... аромат и неповторим вкус. Tuber Magnatum Pico се характеризира с интензивен аромат, с нотки на чесън, мед, земя и сено, и с деликатна текстура, която го прави идеален за обогатяване на ястия от висшата кухня. Всеки трюфел се събира на ръка с традиционни техники, осигурявайки максимално уважение към околната среда и естествения цикъл.
Защо да изберете Valtrebbia Tartufi?
Гарантирано качество: Всеки...
...Агнолотини дел плін са малки равиоли, които се запечатват на ръка, пълнени с фондю и трюфел. Те представляват истински шедьовър на традиционната италианска кухня. Всеки агнолотини предлага уникално и изискано вкусово изживяване: деликатното яйчено тесто се разтапя в устата, разкривайки кремообразна и ароматна плънка, с фондюто, което предлага богата и обгръщаща нотка, а трюфелът повишава цялото ястие с неговия опияняващ аромат и неповторим вкус.
...Формаджо ерборинато с трюфел, мек и кремообразен,
лесно намазваем. Неговата ерборинация се разпределя
равномерно в цялата паста, а вкусът придобива
нюанс, по-близък до млякото. Общият вкус
обединява привлекателната сладост на сиренето с
типичния вкуснатрюфел.
Средно тегло: 1,5 кг
Минимално узряване: 50 дни...
...Това е още един вид пекорино, принадлежащ към категорията на свежите, с много приятен вкус, с тегло около 0,500 кг.
Валдорчино с трюфел е шестоъгълна форма. Предлагаме го и в опаковка под вакуум в цяла форма, зрялостта му е около 10 дни.
...Подправка на основата на екстра върджин зехтин с естествен аромат на бял трюфел - Препоръки: Отлична за гарнитури с наситен вкус, идеална за подправяне на меса, дивеч, зеленчуци и пълнежи.
Съставки: екстра върджин зехтин (98 %), естествен аромат на бял трюфел (2 %)
Налична също в формати от 250 мл и 500 мл.
...Срещата на печурките и маслините с черния трюфел е дала живот на отличен крем с силен и решителен вкус. Чувството за гора веднага щом се отвори бурканчето пронизва околната среда.
Съставки: отглеждани печурки (agaricus bisporus), маслини, летен черен трюфел (tuber aestivum Vitt.).
Съвети: Препоръчваме нашия трюфелов крем с меса, както бели, така и червени, с яйца, вкусен върху тостирани филийки хляб, канапета и крекери. Може да се използва и като плънка за тортелини и равиоли.
....","Начин на употреба":"Идеален за подправяне на месо, студени ястия, варени меса, салати.","Нутриционни стойности на 100 гр":"Енергия: Kj 423 / Kcal 100 Мазнини: 1 г от които наситени мастни киселини 0,5 г Въглехидрати: 21 г от които захари 15 г Фибри: 0,6 г Протеини: 1,8 г Сол: 2,0 г","Срок на годност":"12 месеца.","Органолептични характеристики":"Външен вид: плътна крема Цвят: червен Мирис: типичен Вкус: естествен, типичен и приятен Състояние: твърдо"}...
...Олио с аромат натрюфел за паста, сосове, салати, яйца, месо и риба. Работим и по олио с 100% натурални аромати!
Олио с аромат натрюфел, приготвено с най-доброто екстра върджин зехтин. Използвайте само няколко капки, за да придадете незабравим вкусна всяко ястие: паста, ориз, месо, пълнени ястия, омлети, салати.
...Витинио: 100% Барбера.
Винификация: традиционна ферментация с мацерация за около 18 дни.
Отлежаване: 18 месеца в френски дъбови бъчви.
Цвят: дълбок рубинен, с тенденция към гранат.
Аромат: елегантен и сложен, с нотки на зрели плодове на фон от сладки подправки.
Вкус: пълен, с богата и копринена структура, с дълъг и устойчив финал.
Алкохолно съдържание: ±14%
Гастрономическо съчетание:
Подходящ за много ароматни предястия и основни ястия, особено на основата на червени меса.
Сервирайте при температура около 18°C.
...Фисташките не пестят: на солените ястия даряват цялото си качество, вкус, интензивен цвят, своята автентичност и натуралност...
Достъпни в различни вкусове: Песто от фисташки с гъби; Песто от фисташки с трюфели; Песто от фисташки със сол от Сицилия.
...Богата и елегантна вариация на класическата буррата, която освобождава силен вкуснатрюфел, който обогатява вкусната и кремообразна плънка на бурратата и ѝ придава смел и приятен вкус.
...Биологични подправки на основата на ароматизирано ЕКСТРА ВИРДЖИН ЗЕЙТИН. Интензивен, свеж и балансиран вкус, напомнящ на Сицилия и нейните силни аромати. Перфектни за подправяне на всяко ястие, универсални в кухнята!
...цициоли. ВИНА DOC: Ламбреско, Ламбреско ди Сорбара (MO), Ламбреско Граспароса, Спергола, Пиньолетто и Санджовезе. Кухненски аксесоари, резачки за колбаси, ножчета за Пармиджано Реджано, дъски за рязане, подаръчни опаковки. Кутии за дегустация с продуктите, избрани от вас. Доставка с куриер в рамките на 24 часа.
Можете да имате всичките тези специалитети удобно у дома, без да излизате, за да избирате продуктите и производителите. По-удобно от това.
Емилиански вкус и знаеш какво да избереш от вкусното.
... обработка на свежия продукт и различните приготвяния на основата натрюфел и други избрани съставки се извършват от висококвалифициран персонал с помощта на съвременни машини за прецизност и безопасност. La Capasso Tartufi гарантира и запазва непокътнат целия вкус, интензивния аромат и хранителните вещества на трюфела и всички останали съставки, които винаги са строго селектирани, използвайки модерни и сложни техники за замразяване, сушене и стерилизация, винаги в пълно съответствие с околната среда и съгласно указанията.
... продукти с по-изтънчен вкус като лимон, боровинка, спанак, чили, радичио Тревиджано DOP, фисташки от Бронте DOP, трюфел, шафран, черно мастило от сепия, босилек...... Произвеждаме и линия от пълнозърнеста паста, произхождаща също от 100% италианска пшеница... Нашата опаковка е много проста и иновативна, съставена от прозрачна полипропиленова торба, която позволява максимална видимост на продукта...
...ЗРЕЛИ С БАЛСАМОВ ОЦЕТ С ИЗКЛЮЧИТЕЛЕН ВКУС, ИМАМЕ СИРЕНА С ПЛОДОВЕ ОТ 3 КГ, ЗРЕЛИ В СОК ОТ БОРОВИНКИ И ШИРОК ИЗБОР ОТ СИРЕНА И СУШЕНИ МЕСА С ТРЮФЕЛ, РЪЧНО ИЗРАБОТЕНИ САЛАМИ, КОИТО ЩЕ ЗАПОМНИТЕ ЗАВИНАГИ, УНИКАЛНИ ПРОДУКТИ, КОИТО СА НАШАТА СИЛА, КАМЕМБЕР ОТ БУФАЛА И ОВЦА, СВЕЖИ СИРЕНА С УНИКАЛЕН ВКУС И ВСИЧКИ ИТАЛИАНСКИ СИРЕНА И ПРОШУТ ДПП, НЕ СЕ КОЛЕБАЙТЕ ДА НИ КОНТАКТИРАТЕ ЗА ВСЯКА ИНФОРМАЦИЯ.