...VÉGÉNUTRIL е гама от препарати на основата на 100% растителни протеини (соя или грах), с нискакиселинност, малко алергизиращи, без аспартам или подсладители, за хора, които ценят естествеността и се грижат за своето благополучие:
• Принос на витамини от група B: витамин B6 участва в метаболизма на протеините, а витамините B1, B6 и B12 допринасят за енергийния метаболизъм.
• Източник на калий...
...Кафе на зърна с високо качество.
Пакет с херметично затваряне отпред и клапан за гарантиране на най-доброто запазване на ароматите.
Кафе с плътен и кремообразен вкус.
Тази еспресо приготвя вкусна чаша с нискакиселинност.
Това е перфектният избор за любителите на тъмен печен кафе.
Селекция: Пакет - 250 гр...
...Hausbrandt Венеция зърна
Hausbrandt Венеция е подходяща за кафеавтомати, кафе машини и кафемашини.
Вкусна смес от арабика и робуста, състояща се от 65% най-добри арабика и 35% най-фини робуста зърна. Използваните зърна произхождат от Бразилия и Централна Америка.
Еспресо кафе с пълен и силен вкус, като същевременно има нискакиселинност.
То ласкае небцето и впечатлява с мощна подправка и леко плодово аромa, съчетано с нежна кремообразност.
С удоволствие ще доставим до вашата фирма/предприятие.
...Маслиновото масло Picholine екстра върджин от Oleisys,
Изключително моноваритетно маслиново масло: Сертифициран екстра върджин асортимент, произведен от най-престижните и вкусни френски маслини "пичолино".
Качество над отличието: Ръчно бране и студено пресоване осигуряват рядко качество на естествени аромати и нискакиселинност (между 0.2 и 0.3%).
Запазени здравословни ползи...
... от Траз-ош-Монтеш.
Зехтинът Casa Valbom се произвежда на фермата на семейството Карвалю Нето, разположена в Валбом душ Фигос. От съчетанието на маслините вердеал, мадурал, кобранчоса и негриша де фрейшо, се получава този зехтин с мек вкус, нискакиселинност и добра смилаемост.
Налична опаковка: 250ml (стъклена бутилка) / 500ml (стъклена бутилка) / 750ml (стъклена бутилка) / 1L (стъклена бутилка) / 5L (стъклена бутилка) / 5L (пластмаса)...
...С това, влизането в производството на сирене и кисело мляко става лесно. Всичко, от което се нуждаете, е включено в този стартов пакет.
Стартов пакет за кисело мляко и прясно сирене, състоящ се от:
1 опаковка Yo-Mix 401, 50 DCU за нежно кисело мляко с ниска последваща киселинност
1 опаковка Probat 222, 100 DCU за извара, прясно сирене и заквасена сметана
1 бутилка Naturlab екстракт 100 мл за...
...Ябълки Роял Гала
Яркочервен цвят, богат на светлочервени нюанси върху жълта основа с гладка и чиста кора; форма на скъсена конус; малки до средни размери; идеални за закуска; жълто-кремава пулпа. Ябълката е хрупкава и сочна с нискакиселинност и сладък аромат. Получена от сортовете Kidd’s Orange x Golden Delicious.
...Олио екстра върджин от зехтин с много високо качество, получено чрез студено пресоване на зелени маслини, събрани и незабавно смлени: Coltofranto.
Съхранява се под азот в неръждаеми резервоари, характеризира се с нискакиселинност и високо полифенолно съдържание: това олио отговаря на изискването с концентрация над 250 mg/Kg хидрокситирозол, тирозол, олеуропеин и техните производни.
С...
...Изключителното екстра върджин зехтин Еλιάс Ги 250ml е моно сортово от сорта Коронеики с много нискакиселинност до 0,4% на ненадминато качество.
Произвежда се чрез студено пресоване, като по този начин се запазват всички негови хранителни вещества, както и балансираният и плодороден вкус.
... температурен диапазон от 10—35°C (обърнете внимание, че толерантността към етанол намалява при високи температури). Този щам също е толерантен към трудни условия на ферментация, има висока толерантност към SO2, произвежда ниска летлива киселинност и е с ниско пенообразуване.
... запази аромата си.
Aspresso Суматра, с нискакиселинност и растителни и подправкови аромати, предлагаме смляно в специално проектираната ни 500 г цилиндрична опаковка, която запазва свежестта и аромата за дълго време.
Можете да регулирате времето на запарване в зависимост от желаната интензивност на аромата и вкуса.
...Нашите продукти се произвеждат от грозде, отглеждано в Егейския регион, и се изнасят в много части на Европа с нискакиселинност, високо качество и конкурентни цени.
