Италия, Misano Adriatico
...Il HAPPY DÌ MIX DI FORMAGGI GRATTUGIATI от 150g е вкусна комбинация от нежни сирена и интензивни аромати. Идеален за подправяне на ястия с паста, салати или като основа за сосове, този микс от сирена ще добави нотка вкус и кремообразност на вашите рецепти. Насладете се на него още днес!
Италия, Castellazzo Bormida (al)
... за множество кулинарни приготвяния: Първи Ястия: Идеален за обогатяване на паста, ризото и гнocки. Месо и Риба: Перфектен за подчертаване на вкуса на гриловано месо, печено и рибни ястия. Подправки: Отличен за производство на масла, масла и трюфелни сосове. Предястия и Сирена: Прекрасно се съчетава с брускети, зрели сирена и колбаси. Свържете се с нас за Персонализирана Оферта Ако търсите най...
Италия, Bergamo
Bello Fresco произлиза от страстта към неаполитанската кулинарна традиция и качеството на нашите пресни продукти е сърцето на нашата компания. Започнахме дейността си през 90-те години, като пренесохме традиционни млечни продукти от юг на север на Италия, като все повече разширявахме клиентската си база. Към млечните продукти, които и до днес са нашата силна страна, с времето добавихме селскостопа...
Италия, Milano
...Конфитюр Extra от круша Coscia и ценен мед от липа. Без добавени захари и консерванти. Само пресни сезонни плодове и занаятчийски мед от нашето производство. 100% произведено в Италия. За да се постигне най-добрата консистенция, се препоръчва да се консумира при температура между 5-10 °C. Съставки: Круша 65%, мед от липа 35%. СЪЧЕТАНИЯ Отличен за придружаване на дълго зрели сирена като Parmigiano Reggiano, пекорино; с плесенясали сирена като Gorgonzola и Roquefort.
Италия, Fidenza
Bertelli Formaggi S.r.l., присъстваща на пазара от четири поколения, предлага зрели и пресни сирена с отлично качество. Ние сме отправна точка за много европейски предприятия за доставка не само на Parmigiano Reggiano, зряло от 12 месеца до 60 месеца, но и на сирена от кози и овце от италианската традиция. Ние сме доставчици и на типични колбаси като салам, фиокетто, мортадела, Prosciutto di Parma...
Италия, Radicofani
Производството на Cacio di Pienza е традиция с древни корени, която се предава от поколение на поколение до днешни дни. Производителите на мляко се събраха в Кооператива на Котиняно, използвайки и запазвайки типичните методи на обработка: доставката на мляко с особени аромати, придаващи му от билките, характерни за пасищата на Вал д'Орча, усъвършенствани техники на зрялост и, най-вече, особено вни...
Словакия, Košice
...вдъхновено от Италия. Изработено с най-добрите съставки, Milkyland mozzarella original е свидетелство за качество и традиция. То е направено от прясно мляко, осигурявайки богат вкус и гладка консистенция. Това сирене не само е кулинарно удоволствие, но също така е хранителен вариант, богат на основни хранителни вещества като калций и протеин. Независимо дали приготвяте гурме ястие или просто закуска, Milkyland mozzarella original е универсален и вкусен избор.
Италия, Moio Della Civitella
... да се гарантира тяхната цялост и перфектно узряване, предоставяйки ни конфитюр с сладък и интензивно плодови вкус. Със своята копринена текстура и неповторим вкус, нашият Конфитюр от смокини представлява истинската същност на Чиленто. Перфектен за обогатяване на закуската, за гарниране на десерти или за съпровождане на сирена. Съставки: Смокини от нашата земя в Мойо дела Чивитела, тръстикова захар и прясно изцеден лимонов сок. SKU:fic/212...
Италия, Orbassano
PASTA GIRARDI е занаятчийска компания, организирана в Пиемонт, специализирана от 1997 г. в ежедневното производство на прясна паста, равиоли, лазаня и готови гурме ястия с високо качество за професионалисти в хранителния сектор (HORECA) и за търговия на дребно, както независима, така и организирана. Всеки наш продукт е резултат от постоянна грижа за изследването и селекцията на суровините, а накра...
Италия, Loreggia
...Червеното е ароматна подправка, подходяща за овкусяване на месо, риба, яйца, сирена, домати, яхнии и супи. Освен че се използва за ароматизирани оцети и масла, тя също така се прилага срещу настинки.
