...Символ на сицилианската гастрономия, те не могат да липсват в менюто ви. Това са сардините по бекафико: рецепта с изключителен вкус, характеризираща се с стафиди и борова ядка, но сложна за приготвяне. Ние ви я предлагаме в удобни рулца, които можете да приготвите и да се насладите по всяко време.
Германия, Herbolzheim
...Кълбо от млечен шоколад, пълнено с изсушени маршмелоу (6 %), предназначено за разтваряне в горещо мляко. Отлично за приготвяне на горещ шоколад. Просто поставете кълбото в чаша и залейте с горещо мляко или алтернатива на млякото, разбъркайте и се насладете. Продуктов ID: 110104525 Единица: брой Минимално количество за поръчка: 250 броя Формат: около 42 x 42 x 42 мм Тегло: около 21 г Срок на годност: около 6 месеца при правилно съхранение Срок на доставка: около 15 работни дни след одобрение на печата Опаковка: 100 броя...
Франция, Bernin
...АГАР БИО е отличен гелирующ материал с растителен произход (водорасли), който може да се използва самостоятелно и в малки дози, за да замести желатини или пектин в вашите приготвяния. Той е идеален за приготвяне на гелове или мусове, които са стабилни на топлина, киселинност и ензими от екзотични плодове (ананас, папая, киви…). Може също да се използва за текстуриране на продукти (нарязани...
Франция, Paris
...Елегантен комплект за коктейли Limited Edition Experience Line Удивителен комплект, който комбинира модерни и традиционни концепции. Включва всички основни инструменти за приготвяне на най-добрите коктейли от неръждаема стомана. Представен в елегантна дървена кутия с рустикални завършеци, идеален за съхранение и представяне: Включени аксесоари: 1 шейкър 1 хаванче 1 мерителна чаша 15/30 мл 1...
Белгия, Schaerbeek
...Царевичните тортили са традиционен вид плосък хляб, направен от маса харина (царевично брашно) и вода. Основните съставки са маса харина (специално царевично брашно, обработено с вар), вода и понякога сол. Кулинарни приложения: Царевичните тортили са изключително универсални и образуват основата на много традиционни мексикански ястия. Те обикновено се използват за приготвяне на: • Такос: Меки...
Румъния, Domnesti
... никакви "скрити" области, моделът ще има само напълно открити повърхности), той няма кухини, където могат да растат бактерии и мръсотия, идеален за употреба в кухни, стерилни производствени зони, зони за приготвяне на храна и т.н.
Нидерландия, Roosendaal
...Тази овална форма за печене Fornax е стилен начин да сервирате вашето вкусно ястие от фурната на масата. Изработена от изключително издръжлива глазирана керамика, тя е идеална за приготвяне, съхранение и сервиране на семейство и приятели. Универсална и елегантна, тази форма за печене може да се използва във фурната, микровълновата, хладилника и съдомиялната. Номер на артикула: 96141 Капацитет (л): 1.0...
Франция, Le Lauzet Ubaye
... известния неаполитански баба. Също така е много ценено за приготвяне на солени или сладки ястия. Лимончело зелено Вариант на нашето автентично жълто лимончело, рецептата остава непроменена, но използваме по-ранни органични зелени лимони, отколкото жълтите. Консумира се по същия начин като жълтото лимончело. По-меко на вкус за дегустация с финес. Да се пие много студено.
Германия, Dietenheim
... на автентичния вкус и аромат, както и методите на приготвяне. Нашите меню купи са известни под следните търговски марки и се произвеждат от различни материали: VITESSA® CPET купи Устойчиви на температура от -40 до +180 °C, до +220°C по запитване Приложения: За готови ястия в хладилник или фризер, както и пастьоризирани ястия Приготвяне в конвенционална фурна, фурна с горещ въздух или в микровълнова печка VITESSA® APET купи Устойчиви на температура от -40°C до +70°C...
Румъния, Girov
...Tonda Gentile е високо ценен сорт, характеризиращ се с кръгла форма на плода и тънка кора, което улеснява бързото механично белене. Плодовете с високо качество се използват в сладкарската индустрия заради силните си органолептични свойства, за приготвяне на висококачествени кремове и сладкиши. Растението, характеризиращо се със средна жизненост, е подходящо за различни надморски височини и...
