...Гуарова гума, известна също като гуарова бобова гума, е екстракт от бобовото растение гуар и е полугалактоманан, който обикновено се използва като сгъстител за храни.
SRS Nutrition Express предлага целогодишно надеждна наличност на продуктите. Ние внимателно избираме най-високото качество и осигуряваме, че можете да правите покупки с увереност чрез нашата система за одит на производствения процес...
...Dr. Paul Lohmann® предлага калциев ацетат под формата на прах, фин прах, гранули и фини гранули в химически чиста и хранителна/фармацевтична степен, както и за хранителни добавки.
За фармацевтични приложения се използва като свързващо вещество за фосфати.
За хранителни приложения се използва като регулатор на киселинността.
За индустриални приложения се използва като сгъстител в калциеви...
... избелване и дезодоризация, нашият восък от пчели също така прекрасно се интегрира в вашите почистващи продукти, осигурявайки хидратация и защита благодарение на богатството си на витамин A. Насладете се на неговите хидрофобни, заздравяващи и антибактериални качества, като ефективен сгъстител и стабилизатор, правейки всяко приложение гаранция за качество и естественост. Изразете изкуството на креативността с чистотата и изключителността на нашия бял восък.
Пакетиране: 1кг, 5кг, 20кг
ЦВЯТ: Бял
ТОЧКА НА ТОПЕНЕ: 61 - 66°C...
...Картофеното нишесте се използва като сгъстител и свързващо вещество в сосове, супи и преработени храни, известно със своя неутрален вкус и висока свързваща сила.
...Литиевият комплексен синтетик е премиум смазка, изработена от синтетични масла на базата на PAO (полиалфаолефини) и сгъстител, произхождащ от литиев комплексен сапун. Уникалната комбинация от този сгъстител и внимателно подбрани добавки му придава забележителна устойчивост на корозия, устойчивост на окисление и антиизносни свойства. Освен това, той притежава изключителна механична стабилност, адхезионни качества и устойчивост на вода.
Наличен в: 180 кг, 16 кг, 15 кг, 14 кг, 4 кг и 1 кг
Код на артикула: VI9-3113...
... слънцезащитни продукти. Той също така притежава противовъзпалителни и антибактериални свойства.
В козметиката се използва като сгъстител, опацификатор и слънцезащитен агент в кремове, лосиони, грим и други продукти за лична грижа. Също така се използва в хранителната индустрия като добавка за подобряване на цвета, вкуса и текстурата на храната.
... г </strong> енергийна стойност 1450kj / 342kcal - 17% RWS * мазнини 1,8 г - 2,6%, от които наситени мастни киселини 0,7 г - 3,5% въглехидрати 68г - 26% от които захари 0,5 г - 0,6% фибри 2,9 г - 12г - 24% сол 0,01 г - 0,2% * Референтна хранителна стойност & nbsp; <strong> употреба </strong> брашното от пшеница тип 750 е перфектно за приготвяне на хляб и всички солени и сладки печива. Идеално за палачинки, вафли или като сгъстител за супи и сосове. & Nbsp; <strong> бележки </strong> съхранявайте на сухо и хладно място в плътно затворена опаковка.
... родителите да се справят с различни предизвикателни ситуации за деца от всички възрасти.
Начин на употреба: Препоръчителна дневна доза 10ml. Приемайте 10ml за деца над 3 години. Разклатете преди употреба, за да хомогенизирате съдържанието.
Съставки: Вода, фруктоза, пчелно желе, витамин C (аскорбинова киселина), сух екстракт от хиния (Chinchona pubescens L.), консерванти (калиев сорбат), витамин B3 (никотинамид), сгъстител (ксантанова гума), киселинност (лимонена киселина), аромат (аромат на ягода), витамин A (ретинилов ацетат)...
...желязо и фосфор. Затова му се приписват противовъзпалителни свойства и се препоръчва за хора с сърдечни заболявания и диабет.
ПРИЛОЖЕНИЯ НА ПРОДУКТА БРАЗИЛСКИ ОРЕХ НА ПРАХ
Прахът от бразилски орех може да се използва в сладкарството, печенето (замества 15% от пшеничното брашно), при производството на хляб или като сгъстител. Може също да се добавя към напитки, за приготвяне на кремове и пюрета.
МИН. КОЛИЧЕСТВО: 20 кг...
... цитрусова киселина в опаковки от 25 кг.
