От 1980 г. Afinox е специалист на италианско и международно ниво в проектирането и производството на оборудване с висока технологична стойност за сектора на ресторантьорството. Следвайки тенденциите и еволюцията на пазара, компанията е включила в своето предложение все по-богата гама от апарати, ставайки през годините основна отправна точка за професионалистите и реалностите в сектора. Хладилни шк...
...Пица готова за 2 минути
С PIÙTRECENTO вкусотията на масата става по-голяма. Неговата печка с размери 80×90 сантиметра предлага повече пространство за едновременно приготвяне на повече ястия; така готвенето на открито става още по-бързо, весело и безгрижно. Запалване и загряване за 10 минути, а след това са нужни още 2, за да изпечете изключителни пици и не само.
... свеж послевкус.
Mondano Exotic Gin е произведен от 6 растения с португалски произход, всички внимателно подбрани.
с португалски произход, всички внимателно
внимателно подбрани, като: хвойна, кардамон, лимон
и грейпфрут. За производството
се използва чиста изворна вода за висококачествен Джин.
Идеален за
приготвяне на Джин Тоник, вкусът може да бъде
подсилен с добавяне на парчета ананас
ананас с медитеранска тоника.
...Произведен през месец юли, това е мед с
силна личност, който има склонност да кристализира.
В течно състояние е с цвят на кехлибар и светъл
орех, а когато кристализира, придобива мирис на
сушени гъби, лакрица, почти опушен.
Ароматът е много интензивен, персистентен,
напомня на карамел и вкус на моу, много
ценен от децата.
СЪЧЕТАНИЯ
Ароматизираща подсладител за напитки; обогатява
винегрета за подправяне на смесени салати, добре
се съчетава с печените зеленчуци и ястия с
ароматни или лечебни билки, препоръчва се за
приготвяне на ризото.
...Бразилия Санта Хедвиргес е идеална за любителите на еспресо, които търсят първоначален контакт със специализирано кафе. Благодарение на много ниската си киселинност, е перфектно за тези, които предпочитат да усетят повече сладост в кафето си, и е силно препоръчително за приготвяне на вашето утринно капучино. Ще имате допълнително предимство!
С това кафе можете да се насладите на шоколадовите...
МОЛИНО МАГРИ - МУКИ, ПОЛУФАБРИКАТИ И УСЪВЪРШЕНСТВА ЗА ПОСТОЯННО ИЗМЕНЯЩИЯ СЕ ПАЗАР
Молино Магри, основана през 1929 г. и разположена в Мармироло, Мантова, предава от пет поколения страстта към изкуството на смилането от баща на син.
Молино Магри е мелничарска компания, която, чрез обработката на селектирана мека пшеница, произвежда широка гама от професионални брашна за хлебопекарство, пицарии, с...
... секунди.
Цикълът на машината за приготвяне на чанта с дължина 200 мм е около четири секунди.
Примерен модел: FP BAG EVO 300.1
Ширина на рулото фолио: мм 80-300
Външен диаметър на рулото: макс. мм 350
Максимално тегло на рулото: кг 15
Дължина на чантите: мм 25-999
Производство: 10-20 броя/минута (в зависимост от дължината)
Използваемо фолио: тръбен полиетилен с дебелина от 60 до 130 микрона
Използваемо фолио: разширен полиетилен с максимална дебелина от 1.5 мм
Използваемо фолио: полипропилен и HDPE фолио с дебелина от 30 до 50 микрона...
...Ментата е ароматна билка, използвана за приготвяне на запарки, чайове и коктейли.
Благодарение на ментола, тя има стимулиращи свойства за стомаха, срещу стомашно-чревни разстройства, и аналгезивни свойства.
Отлично средство срещу морска болест, но трябва да се приема с мярка, за да се избегнат увреждания на нервната система.
Налична в контейнер или полистирол с различно тегло.
... също да бъдат интегрирани с инсталации за пречистване на отпадъчни води и могат да обслужват както малки, така и големи производствени обеми: нямаме ограничения по отношение на обема.
Екстракция, пресоване или приготвяне на сок с най-високо качество.
...Този Edamer е сирене, нарязано на филийки, опаковано в кутия от 1 кг и съдържа около 50 филийки по 20 г всяка. Идеално за удобство и практичност при употреба, това сирене е перфектно за приготвяне на сандвичи, панини и вкусни предястия. Насладете се на автентичния и универсален вкус на нашия Edamer на филийки.
