...Картофеното нишесте се използва като сгъстител и свързващо вещество в сосове, супи и преработени храни, известно със своя неутрален вкус и висока свързваща сила.
... г </strong> енергийна стойност 1450kj / 342kcal - 17% RWS * мазнини 1,8 г - 2,6%, от които наситени мастни киселини 0,7 г - 3,5% въглехидрати 68г - 26% от които захари 0,5 г - 0,6% фибри 2,9 г - 12г - 24% сол 0,01 г - 0,2% * Референтна хранителна стойност & nbsp; <strong> употреба </strong> брашното от пшеница тип 750 е перфектно за приготвяне на хляб и всички солени и сладки печива. Идеално за палачинки, вафли или като сгъстител за супи и сосове. & Nbsp; <strong> бележки </strong> съхранявайте на сухо и хладно място в плътно затворена опаковка.
... цитрусова киселина в опаковки от 25 кг.
Цитрусова киселина се използва като консервант в конфитюри и буркани, както и като сгъстител в сосове, кремове и сладка. Тя подобрява втасването в печивата и е ключова съставка в производството на сирене и бира. Цитрусова киселина се използва и в други индустрии. Тя служи като хелатен агент и омекотител на водата в детергентите и сапуните, като тор в селското стопанство и като добавка за животински фуражи. Също така се среща в хранителни добавки и лекарства в фармацевтичната индустрия.
...Хранителната мая се използва по следните начини:
- поръсена върху пуканки или паста;
- разбъркана в супи за умами вкус;
- като "сирене" подправка в веган сосове;
- като сгъстител за супи и сосове;
- добавена към храна за домашни любимци за допълнителни хранителни вещества.
Дозировка: порциите обикновено са 1 или 2 супени лъжици.
... характеризират с голяма еластичност и дълбоко покритие на материала, предназначени са както за печат върху светли, така и върху тъмни тъкани. Освен това предлагаме: разредител, сгъстител (на прах или течен), покривна база, еластична и прозрачна. Предлагаме високо качество на стоките, конкурентни цени и бърза доставка. Заповядайте да работим заедно от понеделник до петък от 9:00 до 17:00.