Цитрусова киселина се използва като консервант в конфитюри и буркани, както и като сгъстител в сосове, кремове и сладка. Тя подобрява втасването в печивата и е ключова съставка в производството на сирене и бира. Цитрусова киселина се използва и в други индустрии. Тя служи като хелатен агент и омекотител на водата в детергентите и сапуните, като тор в селското стопанство и като добавка за животински фуражи. Също така се среща в хранителни добавки и лекарства в фармацевтичната индустрия.
...Картофените люспи са дехидратирани, предварително сготвени картофи, които са били намачкани и след това обработени в суха, люспеста форма. Те обикновено се използват като съставка в незабавни картофени пюрета, супи и други готови храни, предоставяйки удобство и дълъг срок на годност. Картофените люспи могат също да бъдат рехидратирани и използвани като сгъстител в различни рецепти. Освен това, те се използват в хлебопекарската индустрия за подобряване на текстурата и задържането на влага в печивата.
Цвят: Жълт
Консистенция: Прах
Опаковка: Хартияна чанта 25кг
Количество: 5,000кг - 48,000кг...
...Ql Nano Lithium Hard
Хардизиращ, антипрахов уплътнител и химически сгъстител с литиеви силикат за индустриални подове и повърхности в циментова смес, вече втвърдени и компактни. Прониква и уплътнява бетона чрез химическа реакция, образуваща прозрачна, издръжлива, изключително твърда, неорганична, дишаща и устойчива на абразия повърхност. Отличен за бетонни подове, изискващи дългосрочна защита...
...ELKALUB GLS 380/N2 е алуминиев комплексен сапунен грес на основата на бяло масло. Поради умерената вискозитет на основното масло (72 mm²/s) и регистрацията NSF H1, той може да се използва като универсален грес за плъзгащи и ролкови лагери, както и за предавки в хранителната и фармацевтичната индустрия. Алуминиевият комплексен сапунен сгъстител прави греса устойчив на залепване и вода...
... корозивни агенти, което я прави идеална за сурови условия. Освен предотвратяване на корозия, тази грес се отличава и в смазването.
Нейният литиев комплексен сгъстител осигурява силна адхезия и висока вискозитет, предоставяйки надеждно смазване при тежки натоварвания и екстремни налягания. Подсилена с добавки за екстремно налягане (EP), тя се справя с изискващи приложения с лекота. Проектирана за...
...Ксантанова гума за продажба. Търсите ли висококачествена ксантанова гума за продажба? Не търсете повече! В това изчерпателно ръководство ще разгледаме всичко, което трябва да знаете за ксантановата гума, нейните приложения, ползи и къде да намерите най-добрите ксантанови продукти на пазара.
Какво е ксантанова гума?
Първо, ксантановата гума е естествен сгъстител и стабилизатор за храни, който е...
...Органичен малтодекстрин е универсален въглехидрат, който често се използва като добавка в храни и спортни напитки. Той се усвоява бързо от организма, предоставяйки бърза енергия, което го прави идеален за атлети и хора с активен начин на живот. Органичен малтодекстрин може също да служи като сгъстител и подсладител в различни ястия и продукти. С бързото си освобождаване на енергия и разнообразните си приложения, Органичен малтодекстрин е задължителен за всеки, който търси надежден и ефективен източник на енергия.
EC номер: 232-940-4
Молекулна формула: C6nH(10n+2)O(5n+1)
CAS номер: 9050-36-6...
...Карауба восъкът се получава от листата на палмата Copernicia cerifera. Дърво, родно за северозападен Бразилия. Има големи приложения в света на натуралната козметика благодарение на високата си точка на топене (между 78 и 85 ºC), което увеличава устойчивостта му на топлина и способността му да образува защитни филми, които увеличават продължителността и фиксацията му. Карауба восъкът е отличен сгъстител и стабилизатор на емулсии поради състава си от мастни киселини и мастно естерифицирани диоли.
INCI: COPERNICIA CERIFERA WAX
CAS: 8015-86-9
EINECS: 232-399-4...
...Хранителната мая се използва по следните начини:
- поръсена върху пуканки или паста;
- разбъркана в супи за умами вкус;
- като "сирене" подправка в веган сосове;
- като сгъстител за супи и сосове;
- добавена към храна за домашни любимци за допълнителни хранителни вещества.
Дозировка: порциите обикновено са 1 или 2 супени лъжици.
... на прах, сол, емулгатори: соев лецитин, пшенични влакна, сгъстител: гуарова смола, агент за обработка на брашно: аскорбинова киселина.
