...преминавайки чрез перисталтична помпа в производствения съд с капацитет 9 000 килограма. Максимална температура на ферментация 26 градуса по Целзий. Беше отделено след 15 дни ферментация/мацерация, като виното от пресата беше отхвърлено.
Дегустационна бележка на Кошер Херенца Крианца:
Цвят на много покрито черешово, с гранатен ръб. Много интензивен аромат, с узряла плод, кремообразен дъб, подправки и какао. Навкус е вкусно, месесто, с узрели танини и много дълго. Велико вино с голямо бъдеще.
... плодове. Има плътен, богат вкус с по-дълъг послевкус. Също така ни дава отчетлива киселинност, соленост и минерална нотка, която почиства устата. След три или четири години и с развитието на терциерни аромати, става още по-пълно и отлично, отколкото в младостта си.
Хранителни комбинации: Виното се съчетава добре с риба и предястия, които не притежават твърде интензивни аромати.
...White And Yellow Fleshed Fruits, And Litchis.":"Добро развитие на ароматите с нотки, които преминават от розмарин, типичен за този сорт грозде, до цветове от бъз, бели и жълти плодове и личи.","Taste":"Вкус","Serving Temperature":"Температура на сервиране","Vermentino Di Sardegna DOC":"Верментино Ди Сардиния DOC","In Steel Tanks For 40 Days":"В стоманени резервоари за 40 дни","Aroma":"Аромат","Variety":"Сорт","8 – 10° C":"8 – 10° C"}...
...Добре дошли в Сицилия, винен регион с ярка идентичност, която се изразява чрез уникалните си тероари и многобройните местни сортове грозде.
На склоновете на Етна, Джовани Росо успешно отглежда Нерело Маскалезе. Неговата купажна вино "Etna Rosso" предлага фини и живи аромати. В него се усещат виолетки, бергамот, гарига и влажна каменна повърхност, както и нотки на бял пипер. Навкус е сочен и деликатен. Завършекът е едновременно здрав и вкусен.
Подходящо е да се дегустира с арancinи, пиле по баски или рататуй.
...250g стъклен буркан (може да се поръча и в 30g буркан)
Медено-суфле за тези, които обичат да се увиват в меко одеяло край камината и да отпиват горещо греяно вино. В този вкусна медено-суфле ще усетите киселата сладост на медовото вино, преплетена с киселината на портокал, а нотките на подправки ще допълнят картината на уютна вечер. Идеално е за комбиниране с твърди сирена, сладолед, шarlot или щрудел.
*Всички полезни свойства на меда са запазени, тъй като температурният режим е строго контролирани.
Срок на годност: 24 месеца от датата на производство...
...Цвят: привлекателно гранатено-червено вино.
- Аромати: сложни, интензивни аромати, с елегантни нотки на подправки, ванилия и тофу на фона на зрели тъмни плодове, напомнящи ни за сорта грозде.
- Вкус: месест и вкусен в устата, с приятни пикантни и препечени нотки. Сладки танини в хармония с плодовото му изражение създават комплексно, елегантно вино. Закръглено, структурирано и много дълго.
...DE REOJO - ЗАГУБЕНИЯТ АНДАЛУЗ
Деноминация на произход:
IGP Лос Палачиос и Виляфранка (Севиля)
Състав:
100% Вихириега (местен сорт грозде от Андалусия)
Производство:
Ферментирано при 15º в неръждаеми стоманени съдове в продължение на 26 дни с собствените си дрожди.
Алкохолно съдържание: 11,3o Общ сулфитен анхидрид: 40mg/L
БЕЛЕЖКИ ЗА ДЕГУСТАЦИЯ:
Визия: Златисто жълто с зеленикави отблясъци. Чисто и...
...Хубав по-светъл цвят с зелени нюанси.
Интензивни аромати на носа, изискани, фини цветя.
Свеж вкус, добре балансиран финал с бергамот и портокал.
Апелация: A.O.C. Muscat de Lunel VDN
Цвят: Бял
Съдържание: 0.75 Л
Алкохолно съдържание: 15%
Климат: Средиземноморски
Сорт грозде: 100% бяло мускатно грозде с малки зърна
Температура на сервиране: 7 до 8°...
....","Ферментация":"В неръждаема стомана","Размер на бутилка":"50 cl, 0.75 cl и 1.5 Lt","Вид вино":"Червено. Крианца","Сорт грозде":"100 % Темпранильо","Почва":"калциеви мергели","Отлежаване":"12 месеца в американски дъбови бъчви.","Деноминация на произход":"D.O.Ca. Риоха","Земеделие":"Органично земеделие"}...