Германия, Ratzeburg
... плътен млечен шейк, който можете допълнително да обогатите с плодове или сладолед. Нека се вдъхновим от многобройните възможности, които Schoppe Instant Beverages ви предлага. Култова напитка Фрапе Знаехте ли, че днес толкова популярното кафе фрапе не е било целенасочено разработено, а е открито случайно? Търговски представител не е получил гореща вода за приготвяне на кафе на Международното изложение в Солун през 1957 година. Накратко...
Италия, Radicofani
... загрява до температура 72°С. След като контейнерите са напълнени, рикотата се прехвърля в камера за бързо охлаждане, за да се намали температурата до 2°С за много кратко време. Отлична на вкус, или изключително вкусна с добавка на шоколад, захар или ром. В кухнята може да се използва за приготвяне на много вкусни десерти или тартове, но също така и за вкусни солени ястия като равиоли и канелони, пълнени с рикота и спанак. Налична в термосалдена опаковка с тегло 0,150 кг при фиксирано тегло.
Германия, Osnabrück
...Еднокомпонентна минерална хидроизолационна смес. За приготвяне на хидроизолационно покритие върху бетон и други циментови основи. Maleki-DS 220 е универсален хидроизолационен разтвор за широк спектър от приложения. Благодарение на високата си хидроизолация и издръжливост, може да се използва дори при най-трудни условия. Продуктът е удостоен с етикета EMICODE EC 1PLUS за много нискоемисионни строителни материали. Опаковъчна единица: 25 кг хартиена торба, 1050 кг на палет – Артикул №: 1314...
Италия, Giuliano
...Фарина "O", Фарина "00", захар, сол, животинска мазнина, бета-каротен. ФАРЧИТУРА: Рикота от краве мляко, захар, семолина, захаросан портокал, портокалова пюре, аромат на канела, ванилия. ПРИГОТВЯНЕ: Намажете с жълтък. Печете на 220° в предварително загрята фурна. ГОТВЕНЕ: Около 18/20 минути. Съхранение при -18°. Продукт за размразяване.
Франция, Privas
... веднага, в сиропа. Те могат да се съхраняват по този начин няколко седмици в хладилник и можете да ги глазурирате по-късно в зависимост от нуждите ви. Съставки: кестени, захар, глюкозен сироп, естествен аромат ванилия Кестените, конфитюрирани в сироп, се използват за приготвяне на кестените в захар. Поради факта, че са потопени в захарен сироп, те имат дълъг срок на годност (5 години).
Гърция, Thessaloniki
...Веганският пармезан е растителна алтернатива на сирене с вкус на пармезан. Този безлактозен пармезан е идеален за приготвяне на вегански ястия.
Белгия, Awirs-Flemalle
...100% растителната мазнина PalmOlma е специално проектирана за пържене, приготвяне на пържени картофи, закуски, фритюри и понички... Тя е идеална за приготвяне на по-лесно смилаеми и вкусни пържени картофи и ястия.
Германия, Halle
...Приготвяне: За една порция смесете 40 г от NutriPur Chimichurri Tomato MIX с 60 мл вряща вода, разбъркайте добре, оставете да престои 5 минути и се насладете! Украсете по желание с пресни зеленчуци, сирене и подправки.
Германия, Bad Bentheim
... брашно Касавеното брашно е много полезно за приготвяне на рецепти без глутен. Освен това, касавеното брашно е полезно за печене, за да се получи хлябоподобен резултат. Може да се използва както за сладки, така и за солени ястия, като бисквити, основи за пица или палачинки.
...Този продукт е с идеалния размер за приготвяне на топла чаша горещо мляко, чай, супа. ※Този продукт не може да се мие в съдомиялна машина, тъй като дръжката и горната част на капака съдържат дърво. Модел#: CTN-14M W.WR.AP.LG.SB Размери: Ш325 x Д170 x В120мм Тегло: 0.75Кг/1.7лб Капацитет: 1.2Л/41оз Цвят JANБяло: 4977618105068 Вино Червено: 4977618105143 Пепеляво Розово: 4977618105181 Светло Сиво: 4977618105105 Димно Синьо: 4977618105228 Котонова Серия CTN-14M...