...Зехтин от изключително качество - Изключително студено пресован зехтин с нискакиселинност, произведен през 2020-2021. Чист зехтин, с отлично качество. Неговата чистота е постигната по естествен начин, а не чрез филтриране, тъй като така запазва всички полезни съставки. Действа и като лекарство за човешкия организъм. Приемайки една супена лъжица всяка сутрин, с витамините, които получаваш, усещаш огромна разлика. Може да бъде опакован в бутилки от 250ml, 500ml или, при специална поръчка, в каквато и да е друга бутилка, която желаете.
... допълнителен спрей с отрицателно налягане за икономия на масло. Едно единствено приложение на този спрей е достатъчно, за да обработи голяма площ.
Единствено масло от шипка с гарантирани естествени параметри на качество. Нискакиселинност (по-добро качество и по-дълготрайност) Високо съдържание на естествени есенциални киселини, витамини A, E. Стеариново (овлажняващо и защитно), високо съдържание на линолова киселина (възстановява и защитава кожата ви) и линоленова - Омега 3 и Омега 6 - (стимулира регенерацията на кожата). Олеинова - Омега 9 - (хидратира, подхранва и защитава).
...Интензивно, плодово, с нискакиселинност бяло вино от Пиуи Каберне бланк
Описание: Интензивно, плодово, с нискакиселинност · ново бяло грозде от семейството на Каберне. Наградено със злато на Международния PIWI винен конкурс 2021.
Препоръка за храна: Печени гигантски скариди с зехтин, прясно магданозено говеждо с зелена сос. Пушена пъстърва или пъстърва по милерски. Зеленчукова киш.
Винификация: 24 часа мацерация, нежно пресовано, спонтанна ферментация в дъбова бъчва, 12 месеца отлежаване на маята, биологично разлагане на киселини, бутилирано с само една филтрация.
... кафе е ароматен, мек с фина плодова киселинност, която е типична за етиопското кафе.
Чрез местната обработка етиопците участват в добавената стойност на своето кафе. Етиопското кафе се счита за най-доброто кафе в света. Обикновено се добавя само в малки количества, за да подобри вкуса.
Артикулен номер: 102006...
... индустрии, които с удоволствие бихме искали да ви представим. След пресоването в маслените мелници, суровото масло се преработва до рафинирано. Полученият продукт се нарича рициново масло 1. преса, или рициново масло First Special Grade (FSG). Това получено масло намира директно приложение в множество приложения (в големи до средни количества) на полиоли...
В допълнение към стандартното качество, рициново масло 1. преса, съществуват и други качества, които в съответствие с техническите изисквания на нашите клиенти имат ниско съдържание на вода, но също така и нискакиселинност...
Олио от маслини от ранна реколта, студено пресовано
Олио от маслини с високо съдържание на полифеноли
Бутилково производство на зехтин
Здраве
Красота
Функционална храна
Ароматизирано зехтин
Екстра върджин зехтин
Натурално екстра върджин зехтин
Зехтин с нискакиселинност...
„Елайнос“ е екстра върджин зехтин с висока хранителна стойност и вкус, специални характеристики като балансиран плодов вкус, отличителен аромат, богат на полифеноли и с много нискакиселинност.
Произвеждаме екстра върджин зехтин с много нискакиселинност, в маслинови насаждения в Нова Епидавър и Лигуро (Древен театър Епидавър) в Арголида. Райони, наградени и защитени по име (ПДП) за отличното качество на продукта от Европейския съюз. Нашето масло е изцяло от високо качество от нашите имоти. Работим само ние самите в производството. Нашият зехтин не е подлаган на никаква обработка...
... Южна Америка, особено леки, сладки, изключително балансирани, с интензивен цветен аромат, с нотки на подправки и какао, които придават на кафето нискакиселинност с дълготраен послевкус. Всички кафета от различен произход се обработват индивидуално с т.нар. "бавно печене" (продължителност 15/20 минути), автоматично променяйки времето за изход на "печенето" в зависимост от специфичните характеристики на всяко качество.
... на Етна. Култивар: Ночелара етнеа. Многофункционален култивар, тъй като е подходящ за производството на зехтин с много нискакиселинност и за обработка на маслини за консумация. "Нашето масло е 100% италианско". Процесът на производство започва с отглеждането на маслиновите дървета на собствени терени. Нашата компания отглежда без използване на пестициди! Събирането се извършва на ръка, което...
