...Меласата от бели къпини е естествено сладка. Може да се използва както в десерти, така и в солени ястия. Меласата може да се използва в сладкарството, за да подслади вашите приготвяния. Може също да се добави в йогурти, за да ги подслади. В кухнята, за съчетание на сладко/солено, можете да добавите няколко капки меласа в вашите салати, за да придадете медени и карамелизирани аромати. Тя може също да се използва в солени ястия, за да се деглазира патица или зеленчуци, например. Бидон: 20L...
Франция, Trebedan
LA VAGUE ECO е бретонска компания, която предлага био и екологични продукти за градини, зеленчукови градини, овощарство, пермакултура и ландшафтно оформление за професионалисти и частни лица. Нашите продукти са от растителен и минерален произход за натурално отглеждане без химически торове и пестициди. Ние предлагаме цял набор от основни биологични продукти за естествено третиране на зеленчукови ...
Турция, Gaziantep
...Това осигурява, че ежедневно необходимата меласа се нагрява, за да достигне подходящото ниво на течливост, за да бъде подадена в системата.
Турция, Çorum
...Миксер за меласа, проектиран за хомогенно смесване на течен подсладител с добавки за продукти в заводи за фуражи. U-образно тяло от въглеродна стомана ST37, отговарящо на изискванията. Течността с 1-11 % се смесва хомогенно. Максималното смесване се осигурява чрез нагряване на меласата до 40 - 42 градуса. Области на приложение - Хранителна индустрия - Мелници за брашно - Мелници за семolina - Съоръжения за почистване на семена - Фабрики за малц - Заводи за фуражи - Мелници за царевица - Силози за съхранение на зърно...
Литва, Kaunas
...,,Dodo Cukrus” тъмен Мусковадо е мек, влажен захар с фини тъмнокафяви кристали, богати на естествена меласа, която му придава лепкава текстура, специален вкус и аромат. Използва се в сладкарството, при печене, по-специално в пикантни плодови кейкове и джинджифилови хлябове, както и при приготвянето на солени ястия и сладко-кисели сосове.
Италия, Trepuzzi
...RUM FAROL е традиционен дестилат на основата на меласа, отлежал в бъчви от бивш Порто Тауни. На вид е с кехлибарен цвят, светъл мед. Носът е изненадан от сладък аромат на череша, плодовите и упорити нотки напомнят на Порт вино. Вкусът разкрива димен и дървесен аромат, първоначално сух, който става нежно обгръщащ. RUM FAROL е отличен артезански ром с универсален характер, идеален за дегустация и...
Турция, Izmir
...Нашата машина се използва за приготвяне на бейгли, ролки, сандвичи и хамбургери. Настройките на машината могат да се извършват на PLC и цифров дисплей. Тези настройки се запазват в рецептата и не е необходимо да се пренастройват при смяна на продукта. Шасито на машината е изработено от 304 Cr-Ni ламарина. Тя има функция за пръскане на желаното количество вода, яйца, тесто и меласа върху...
Германия, Nürnberg
... добавя дълбочина и сложност на рецептите. Тя добре се съчетава с топли подправки като канела и индийско орехче, което я прави популярен избор за десерти като бисквити, торти и пайове. Може също да се използва в солени ястия като барбекю сосове и маринати, за да добави нотка сладост. Съществуват два основни типа кафява захар: светла кафява захар и тъмна кафява захар. Светлата кафява захар има по-мек вкус и често се използва в рецепти, където се желае деликатна сладост. Тъмната кафява захар има по-силен вкус на меласа и е предпочитана за рецепти, които изискват по-изразен карамелен вкус.
Турция, Istanbul
...АКТИВНИ СЪСТАВКИ Желязо Екстракт от меласа от рожков Екстракт от меласа от рожков: 10,0 Желязо: 8,5...
Италия, Milano
...Продуктът, произведен между юли и август, е единственият мед, който не произлиза от нектар на цветя, а от меласа, захарна секреция, отделяна от малки насекоми, които се хранят с сока на определени растения. С течна и леко лепкава консистенция, тъмен кехлибарен цвят с червеникави до кафяви отблясъци, медът от меласа има много интензивен, плодов аромат с подправъчна нотка, напомняща на черен пипер...
