...Меласата от бели къпини е естествено сладка. Може да се използва както в десерти, така и в солени ястия.
Меласата може да се използва в сладкарството, за да подслади вашите приготвяния. Може също да се добави в йогурти, за да ги подслади.
В кухнята, за съчетание на сладко/солено, можете да добавите няколко капки меласа в вашите салати, за да придадете медени и карамелизирани аромати.
Тя може също да се използва в солени ястия, за да се деглазира патица или зеленчуци, например.
Бидон: 20L...
LA VAGUE ECO е бретонска компания, която предлага био и екологични продукти за градини, зеленчукови градини, овощарство, пермакултура и ландшафтно оформление за професионалисти и частни лица. Нашите продукти са от растителен и минерален произход за натурално отглеждане без химически торове и пестициди.
Ние предлагаме цял набор от основни биологични продукти за естествено третиране на зеленчукови ...
...Миксер за меласа, проектиран за хомогенно смесване на течен подсладител с добавки за продукти в заводи за фуражи.
U-образно тяло от въглеродна стомана ST37, отговарящо на изискванията. Течността с 1-11 % се смесва хомогенно. Максималното смесване се осигурява чрез нагряване на меласата до 40 - 42 градуса.
Области на приложение
- Хранителна индустрия
- Мелници за брашно
- Мелници за семolina
- Съоръжения за почистване на семена
- Фабрики за малц
- Заводи за фуражи
- Мелници за царевица
- Силози за съхранение на зърно...
...,,Dodo Cukrus” тъмен Мусковадо е мек, влажен захар с фини тъмнокафяви кристали, богати на естествена меласа, която му придава лепкава текстура, специален вкус и аромат. Използва се в сладкарството, при печене, по-специално в пикантни плодови кейкове и джинджифилови хлябове, както и при приготвянето на солени ястия и сладко-кисели сосове.
...RUM FAROL е традиционен дестилат на основата на меласа, отлежал в бъчви от бивш Порто Тауни.
На вид е с кехлибарен цвят, светъл мед.
Носът е изненадан от сладък аромат на череша, плодовите и упорити нотки напомнят на Порт вино.
Вкусът разкрива димен и дървесен аромат, първоначално сух, който става нежно обгръщащ.
RUM FAROL е отличен артезански ром с универсален характер, идеален за дегустация и...
...Нашата машина се използва за приготвяне на бейгли, ролки, сандвичи и хамбургери.
Настройките на машината могат да се извършват на PLC и цифров дисплей.
Тези настройки се запазват в рецептата и не е необходимо да се пренастройват при смяна на продукта.
Шасито на машината е изработено от 304 Cr-Ni ламарина.
Тя има функция за пръскане на желаното количество вода, яйца, тесто и меласа върху...
... добавя дълбочина и сложност на рецептите. Тя добре се съчетава с топли подправки като канела и индийско орехче, което я прави популярен избор за десерти като бисквити, торти и пайове. Може също да се използва в солени ястия като барбекю сосове и маринати, за да добави нотка сладост.
Съществуват два основни типа кафява захар: светла кафява захар и тъмна кафява захар. Светлата кафява захар има по-мек вкус и често се използва в рецепти, където се желае деликатна сладост. Тъмната кафява захар има по-силен вкус на меласа и е предпочитана за рецепти, които изискват по-изразен карамелен вкус.
...Продуктът, произведен между юли и август, е единственият мед, който не произлиза от нектар на цветя, а от меласа, захарна секреция, отделяна от малки насекоми, които се хранят с сока на определени растения. С течна и леко лепкава консистенция, тъмен кехлибарен цвят с червеникави до кафяви отблясъци, медът от меласа има много интензивен, плодов аромат с подправъчна нотка, напомняща на черен пипер...
...Рум Foursquare 2010 – 12 години – Бутилка от 0,7 литра
43% | Рум от меласа
Единствена бъчва | бъчва от бурбон
Година на дестилация: 2010
Тропическо отлежаване 12 години | динамично 2 месеца | континентално 1 година
Произход: Барбадос (Западни Индии)
Производител: дестилерия Foursquare
Бележка за дегустация:
В носа, първо корички от клеменвила, свързани с пролетен мед. След това жасмин, следи...
AT WORK SP. Z O. O. е търговски доставчик, който действа в много индустрии. В нашето предложение ще намерите: материали за отопление с най-високо качество, стъклени бутилки и буркани, хранителна сол, фуражни материали.
При нас ще откриете материали за отопление с най-високо качество, екологична биомаса, като пелети от слънчогледови люспи, борова пелета, торфен брикет. Фуражни материали: слънчогле...
...Sugar (Raw Equivalent) (азúcar en equivalente crudo) се отнася до количеството захар в нейната сурова форма преди да бъде рафинирана. Тази мярка се използва за сравнение на различни форми на захар (като захар бяла, захар кафява и меласа) по отношение на съдържанието на захароза. Захарта в суров вид е междинен продукт, който изисква допълнителна обработка, за да се произведе рафинирана бяла захар.
Добре дошли в MIXT SP. Z O.O. Търговия на едро. От основаването си през 2011 г. MIXT SP. Z O.O. се утвърди като водещ търговец на едро и вносител в Полша, специализирайки се в широка гама от намалени продукти. Ние сме утвърдена компания, известна с ангажимента си към качеството и изключителното обслужване на клиентите, стремейки се да осигурим най-доброто удовлетворение на клиентите.