Франция, Torcy Le Petit
...Искате ли да адаптирате вашите брашна, за да получите многофункционално брашно за приготвяне на специални хлябове и/или сладкиши? Търсите коректор, който да балансира вашите брашна за производството на сладкарски изделия? Разработвате ли специализирани продукти като багета, туртеа, ръжен хляб и искате да коригирате вашите брашна специално за тези приложения?
Германия, Empfingen
Белгия, Nivelles
...За отслабване* Чаеното дърво е храст, произхождащ от Далечния Изток, от семейството на Чаевите. То се отглежда широко заради листата си, които, след като бъдат изсушени и в различна степен окислени, се използват за приготвяне на чай чрез запарване. В Китай, чайът се използва като полезна запарка и като ферментирала подправка от повече от 4000 години. Дълго време се е смятало, че черният и...
Франция, Marseille
...Този японски ориз е висококачествен ориз, отглеждан в Япония. Той е перфектен за приготвяне на вкусни и автентични суши, благодарение на меката и пухкава текстура, както и на деликатния си вкус. Консумира се както като основно ястие, така и като гарнитура, а лепкавата му текстура е търсена в много рецепти. Отглеждан с традиционни японски методи, този ориз винаги е бил символ на качество.
Италия, Riesi
...Бадемите, освен че са естествено лекарство, са наистина много вкусни. Използването им в кухнята е много разнообразно - те се използват за приготвяне на сладкиши, но и за приготвяне на солени ястия. Много се ценят като закуска, както в натурален вид, така и печени на фурна. В регионите на Южна Италия, бадемите са главни герои в много гастрономически приготовления, например бадемовата паста или...
Турция, Sakarya
...Това е инструмент, използван за прехвърляне на микроорганизми от една среда в друга или за приготвяне на техните препарати на стъкла.
...смесени масла, масла за конусни продукти • Разтворимо масло (борно масло) за металообработващи масла • Продукти за масло за плетене на текстилни машини • Восъчни емулсии за обработка на текстилни тъкани • Масла за освобождаване на бетон и фанера • Разтворители за машини за събиране на памук • Приготвяне на пестициди, емулгируеми във вода • Емулгаторите се използват, за да се осигури разпръскването на частиците битум в вода за асфалти.
Белгия, Gent
...-специално Гент, може да предложи. Гастрономически тур в Белгия Минимален брой участници: XX Максимален брой участници: XX ЗАПИТАЙТЕ ДНЕС Кулинарна разходка из Гент и Брюксел Ще започнем с шоколад... разбира се! Посещение на истински производител на шоколад както в Брюксел, така и в Гент, дегустация и всъщност приготвяне на шоколад. Ще научите тайните на занаята и в края на тура можете да се...
България, Yambol
...Извлечено от висококачествени обелени слънчогледови семена чрез студено пресоване, без нагряване и без химическа обработка. Предимства: без химическа обработка Подходящо за: приготвяне на сосове, маринати и майонеза подправяне на салати Студено пресованото слънчогледово масло се получава първо чрез обелване на семената, а след това чрез пресоване в преса. С този метод на извличане на маслото...
Германия, Buxtehude
...Бадемовото брашно е отлично за печене на хляб с ниско съдържание на въглехидрати и без глутен. То може да се използва отлично за приготвяне на шейкове и бадемово мляко. Бадемовото брашно е богато на протеини и ценни фибри, както и на калций и магнезий. Хранителни стойности на 100 г Енергия 572kcal/2393kJ Протеини 20,00 г Мазнини 52,00 г Въглехидрати 20,50 г от които захари 4,20 г Фибри 12,90 г...

Приложението на europages вече е тук!

Използвайте нашия подобрен инструмент за търсене на доставчици или създавайте заявки на ход с новото приложение на europages за купувачи.

Изтеглете от App Store

App StoreGoogle Play