Франция, Quincampoix
...Рум Foursquare 2010 – 12 години – Бутилка от 0,7 литра 43% | Рум от меласа Единствена бъчва | бъчва от бурбон Година на дестилация: 2010 Тропическо отлежаване 12 години | динамично 2 месеца | континентално 1 година Произход: Барбадос (Западни Индии) Производител: дестилерия Foursquare Бележка за дегустация: В носа, първо корички от клеменвила, свързани с пролетен мед. След това жасмин, следи...
Полша, Warszawa
AT WORK SP. Z O. O. е търговски доставчик, който действа в много индустрии. В нашето предложение ще намерите: материали за отопление с най-високо качество, стъклени бутилки и буркани, хранителна сол, фуражни материали. При нас ще откриете материали за отопление с най-високо качество, екологична биомаса, като пелети от слънчогледови люспи, борова пелета, торфен брикет. Фуражни материали: слънчогле...
Испания, La Garriga
...Sugar (Raw Equivalent) (азúcar en equivalente crudo) се отнася до количеството захар в нейната сурова форма преди да бъде рафинирана. Тази мярка се използва за сравнение на различни форми на захар (като захар бяла, захар кафява и меласа) по отношение на съдържанието на захароза. Захарта в суров вид е междинен продукт, който изисква допълнителна обработка, за да се произведе рафинирана бяла захар.
Полша, Poniec
Добре дошли в MIXT SP. Z O.O. Търговия на едро. От основаването си през 2011 г. MIXT SP. Z O.O. се утвърди като водещ търговец на едро и вносител в Полша, специализирайки се в широка гама от намалени продукти. Ние сме утвърдена компания, известна с ангажимента си към качеството и изключителното обслужване на клиентите, стремейки се да осигурим най-доброто удовлетворение на клиентите. В MIXT SP. Z...
Франция, Fleury Les Aubrais
...той се рафинира в други страни. 2) Кристализиран захар: ценен за своята гранулирана текстура, той се използва често в кухнята и за напитки. 3) Рафиниран бял захар: рафиниран продукт, лишен от меласа и примеси, често използван като масов захар. 4) Демерара и кафява захар: частично рафинирани захари, запазващи следи от меласа за уникален вкус, идеални за сладкарство. Освен основната си роля в хранителната индустрия, бразилската захар е също стратегически подпродукт на заводите за биоетанол, откъдето произтича важността на захарната тръстика в секторите на захарта.
Франция, Clichy
...Кафявата захар е разновидност захар, която съдържа определено количество меласа, което ѝ придава кафявия ѝ цвят и характерния ѝ вкус. Тя може да бъде произведена по два основни начина: като се добави меласа към рафинираната бяла захар или като се рафинира захарта по-малко, за да запази част от естествената си меласа.
Съответстващи продукти
Кафява Захар
Кафява Захар
Други Продукти
Обелени кашу
Обелени кашу
Полша, Warszawa, Poland
...Мононатриев глутамат, известен също като MSG, е натриевата сол на глутаминовата киселина, една от най-често срещаните аминокиселини. MSG се получава чрез ферментация на нишесте, захарна тръстика, захарно цвекло или меласа, но също така се среща в водорасли, както и в много зеленчуци, видове сирена и гъби.
Германия, Bad Karlshafen
...200A е линейно решение за пълнене, предназначено за високи и бързи производствени нужди. Тази мощна машина е проектирана да отговаря на тежките изисквания на големи фабрики и производствени линии с капацитет до 24,000 единици/час. Машините могат да бъдат регулирани в зависимост от нуждите на клиента и могат да обслужват течности, пасти и меласа в всички размери.
Турция, Istanbul
Гюналсан Помпа е основана през 2002 година в Истанбул. Оттогава произвежда въздушни диафрагмени помпи с марка HugePump (AODD). Продуктовата гама включва два вида: пластмасови помпи и метални помпи. Гюналсан Помпа продължава да работи за развитие и добавяне на нови продукти в продуктовата си линия. От 2002 година насам, предоставянето на качествени и достъпни услуги на клиентите е единствената прио...