...3,3). Той също така се гордее с изключително нискакиселинност (0,3%). Изключителен зехтин с повишени органолептични атрибути. Той е студено извлечен единствено по механичен начин от най-добрите пресни маслини от сорта Коронеики. Маслиновите сортове и производството се намират в земята на Лакония (Спарта) в Пелопонес. Продуктът е наличен в стъклени бутилки от 500 мл, опаковани в картонени кутии по 6 бутилки.
... ЗЕЙТИН В МОДЕРНО МАСЛИНОДЕЛСКО СЪОРЪЖЕНИЕ С ХЛАДНО ИЗСТИСКВАНЕ И МНОГО НИСКАКИСЕЛИННОСТ, КАТО СЪЩЕВРЕМЕННО ПРИТЕЖАВАМЕ МНОГО АРОМАТИ ОТ БОГАТАТА ЗЕМЯ, КОЕТО Е ДЕЙСТВИТЕЛЕН ПРИМЕР ЗА МНОГО ДОБРАТА ГРИЖА, КОЯТО ПОЛАГАМЕ ЦЯЛА ГОДИНА ЗА НАШИТЕ ИМОТИ... КОГАТО РАБОТИТЕ ЗЕМЯТА С ЛЮБОВ, ТАЗИ ЛЮБОВ ЩЕ ВИ БЪДЕ ВЪЗВРАТЕНА С КАЧЕСТВЕНИ ПРОДУКТИ. ЩЕ СЕ РАДВАМЕ ДА ВИ ИЗПРАТИМ НАШИЯ БИОЛОГИЧЕН ЗЕЙТИН И ДА ГО ПРЕДЛОЖИТЕ НА ВАШИТЕ ХОРА.
Anolive произвежда напълно чисто и натурално зехтин от маслини, които не са подлагани на химическо торене, химическа обработка и химическо пръскане, отдалечени от замърсяването на трафика, индустрията и градовете. Нашият зехтин с нискакиселинност и ниско съдържание на пероксид, доказан чрез тестове за чистота, предлага високо качество на вкуса. Предлага се в елегантни бутилки от 250 мл, 500 мл и...
... качество, с много нискакиселинност, хармонично и балансирано, с тревист аромат, който напомня за древните вкусове на Калабрия.
ЛИСТ С ПРОДУКТА
ПРОДУКТ: Биологично маслиново масло
ДЪРЖАВА: Италия
РЕГИОН: Калабрия
ТЕРИТОРИЯ: Хълм на Презила Калабрезе
СРЕДА: Незапрашена и чиста
ЗЕМЕДЕЛИЕ: Внасяне на натурални вещества: трева, фава (зелен тор)
СЪБИРАНЕ: Механичен вибратор с чадър
ЕКСТРАКЦИЯ...
... разработена в продължение на години изследвания и експерименти, работейки заедно с експерти по дегустация на зехтин, готвачи и кулинарни критици с единствената цел да се създаде отлично масло, което да завладее дори най-взискателните и изискани небца. Масло с много нискакиселинност, получено чрез студено пресоване и подходящо за всякакъв вид ястия. Нашите маслини се събират в първоначалната им...
...яхнии, салати, супи. Типичният му вкус и интензивен аромат се усещат най-добре, когато се потопи хляб в него. Екстра върховният зехтин "OLIOTOLA", студено пресован от маслини, отглеждани на Сицилия (Италия) и нефилтриран, е 100% италиански продукт. Периодът на прибиране на реколтата е от октомври до ноември, маслините се берат на ръка и веднага се доставят в маслобойната, където се мелят всяка вечер, за да се осигури много нискакиселинност и да се запазят всички ценни компоненти и характерния му вкус, типичен за сицилианския зехтин.
Нашата стогодишна маслинова градина, отглеждана според принципите на биологичното земеделие и вписана в списъка на производителите на най-старата италианска D.O.P. зона, Aprutino-Pescarese, произвежда екстра върджин зехтин с отлично качество. Плодова и ароматна, с цвят от светло зелено до златисто жълто и с особено ниска маслена киселинност. Нежният вкус се адаптира към употребата на всички видове ястия, тъй като не покрива вкуса на отделните храни и е оценяван от любителите на добрия биологичен зехтин.
Като малко семейно предприятие, с наши маслинови насаждения на юг от региона Каламата в Гърция, произвеждаме от 2002 година плодово, меко зехтин от клас „extra virgin“. В нашата мануфактура в Ритберг, в окръг Гютерсло, създаваме от него нашите билкови масла.
Голяма селекция от балсамико също е част от нашите ръчно изработени продукти. Тези плодови оцети, обогатени с билки и плодове, се редуцират до кремообразен дресинг с нискакиселинност.
В търсенето на висококачествени хранителни продукти открихме сродни семейства, от които директно закупуваме продукти и ги предлагаме в нашия асортимент.