...Водата, яйцата и семолата от твърда пшеница създават перфектната смес за тази форма на паста, характеризираща се с тръбовидната си форма и груба, набраздена повърхност. Тази текстура е проектирана да улавя и задържа сосовете, което я прави идеално съчетание за богати рагута (сос от месо).
...PASTAPIU е брашно от меко пшеница Тип '00', проучено за производството на пряснапаста.
С голяма пластичност и еластичност благодарение на доброто съдържание на протеини, PASTAPIU се характеризира с постоянна гранулометрична разпределеност и количество пепел под 0,45%; тези характеристики я правят подходяща за производството на пряснапаста, която не потъмнява и запазва характерния си цвят за...
...Наполитански картофени чикки
Наполитанските чикки са вкусна алтернатива на класическите гнOcchi, типично ястие от италианската традиция. Те произлизат от оригиналната рецепта, която комбинира селектирани картофи и брашно от мека пшеница. Нашите Наполитански чикки са направени само от пресни картофи, качествени суровини, които изразяват силна териториална характеристика.
Сравнение между прясна и...
...Пици - Пакери - Спагети - Пене от твърда пшеница:
Това е паста, произведена изключително от семолина от твърда пшеница, събрана по хълмовете на Волтера от фермерите на кооперацията.
Обработката се извършва по традиционни методи, с бронзова форма и сушене при ниска температура.
Тортелони, Зелени Тортелони, Марамани от ръчно приготвена пряснапаста.
...Ние сме компания за внос и износ, нашата дейност е да развиваме и разпространяваме хранителното изкуство в света на 100% Made in Italy.
_/..Суха паста | къса паста | дълга паста | пряснапаста | Хранителни стоки | Обелени домати, включително американски формати | доматено пюре | консерви | вино от Лацио, москато от Терачина | Черно вино от Сицилия | Кафе, Какао | екзотични плодове | сушени...
... колебаят от минимум 40 до максимум 55 градуса по Целзий, като по този начин запазваме хранителните стойности и устойчивостта по време на готвене. Произвеждаме прясна и суха паста, биологична и конвенционална, от Farro dicoccum, от твърда пшеница Сенатор Капели, пълнозърнеста, ароматизирана с дехидратирани и натурални продукти. Нашите продукти са налични на италианския пазар от сектора на едро до дребно и на чуждестранния пазар, предимно в Испания, Португалия, Германия, Англия, Канада, Бразилия, Австралия и САЩ.
...
- Стриктен подбор на семолина от твърда пшеница и чисти съставки.
Автентична иновация
- Комбинирате традиционни техники с модерни технологии.
Съответствие между пряснапаста и сушена паста:
Направете качеството избор за по-добър живот.
270 kcal/100g за пряснапаста
350 kcal/100g за сушени спагети
Прясното е по-добро!
Прясна средиземноморска пастаот Италия "Наполи"
Първо с Stef Kühltransport.
... температура, за да не "денатурира" протеините и въглехидратите, и за минимум 12 до 36 часа, в зависимост от типа формат, който трябва да се обработва.
Обработката на ПряснаПаста: всеки продукт се изработва чрез ВНИМАТЕЛНО ИЗБРАНИ СУРОВИ МАТЕРИАЛИ и категорично отхвърля използването на консерванти или добавени добавки. Качествено тесто. Това е целта, която преследваме при всеки производствен цикъл. Избрани пресни яйца, семена с високо съдържание на протеини, произхождащи на 100% от италиански полета, бавно и хомогенно замесване, постоянна и постепенна бронзова формовка, това са нашите тайни.
Пастифичо Италйка произвежда ръчно изработена паста, както прясна, така и суха, сертифицирана като биологична от Icea, използвайки само 100% италианска пшеница. В момента произвеждаме 10 вида пряснапаста (срок на годност 3 месеца, съхранявана в хладилник) и около 25 вида суха паста. Нашият уебсайт е www.pastificioitalyca.it, където можете да видите нашата история и нашите продукти.
Освен това произвеждаме и EVO масло, също сертифицирано като биологично от Icea.
Възможно е да се постави персонализирана етикета на продуктите.
Нашите продукти, уникални и автентични, са резултат от внимателен труд, особено при избора на качествени съставки и традиционен начин на приготвяне, следвайки рецептите на нашите баби с 100% ръчно производство на цялата ни пълнена паста, сосове и сладкиши. Въпреки че сме малка компания, се стремим към висококачествен пазар, поради което за нашата пряснапаста избираме само семолина от твърда пшеница и колбаси, рикота, меса, зеленчуци и други суровини директно от производителите. Това, което искаме да предложим на нашите клиенти, е отличието на нашите продукти. Точка... и Паста!
Мелница за твърда пшеница за производство на различни видове семолина от твърда пшеница за производство на суха, прясна, пълнена, замразена паста, хляб и пица.