Испания, Montcada i Reixac-Barcelona
Испания, Guijuelo-Salamanca
...Иберийско прасе на възраст над 10 месеца. Малка топка от месо, извлечена от долната челюст на главата. Парче не по-голямо от 150 гр. "Carrillera" от иберийско прасе е изключително парче постно месо, получено от долната челюст на иберийското прасе на възраст над 10 месеца. Този разрез, с приблизително тегло от 150 грама, се отличава със своята нежност и дълбок вкус, идеален за приготвяне на ястия...
Белгия, Beringen
Швеция, Linghem
...Свинското сърце е ароматно и постно парче, което се вписва добре в различни рецепти. Плътната му текстура го прави подходящо за бавно готвене, което води до богат и сърдечен вкус. Това парче е идеално за тези, които искат да изследват уникални и питателни съставки. Нашето свинско сърце е внимателно обработено, за да осигури превъзходен вкус и качество. Всяко парче е нежно и ароматно, осигурявайки приятно кулинарно изживяване.
Испания, Guijuelo (salamanca)
...Изработен от най-избраното постно месо от нашите иберийски екземпляри, нашият "Естествен" Чоризо от свине, хранени с жълъди, представя на окото интензивен оранжево-червен цвят, който е мек на допир и с умерена твърдост, с интензивен аромат, в който паприката, използвана в неговата подготовка, се отк突ва нежно. С интензивен и пронизващ вкус, даден от иберийското свинско, което използваме в неговата изработка, нашето Чоризо завладява най-взискателните небца. Сега, нарязано в опаковка с блистер, идеално за подарък. SKU:245003 Тегло на доставката:0.2 кг...
Италия, Orbassano
...Агнолоти пиемонтеzi са автентична специалитет на Пиемонт, датираща от регионална рецепта от XIX век. Тези равиоли са пълнени с три вида прясно и постно месо (говеждо, свинско и бяло месо) и сезонни зеленчуци (задушено зеле, цвекло или спанак в зависимост от сезона). Основните съставки включват варен шунка, печено говеждо, варено пиле, спанак, печено свинско, задушено зеле и мортадела. Тази комбинация от вкусове предлага уникално и традиционно кулинарно изживяване, перфектно за тези, които искат да опитат истинската кухня на Пиемонт.
Франция, Sendets
...Висококачествен аперитив, произведен с пипер д'Еспелет и други подправки. В темата за висококачествения аперитив предлагаме свинска терина с черен чесън. Рецептата отразява голямо майсторство и съчетава деликатно ароматите на черен чесън, пипер д'Еспелет и черен пипер. Поръчайте онлайн, доставка в рамките на 48 часа. Съставки: постно свинско месо*, свински черен дроб, свинска мазнина*, френски черен чесън*, морска сол, черен пипер*, пипер д'Еспелет*, провансалски подправки* * Съставки 100% от биологично земеделие Количество: 90g Съхранение: Съхранявайте в хладилник след отваряне.
Франция, Lyon
...Артизански сух колбас, ароматизиран с пипер от Еспелет AOP, чисто свинско от Югозападна Франция IGP, произхождащ от древна и традиционна рецепта от региона. Тази колбаса е изработена от постно месо и мазнини от раменете на свинско от Югозападна Франция IGP, грубо смляно (точно 80% постно месо и само 20% мазнина). Това позволява получаването на колбаси с вкусен аромат.
Италия, Parma
...Колкото по-популярен е един салам, толкова повече вярваме, че заслужава грижи и внимание. За нас това означава преди всичко месо само от свинско и само от качествени продукти. Използваме 70% постно месо, смляно на фино, и 30% мазнина, нарязана на кубчета, с подправки, сол и черен пипер. Не използваме по-малко ценни части, не използваме свински черва, без полифосфати. За по-добър резултат, пълним, както изисква традицията, в големи парчета от 25 кг, връзваме на ръка, готвим дълго (поне 20 часа) в фурни с сух въздух. При рязане нашата мортадела е ароматна, копринена, с чист вкус.
Франция, Auros
...Патé с фоа гра от патица 20 % Патé за уикенда, бурканче от 175 г, 20 % фоа гра от патица. Произведено от ESAT в Перигор (учреждение за помощ на реинтеграцията на хора с увреждания). Съставки: мазно и постно свинско месо от Югозападна Франция IGP, фоа гра 20 %, сол, черен пипер. Разполагаме също в същия формат с: Баски патé с пипер от Еспелет, Патé от страната с флок от Гаскон, терина от патица с портокал, терина от заек с лимонов мащерка, терина от страната с кестени, рилета от чиста патица и гратон от патица, Други продукти от тази категория Не се колебайте да ни попитате за нашия каталог и цените.
Франция, Lyon
... Мек и твърд свински мазнина и свинска коремна мазнина (VPF при нужда), рамо 3 D и 4 D, гърди с или без кожа, врат, черен дроб, постно свинско, глезен, постно свинско, триминг, капа, месо от диво прасе, кон, елен, бик, кенгуру, гъска PAC, пиле, птици... Можем също така да ви направим предложения за всички риби и продукти от хидробиологичния сектор (само замразени). Свържете се с нас за консултация на 04 74 05 69 97...
Популярни държави за този термин за търсене

Приложението на europages вече е тук!

Използвайте нашия подобрен инструмент за търсене на доставчици или създавайте заявки на ход с новото приложение на europages за купувачи.

Изтеглете от App Store

App StoreGoogle Play