...Иберийско прасе на възраст над 10 месеца. Малка топка от месо, извлечена от долната челюст на главата. Парче не по-голямо от 150 гр.
"Carrillera" от иберийско прасе е изключително парче постномесо, получено от долната челюст на иберийското прасе на възраст над 10 месеца. Този разрез, с приблизително тегло от 150 грама, се отличава със своята нежност и дълбок вкус, идеален за приготвяне на ястия...
...Свинското сърце е ароматно и постно парче, което се вписва добре в различни рецепти. Плътната му текстура го прави подходящо за бавно готвене, което води до богат и сърдечен вкус. Това парче е идеално за тези, които искат да изследват уникални и питателни съставки. Нашето свинско сърце е внимателно обработено, за да осигури превъзходен вкус и качество. Всяко парче е нежно и ароматно, осигурявайки приятно кулинарно изживяване.
...Изработен от най-избраното постномесо от нашите иберийски екземпляри, нашият "Естествен" Чоризо от свине, хранени с жълъди, представя на окото интензивен оранжево-червен цвят, който е мек на допир и с умерена твърдост, с интензивен аромат, в който паприката, използвана в неговата подготовка, се отк突ва нежно. С интензивен и пронизващ вкус, даден от иберийското свинско, което използваме в неговата изработка, нашето Чоризо завладява най-взискателните небца. Сега, нарязано в опаковка с блистер, идеално за подарък.
SKU:245003
Тегло на доставката:0.2 кг...
...Агнолоти пиемонтеzi са автентична специалитет на Пиемонт, датираща от регионална рецепта от XIX век. Тези равиоли са пълнени с три вида прясно и постномесо (говеждо, свинско и бяло месо) и сезонни зеленчуци (задушено зеле, цвекло или спанак в зависимост от сезона). Основните съставки включват варен шунка, печено говеждо, варено пиле, спанак, печено свинско, задушено зеле и мортадела. Тази комбинация от вкусове предлага уникално и традиционно кулинарно изживяване, перфектно за тези, които искат да опитат истинската кухня на Пиемонт.
...Висококачествен аперитив, произведен с пипер д'Еспелет и други подправки.
В темата за висококачествения аперитив предлагаме свинска терина с черен чесън. Рецептата отразява голямо майсторство и съчетава деликатно ароматите на черен чесън, пипер д'Еспелет и черен пипер.
Поръчайте онлайн, доставка в рамките на 48 часа.
Съставки: постносвинскомесо*, свински черен дроб, свинска мазнина*, френски черен чесън*, морска сол, черен пипер*, пипер д'Еспелет*, провансалски подправки*
* Съставки 100% от биологично земеделие
Количество: 90g
Съхранение: Съхранявайте в хладилник след отваряне.
...Артизански сух колбас, ароматизиран с пипер от Еспелет AOP, чисто свинско от Югозападна Франция IGP, произхождащ от древна и традиционна рецепта от региона. Тази колбаса е изработена от постномесо и мазнини от раменете на свинско от Югозападна Франция IGP, грубо смляно (точно 80% постномесо и само 20% мазнина). Това позволява получаването на колбаси с вкусен аромат.
...Колкото по-популярен е един салам, толкова повече вярваме, че заслужава грижи и внимание. За нас това означава преди всичко месо само от свинско и само от качествени продукти. Използваме 70% постномесо, смляно на фино, и 30% мазнина, нарязана на кубчета, с подправки, сол и черен пипер. Не използваме по-малко ценни части, не използваме свински черва, без полифосфати. За по-добър резултат, пълним, както изисква традицията, в големи парчета от 25 кг, връзваме на ръка, готвим дълго (поне 20 часа) в фурни с сух въздух. При рязане нашата мортадела е ароматна, копринена, с чист вкус.
...Патé с фоа гра от патица 20 %
Патé за уикенда, бурканче от 175 г, 20 % фоа гра от патица. Произведено от ESAT в Перигор (учреждение за помощ на реинтеграцията на хора с увреждания). Съставки: мазно и постносвинскомесо от Югозападна Франция IGP, фоа гра 20 %, сол, черен пипер. Разполагаме също в същия формат с: Баски патé с пипер от Еспелет, Патé от страната с флок от Гаскон, терина от патица с портокал, терина от заек с лимонов мащерка, терина от страната с кестени, рилета от чиста патица и гратон от патица,
Други продукти от тази категория
Не се колебайте да ни попитате за нашия каталог и цените.
...
Мек и твърд свински мазнина и свинска коремна мазнина (VPF при нужда), рамо 3 D и 4 D, гърди с или без кожа, врат, черен дроб, постносвинско, глезен, постносвинско, триминг, капа, месо от диво прасе, кон, елен, бик, кенгуру, гъска PAC, пиле, птици...
Можем също така да ви направим предложения за всички риби и продукти от хидробиологичния сектор (само замразени).
Свържете се с нас за консултация на 04 74 05 69 97...