Испания, Guijuelo-Salamanca
...естествено сушене, отлежаване в хранилище, нарязване на нож и опаковане. Съставки: Шунка Cebo 50% Иберийска порода Нетно тегло: 100 гр. Условия за разпространение и транспорт: При стайна температура няма ограничения. Ако е опаковано вакуумно при температура под 5ºC. За консумация, препоръчителната температура е 15º-18ºC Процес на приготвяне: Горещо нарязване, охлаждане, V-образно рязане, солене, естествено сушене, отлежаване в хранилище Съставки: Шунка Cebo 50% Иберийска порода Нетно тегло: 100 гр.
Испания, Guijuelo (salamanca)
...Неговата стилизирана форма и фината му крака, характерни за екземплярите от чиста иберийска порода, са елементите, които идентифицират нашия звезден продукт от пръв поглед. Освен размера си, който е по-малък от този на животни с кръстоски, и по-тясната форма, много значима е и тъмната му копитна част, която е износена, защото животното е пасло свободно по деhesa и е могло да се наслади на две...
Испания, Alcobendas
...Тази част е получена от свиня с 50% иберийска порода, отглеждана в разширени или интензивни ферми на открито и основно хранена с фураж. Този тип отглеждане в разширени или интензивни ферми и храненето й подобряват интра-мускулната мазнина на свинята, което я прави характерен и уникален продукт на испанското животновъдство и гастрономия. С минимално узряване от 24 месеца, крайният резултат е оптимален и признат от експерти и потребители. С този Jamón de Cebo de Campo ще се насладите на мек и приятен вкус, който няма да ви остави безразлични.
Испания, Murcia
Испания, Guijuelo
...Висша гастрономия - Шунка от Иберийска свиня, хранена с жълъди 75% Сладост, интензивен вкус, привлекателен аромат, свежест и дълготрайност - това са всички нюанси и оттенъци, които шунката от Висша гастрономия, хранена с жълъди, предлага на небцето. Нейните мазнини правят всяко парче да се разтопява в устата, позволявайки споменът за нея да остане, носейки ни спомени за повече от четиридесетте...
Испания, Cuarte De Huerva
...Иберийският лоом е типичен испански колбас, подобен на постната копа, с фина текстура и леко подправен вкус. Чистият иберийски лоом "Cinco Jotas" се произвежда от илеоспиналния мускул на свинята от иберийска порода, отглеждана в полупасищно стопанство на пасищата на Иберийския полуостров, където, по време на "Монтанера" (това е специфичната фаза на напълняване, която засяга изключително...
Испания, Badajoz
...Шунки, които произхождат от кръстосани свине с 50% иберийска порода, отглеждани на свобода в деhesas и хранени по време на последната си фаза на напълняване с естествени пасища, ароматни билки и фуражи.
Испания, Aracena
... иберийска порода, отглеждани свободно и естествено, хранени с ресурсите, които им предоставят различните дехеси и пасища на Иберийския полуостров, известни със своето високо качество на жълъда. Това означава, че нашите свине се грижат от раждането си до финалната им фаза и са отглеждани специално за нас и по наш вкус. Нашите свине се заколват и разфасоват, като се използва всяка част от тях, за да се...
Испания, Jabugo
...Създадена в Испания през 1730 г., семейната компания Domecq се е специализирала в производството и изработката на продукти от свинско месо от 100% иберийска порода Lampiña, хранени с жълъди и отглеждани на свобода в сърцето на нашата собственост. В избата, "майсторът на шунките" следи за правилното отлежаване на всяко парче месо в продължение на 3 години. Като производители и животновъди, ние...
Испания, Fuente De Cantos
... иберийската шунка, одобрена на 10 януари 2014 г., прави следната класификация: По отношение на породата: Шунка 100% Иберико: Произлиза от свиня, потомък на родители 100% иберийци, вписани в книгата на породата. % Иберико: В този случай трябва да бъде придружено от % на кръстосване с порода Дурок. Например: "75% иберико" би било резултат от майка 100% иберийска и баща, произлязъл от майка 100% иберийска и...
Испания, Barcelona
...произхождащи от свине от чиста иберийска порода. - Ръчно приготвена бира, с медитерански нотки, която ви оставя да усетите малко от Севиля - Испания. - Оцет от Херес от нашите имоти в Кордоба. - Сирене Манчего D.O. произхождащи от стада с изключителна генетика. - Бобови култури категория екстра от семейни ферми или от други земеделци от най-добрите земи на Испания в Астурия, Саламанка, Наварра, Кастилия и Леон и Севиля. - Натурален мед и полен, шест различни монофлорни разновидности за всички вкусове. - Ръчно приготвени турони, произведени на 100% с бадеми Маркона.
Испания, Guijuelo
... производствен процес на своите иберийски продукти. От момента, в който се раждат иберийските свине от селектирана порода на нашата ферма "ел бареро" с площ над 100 хектара, до самия момент на доставката на нашите произведени и търгувани продукти чрез нашия нов онлайн магазин. В нашия магазин можете да закупите иберийска шунка от белота или цебо, иберийски палети, лоумо и други колбаси. Директна продажба от фабриката.
Популярни държави за този термин за търсене

Приложението на europages вече е тук!

Използвайте нашия подобрен инструмент за търсене на доставчици или създавайте заявки на ход с новото приложение на europages за купувачи.

Изтеглете от App Store

App StoreGoogle Play