Произведен в работилница, която използва сусам, яйца и млечни продукти.
Опаковка: около 18 на пакет
Нетно тегло: 300 г
Хранителни характеристики:
Средна хранителна стойност за 100 г
Енергийна стойност: 301 Kcal или 1198 KJ
Мазнини: 6.1 г
от които наситени мастни киселини: 2.9 г
Въглехидрати: 50.9 г
от които захари: 5 г
Фибри: 4.
...{"DÉFINITION TECHNIQUE":"ТЕХНИЧЕСКА ДЕФИНИЦИЯ\n\nЕстествен гипс за отливки, запечатване, запълване на вътрешни пространства, релефни декорации.\n\nCOMPOSITION ET ASPECT\n\nСухо покритие на основата на гипс, забавител на втвърдяването и сгъстител.\nПолучената паста е бяла на цвят.\n\nSUPPORTS ADMIS\n\nБетон, хоросан, агломерат, циментова замазка, гипсови тухли, гипс, предварително изградени...
...Трафикова наименование: Захарна декорация
Списък на съставките: Захар, сгъстител E 414, хидролизиран млечен протеин, киселинност E 330, концентрат от шафран, оцветители: E 132, E 160a.
...напълно синтетични базови масла и сгъстител, изработен от политетрафлуороетилен. Те се използват за дългосрочно смазване на ролкови и плоски лагери, които са подложени на високи термични натоварвания. Високотемпературните греси Castrol Braycote Inertox се използват при агресивни условия на околната среда и са устойчиви на неорганични и органични киселини и основи, дори в вакуумни системи и чисти помещения, където се изисква ниска скорост на изпарение на базовото масло.
Номер на продукта: 1854741
Размер на контейнера: 1
Продуктова група: Индустрия...
...включително за енергия и издръжливост. Вече е ясно, че чиа наистина има висока хранителна стойност.
Използването на чиа семена
Чиа семената обикновено са кафяви на цвят, но често са и черни, а понякога дори и бели. Поради желеобразната си консистенция, когато се добави вода, те могат да се използват в кухнята като заместител на яйца, сгъстител и емулгатор. Чиа на едро можете да закупите от Vehgro. Чиа семената имат дълъг срок на годност и са на достъпна цена. Чиа семената можете да смелите или да използвате цели...
...Гуарова смола (E410) се извлича от семената на дървото на гуар. Тя е напълно разтворима в гореща вода и образува гелове в студена вода. Поради тази причина се използва като сгъстител. Освен това може да се използва и като стабилизатор. Гуарова смола е общо одобрена за хранителни продукти и често се среща в конфитюри, мармалади, желета, хлебни изделия, консерви от плодове и зеленчуци, както и в сладолед и млечни напитки.
... образуването на кора на повърхността при сушене благодарение на равномерното сушене.
- Гелове от целулоза ARBOCEL P xxxx: непрозрачен, тиксотропен, стабилизиращ и филмообразуващ сгъстител. Те осигуряват особено висока градиентна вискозитет, но също така стабилизиране на пигменти и добавки, без да увеличават прекалено вискозитета.
- Алгинати: прозрачен сгъстител, филмообразуващ и е възможно да осигури бариерен ефект срещу вода и масло в зависимост от тяхната формула.
...Картофеното нишесте се произвежда от почистено картофено брашно, филтрирано, утаено и изсушено с получената утайка. Може да се използва като сгъстител.
... вискозни, псевдопластични разтвори. Използва се като стабилизатор, емулгатор, сгъстител, средство за суспензия, подобрител на структурата и усилвател на пяна за храни.
Ксантанът притежава изключителни и много полезни свойства. Той придава висока вискозитет дори при ниски концентрации, показва стабилна вискозитет при температурни колебания и е изключително стабилен на pH, замръзване и размразяване...
...Псилиумът, известен също като испагул, е растение с многобройни свойства. Повече от 10 века преди Христа, египетските лекари го използвали за подобряване на храносмилането и транзита, както и за лечение на възпаления на пикочните пътища.
Името псилиум произлиза от древногръцката дума "псилия", което означава "бълха", в знак на малкия размер на семето.
Псилиумът може да се използва и като текстуриращ агент и сгъстител.
Освен това, при смесване с вода, той може да се раздуе до 40 пъти от теглото си, което му придава ефект на потискане на апетита и може да улесни загубата на тегло.