В MIXT SP. Z...
...той се рафинира в други страни.
2) Кристализиран захар: ценен за своята гранулирана текстура, той се използва често в кухнята и за напитки.
3) Рафиниран бял захар: рафиниран продукт, лишен от меласа и примеси, често използван като масов захар.
4) Демерара и кафява захар: частично рафинирани захари, запазващи следи от меласа за уникален вкус, идеални за сладкарство.
Освен основната си роля в хранителната индустрия, бразилската захар е също стратегически подпродукт на заводите за биоетанол, откъдето произтича важността на захарната тръстика в секторите на захарта.
...Кафявата захар е разновидност захар, която съдържа определено количество меласа, което ѝ придава кафявия ѝ цвят и характерния ѝ вкус. Тя може да бъде произведена по два основни начина: като се добави меласа към рафинираната бяла захар или като се рафинира захарта по-малко, за да запази част от естествената си меласа.
...Мононатриев глутамат, известен също като MSG, е натриевата сол на глутаминовата киселина, една от най-често срещаните аминокиселини.
MSG се получава чрез ферментация на нишесте, захарна тръстика, захарно цвекло или меласа, но също така се среща в водорасли, както и в много зеленчуци, видове сирена и гъби.
...200A е линейно решение за пълнене, предназначено за високи и бързи производствени нужди. Тази мощна машина е проектирана да отговаря на тежките изисквания на големи фабрики и производствени линии с капацитет до 24,000 единици/час. Машините могат да бъдат регулирани в зависимост от нуждите на клиента и могат да обслужват течности, пасти и меласа в всички размери.
Гюналсан Помпа е основана през 2002 година в Истанбул. Оттогава произвежда въздушни диафрагмени помпи с марка HugePump (AODD). Продуктовата гама включва два вида: пластмасови помпи и метални помпи. Гюналсан Помпа продължава да работи за развитие и добавяне на нови продукти в продуктовата си линия. От 2002 година насам, предоставянето на качествени и достъпни услуги на клиентите е единствената прио...
Exim GmbH East-West Trade е водеща компания в областта на международната търговия и е специализирана в обмена на стоки и услуги между Източна и Западна Европа. От основаването си Exim GmbH играе съществена роля в свързването на компании от двете региона и им помага да откриват нови пазари. С дълбоко разбиране за особеностите и изискванията на международната търговия, компанията предлага обширни ус...
... за консумация. Обикновено се смесват 25% тахини – 75% меласа.
Продуктите на Mill тахини и меласа са налични в стъклени буркани и имат срок на годност от 24 месеца.
Тахини халва е една от храните, които осигуряват енергия през зимата, и е много полезна за тялото с нейното съдържание на сусам, което е много богато на калций и желязо. Тахини халва на Mill не съдържа консерванти.
Налична в PET контейнери: 500 г, 700 г
Срок на годност: 24 месеца...
... високо съдържание на акрил-нитрил покрития е подходяща за транспортиране на продукти с по-високо съдържание на мазнини, масла и киселини. Често се използва в индустрията за фуражи, където се обработват горещи маслени продукти и меласа.
Лентите се изрязват и пробиват в съответствие с изискванията на клиентите.
...Тръстиковата захар се среща в различни форми. В зависимост от количеството меласа, което се филтрира от основния продукт, цветът на тръстиковата захар става кафяв. Меласата е продукт, който се използва в ръжен хляб и сладник. През Средновековието тръстиковата захар е била символ на власт и е считана за една от редките и скъпи подправки. Свободна от пшеница, глутен, яйца, мляко и ядки...
... измерване на насипни количества нефт и масло, както и за продукти като сироп, меласа и химикали.
Приложения::за висок дебит
Технология::масова; Королисов ефект
Други характеристики::в линия
Приложения::за висок дебит...
...Кафявата сурова захар е продукт на захароза, характеризиращ се с отличителния си кафяв цвят, произтичащ от наличието на меласа. Тя е нерафинирана или частично рафинирана мека захар, която се състои от захарни кристали с остатъчно съдържание на меласа. В контекста на това, търговската кафява захар се произвежда чрез добавяне на меласа към рафинирана бяла захар. Ние сме водеща фирма, посветена на...
...Черна меласа, страничен продукт от третото и последно варене на сок от захарна тръстика, се отличава с богатия си вкус и гъста, тъмна консистенция. Тази разновидност на меласата има най-ниско съдържание на захар от всички класове, което я прави значително по-малко сладка, но богата на минерали като желязо, калций и магнезий.
В TP-Exports нашата черна меласа е налична за доставка в насипна опаковка, включително IBC и барабани, или в опаковки, ориентирани към потребителите, за употреба и повторно запечатване.
...Други опаковки ВРАК и ПАКЕТИ: 125г, 250г, 500г, 1 кг, 5 кг - Тази пълна захар, произхождаща от Южна Америка, се получава чрез пресоване на захарната тръстика и след това чрез изпаряване на водата, преди да бъде настъргана (оттук и името й). Произхождаща от Коста Рика, захарта от захарна тръстика Rapadura VIJAYA е нерафинирана и има неравномерна гранулометрия. Високото съдържание на меласа й...