...Символ на сицилианската гастрономия, те не могат да липсват в менюто ви. Това са сардините по бекафико: рецепта с изключителен вкус, характеризираща се с стафиди и борова ядка, но сложна за приготвяне. Ние ви я предлагаме в удобни рулца, които можете да приготвите и да се насладите по всяко време.
...Кълбо от млечен шоколад, пълнено с изсушени маршмелоу (6 %), предназначено за разтваряне в горещо мляко. Отлично за приготвяне на горещ шоколад. Просто поставете кълбото в чаша и залейте с горещо мляко или алтернатива на млякото, разбъркайте и се насладете.
Продуктов ID: 110104525
Единица: брой
Минимално количество за поръчка: 250 броя
Формат: около 42 x 42 x 42 мм
Тегло: около 21 г
Срок на годност: около 6 месеца при правилно съхранение
Срок на доставка: около 15 работни дни след одобрение на печата
Опаковка: 100 броя...
...АГАР БИО е отличен гелирующ материал с растителен произход (водорасли), който може да се използва самостоятелно и в малки дози, за да замести желатини или пектин в вашите приготвяния.
Той е идеален за приготвяне на гелове или мусове, които са стабилни на топлина, киселинност и ензими от екзотични плодове (ананас, папая, киви…).
Може също да се използва за текстуриране на продукти (нарязани...
...Елегантен комплект за коктейли Limited Edition Experience Line
Удивителен комплект, който комбинира модерни и традиционни концепции. Включва всички основни инструменти за приготвяне на най-добрите коктейли от неръждаема стомана. Представен в елегантна дървена кутия с рустикални завършеци, идеален за съхранение и представяне:
Включени аксесоари:
1 шейкър
1 хаванче
1 мерителна чаша 15/30 мл
1...
...Царевичните тортили са традиционен вид плосък хляб, направен от маса харина (царевично брашно) и вода. Основните съставки са маса харина (специално царевично брашно, обработено с вар), вода и понякога сол. Кулинарни приложения:
Царевичните тортили са изключително универсални и образуват основата на много традиционни мексикански ястия. Те обикновено се използват за приготвяне на:
• Такос: Меки...
... никакви "скрити" области, моделът ще има само напълно открити повърхности), той няма кухини, където могат да растат бактерии и мръсотия, идеален за употреба в кухни, стерилни производствени зони, зони за приготвяне на храна и т.н.
...Тази овална форма за печене Fornax е стилен начин да сервирате вашето вкусно ястие от фурната на масата. Изработена от изключително издръжлива глазирана керамика, тя е идеална за приготвяне, съхранение и сервиране на семейство и приятели.
Универсална и елегантна, тази форма за печене може да се използва във фурната, микровълновата, хладилника и съдомиялната.
Номер на артикула: 96141
Капацитет (л): 1.0...
... известния неаполитански баба.
Също така е много ценено за приготвяне на солени или сладки ястия.
Лимончело зелено
Вариант на нашето автентично жълто лимончело, рецептата остава непроменена, но използваме по-ранни органични зелени лимони, отколкото жълтите.
Консумира се по същия начин като жълтото лимончело.
По-меко на вкус за дегустация с финес.
Да се пие много студено.
... на автентичния вкус и аромат, както и методите на приготвяне.
Нашите меню купи са известни под следните търговски марки и се произвеждат от различни материали:
VITESSA® CPET купи
Устойчиви на температура от -40 до +180 °C, до +220°C по запитване
Приложения:
За готови ястия в хладилник или фризер, както и пастьоризирани ястия
Приготвяне в конвенционална фурна, фурна с горещ въздух или в микровълнова печка
VITESSA® APET купи
Устойчиви на температура от -40°C до +70°C...
...Tonda Gentile е високо ценен сорт, характеризиращ се с кръгла форма на плода и тънка кора, което улеснява бързото механично белене. Плодовете с високо качество се използват в сладкарската индустрия заради силните си органолептични свойства, за приготвяне на висококачествени кремове и сладкиши. Растението, характеризиращо се със средна жизненост, е подходящо за различни надморски височини и...
... плътен млечен шейк, който можете допълнително да обогатите с плодове или сладолед. Нека се вдъхновим от многобройните възможности, които Schoppe Instant Beverages ви предлага.
Култова напитка Фрапе
Знаехте ли, че днес толкова популярното кафе фрапе не е било целенасочено разработено, а е открито случайно? Търговски представител не е получил гореща вода за приготвяне на кафе на Международното изложение в Солун през 1957 година. Накратко...
... загрява до температура 72°С.
След като контейнерите са напълнени, рикотата се прехвърля в камера за бързо охлаждане, за да се намали температурата до 2°С за много кратко време. Отлична на вкус, или изключително вкусна с добавка на шоколад, захар или ром. В кухнята може да се използва за приготвяне на много вкусни десерти или тартове, но също така и за вкусни солени ястия като равиоли и канелони, пълнени с рикота и спанак. Налична в термосалдена опаковка с тегло 0,150 кг при фиксирано тегло.
...Еднокомпонентна минерална хидроизолационна смес. За приготвяне на хидроизолационно покритие върху бетон и други циментови основи. Maleki-DS 220 е универсален хидроизолационен разтвор за широк спектър от приложения. Благодарение на високата си хидроизолация и издръжливост, може да се използва дори при най-трудни условия.
Продуктът е удостоен с етикета EMICODE EC 1PLUS за много нискоемисионни строителни материали.
Опаковъчна единица: 25 кг хартиена торба, 1050 кг на палет – Артикул №: 1314...
...Фарина "O", Фарина "00", захар, сол, животинска мазнина, бета-каротен.
