... кофеин, което придава на кафето по-силен и горчив вкус. По отношение на вкусовия профил, кафето от Гвинея има земни и дървесни нотки, понякога с нюанси на ядки и черен шоколад. Високото съдържание на кофеин му придава и изразена горчивина.
... жителите на Централна Америка, е била приготвяна от времето на Колумб. По-късно модата за нея се разпространила и в европейските страни като какао. Какаовите зърна стават кафяви в резултат на процеса на ферментация. След това те се подбират и обработват при ниски температури, за да се запази голямо количество хранителни вещества. Те се използват за производство на какаово масло, какао и шоколад. Можете също така да ги ядете сами или да ги използвате като добавка към сладък десерт.
...Нашата услуга за производство на лешникова паста създава гладка и кремообразна паста от леко, средно или много печени лешници. Тази паста е известна със своят чудесен вкус и аромат, което я прави търсена съставка в шоколадови, сладкарски и сладоледени продукти.
С нашата услуга за производство на лешникова паста можете да произведете висококачествена паста, която добавя богат, ядков вкус към...
...Шафката за конфитюри KASAG се използва на индустриалните линии за печене за приготвяне на конфитюри и желета. Конфитюрът или желето се транспортира чрез помпа в нагрети твърди тръби. Статичните смесители осигуряват отлична предаване на топлината и много кратки времеви процеси.
Устройство за нагряване нашоколад
Устройството за нагряване KASAG се използва за нагряване, охлаждане, запазване на хомогенността на шоколада и за оптимизиране на производствените процеси, свързани с шоколад.
...Какаово масло (Theobroma cacao)
INCI: Масло от семена на Theobroma cacao
Какаовото масло е светложълт мазнина, извлечена от какаови зърна, и се използва за производство нашоколад, както и в някои козметични и фармацевтични продукти. Какаовото масло има вкус и аромат на какао.
Какаовото масло съдържа естествени антиоксиданти и е богато на витамин E. То успокоява и хидратира кожата, помага за...
...Декофеиниран кафе, което не губи типичната си плътност и интензивност? Опитай, ако не вярваш.
Вкусът на традицията с процент кафе, не по-висок от 0.1 %.
Кофеинът се извлича от зелено и непечено зърно без използването на вредни разтворители.
Целият мек и кадифен вкус на кафето, без кофеин. С нотки на карамел, млечен шоколад и сушени плодове.
...Овесената каша за закуска не е само предпочитание на англичаните. ТМ "ТЕРРА" е разработила отделна линия от продукти за бързо приготвяне за всички ценители на това ястие. Овесената каша с натурални череши и шоколад е обичана за закуска, като закуска или десерт.
...Всеки, който познава деца, знае, че те често се хранят с небалансирана и едностранна диета. Вместо здравословни плодове и зеленчуци, децата предпочитат да ядат сладолед, шоколад, желирани бонбони, пица и чипс. Резултатът: Докато все повече деца са с наднормено тегло, те често страдат от липса на жизненоважни хранителни вещества, което ги прави по-податливи на инфекции и заболявания.
Детските...
MD Global Trading GmbH е водеща компания в международната търговия на едро, износ, доставка и разпределение на премиум хранителни стоки, напитки и продукти за начин на живот. Ние се стремим да предоставим изключителна стойност чрез разнообразие от висококачествени продукти на конкурентни цени, за да гарантираме удовлетвореност на клиентите и да изградим дългосрочни отношения. Работим в среда, осно...
...Капка
Размерът на капката шоколад може да се регулира
между 0.05 и 0.9 гр
Всяка капка има свой собствен бутал
Депозиторът има висока прецизност, тъй като дозировката се извършва от серво-мотори.
Депозиторът е с двойна обвивка и
температурата се контролира
Депозиторът има смесител
Лесно почистване
Контролира се от PLC
Капацитет: 33-600 кг/час...
... изключителен щрих към вашите кулинарни творения.
За да я запазите, поставете я в херметически затворен съд в отделението за плодове и зеленчуци на хладилника. Оставете я за няколко минути на стайна температура, за да възвърне ароматичните и визуалните си качества.
Външен вид: Шушулките са мазни, маслени, блестящи, гъвкави.
Аромат и вкус: Шоколадова ванилия, интензивна и плодова.
Използване: В настойка, крем, сладкарство, сладолед, йогурт, шоколад, солени и сладки рецепти.
...Спестете време за вашите приготовления с черен чесън.
Нашият черен чесън на скилидки е идеален за много ястия и ще придаде уникален вкус на вашите ястия.
В сосове, маринати, на пюре или на тънки резени в паста, черният чесън се съчетава с всички видове месо, колбаси, фоа гра, фини риби (дорада, лот, бара) и морски дарове. Също така е перфектен за съчетаване с шоколад и цитрусови плодове.
Намерете...
...Това е амбърно цветно ухание за жени и мъже.
Връхни нотки са трюфел, гардения, черна касис, иланг-иланг, жасмин, бергамот, мандарина и лимон от Амалфи;
Средни нотки са орхидея, подправки, гардения, плодови нотки, иланг-иланг, жасмин и лотос;
Базови нотки са мексикански шоколад, пачули, ванилия, тамян, амбър, сандалово дърво, ветивер и бял мускус.