Съответстващи продукти
Тимо
Тимо
Други Продукти
Кориандър
Кориандър
Италия, Canelli
... дължина 2 метра с моторизирано задвижване и крайна акумулационна плоча. - Пневматична група за прихващане и разделяне на контейнерите. - Обемна дозираща единица, подходяща за гъсти течности като мед, плодови сокове, конфитюри, сосове, пасти, патета, дресинги, разтопени сирена, кремове и др., регулируема от 40 до 1000 cc. - Пневматичен капач с ниска скорост на въртене и регулируем въртящ момент. Машината не изисква смяна на формата за контейнери с различни форми и размери, само за капсули с различни диаметри. Версии за по-високи производства също са налични.
Италия, Martina Franca
..."Caciocavallo al Fieno" е зряло сирене, произведено от мляко с високо качество и съхранявано в сено за интензивен и селски вкус. Това сирене се характеризира с интензивен вкус и неповторим аромат, което го прави перфектно за консумация самостоятелно или като част от плато с сирена. "Caciocavallo al Fieno" е занаятчийски продукт, изработен по традиционни методи и с автентични съставки. Неговата занаятчийска обработка и уникален вкус го правят продукт на изключителност в италианската млечна традиция.
Италия, MILANO
...Вкусът на вишна завършва ароматния и приятно сладко-кисел профил. Именно тази сладост го прави перфектен за множество комбинации в кухнята, от предястия до сирена, плодове и десерти. КОНФЕКЦИИ ОТ 6 1 БР = ЕВРО 3,70 1 ПАЛЕТ 180 КОНФЕКЦИИ ОТ 6 МИНИМАЛНА ЗАЯВКА 20 ПАЛЕТА...
Италия, Giuliano
От повече от четиридесет години, Di Rosa представлява еталон в сладкарската индустрия, предлагаща широка гама от продукти, които съчетават италианското занаятчийство с страстта към качеството. С над 200 артикула, готови за световен износ, Di Rosa не е просто марка, а гаранция за изключителност и автентичност. Нашата компания не само разпространява продукти с високо качество, но също така е специал...
Франция, Marseille
...Грана Падано е полутвърдо сирене с защитено наименование за произход (ЗНП). То е създадено преди почти 1000 години от цистерцианските монаси в абатството Чиаравале, които използвали зряло сирене, за да запазят излишното мляко. Грана Падано произлиза от частично обезмаслено краве мляко от региона Грана. Районът на Падано, разположен в долината Падано (северна Италия). Млечните крави и зелената...
...Хартията Specchio е опаковка с високо качество, способна да запази свежестта на продукта по-дълго благодарение на слоя от метализиран полипропилен, който защитава от UV лъчи и влага. Идеална за пресни храни като колбаси, сирена, гастрономически продукти. Както хартията, така и торбичките, съчетани, могат лесно да бъдат разделени, което позволява отделянето на хартия от пластмаса, подпомагайки...
Италия, Pasturo
...Произведен с най-доброто мляко от Ломбардия, в съответствие с древните традиции, нашето производство от първокласен клас е насочено предимно към най-взискателните. Считаме го за гордостта на селекцията от нашите най-добре подбрани сирена. Това е D.O.P. (Защитено наименование за произход) меко сирене с измит кора, произведено от пълномаслено краве мляко. Сиренето е бяло с леко сламено оцветяване, без дупки. Вкусът е деликатен и ароматен. Средно тегло: 2,2 кг Минимално узряване: 35-45 дни...
Италия, Sizzano
...Антипасти от земята Бели меса Сирена със средна зрялост ЦВЯТ Блестящ рубинено червен АРОМАТ Елегантен и устойчив Червени плодове ВКУС Мек и балансиран Плътен, устойчив и танинов вкус Сладък и плодов ТЕМПЕРАТУРА: 16-18 °С АЛКОХОЛ: 12.5% - 13.5% об.
Франция, Rungis Cedex
...БУИСОН е търговец на едро на европейски сирена Износ на европейски сирена БУИСОН е компания, специализирана в износа на френски сирена и износа на европейски сирена. Износ на сирене и износ на млечни продукти, основно сирена, но също така масло, сметана, йогурти, мляко и др... Сирена от Германия Сирена от Обединеното кралство Сирена от Кипър Сирена от Испания Сирена от Гърция Сирена от Италия...