ФАРЧИТУРА:
Рикота от краве мляко, захар, семолина, захаросан портокал, портокалова пюре, аромат на канела, ванилия.
ПРИГОТВЯНЕ:
Намажете с жълтък.
Печете на 220° в предварително загрята фурна.
ГОТВЕНЕ:
Около 18/20 минути.
Съхранение при -18°.
Продукт за размразяване.
... веднага, в сиропа. Те могат да се съхраняват по този начин няколко седмици в хладилник и можете да ги глазурирате по-късно в зависимост от нуждите ви.
Съставки: кестени, захар, глюкозен сироп, естествен аромат ванилия
Кестените, конфитюрирани в сироп, се използват за приготвяне на кестените в захар. Поради факта, че са потопени в захарен сироп, те имат дълъг срок на годност (5 години).
...100% растителната мазнина PalmOlma е специално проектирана за пържене, приготвяне на пържени картофи, закуски, фритюри и понички... Тя е идеална за приготвяне на по-лесно смилаеми и вкусни пържени картофи и ястия.
...Приготвяне: За една порция смесете 40 г от NutriPur Chimichurri Tomato MIX с 60 мл вряща вода, разбъркайте добре, оставете да престои 5 минути и се насладете! Украсете по желание с пресни зеленчуци, сирене и подправки.
... брашно
Касавеното брашно е много полезно за приготвяне на рецепти без глутен. Освен това, касавеното брашно е полезно за печене, за да се получи хлябоподобен резултат. Може да се използва както за сладки, така и за солени ястия, като бисквити, основи за пица или палачинки.
...Този продукт е с идеалния размер за приготвяне на топла чаша горещо мляко, чай, супа.
※Този продукт не може да се мие в съдомиялна машина, тъй като дръжката и горната част на капака съдържат дърво.
Модел#: CTN-14M W.WR.AP.LG.SB
Размери: Ш325 x Д170 x В120мм
Тегло: 0.75Кг/1.7лб
Капацитет: 1.2Л/41оз
Цвят
JANБяло: 4977618105068
Вино Червено: 4977618105143
Пепеляво Розово: 4977618105181
Светло Сиво: 4977618105105
Димно Синьо: 4977618105228
Котонова Серия CTN-14M...
...Искате ли да адаптирате вашите брашна, за да получите многофункционално брашно за приготвяне на специални хлябове и/или сладкиши?
Търсите коректор, който да балансира вашите брашна за производството на сладкарски изделия?
Разработвате ли специализирани продукти като багета, туртеа, ръжен хляб и искате да коригирате вашите брашна специално за тези приложения?
...Области на приложение:
Плочи за поддържане на топла храна, кафемашини, приготвяне на храна в самолети (конвекционни устройства), частични повърхностни отоплители.
...За отслабване*
Чаеното дърво е храст, произхождащ от Далечния Изток, от семейството на Чаевите. То се отглежда широко заради листата си, които, след като бъдат изсушени и в различна степен окислени, се използват за приготвяне на чай чрез запарване.
В Китай, чайът се използва като полезна запарка и като ферментирала подправка от повече от 4000 години. Дълго време се е смятало, че черният и...
...Този японски ориз е висококачествен ориз, отглеждан в Япония. Той е перфектен за приготвяне на вкусни и автентични суши, благодарение на меката и пухкава текстура, както и на деликатния си вкус. Консумира се както като основно ястие, така и като гарнитура, а лепкавата му текстура е търсена в много рецепти. Отглеждан с традиционни японски методи, този ориз винаги е бил символ на качество.
...Бадемите, освен че са естествено лекарство, са наистина много вкусни.
Използването им в кухнята е много разнообразно - те се използват за приготвяне на сладкиши, но и за приготвяне на солени ястия.
Много се ценят като закуска, както в натурален вид, така и печени на фурна.
В регионите на Южна Италия, бадемите са главни герои в много гастрономически приготовления, например бадемовата паста или...
...смесени масла, масла за конусни продукти
• Разтворимо масло (борно масло) за металообработващи масла
• Продукти за масло за плетене на текстилни машини
• Восъчни емулсии за обработка на текстилни тъкани
• Масла за освобождаване на бетон и фанера
• Разтворители за машини за събиране на памук
• Приготвяне на пестициди, емулгируеми във вода
• Емулгаторите се използват, за да се осигури разпръскването на частиците битум в вода за асфалти.
...-специално Гент, може да предложи.
Гастрономически тур в Белгия
Минимален брой участници: XX
Максимален брой участници: XX
ЗАПИТАЙТЕ ДНЕС
Кулинарна разходка из Гент и Брюксел
Ще започнем с шоколад... разбира се! Посещение на истински производител на шоколад както в Брюксел, така и в Гент, дегустация и всъщност приготвяне на шоколад. Ще научите тайните на занаята и в края на тура можете да се...
...Извлечено от висококачествени обелени слънчогледови семена чрез студено пресоване, без нагряване и без химическа обработка.
Предимства:
без химическа обработка
Подходящо за:
приготвяне на сосове, маринати и майонеза
подправяне на салати
Студено пресованото слънчогледово масло се получава първо чрез обелване на семената, а след това чрез пресоване в преса. С този метод на извличане на маслото...
...Бадемовото брашно е отлично за печене на хляб с ниско съдържание на въглехидрати и без глутен.
То може да се използва отлично за приготвяне на шейкове и бадемово мляко. Бадемовото брашно е богато на протеини и ценни фибри, както и на калций и магнезий.
Хранителни стойности на 100 г
Енергия 572kcal/2393kJ
Протеини 20,00 г
Мазнини 52,00 г
Въглехидрати 20,50 г
от които захари 4,20 г
Фибри 12,90 г...