...Деликатно ароматна, сочна и нежна, мангото е месест плод. Неговата плът, с красив жълто-оранжев цвят, има деликатен сладък вкус.
Фен на коктейлите и доброто настроение, ще обожавате нашите манго Кент!
Мангото е месест плод, чиято тежест обикновено варира от 300 г до 2 кг. Кожата му на пръв поглед е жълта с червеникав оттенък. Плътта му е сочен слънчев жълт цвят. Мангото е шести по произвеждане плод в света (след банан, грозде, портокал, ябълка и плантейн). Осемдесет държави по света произвеждат манго. То се произвежда в Африка в Буркина Фасо, Того, Камерун и Кот д'Ивоар.
...60% Каринян
30% Сира
10% Гренаш Нуар
Това вино, направено от каринян, сира и гренаш нуар, събрани в оптимална зрялост, произлиза от стари лозя, разположени на глинесто-пясъчни почви, в подножието на Алберите и върха на Каниго. Носът е с аромати на червени плодове като касис и френско грозде. Навкус, виното е меко, свежо, плодово и апетитно. То се наслаждава още от аперитива, с грил, в приятелска кухня или за бързо хранене.
Сертификация: био...
...Залбаус Реда от сорта Вердехо се характеризира с аромат и вкусна тревисти и плодови нюанси, съпроводени от отлична киселинност. Оригинален е навкус с характерния си горчив привкус, заедно с ярко изразена плодова нотка. Комплекс от качества, които правят виното много хармонично.
За производството на Залбаус Реда се използва местният сорт грозде от наименованието, сорт Вердехо, който заема най...
... виолетови нотки, на носа се разкрива величествено с нотки на кремък, графит и малки черни плодове.
Навкус разкрива своята топлина, последвана от плътна структура на меки и обгръщащи танини, разкривайки нотки на черен какао.
Непречистено вино, евентуалните утайки не компрометират качеството, а подчертават типичността и свидетелстват за целостта и естествеността на нашите винопроизводствени процедури. Отлично в съчетание с богати и структурирани ястия като втори ястия от дивеч, червени меса и зрели сирена.
...
Букет: Нежен, много характерен
Вкус: Добри танини и структура, мек и обгръщащ
Температура на сервиране (Целзий): 16° - 18° C
Препоръчва се: Червени меса, диво прасе, пикантни сирена, меса, агне, месен сос, месо на огън, говеждо, колбаси, сирена.
... като киселият вкус покрива нежния сладък аромат на шунката. Нарязан на малки ленти или кубчета, той разкрива своето прекрасно аромата в паста ястия, с ньоки, крепове или в зеленчукови и бобени супи.
Производител: Prisciuttificio Prolongo Giovanni, di Prolongo L.& C. S.N.C., Viale Trento e Trieste 129, 33038 San Daniele del Friuli (UD), Италия.
Въздушно сушен суров шунка от свинско месо. Съставки: свинско месо, морска сол. Съхранявайте в хладилник при +1°C до +10°C. Продукт от Италия. IT-99-L-CE...
...Този пълноценен, сух червен вино се произвежда от грозде Саперави, отглеждано на глинеста почва, по традиционния грузински метод, отлежавало е една година под земята в кверври до съвършенство.
Качественото вино впечатлява с дълбокия си тъмен рубинен цвят, сложен букет от малини и черни череши, както и с кадифен вкус и дълъг плодов послевкус.
Винарска изба с 50 хектара: директен внос.
...Многофруктова напитка от мангово пюре, сок от круши и ябълки с концентрат от грозде и екстракт от кокосов плод. Съдържанието на плодове е минимум 58%. Богата на собствено про-витамин А.
Вкусовите сетива се стимулират от тропичния аромат. Пълноценният вкусна напитката е удоволствие! Кокосовите палми и манговите плантации са екологични проекти за развитие. Целта е устойчиво подобряване на екологичното земеделие в южните страни.
...регистрирана в списъка на FDA в очакване на Министерството на здравеопазването. Имаме два патента: един за нарязване на Коча, без бедрена част с висока част и Гуанчамия, първият кръгъл бекон, който не е навит. Освен това имаме Пресидио Слоу Фуд, Сусианела, продукт, който произвеждали етруските, първите жители на нашата територия, Тускания. Произвеждаме 136 продукта с високо качество, с традиционен вкус...
В Grupo Cebolleta сме производители и доставчици на нектарини, праскови, кайсии, маслинена грозде и български праскови.
