Италия, Orbassano
...Водата, яйцата и семолата от твърда пшеница създават перфектната смес за тази форма на паста, характеризираща се с тръбовидната си форма и груба, набраздена повърхност. Тази текстура е проектирана да улавя и задържа сосовете, което я прави идеално съчетание за богати рагута (сос от месо).
Италия, Marmirolo
...PASTAPIU е брашно от меко пшеница Тип '00', проучено за производството на прясна паста. С голяма пластичност и еластичност благодарение на доброто съдържание на протеини, PASTAPIU се характеризира с постоянна гранулометрична разпределеност и количество пепел под 0,45%; тези характеристики я правят подходяща за производството на прясна паста, която не потъмнява и запазва характерния си цвят за...
Франция, Grigny
...Нашите пресни нудли PÏNJA са с качество на кетъринг, изработени от пшенично брашно: 30%, ВОДА, СОЛ. Могат да се сервират запържени на чисто, с зеленчуци или месо, добре подправени и в компанията на всякакъв вид бульон. Вкус и свежест с всяка хапка - това е китайското ястие par excellence. Нетно тегло на пакета: 200 г Количество пакети в колет: 30 пакета по 200 г Количество колети на палета FR: 67 колета Количество колети на палета EXP: 57 колета Опаковки според крайния клиент: 3 кг, 1 кг, 0.6 кг, 0.4 кг...
Словакия, Košice
... творения. Това брашно е изработено от най-доброто пшеница, осигурявайки свеж и автентичен вкус в всяка хапка. Опаковката от 1кг е удобна както за малки, така и за големи пица приготовления, позволявайки ви да се насладите на предимствата на това изключително брашно, когато имате нужда от него. "Gyermelyi" пица брашно е вашият избор за постигане на професионални резултати с лекота, което го прави задължителен в всяка кухня.
Италия, Villafranca
...Наполитански картофени чикки Наполитанските чикки са вкусна алтернатива на класическите гнOcchi, типично ястие от италианската традиция. Те произлизат от оригиналната рецепта, която комбинира селектирани картофи и брашно от мека пшеница. Нашите Наполитански чикки са направени само от пресни картофи, качествени суровини, които изразяват силна териториална характеристика. Сравнение между прясна и...
Италия, Ceglie Messapica
...Прясна паста от семолина от твърда пшеница в модифицирана атмосфера.
Италия, Barberino Di Mugello
...Пици - Пакери - Спагети - Пене от твърда пшеница: Това е паста, произведена изключително от семолина от твърда пшеница, събрана по хълмовете на Волтера от фермерите на кооперацията. Обработката се извършва по традиционни методи, с бронзова форма и сушене при ниска температура. Тортелони, Зелени Тортелони, Марамани от ръчно приготвена прясна паста.
Белгия, Anderlecht
... дебелина). Машината отговаря на действащите стандарти "CE" за безопасност и хигиена. Няколко практични съвета: * приготвяне на тесто за равиоли: 70% брашно тип 00, 30% семолина от твърда пшеница, 5 яйца на кг + вода замесете за около 10 минути, тестото трябва да има процент на влажност между яйцата и водата около 32%. * приготвяне на тесто за талиатели: 50% брашно тип 00, 50% семолина от твърда...
Франция, Paris
...Био семолина от твърда пшеница с високо качество, био брашно от кестени AOC от Ардеш (10%), био прах от манатарки (3%), био индийско орехче. Съдържа глутен, яйца и следи от соя. Средни хранителни стойности за 100г: ЕНЕРГИЯ - 1462kj / 345kcal ПРОТЕИНИ - 10,8g ВЪГЛЕХИДРАТИ - 71g, от които захари 2,1g МАСТИ - 1,8g, от които наситени мастни киселини 0,5g ВОЛОВИ - 3g СОЛ - 0,02g Ean13:3701511705336 Референция:TagliatelleBioCepeChataigneFr1...
Италия, Latina
...Ние сме компания за внос и износ, нашата дейност е да развиваме и разпространяваме хранителното изкуство в света на 100% Made in Italy. _/..Суха паста | къса паста | дълга паста | прясна паста | Хранителни стоки | Обелени домати, включително американски формати | доматено пюре | консерви | вино от Лацио, москато от Терачина | Черно вино от Сицилия | Кафе, Какао | екзотични плодове | сушени...
Италия, Altamura
