...естествено сушене, отлежаване в хранилище, нарязване на нож и опаковане.
Съставки: Шунка Cebo 50% Иберийскапорода
Нетно тегло: 100 гр.
Условия за разпространение и транспорт: При стайна температура няма ограничения. Ако е опаковано вакуумно при температура под 5ºC. За консумация, препоръчителната температура е 15º-18ºC
Процес на приготвяне: Горещо нарязване, охлаждане, V-образно рязане, солене, естествено сушене, отлежаване в хранилище
Съставки: Шунка Cebo 50% Иберийскапорода
Нетно тегло: 100 гр.
...Неговата стилизирана форма и фината му крака, характерни за екземплярите от чиста иберийскапорода, са елементите, които идентифицират нашия звезден продукт от пръв поглед.
Освен размера си, който е по-малък от този на животни с кръстоски, и по-тясната форма, много значима е и тъмната му копитна част, която е износена, защото животното е пасло свободно по деhesa и е могло да се наслади на две...
...Тази част е получена от свиня с 50% иберийскапорода, отглеждана в разширени или интензивни ферми на открито и основно хранена с фураж. Този тип отглеждане в разширени или интензивни ферми и храненето й подобряват интра-мускулната мазнина на свинята, което я прави характерен и уникален продукт на испанското животновъдство и гастрономия.
С минимално узряване от 24 месеца, крайният резултат е оптимален и признат от експерти и потребители. С този Jamón de Cebo de Campo ще се насладите на мек и приятен вкус, който няма да ви остави безразлични.
...Продукт от сушено месо, произведен от месо, съответстващо на мускулната маса с кост, крак и копито на задната част на половин труп на иберийска свиня, която се храни с зърнени култури и естествени ресурси и е подходяща за човешка консумация.
Тегло: 0.100 г...
...Висша гастрономия - Шунка от Иберийска свиня, хранена с жълъди 75%
Сладост, интензивен вкус, привлекателен аромат, свежест и дълготрайност - това са всички нюанси и оттенъци, които шунката от Висша гастрономия, хранена с жълъди, предлага на небцето. Нейните мазнини правят всяко парче да се разтопява в устата, позволявайки споменът за нея да остане, носейки ни спомени за повече от четиридесетте...
...Иберийският лоом е типичен испански колбас, подобен на постната копа, с фина текстура и леко подправен вкус.
Чистият иберийски лоом "Cinco Jotas" се произвежда от илеоспиналния мускул на свинята от иберийскапорода, отглеждана в полупасищно стопанство на пасищата на Иберийския полуостров, където, по време на "Монтанера" (това е специфичната фаза на напълняване, която засяга изключително...
...Шунки, които произхождат от кръстосани свине с 50% иберийскапорода, отглеждани на свобода в деhesas и хранени по време на последната си фаза на напълняване с естествени пасища, ароматни билки и фуражи.
... иберийскапорода, отглеждани свободно и естествено, хранени с ресурсите, които им предоставят различните дехеси и пасища на Иберийския полуостров, известни със своето високо качество на жълъда. Това означава, че нашите свине се грижат от раждането си до финалната им фаза и са отглеждани специално за нас и по наш вкус.
Нашите свине се заколват и разфасоват, като се използва всяка част от тях, за да се...
...Създадена в Испания през 1730 г., семейната компания Domecq се е специализирала в производството и изработката на продукти от свинско месо от 100% иберийскапорода Lampiña, хранени с жълъди и отглеждани на свобода в сърцето на нашата собственост.
В избата, "майсторът на шунките" следи за правилното отлежаване на всяко парче месо в продължение на 3 години.
Като производители и животновъди, ние...
... иберийската шунка, одобрена на 10 януари 2014 г., прави следната класификация:
По отношение на породата:
Шунка 100% Иберико: Произлиза от свиня, потомък на родители 100% иберийци, вписани в книгата на породата.
% Иберико: В този случай трябва да бъде придружено от % на кръстосване с порода Дурок. Например: "75% иберико" би било резултат от майка 100% иберийска и баща, произлязъл от майка 100% иберийска и...
...произхождащи от свине от чиста иберийскапорода. - Ръчно приготвена бира, с медитерански нотки, която ви оставя да усетите малко от Севиля - Испания. - Оцет от Херес от нашите имоти в Кордоба. - Сирене Манчего D.O. произхождащи от стада с изключителна генетика. - Бобови култури категория екстра от семейни ферми или от други земеделци от най-добрите земи на Испания в Астурия, Саламанка, Наварра, Кастилия и Леон и Севиля. - Натурален мед и полен, шест различни монофлорни разновидности за всички вкусове. - Ръчно приготвени турони, произведени на 100% с бадеми Маркона.
... производствен процес на своите иберийски продукти. От момента, в който се раждат иберийските свине от селектирана порода на нашата ферма "ел бареро" с площ над 100 хектара, до самия момент на доставката на нашите произведени и търгувани продукти чрез нашия нов онлайн магазин. В нашия магазин можете да закупите иберийска шунка от белота или цебо, иберийски палети, лоумо и други колбаси. Директна продажба от фабриката.