...Ястията се основават на лиофилизирана технология, която запазва вкуса, текстурата и хранителните вещества на продукта след рехидратация. Гарантираме срок на годност от 8 години за продукта.
ЛЕСНО ЗА ПРИГОТВЯНЕ
Ястията ще бъдат готови за по-малко от 10 минути. Просто добавете гореща вода и оставете да престои. Удобно е да се насладите на ястието директно от пакета.
Забележка! Продуктът работи и с студена вода, просто удвойте времето.
...Най-подходящото използване на олиото от слънчогледови семена, което най-добре подчертава неговите органолептични качества, е без съмнение в суров вид. То е идеално особено за подправяне на зеленчуци, за приготвяне на сосове, с които да се овкусява оризът и пастата, и за създаване на сладкарски изделия.
ОПАКОВКИ ПО 15 БР
1 ПАЛЕТ 900 БР
СРОК НА ГОДНОСТ 26/ 07/2025
МИНИМАЛНА ПОРЪЧКА 30 ПАЛЕТИ...
...Osmocem MR
Моно-компонентен, осмотичен циментен разтвор, базиран на хидравлични свързващи вещества, модифициращи смоли и суперпоцоланови реактивни пълнители, избрани агрегати, за приготвяне на адхезивни смеси, които след втвърдяване създават защитно, водонепропускливо, високо ефективно покритие. Osmocem MR може да се използва за покрития, реконструкции и милиметрови защити, завършващи покрития и...
...Полупрофесионалните комбинирани модели от линията Light Duty са проектирани за бързо готвене, но при температура, която не е твърде висока, с цел да се създадат най-благоприятни условия за приготвяне на множество ястия и рецепти, разработвани бързо.
... фибри, всички основни хранителни вещества за нашия организъм.
В КУХНЯТА
В кухнята клементините Примизие могат да се използват по много различни начини. Могат да се консумират пресни като закуска, да се използват за приготвяне на сокове или конфитюри, или да се добавят в салати и ястия с месо или риба за нотка сладост. Те са също така отлична съставка за приготвяне на сладкиши и десерти.
ХРАНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ
По отношение на хранителните стойности, клементините Примизие са с ниско...
...Символ на сицилианската гастрономия, те не могат да липсват в менюто ви. Това са сардините по бекафико: рецепта с изключителен вкус, характеризираща се с стафиди и борова ядка, но сложна за приготвяне. Ние ви я предлагаме в удобни рулца, които можете да приготвите и да се насладите по всяко време.
... загрява до температура 72°С.
След като контейнерите са напълнени, рикотата се прехвърля в камера за бързо охлаждане, за да се намали температурата до 2°С за много кратко време. Отлична на вкус, или изключително вкусна с добавка на шоколад, захар или ром. В кухнята може да се използва за приготвяне на много вкусни десерти или тартове, но също така и за вкусни солени ястия като равиоли и канелони, пълнени с рикота и спанак. Налична в термосалдена опаковка с тегло 0,150 кг при фиксирано тегло.
...Фарина "O", Фарина "00", захар, сол, животинска мазнина, бета-каротен.
ФАРЧИТУРА:
Рикота от краве мляко, захар, семолина, захаросан портокал, портокалова пюре, аромат на канела, ванилия.
ПРИГОТВЯНЕ:
Намажете с жълтък.
Печете на 220° в предварително загрята фурна.
ГОТВЕНЕ:
Около 18/20 минути.
Съхранение при -18°.
Продукт за размразяване.
...Бадемите, освен че са естествено лекарство, са наистина много вкусни.
Използването им в кухнята е много разнообразно - те се използват за приготвяне на сладкиши, но и за приготвяне на солени ястия.
Много се ценят като закуска, както в натурален вид, така и печени на фурна.
В регионите на Южна Италия, бадемите са главни герои в много гастрономически приготовления, например бадемовата паста или...
...ЕДИН ПРОСТ И БЪРЗ ИНСТРУМЕНТ ЗА ПРИГОТВЯНЕ НА САСТАВКИ, ПАТЕ, ГОТВЕНИ САСТАВКИ, МАРМАЛАДИ, КОНФИТЮРИ, ПЮРЕТА И Т.Н. ВЪТРЕ В НЕРЪЖДАЕМА СТАЛА ВАНА НА ЛОПАТКИТЕ, КОИТО СА ПЪЛНОСТНО СВАЛЯЕМИ С РАШКАТЕЛНИ ЛОПАТКИ ОТ МАТЕРИАЛ, ПОДХОДЯЩ ЗА КОНТАКТ С ХРАНИ, СЕ СМЕСВАТ ПЕРФЕКТНО ВКЛЮЧЕНИТЕ ПРОДУКТИ.