... колебаят от минимум 40 до максимум 55 градуса по Целзий, като по този начин запазваме хранителните стойности и устойчивостта по време на готвене. Произвеждаме прясна и суха паста, биологична и конвенционална, от Farro dicoccum, от твърда пшеница Сенатор Капели, пълнозърнеста, ароматизирана с дехидратирани и натурални продукти. Нашите продукти са налични на италианския пазар от сектора на едро до дребно и на чуждестранния пазар, предимно в Испания, Португалия, Германия, Англия, Канада, Бразилия, Австралия и САЩ.
Белгия, Bois-de-Villers
...Le Mil'pat е занаятчийска работилница за прясна паста от твърда пшеница: 27 различни модела (лингвини, макарони, папардели, регинети, ригатони с дължина 28 до 29 см, спагети, талиатели, гладки конchiglie, филеа дел калабрезе, лумакони, полуригатони, орекети, ригати пене, ригатни пенетте, радиатори, мини регинети, ригатони ригати, спирали, строзаPRETTI, таконели, талиарди, ригати тубети) се предлагат натурални, но също и в различни цветове: червено – домат, зелено – спанак, жълто – шафран, бордо – цвекло, черно – мастило от сепия, общо не по-малко от 162 възможности за прясна паста.
Италия, Villafranca
... - Стриктен подбор на семолина от твърда пшеница и чисти съставки. Автентична иновация - Комбинирате традиционни техники с модерни технологии. Съответствие между прясна паста и сушена паста: Направете качеството избор за по-добър живот. 270 kcal/100g за прясна паста 350 kcal/100g за сушени спагети Прясното е по-добро! Прясна средиземноморска паста от Италия "Наполи" Първо с Stef Kühltransport.
Италия, Santa Maria La Carità
... температура, за да не "денатурира" протеините и въглехидратите, и за минимум 12 до 36 часа, в зависимост от типа формат, който трябва да се обработва. Обработката на Прясна Паста: всеки продукт се изработва чрез ВНИМАТЕЛНО ИЗБРАНИ СУРОВИ МАТЕРИАЛИ и категорично отхвърля използването на консерванти или добавени добавки. Качествено тесто. Това е целта, която преследваме при всеки производствен цикъл. Избрани пресни яйца, семена с високо съдържание на протеини, произхождащи на 100% от италиански полета, бавно и хомогенно замесване, постоянна и постепенна бронзова формовка, това са нашите тайни.
Италия, Grottole
Пастифичо Италйка произвежда ръчно изработена паста, както прясна, така и суха, сертифицирана като биологична от Icea, използвайки само 100% италианска пшеница. В момента произвеждаме 10 вида прясна паста (срок на годност 3 месеца, съхранявана в хладилник) и около 25 вида суха паста. Нашият уебсайт е www.pastificioitalyca.it, където можете да видите нашата история и нашите продукти. Освен това произвеждаме и EVO масло, също сертифицирано като биологично от Icea. Възможно е да се постави персонализирана етикета на продуктите.
Нашите продукти, уникални и автентични, са резултат от внимателен труд, особено при избора на качествени съставки и традиционен начин на приготвяне, следвайки рецептите на нашите баби с 100% ръчно производство на цялата ни пълнена паста, сосове и сладкиши. Въпреки че сме малка компания, се стремим към висококачествен пазар, поради което за нашата прясна паста избираме само семолина от твърда пшеница и колбаси, рикота, меса, зеленчуци и други суровини директно от производителите. Това, което искаме да предложим на нашите клиенти, е отличието на нашите продукти. Точка... и Паста!
Италия, Corato
Мелница за твърда пшеница за производство на различни видове семолина от твърда пшеница за производство на суха, прясна, пълнена, замразена паста, хляб и пица.
Словения, Miren
Нашата компания произвежда качествени прясна и суха паста, с брашна от твърда пшеница, пълнозърнеста спелта, печена пшеница, пълнозърнесто брашно и елда. В нашия производствен цикъл не използваме яйца, консерванти или добавки от какъвто и да е вид, нашата паста може да се консумира от хора с непоносимост към яйца, от вегетарианци или от тези, които следват здравословен и балансиран начин на живот...
Популярни държави за този термин за търсене

Приложението на europages вече е тук!

Използвайте нашия подобрен инструмент за търсене на доставчици или създавайте заявки на ход с новото приложение на europages за купувачи.

Изтеглете от App Store

App StoreGoogle Play