Италия, Barletta
...Мацерацията на ципите се извършва при контролирана температура и продължава 20 дни. Виното след това преминава в дъбови бъчви, където отлежава поне 12 месеца, а след това още една година в бутилка, за да се постигне голямо равновесие и ароматна богатство. Барбера е щедра и с голяма структура, здрава, важна, която очарова с комплексните нотки на подправки, малки червени плодове, горски подраст, мента, ванилия и лакрица. Барбера от висш клас, която е подходяща за съпровод на червени меса и зрели сирена, за вълнуващо гастрономическо изживяване.
Италия, Parma
...Избор на колбаси и сирена от италианската традиция. Суров шунка 30 месеца, филе от лумбо, салам с червен чесън и овче сирене с черен трюфел, маслини, чили и краве сирене. Готови за консумация като закуска или за аперитиви с приятели.
...Съставки: Мед, бял трюфел (Tuber borchii Vitt. - произход Италия) 2,5%, бял трюфел (Tuber magnatum Pico - произход Италия) 1%, аромат. Идеален в комбинация с пресни/средно зрели сирена и лард или за приготвяне на десерти.
...Грана Падано DOP е полумаслено сирене, произведено в обширна област на Северна Италия, която включва Пиемонт, Ломбардия, Венето (с изключение на Белуно), провинция Тренто и Емилия-Романя, в районите на Болоня (отдясно на река Рено), Ферара, Форли-Чезена, Пиаченца, Равена и Римини. На основата на краве мляко, хранено с естествени фуражи, Грана Падано DOP се характеризира с типичната цилиндрична...
Италия, Venezia
...Свеж характер и приятно хмелово. Бирра Сан Марко Пилс е бира с леко тяло и чисто освежаващо ухание. Външният й вид е естествено мътен заради присъствието на мая и пяната й е фина и прилепнала. Леката сладост на малца е перфектно балансирана от сухата горчивина на благородния хмел, който придава свежи цветни и подправъчни нотки. Финалът е хрупкав и обгръщащ, което прави тази бира идеален избор за рибни пържоли, ракообразни, морски дарове, дивеч и меки тревисти сирена.
Италия, Siano
... чаша с градации на мл 2,5-3-5-10-15. - 1 Градусник -10 +110 °C - 4 Форми за сирене за получаване на 300/500 г сирене всяка. - 2 Форми за рикота или примосале по 200-300 г всяка. Рецептурник: Ръководство за приготвяне на вкусни сирена с много кратка и кратка зрялост.
...Избираме най-доброто прясно мляко, произхождащо от ферми с местни сицилиански породи, и внимаваме за всеки детайл в процеса на обработка, за да произведем широка гама от сирена, включително така наречените исторически като Пекорино Сицилиано Доп и Пиачентино Енезе Доп, които са широко разпространени на националния и европейския пазар. Нашата основна цел е да предложим на клиентите, италиански и чуждестранни, Имаме 20 различни вкуса.
Съответстващи продукти
Сирена Famyfood - Primo Sale
Сирена Famyfood - Primo Sale
Италия, Parma
...Общи складове Гречи, иновативна компания в стареенето на сирена, предимно на Пармиджано Реджано.
Италия, Dorgali
Sardaforme SRL започна своето пътуване в сърцето на Сардиния през 70-те години, епоха на голям ентусиазъм и предприемачески дух. От онези първи дни нашата цел беше проста: да създадем висококачествени сардински сирена, които всеки да може да оцени. Стъпка по стъпка изградихме нашата репутация, влагайки сърце във всяко парче сирене и оставяйки се винаги верни на богатите традиции на нашата земя. В...
...Рикотата от буйволско мляко Кампана е част от историята и традицията на млечната индустрия, символ на нашето земеделие и на наследството от типични продукти, което териториите на Южна Италия могат да изразят. Рикотата от буйволско мляко Кампана DOP е свеж млечен продукт, следователно без зрялост, получен чрез коагулация на протеините от суроватката на буйволското мляко, суровина, произтичаща от...
Популярни държави за този термин за търсене

Приложението на europages вече е тук!

Използвайте нашия подобрен инструмент за търсене на доставчици или създавайте заявки на ход с новото приложение на europages за купувачи.

Изтеглете от App Store

App StoreGoogle Play