Maridajes aconsejados":"Препоръчителни съчетания: Меса с висока плътност: червени, дивеч, агнешко от Сегура. Съчетава се с иберийски...
...Цвят черешово червено, интензивни аромати на зрели червени плодове и много елегантно дърво. На вкус е robust, вкусен, широк и упорит. Препоръчва се да се консумира между 14º и 16º по Целзий, подходящ за придружаване на колбаси, задушени меса, дивеч, зрели сирена и пастети.
Произход: IGP Вина от Земята на Кастилия и Леон
Сорт: Крианца
Реколта: 2016
Крианца: Изработен от грозде от сорта темпранильо, отлежавал в френски дъбови бъчви (-алие-) ...
... с паелони и казани с диаметър над 4 метра, материали, посуда и персонал, за да обслужим вашето събитие на всяка точка в Испания с всички гаранции за успех. Патронни празници, срещи, румерии, доставки, спортни концентрации, фестивални асоциации, културни асоциации, мото закуски... и др. Връзката качество-цена е ненадмината. Ние сме професионалисти!
МЕСА НА ГРИЛ
Телешко, говеждо, агнешко, свинско, дивеч, домашни птици, риба, морски дарове и ориз.
Специалитет: Печене, грил, фурна, яхнии и шишчета.
...Смес от подправки, подправки и добавки, използвани като кулинарна подправка при печене на всякакво месо от птици, било то дивеч или домашно. Формат: Чанта 5 кг, Стъклен буркан 1.200 г, Буркан 300 г...
Ферма за птицевъдство Ллоренс А.Д. е основана през 1961 година в Ллоренс дел Пенедес (Тарагона) от група птицевъди, които искали да професионализират производството на птици.
Още от самото си начало и през тези над 50 години съществуване, ние се занимаваме основно с производството и търговията на КАЧЕСТВЕНИ АЛТЕРНАТИВНИ ПТИЦЕВЪДСКИ ПРОДУКТИ, като винаги се отличаваме от индустриалното птицевъдств...
Компания с многогодишен опит, посветена на развъждането на кучета и хищни птици, с подбор на родословие и многократни шампиони, специализирана в малки породи.
Компания La Iberica е предприятие, посветено на производството и търговията с месо от иберийски свине в различни формати на опаковане, в зависимост от нуждите на клиента. Ние сме доставчици на месо от иберийски свине, шунка, иберийска плешка, иберийски лоом, сушени колбаси от дивеч, наред с други собствени сушени продукти. Работата с най-добрата суровина и наличието на екип с голям опит в сектора правят нашите продукти най-добрият избор за взискателни клиенти, предлагайки отлични цени. Свържете се с нас чрез този безплатен канал, с удоволствие ще ви обслужим.
Птицеферма, помещение за разфасоване на птици (пиле, пуйка, патица, пъдпъдъци, фазан, яребици, капони...), производство на производни продукти. Заешко, дивеч и щраус. Прясно и замразено. Национално и международно разпространение.
Компания, посветена на лов на едър дивеч в Испания, Чехия и Австралия. Предлагаща професионализъм и качество, абсолютна сериозност, големи имоти в Европа и Австралия с множество топ трофеи сред най-добрите в CIC и SCI.
... зеленчуци
- Намазки
- Консерви от свинско, чоризо и дивеч в масло
- Ръчно приготвени сирена
- Шоколад и конфитюри с различни вкусове
- Чиста мед
- Пчелен прашец
- Екологични растения и подправки.
Не се колебайте да се насладите на нашите ръчно изработени продукти с най-добър вкус и козметика, която ще помогне за грижата за вашата кожа.
...Консерви Casa Alicia, разположена в сърцето на консервната индустрия в Лодоса (Наварра), предлага на вашето внимание голямо разнообразие от консерви с географско указание и без такова. "Аспержи, Чушки, Зеленчуци, Бобови, Плодове, Домати, Гъби, Гъби, Риба, Морски дарове, Продукти от морето, Дивеч."...
... консерви, консерви в гърне, консерви от дивеч и ястия в консерва, като вкусния манчегски гаспачо. Зехтин, гурме оцет, балсамов оцет, ароматизиран оцет, екологичен оцет, плодови оцети и специални оцети, като новите кремове от оцет. Ръчно изработен мед, натурален мед, чист мед от пчели, директно от пчеларя, домашен мед, непастьоризиран мед, монофлорен мед, като мед от розмарин, мед от мащерка и мед...
... ръждиво оцветяване по ръба.
Можем да усетим свежи аромати, които напомнят на анасон или балсамови нотки, на фона на добре узрели червени и черни плодове.
Когато го пием, усещаме свежо начало и лека острота, която преминава в танинно усещане и топъл финал.
Препоръчва се особено с всякакви видове меса, дивеч и зрели сирена.
КУПАЖ:
Винтаж: 2004
Сорт: 50% Темпранильо, 50% Каберне Совиньон
Производство...
...PEDRO MANUEL GUILLOT IMPORTACIONES CARNICAS, S.L. е търговска компания, специализирана в внос/износ и национално разпространение на месни продукти, основно замразени, включително цели трупове и нарязани части от говеждо, свинско, овче, козе, птиче, дивеч, както и обработени месни продукти, приготвени, пушени и също така сушени от бели, Дурок и Иберийски свине, обслужвайки нашите испански клиенти на седмична база с минимални поръчки от 1 палет моно/мулти продукт през цялата испанска територия, включително Балеарските и Канарските острови.
Carnes de Caza Núñez е семейна компания, посветена на търговия на едро с месо от дребен дивеч. Ние се снабдяваме директно от най-престижните имоти в Испания, с строг санитарен контрол, при който по време на транспортиране не се нарушава веригата на студ. Също така сме разработили гурме линия от мезета от месо на дивеч и вкусни колбаси от едър дивеч.
ФИНКАС РУСТИКАС МИГЕЛ РОДРИГЕС е недвижима собственост, разположена в сърцето на долината Лос Педрочес, конкретно в Вилануева де Кордоба, на север от провинция Кордоба, Андалусия, Испания. Специализирани в посредничеството при покупко-продажба на всякакъв вид селски имоти, големи пасища, животновъдни, земеделски, ловни (голям и малък дивеч), за отдих, горски, маслинови..., където нашата компания...
Семейна компания с над 30 години опит. Извършваме целия процес на обработка на дивечово месо, от полето до крайния клиент. Нова индустрия с над 4000 м2, оборудвана с модерни съоръжения и иновационна инфраструктура, разположена в общината Ел Гордo в Екстремадура. Нашата бизнес линия включва дивечово месо, бик за боеве, овце, колбаси от дивеч и свинско, както и собствена изба.
... и хляб от Аран, меса на скара, колбаси от долината, пастети, дивеч и речна риба, приготвени на дърво, с класическите международни коктейли и новите творения, проектирани специално за новото пространство. "Dry Snow, Restaurant & Cocktail Bar" ни пренася в концепцията "апрески", топла, обгърната в голяма камина и с огъня от жарта на кухнята на видно място за гостите. Убежище в висока планина в сърцето на Артиес.