... мацерация в продължение на няколко часа
Винификация при ниска температура
Отлежаване в съдове
СОРТОВЕ
Совиньон
ДЕГУСТАЦИЯ
Roumaguet Bordeaux Blanc Sec се отличава с блестяща светложълта рокля. Носът изразява красиви нотки на цитруси и екзотични плодове. Вкусът е кремообразен, добре балансиран между кръглост и киселинност, с плодова и дълготрайна финал.
СЪЧЕТАНИЯ С ХРАНА И ВИНО
Roumaguet ще бъде идеален като аперитив или в комбинация с морски дарове, риби в сос, гриловани риби.
...Най-добрите зехтинени продукти имат киселинност между 0,1% и 1%. Зехтините с киселинност под 2% се наричат 'натурални първи'. Зехтините с киселинност до 0,8% се наричат 'екстра върджин'.
- зехтин с нискакиселинност
- зехтин с най-нискакиселинност
- марки зехтин с нискакиселинност
- зехтин с нискакиселинност
- зехтин с нискакиселинност
- марки зехтин с нискакиселинност
- зехтин с ниска...
... фермерите възможност да печелят доход.
Венецуелското какао Rio Caribe Superior е от сортовете Тринидарио и Криоло. Зърната имат нискакиселинност и интензивно, силно шоколадово тяло с сладки, орехови и цветни нотки. Последователното прилагане на протоколи по време на прибиране на реколтата и следжътвени процеси води до изключително качество, обозначено като 'супериорно'. След ръчно бране, фермерите...
Гералд Макдоналд & Ко ООД, базирана в Басилдън, Есекс, е най-големият независим доставчик и смесител на сокове в Обединеното кралство. Напълно регулирана и с BRC ‘AA’ клас, ние доставяме на хранителната и напитковата индустрия повече от 100 години. От 1917 г. нашата мисия остава същата; да осигурим най-висококачествени съставки.
Нашите специално изградени смесителни съоръжения и складове ни позво...
... киселинност. Всички компоненти на сместа са хранителен клас, 100% натурални и не са били в контакт с никакви разтворители, освен с CO2, който има статус GRAS (общо признат за безопасен за производство на храни от FDA) и който напълно се изпарява след екстракцията. ПРЕДИМСТВА Висока производствена гъвкавост, тъй като характеризацията на марката идва в последната стъпка от процеса. Няма нужда от промени...
...Богатият нос е изпълнен с аромати на зрели боровинки и къпини, комбинирани с характерните нюанси на черен пипер и дафинов лист. Тялото на виното е плътно, с нискакиселинност и мек, кадифен среден танин. Послевкусът е ярък, подобен на сладко, с нотки на слива, храсти и диви плодове. Виното ще се прояви най-добре с месни пайове, пикантни ястия с птица или зрели твърди сирена.
...С нашите разнообразия от зехтин, произведени с внимание от най-висококачествени маслини, предлагаме здравословни и вкусни опции за вашите маси. „Сирен зехтин“ е идеален за салати и сурова консумация с интензивния си аромат и нискакиселинност, предлагайки уникалната естественост на Егейско море. За тези, които търсят по-лек вкус, „натурален зехтин“ се отличава с многостранното си приложение в...
...Тази подправка е създадена от редукция на нашия меден оцет, който концентрира захарите от меда и ароматите си. Визията ѝ е изкусителна, а киселинността е ниска (4.5°).
Тя е възбуждаща за нашите вкусови рецептори, както и нежна ласка за стомаха.
Нейните аромати ще подчертаят както вашите салати или сурови зеленчуци, така и приготвянето на риба и бели меса. Прекрасно откритие за всеки гурман!
Няма срок на годност.
Референция: BALSA100...
...Дълъг процес на проучване и селекция на най-добрите арабики от Перу, Индия и Бразилия, печени с абсолютна прецизност, за да се създаде "идилия" и да си позволим момент да оценим живота чрез чаша кафе.
Една въздействаща смес с много нискакиселинност, сладък, изискан и ароматен вкус, подчертан в чашата от ароматните нотки на лешник и червени плодове.
...Ce Cerrado Linda произхожда от региона Cerrado Mineiro на запад от Бразилия.
Територия, която притежава Доказателство за произход (DO) Cerrado Mineiro, знак за качество, който удостоверява автентичността на кафето, доказвайки, че то наистина произлиза от региона и притежава качества, характерни за своя произход.
Това е кафе с баланс на нотки на пралина, лешник, с нискакиселинност. Дължината е нежна с шоколадови нотки.
Наличен в формати 250гр или 1кг.
Зърна или смляно.
... интензивен и концентриран вкус.
Прасковите са с нискакиселинност, което позволява естествената им сладост.
Суха текстура
Лесна за дъвчене
Здравословна закуска за всички възрасти
По-здравословна от другите закуски
Без мазнини - Без холестерол - Без глутен - Ниско съдържание на натрий
Приятен и отличителен вкус
100 калории на порция
___________________________________________________
Моля, след като изядете мангото си, използвайте зеления органичен контейнер
Компостируеми торби
Ние се грижим за планетата!
... един атом хлор (Cl), свързани ковалентно.
Концентрация: В концентрирана форма, солна киселина обикновено е разтвор с висока концентрация на молекули HCl, разтворени във вода. Често срещаните концентрации включват 37% и концентрирана солна киселина, която е почти 12 M (моларна) по сила.
Киселинност: Солна киселина е силно кисела с ниска стойност на pH. В концентрирана форма, тя може да има pH приблизително 0-1.
Корозивност: Известна е със своите корозивни свойства и може да разтваря различни метали и да реагира с широк спектър от материали.
...3л Екстра Вирджин Гръцко Зехтин Студено Пресован НискаКиселинност
Златото на слънцето от известната област Зарос.
