...Отглеждан изключително на едно имение под заснежените върхове на планината Хермон, местните маслини Сури и Балади се отглеждат органично, ръчно се берат и се извлекат на студено, за да произведат зехтин с нискакиселинност (<0.37%), нисък пероксид (<3.98), супер екстра върджин, богат на антиоксиданти и здравословни полифеноли. Haramoun балансира ароматна плодова нотка, горчивина от бадемова кора и топъл пипер, и е перфектно съчетан с прясна средиземноморска салата или гриловано бяло риба.
Произвеждаме зехтин от маслините, отглеждани в нашите маслинови градини в Егейския и Вътрешен Егейски регион, където се произвеждат най-вкусните зехтини в света. Зехтините от този регион имат нискакиселинност и уникален аромат, който предлага различен вкус. В началото на октомври, когато маслините все още са зелени, те се събират внимателно по време на ранната реколта, без да докосват земята, и...
... чуждестранни продукти, като Пармиджано Реджано, Грана Падано, консервирани храни, екстра върджин зехтин с много нискакиселинност, Италиански и Испански шунки (хамон иберико), Брезаола, Замразена риба (Аржентински скариди). Търгувайки с продукти, предназначени за нишови пазари, ние успяхме да изградим важна мрежа от специализирани италиански и чуждестранни дистрибутори, които постепенно ни позволяват...
... характеристики са нискакиселинност, златисто-жълт цвят, лека текстура, отличителен аромат и деликатен вкус. Добавяйки към тези естествени атрибути човешките фактори на опит и страст, резултатът е един от най-добрите зехтини в света.
...Обработката се извършва по традиционния метод с каменни мелници и с единствено студено пресоване.
Полученото екстра върджин олио, освен че има много нискакиселинност, е ароматно, богато на аромати и с характерен плодов вкус: истинска преса от маслини!
Земеделската фирма "Ле Фарние" е сертифицирана като биологична фирма (ccpb) ОПАКОВКИ: КАНИСТЪР от литри 5; 3; 2; 1; 0,5; 0,25; СТЪКЛЕНА БУТИЛКА от литри 0,25 и 0,75; ГЛИНЕН СЪД, емайлиран и ръчно рисуван от литри 4; 0,75; 0,25.
Извършват се доставки до дома в Италия и Европа.
Пълен списък с цени на сайта www.agriturismolefarnie.it...
...цели, все още незрели маслини, събрани с любов в най-добрите маслинови градини, част от които се управляват директно. Особено внимание се отделя на важните операции по събиране, транспорт и смилане, строго на студено, в компанията в рамките на 24 часа след събирането, получавайки продукт с висока плодовост и много ниска маслена киселинност. Полученото масло, след период на естествено утаяване в неръждаеми стоманени силози в отсъствие на кислород, се опакова малко преди изпращането.
... все още не е напълно оценил гръцкия и критския зехтин. Целта ни е да бъдем част от движението, което да информира света какво съкровище се крие в гръцкия зехтин. Създадохме зехтин с нискакиселинност, деликатен и сложен на вкус, който е подходящ за най-взискателната гурме маса или за най-простата селска трапеза. Създадохме фин зехтин, който може да бъде оценен в най-чистия си вид и в изисканата...
... hosuiler. Следователно, узряването им завършва през втората половина на август. Плодовете, които са доста сладки, имат нискакиселинност и хрупкава текстура. Третият сорт, chojurolar, е по-голям от другите (средно 400 г и 8 см в диаметър), но все още е сочен и хрупкав. Този сорт, роден в Япония през 1895 г., е най-популярният nashi сорт заради размера си. Може да се съхранява в хладилник до шест месеца.
...отглеждане, събиране, извличане, опаковане. Всяка стъпка е деликатна и важна за получаване на зехтин екстра върджин с високо качество. Маслините, от които получаваме нашия зехтин, се събират на ръка, с древния метод на "бачиатура" и се смилат с каменни мелници. Студеното пресоване на получената паста, извършено единствено чрез механични процеси, осигурява зехтин с нискакиселинност (максимум 0,5%). Всичко това се извършва в Каприглия Ирпина и, за по-голяма гаранция, можем да приемем всички, които желаят да видят на живо нашето производство.
...близо до Нафплион, в земята на Арголидата, се произвежда маслиново масло от високо качество, с прозрачност и плодов аромат. Уважението към природата, традиционните техники на събиране, личната грижа и средиземноморската среда ни дават Екстра Екстра Студено Пресовано маслиново масло с нискакиселинност, близо до абсолютната нула.
Мляко от Украйна, с включена доставка. Мазнини 3,6-3,9; Киселинност 16-18; Плътност 0,27; Батерии 800.000; Срок на годност 7 дни. Оперативно количество от 24 до 100 тона на ден. Преди заминаване, млякото се анализира с анализатор, ако докладът е в съответствие с рамковото споразумение, камионът се запечатва и тръгва. Цената подлежи на договаряне, но със сигурност е по-ниска от италианския пазар. Сертификат за качество. Евген Мицак Тел. 3275857751 Skype: EugenioMytsak...