... добавя дълбочина и сложност на рецептите. Тя добре се съчетава с топли подправки като канела и индийско орехче, което я прави популярен избор за десерти като бисквити, торти и пайове. Може също да се използва в солени ястия като барбекю сосове и маринати, за да добави нотка сладост.
Съществуват два основни типа кафява захар: светла кафява захар и тъмна кафява захар. Светлата кафява захар има по-мек вкус и често се използва в рецепти, където се желае деликатна сладост. Тъмната кафява захар има по-силен вкус на меласа и е предпочитана за рецепти, които изискват по-изразен карамелен вкус.
...200A е линейно решение за пълнене, предназначено за високи и бързи производствени нужди. Тази мощна машина е проектирана да отговаря на тежките изисквания на големи фабрики и производствени линии с капацитет до 24,000 единици/час. Машините могат да бъдат регулирани в зависимост от нуждите на клиента и могат да обслужват течности, пасти и меласа в всички размери.
Exim GmbH East-West Trade е водеща компания в областта на международната търговия и е специализирана в обмена на стоки и услуги между Източна и Западна Европа. От основаването си Exim GmbH играе съществена роля в свързването на компании от двете региона и им помага да откриват нови пазари. С дълбоко разбиране за особеностите и изискванията на международната търговия, компанията предлага обширни ус...
... високо съдържание на акрил-нитрил покрития е подходяща за транспортиране на продукти с по-високо съдържание на мазнини, масла и киселини. Често се използва в индустрията за фуражи, където се обработват горещи маслени продукти и меласа.
Лентите се изрязват и пробиват в съответствие с изискванията на клиентите.
...Тръстиковата захар се среща в различни форми. В зависимост от количеството меласа, което се филтрира от основния продукт, цветът на тръстиковата захар става кафяв. Меласата е продукт, който се използва в ръжен хляб и сладник. През Средновековието тръстиковата захар е била символ на власт и е считана за една от редките и скъпи подправки. Свободна от пшеница, глутен, яйца, мляко и ядки...
... измерване на насипни количества нефт и масло, както и за продукти като сироп, меласа и химикали.
Приложения::за висок дебит
Технология::масова; Королисов ефект
Други характеристики::в линия
Приложения::за висок дебит...
...
Продуктите на The Mill сусамова паста и меласа са налични в стъклени буркани и имат срок на годност от 24 месеца.
THE MILL ХАЛВА СЪС СУСАМОВА ПАСТА
Халвата със сусамова паста осигурява енергия на тялото през зимните месеци. Поради високото съдържание на сусам, тя е богата на калций и желязо и има много положителен ефект върху физическото здраве. The Mill халва не съдържа никакви консерванти.
Продуктите на The Mill халва със сусамова паста са налични в PET контейнери (500 г, 700 г) с опции без добавки и с какао и имат срок на годност от 24 месеца.
...Кафявата захар е вид захар, която се отличава с кафявия си цвят и изразения си вкус. Тя се произвежда чрез добавяне на меласа към рафинирана бяла захар, което ѝ придава богат, карамелен вкус. Меласата също така придава на захарта влага, което води до малко по-мека текстура в сравнение с бялата захар.
Кафявата захар често се използва при печене и готвене, тъй като придава дълбочина и сложност на...
...Киселината първоначално е получавана от лимонови плодове, но в днешно време се произвежда индустриално чрез ферментация на меласа или царевица. Цитроновата киселина е налична като безводна или моногидрат. Солите и естерите са известни като цитрати.
Качества: Безводен, моногидрат, моногидрат фарма, моногидрат храна, 50% разтвор, безводен 30 - 80 мрежа,
CAS номер: :77-92-9; 5949-29-1
EG номер: :201-069-1
E-номер: :E 330
INCI: :Цитронова киселина
Срок на годност: 36 месеца
Съхранение: трябва да се съхранява на хладно, сухо и защитено от светлина място, в запечатана опаковка.
...{"Invertzuckersirup":"Инвертиран захарен сироп\nВ желаната концентрация и инверсия\n\nГлюкозен сироп\nРазлични вискозитети, състави на въглехидрати и сладост\n\nСмески\nМиксове (захар и други видове захар), цветен мед, аромати\n\nСироп светъл и тъмен\nКулинарен сироп, фруктозен сироп, сироп от хляб-пумперникел, сироп от захарно цвекло, тъмен сироп за торти, малцов сироп, меласа от тръстика\n...
...Pete&Pavel BIO Rum, знание, заседнало преди векове в Черната гора. Мек, балансиран и ароматен ром с органично качество. Произведен от органична меласа от захарна тръстика, получена от органична захар.
... заместители корените се изпичат по специален метод, след което се смилат и смесват с растителни масла, карбонати, меласа и захар. Могат да се добавят и различни зърнени култури или други съставки (малц, смокини).
Висок процент инулин (алантов нишесте) - Биохимичният състав на съставките предлага редица здравословни предимства:
• Тъй като молекулите са осмотично активни и бързо разтворими във вода, те бързо и ефективно пренасят енергия в клетките, без да променят количеството налични въглехидрати.
• Пробиотичното действие на инулина...
...Конвенционалната мая се отглежда на меласа с помощта на амоняк, амониеви соли и основи, синтетични витамини, както и сяра и фосфорна киселина.
Много по-щадяща за околната среда, но също толкова универсална, е био маята, която използваме, произведена в Германия.
• На хранителен разтвор от биологични зърнени култури, чиста изворна вода и ензими се отглеждат избрани щамове мая.
• Всички използвани микроорганизми са без ГМО.
• Химически добавки не се използват.
Съставки: Мая (100%)*
*=от контролирано екологично производство
Алергени: не съдържа
Вегетарианска: Да
Веган: Да...
... киселинност. Освен това тя допринася за оптимално желеобразуване в конфитюри и сладкиши. Като почистващо средство, тази лимонена киселина е оптимална, тъй като бързо се разгражда биологично и е много по-малко вредна от токсичните фосфати в обикновените почистващи средства. Безводната лимонена киселина, фина, е универсален почистващ препарат с екологични качества!
Лимонената киселина е разтворима във вода. Дозировката варира в зависимост от приложението.
Продуктови характеристики: Без глутен, Без лактоза, Веган
Маркировка на храните: E330
Производство: Лимонената киселина се получава от меласа.
На три плантации за кокосови орехи и захарна палма в Африка и Азия произвеждаме чист арак (Arrack), палмово вино и палмов сок и внасяме, между другото, натурален палмов захар, палмов захарен сироп и палмова захарна меласа с био сертификация. Допълнително, PALMS GmbH консултира множество малки фермери и мануфактури в Азия и Африка относно набавянето на технически съоръжения, оптимизация на...