...Какаовото влакно е приготвяне, получено от печени какаови обвивки чрез пречистване, стерилизация и микронизация.
Описание на приготвянето: какаовото влакно е насипен прах с равномерна, лесно разпадаща се консистенция (малки бучки са допустими). Кафяв цвят. Вкус и мирис, характерни за какао, без чужди послевкусове и миризми.
Приложение: какаовото влакно може да замести от 50% до 100% какаов прах в печива и шоколадови изделия.
Продуктът е наличен и в BIO / Органична версия.
...Сел детергент
Избелва и премахва
С активен кислород
Френско производство
Перкарбонатът на натрие е мощен многофункционален почистващ препарат и детергент.
Активен при контакт с вода от 30°C.
Без хлор, без фосфати, без консерванти, произведен от водороден пероксид и натриев карбонат.
Много ефективен срещу вградени и упорити петна.
Премахва всички органични петна: кръв, чай, кафе, вино, шоколад...
...Тази смес запазва интензивния и дълбок вкус на истинско италианско еспресо. Декофеинираното кафе Paranà е с висока смилаемост, има намалено съдържание на кофеин и включва висококачествени зърна арабика, обработени с един от най-добрите методи за декофеиниране. Резултатът е плътна и ядкова крема, с пълноценно карамелено аромa и нотки нашоколад и ванилия.
... загрява до температура 72°С.
След като контейнерите са напълнени, рикотата се прехвърля в камера за бързо охлаждане, за да се намали температурата до 2°С за много кратко време. Отлична на вкус, или изключително вкусна с добавка нашоколад, захар или ром. В кухнята може да се използва за приготвяне на много вкусни десерти или тартове, но също така и за вкусни солени ястия като равиоли и канелони, пълнени с рикота и спанак. Налична в термосалдена опаковка с тегло 0,150 кг при фиксирано тегло.
...артикули за раждане, кръщение, комуния и сватба;
опаковане на подаръци и сезонни колекции и декорации за дома
Номер на артикула: 0661038
Размер: ширина 11см | височина 9см
Материал: пластмаса
Цвят: прозрачен | сребърен | златен...
...Диня и шоколадов банан - тази опаковка бонбони крие в себе си уникална комбинация от два вкуса, от които всеки може да намери нещо за себе си. Бонбоните с вкус на диня са смес от сочна и освежаваща сладост, докато вкусът на банан и шоколад е съчетание на естествената сладост на банана с добавка нашоколад.
...Кухня за производство нашоколад с желан капацитет
Шоколадови миксери
Танкове за разтопяване на мазнини
Неръждаеми резервоари за съхранение нашоколад
Мелница за пудра захар
Турбо миксер за предварителна подготовка...
... трансфери за шоколад в различни цветове.
Листът за трансфер нашоколад е лесен за употреба. Поставете листа върху антиприлипаща тава, след което изсипете шоколада върху листа за трансфер с дебелина 2-3 мм. Оставете шоколада да се охлади и стегне, декорациите ще се отпечатат. Внимателно отлепете листа от шоколада. За оптимален резултат, препоръчваме да използвате шоколад за покритие.
Референтен номер: IMP1094
Размери: 10 листа 360x250 мм...
...Произвеждаме машини за обвиване с различни капацитети (помпа или диск).
Машините са адаптирани да работят с натурален шоколад или компаунд шоколад.
Различни ширини на лентата по запитване.
Сваляемият резервоар за шоколад улеснява обвиването на продукти в два различни цвята. (по желание)
Електрическата панел на машината за обвиване нашоколад позволява регулиране на температурата, скоростта на лентата, дебелината на шоколадовото покритие и вибрацията.
Пълно, долно или горно покритие на продуктите.
...Билялната мелница е една от техниките за разреждане нашоколад. Смесителните рамена на билялната мелница са изработени от специален материал с повишена твърдост. Чрез шоколадовата помпа, свързана с мелницата, и тройния клапан, течността се циркулира или след приключване на смилането се прехвърля в резервоара за шоколад. Билялните мелници RBM50 и RBM100 са проектирани за малки предприятия...
...КРАНБЕРИ, покрити с БЕЛГИЙСКА захар, намалена захар, подсладена с стевия, МЛЕЧЕН ШОКОЛАД - Вкусни ДРАГЕИ, направени от Кранбери, покрити с белгийски млечен шоколад, без добавена захар, подсладени със стевия.
Намалена захар
Високо съдържание на фибри
Без глутен
Без консерванти
Етикетът е наличен на всякакъв език по запитване.
...Открийте върховното шоколадово удоволствие с нашата шоколадова машина за разтопяване, оформена като кран. Перфектна за сладоледени магазини, пекарни и магазини за сладкиши, нашият иновативен продукт предлага лесен начин за разтопяване и наливане нашоколад. Превърнете сладоледите и десертите в сладко изкушение. Перфектен партньор за вашата професионална машина за мек сладолед. Нашият шоколадов...
...Маската е на основата на какао, което е богато на минерали и антиоксиданти, възстановявайки сиянието и блясъка на кожата. Помага за премахване на нежеланите мазнини и забавя процеса на стареене на кожата. Кожата възвръща силата и жизнеността си.