... ви предложи вино с характер и щедрост, представляващо целия престиж на нашите вина от Бордо.
ВИНОФИКАЦИЯ
Традиционна в иноксова бъчва.
СОРТОВЕ
Мерло
Каберне Фран
Каберне Совиньон
ДЕГУСТАЦИЯ
Тъмен гранатов цвят с виолетови отблясъци
Ароматен и разцъфнал нос на червени плодове
Мек и плътен вкус, доминиран от аромати на зрели плодове и подкрепен от фини танини.
СЪЧЕТАНИЯ С ХРАНА И ВИНО
Да се дегустира с печено червено месо, печено агнешко рамо или узряло сирене.
18°C.
НАГРАДИ
2012: Цитирано на IWC 2013...
...Сушено месо на основата на свинско, типично за Емилия. Месото идва от врата на прасето, ръчно напълнено в естествени черва и узряло поне 90 дни, има сладък и приятен вкус и е основен елемент в предястия и аперитиви.
...Серрано шунка с сушене не по-малко от 18 месеца, узряло в хранилища, се оставя да почива за необходимото време, за да се постигне сливането на мазнините, които имат мазна текстура с блестящ серрано цвят. Цветът при рязане на резервната шунка преминава през пурпурно червено с леко инжектиране на мазнина в постното месо. Това е продукт с мек вкус, интензивен аромат и ниско съдържание на сол, със...
...С хиляди години опит в отглеждането, зелени и обширни ливади и мек и умерен климат, Grand Caractère избра Ирландия, където нивото на обработка на зрялото месо е изключително усъвършенствано. Ароматната хармония на дървесни и карамелизирани нотки, която се освобождава от това изключително месо, напомня на сладкия аромат, който витае в кухнята на звездни готвачи. Елегантно месо, чиято бавна зрялост...
...
- Смутита: Сочни и ароматни, особено безвлакнестото Keitt е отлично.
- Салати: Манго в летни салати с авокадо и рукола придава свежест.
- Десерти: В сорбета, пудинги или като топинг за торти.
- Сосове и чътни: Поради сладостта и леката киселинност, особено подходящи за месо и сирене.
8. Търговски обем в ЕС
ЕС внася над 500 000 тона манго годишно, като Испания е значителен европейски...
...когато месото се готви.
Тези видове гъби допълват естествените ензими в говеждото, като по този начин помагат за растежа и подобряването на вкуса на месото. Thamnidium (вид гъба) е особено известен и произвежда колагенолитични ензими, които значително допринасят за нежността и вкуса на сухото старо месо.
Поради скъпия процес на сушене, приготвеното месо до сега беше налично само в елитни ресторанти и хотели...
...Продуктов каталог
DAB – 1400/700
Окаченото месо е по-крехко, ароматно и лесно смилаемо в сравнение с прясно закланото. То има по-голяма способност за задържане на вода, готви по-бързо и остава сочно.
Биохимични процеси
След смъртта на животното първоначално настъпва трупна ригидност, биохимично предизвикана мускулна контракция, причинена от млечнокисела ферментация, свързаното образуване на...
...Изключителна комбинация от перуански еспресо Пача Мама, ферментирали какаови зърна, джунглов пипер и инка сол на слънце обгръща месото с ароматите си, без да е натрапчива, и освобождава напълно нови вкусови преживявания. Особен акцент за сухо узряломесо. За овкусяване на стек, тофу. Придава приятно какаово и кафеено ухание с нотка на пушена сол. Дори при силни зеленчуци като червено цвекло...
...Смес от добавки, подправки и подправки, предназначени за месарски изделия, за производството на не термично обработеното месно изделие, наречено "chorizo blanco" или "longaniza blanca", узряло по традиционни методи в продължение на поне 30 дни. Формат: кутия 160g, чанта 4kg...
...Нашето агне се отглежда на нашата ферма, където те имат свобода да пасат, а тяхната диета и благосъстояние са от първостепенно значение. Ние се снабдяваме от някои от най-добрите ферми в Сицилия и гарантираме, че нашето агне е отгледано естествено на открито, узряло за минимум 20 дни за допълнителна нежност и напълно почистено от излишната мазнина и мембрана до стандарт, готов за кухня. Насладете се на нашата пълна гама от агнешки стекове и котлети, агнешки печива и агнешки парчета за яхния, заедно с нашите агнешки бургери и мляно агне.