ТАЗИ МАШИНА ПОЗВОЛЯВА СЪЗДАВАНЕ НА ДЕПРЕСИЯ ВЪТРЕ В ВАНАТА С ЦЕЛ ДА СЕ ПОЛУЧИ СИСТЕМА ЗА ГОТВЕНЕ С...
... защитават клетките от увреждане, причинено от свободните радикали. Те са идеални за свежа консумация, в цитрусови салати или като здравословна закуска. Естествената им сладост също ги прави перфектни за приготвяне на десерти и конфитюри.
...Автоматичен автоклав за приготвяне на хранителни среди. Стерилизационна камера, изработена от неръждаема стомана AISI316 с капацитет от 20 до 500 L, или двойна камера. Външният корпус е изцяло от неръждаема стомана AISI304. Автоклавите разполагат с два температурни сензора: един в стерилизационната камера и един в обвивката. Разбъркването на културната среда се осъществява чрез метални остриета с...
... използват за приготвяне на СЛАДОЛЕДИ:
С машина за разбиване (-25°): 1 пакет (1 кг) + 2 литра пълномаслено мляко + 1 литър вода.
С ново поколение гранитор (-12°): 1 пакет (1 кг) + 2 литра пълномаслено мляко + 1 литър вода.
Възможно е да се получи по-кремообразен продукт, като се замени част от водата с дълготрайно пълномаслено мляко. Напомняме ви, че в случай на приготвяне с мляко, граниторът трябва винаги да бъде оставен включен поне в режим на съхранение (фригобита), за да се избегне вкисването му.
www.officinegastronomiche.it...
...МАРМЕЛАДИ ОТ ОРАНЖИ, ЦИТРУСИ, МАНДАРИНИ, ЛИМОНI, ЧЕРВЕНИ ОРАНЖИ - Мармеладите от Лимони, Оранжеви, Мандарини, Смес Цитруси и Червени Оранжеви се произвеждат от най-добрите цитруси от Сицилия, нарязани на парчета и обработени с кората, за да се запази естествената същност и ароматът на пресните плодове. Препоръчват се за закуска, богата на въглехидрати, а в Сицилия се използват и за приготвяне на вкусни десерти. Без добавяне на консерванти или оцветители.
...Ценна смес с нежни ароматни нотки, с кръгъл вкус и хармония от аромати.
Тя се отличава с ароматните си нотки и приятния послевкус, качества, които я направиха една от най-ценените ни смеси.
Специалната средна степен на печене е способна да подчертае в чашата всички качества на най-добрата арабика от Индия и Бразилия, създавайки с всяка приготвяне изключително преживяване.
... чаша с градации на мл 2,5-3-5-10-15.
- 1 Градусник -10 +110 °C
- 4 Форми за сирене за получаване на 300/500 г сирене всяка.
- 2 Форми за рикота или примосале по 200-300 г всяка.
Рецептурник: Ръководство за приготвяне на вкусни сирена с много кратка и кратка зрялост.
...Биологичната Мoringa на прах от Vegantis, предлагана в опаковки и на едро, е 100% натурална, сертифицирана като биологична.
Произведена в Индия от листа на Moringa Oleifera, това е яркозелена прах, получена след бавно сушене при ниски температури.
Това е универсална и полезна храна, с високо съдържание на минерали като желязо и калций, източник на фибри и витамин A.
Разтворима и с характерен остър и пикантен вкус, тя е подходяща за употреба в теста и приготвяне на сладки и солени ястия, от хлебни изделия до паста.
... или за освежаваща пауза през следобеда.
Еспресото е повече от просто напитка; то е ритуал, който обединява хората, символ на гостоприемство и съвместност. Неговото приготвяне изисква майсторство и внимание към детайлите, гарантирайки, че всяка чаша е шедьовър на вкуса. Независимо дали се наслаждава самостоятелно или като основа за други напитки като капучино или макиато, еспресото остава стълб на италианската традиция за кафе.
...Машината е проектирана за производство на влакна от разтегнато тесто, използвани за приготвяне на страчатела, плънка за буррата.
Машината е изработена изцяло от НЕРЪДЕЕЩА СТАЛ AISI 304 с някои части от специални ПОЛИМЕРИ, подходящи за контакт с храни.
Машината е ПАТЕНТОВАНА и се отличава от други подобни на пазара по:
- грубо влакно с висока адхезия на сметана;
- ограничен брой съставни части...