Обгърнати от естествени билки като риган, градински чай, чубрица, розмарин и други, естествен щит защитава нашите маслинови дървета.
Сортът на нашия зехтин е Коронеики с киселинност, оставаща на ниво 0,25 - 0,35 %.
Не се колебайте да се свържете с нас за допълнителна информация или да планирате посещение на нашите маслинови дървета.
...Френско наименование
Мерло N
Използване
Сорт грозде за вино
Фенология
Време на разпукване: 2 дни след Шасла.
Време на зрялост: 2-ра фаза, 2 седмици и половина след Шасла.
Технологичен потенциал
Гроздовете са малки до средни, с крилца, а зърната са средни. Мерло N позволява получаването на кръгли, мощни вина, богати на алкохол и цвят, с относително нискакиселинност. Тези плътни и структурирани...
...Маслото, получено от пресоването на маслиновия плод, е най-висококачественото маслиново масло с най-нискакиселинност, подходящо за директна консумация. Трябва да се съхранява при стайна температура, далеч от влага и в затворен съд. Продуктът замръзва в хладилника. Можете да го консумирате безопасно.
... като мая или при производството на козметични средства за кожа или домашна паста за зъби.
Опаковаме нашата органична хранителна сода бикарбонат в кофи и пакети от: 500g, 1kg, 2,5kg, 5kg, 10kg, 25kg. Научно наречена натриев хидрогенкарбонат, содата бикарбонат се представя като бяла гранулирана прах, разтворима във вода. Използва се в традиционната аптека заради абразивните си свойства, като антибактериално средство и като неутрализатор на киселинност и алкалност.
Референция: 3061...
... НА КОАГУЛАНТА SCANPOL® 87.
- значителна редукция на количеството утайка в сравнение с други продукти, съдържащи алуминиев хлорид
- кратко време за обработка
- лесно и точно дозиране
- по-нискакиселинност на водната среда
- подходящ за периодична, както и за непрекъсната обработка на отпадъчни води
- подобряване на ефективността и екологичните параметри на отводнените отпадъчни води
- внедряване...
...Регион: Серрадо – Сера до Салитре
Финка: Морада До Сол
Продуцент: Елен Лоренсини Мораес
Вариетет: Арара
Височина: 1.100 – 1.400 м.н.в.
Процес: Натурален
Бележки: Кафе с ензимна ароматна нотка на мед, с шоколадова основа и плодови, цитрусови и медени нотки; сладко, плодово, с меден тяло и средна/нискакиселинност.
Наследство на Морада: Отражение на традиция.
Наследство и отдаденост
Елен Лоренсини...
...Нашето ексклузивно производство на зехтин се извършва чрез чисто механични методи, използвайки студено извличане без прилагане на химическа обработка. Винаги се уверяваме, че крайният продукт е с най-високо качество, с изключително нискакиселинност (0,25 – 0,8) и уникални характеристики. Нашето ограничено производство, в комбинация с почти незабавното пресоване (в рамките на 8 - 12 часа), води до изключителен продукт: зехтин с отлично качество и характеристики, определен от красив, отличителен, свеж вкус.
...Зехтин, произведен директно от маслини и само с механични методи. Зехтинът KTIMA NTOUKA Extra Virgin от избрани сортове Athinolia и Koroneiki, от плодородната земя на Пелопонес и Превеза, има мек вкус и нискакиселинност.
... рано. Месото е жълто, соковито, с много балансирана сладост, с нискакиселинност.
РАЗМЕР НА ПЛОДОВЕТЕ: Среден
ЖЪТВА:
Втората половина - края на август до началото на септември
ТЪРГОВСКО ИЗПОЛЗВАНЕ:
Получава оцветяване много рано и бързо, стабилен растеж и добиви. Възможност за събиране на плодовете в един етап. Много добра способност за съхранение.
...Екстра върджин органично зехтин, получен от маслини от сортовете Кобрансоса и Вердиал.
Много нискакиселинност (< 0,2)
Средна горчивина и пикантност.
Продукт на органичното земеделие.
...Био екстра върджин зехтин Terre Caudine е продукт от биологично земеделие, който се характеризира с много нискакиселинност (0,1%) и високо съдържание на полифеноли и витамин E. Зехтинът се получава от сортовете маслини Ортиче, Ортолана и Рачиопела, събрани директно от нашите маслинови градини. Отглеждането на маслините се извършва по биологичен начин, с единствено използване на органични торове. След събирането в края на октомври следва незабавна преса на маслините с традиционния метод на студено извличане, който запазва органолептичните характеристики на зехтина.
...Vilia Olive Oil е изключително студено пресовано зехтин, който запазва качеството и всички свои хранителни стойности, като е 100% гръцки, с свеж аромат и богата уникална вкус.
Произходът му от древните маслинови горички в района на Централна Гърция осигурява резултат, който е прозрачен, златистозелен и напълно балансиран зехтин с богата, плодова вкус и нискакиселинност.
... 60 филтъра / кутия
30 кутии / основна кутия
2.400 кутии / палет
3 езика (АНГ, ДЕ, ФР)
Студено приготвяне на кафе С помощта на горния държач на finum®, можете да приготвите студено кафе с по-нискакиселинност и по-нюансиран вкус.
... Опаковки С Валвa, Подходящи За Храни, За Да Запази Своята Свежест Като В Първия Ден.
%90 Арабика %10 Робуста
Зърно: Високо Качество
Тяло: Средно - Високо
Киселинност: Ниска Средна
Вкусови Ноти: Сладък Шоколад, Лешник, Карамел
Височина: 1300-1500 м
Печене: Full City
Пиене: Плътно И Дълготрайно Завършване, Мека Тяло И Висока Кремавост...