Украйна, Svetlovodsk
...цвеклова меласа доставка до ЕС големи обеми...
Германия, Berlin
Exim GmbH East-West Trade е водеща компания в областта на международната търговия и е специализирана в обмена на стоки и услуги между Източна и Западна Европа. От основаването си Exim GmbH играе съществена роля в свързването на компании от двете региона и им помага да откриват нови пазари. С дълбоко разбиране за особеностите и изискванията на международната търговия, компанията предлага обширни ус...
Турция, Istanbul
... за консумация. Обикновено се смесват 25% тахини – 75% меласа. Продуктите на Mill тахини и меласа са налични в стъклени буркани и имат срок на годност от 24 месеца. Тахини халва е една от храните, които осигуряват енергия през зимата, и е много полезна за тялото с нейното съдържание на сусам, което е много богато на калций и желязо. Тахини халва на Mill не съдържа консерванти. Налична в PET контейнери: 500 г, 700 г Срок на годност: 24 месеца...
Германия, Wuppertal
... високо съдържание на акрил-нитрил покрития е подходяща за транспортиране на продукти с по-високо съдържание на мазнини, масла и киселини. Често се използва в индустрията за фуражи, където се обработват горещи маслени продукти и меласа. Лентите се изрязват и пробиват в съответствие с изискванията на клиентите.
Германия, Bad Bentheim
...Тръстиковата захар се среща в различни форми. В зависимост от количеството меласа, което се филтрира от основния продукт, цветът на тръстиковата захар става кафяв. Меласата е продукт, който се използва в ръжен хляб и сладник. През Средновековието тръстиковата захар е била символ на власт и е считана за една от редките и скъпи подправки. Свободна от пшеница, глутен, яйца, мляко и ядки...
Германия, Duisburg
... измерване на насипни количества нефт и масло, както и за продукти като сироп, меласа и химикали. Приложения::за висок дебит Технология::масова; Королисов ефект Други характеристики::в линия Приложения::за висок дебит...
Чехия, Praha 1
...Кафявата сурова захар е продукт на захароза, характеризиращ се с отличителния си кафяв цвят, произтичащ от наличието на меласа. Тя е нерафинирана или частично рафинирана мека захар, която се състои от захарни кристали с остатъчно съдържание на меласа. В контекста на това, търговската кафява захар се произвежда чрез добавяне на меласа към рафинирана бяла захар. Ние сме водеща фирма, посветена на...
Обединеното кралство, United Kingdom
...Черна меласа, страничен продукт от третото и последно варене на сок от захарна тръстика, се отличава с богатия си вкус и гъста, тъмна консистенция. Тази разновидност на меласата има най-ниско съдържание на захар от всички класове, което я прави значително по-малко сладка, но богата на минерали като желязо, калций и магнезий. В TP-Exports нашата черна меласа е налична за доставка в насипна опаковка, включително IBC и барабани, или в опаковки, ориентирани към потребителите, за употреба и повторно запечатване.
Франция, Montenay
...Други опаковки ВРАК и ПАКЕТИ: 125г, 250г, 500г, 1 кг, 5 кг - Тази пълна захар, произхождаща от Южна Америка, се получава чрез пресоване на захарната тръстика и след това чрез изпаряване на водата, преди да бъде настъргана (оттук и името й). Произхождаща от Коста Рика, захарта от захарна тръстика Rapadura VIJAYA е нерафинирана и има неравномерна гранулометрия. Високото съдържание на меласа й...
Германия, Hamburg
...Органичната меласа от захарна тръстика е черен, вискозен сироп, който се създава по време на производството на захар за маса.
Популярни държави за този термин за търсене

Приложението на europages вече е тук!

Използвайте нашия подобрен инструмент за търсене на доставчици или създавайте заявки на ход с новото приложение на europages за купувачи.

Изтеглете от App Store

App StoreGoogle Play