Занимаваме се със земеделие и отглеждане от много десетилетия, затова с гордост можем да кажем, че сме водещи в производството на плодове с максимално качество и отличен вкус. Нашата специалност е отглеждането на костилкови плодове с най-иновативните сортове. Освен това отглеждаме круши от сорта Ерколини. Разполагаме с плодородна земя и най-добрите техники, за да постигнем оптимален продукт на най-добра цена на пазара.
... управляваме целия процес на нашите плодове. Нашата специалност е отглеждането нагрозде, но нашият опит обхваща цитрусови плодове, топли плодове, костилкови плодове, киви, меки плодове и редица екзотични плодове в различни формати и размери, и имаме обширен опит в обслужването на търговията на дребно, едро и хранителни услуги в Европа и света.
... Гарнача и Мерло. В тях можете да оцените дизайна на най-ексклузивната бутилка, комбинирана с най-добрия вкусна премиум напитка на винова основа.
Винята Zinca се произвеждат ръчно, възстановявайки аромати, техники и вкусове от преди хиляди години. Zinca се произвеждат чрез най-добрия подбор нагрозде от сухи имоти в околностите на Барбастро (Уеска). В подземната изба от XI век, старата къща Bin de Ric...
... местността Refrontolo, семейството Liessi, вече три поколения произвежда изискани вина, типични за региона, елегантни на вид и впечатляващи навкус. Вина от първо качество, произхождащи от грозде от хълмовете на Conegliano-Valdobbiadene, обработвани с страст и професионализъм. Сред най-известните: Prosecco Conegliano Valdobbiadene Prosecco Superiore Brut DOCG, Prosecco Superiore Conegliano Valdobbiadene DOCG Millesimato Extra Dry, Le mire Idol - червено вино в бъчви IGT Colli Trevigiani Rosso, Rosso delle Mire. Продажба на вино в бутилки и на разлив. Уебсайт www.proseccolemire.it.
...налични печени, свежи и сурови. - Козият рог е наличен като 1-ви клас меден козий рог. Други предлагани продукти включват: стъклени фъстъци, бадеми, леблебия, сушени грозде, грозде от Бешни, кайсии, кайсии от Малатия, ядки от орехи, черупки от орехи, лешници, обикновени лешници, печени лешници, семена от тиква, налични в суров и солен печен вариант. По желание, проби могат да бъдат изпратени на желаните места.
...е характерна с варовит терен, богат на минерални соли и беден на вода, в комбинация с типичните форми на отглеждане нагрозде - на храст и на пергола с ниски добиви на хектар, което допринася за производството нагрозде с високо качество. Вниманието, което членовете отделят на грижата за гроздето на полето, осигурявайки абсолютна проследимост на предоставения продукт, се потвърджава в избата с преработката на същия винен продукт, благодарение на човешкия труд и използването на авангардни технологии, които днес позволяват постигането на високи нива на качество и вкус, признати на пазара.
...Историята на Ламбрското вино носи в себе си очарованието на ранните свидетелства на поетите и писателите от класическата епоха (Вергилий, Катон), които в своите произведения разказват за "Лабруска витис", т.е. диво грозде, което произвежда плодове с кисел вкус. Ламбрското вино, червено вино, което може да бъде газирано или пенливо, с яркочервен цвят, се сервира на 12-14 °C, за да се усетят...
... има дълга традиция в отглеждането на автохтонния сорт грозде Калмет. Позицията на лозето, което се намира на 300 м над морското равнище, климатът и географското положение го правят идеално място за производство на висококачествени вина. В производството на такива ароматни вина също оказва влияние отражението на светлината от езерото Шкодра, което осигурява оптимална температура за отглеждане на плодове с премиум качество. Вера е Загорës се произвежда от виненето на три култивирани сорта в почти равни количества от Калмет, Каберне Совиньон и Анчелота.
Abroad Solutions, S.L. е ексклузивен вносител за Европа на Aloevine Aloe Vera напитки, водеща марка освежаваща и иновативна напитка с вкусна плодове и истинска пулпа от алое вера. Вкусовете включват Оригинално алое, Ананас, Праскова, Киви, Гуава, Ягода, Грозде, Манго и Нар в опаковки от 500 мл и 1,5 л. Нашите продукти се адаптират към всички канали за разпространение и са насочени към различни...
... разнообразие от вина от Германия, Франция и Италия, Wijnpakkethuis вече е доказала своята стойност като износител на европейски вина. Какво казва пресата за Wijnpakkethuis? "С грижа подбрани вина от сериозен вносител. Красиво подбрани вина, които често са подходящи за по-широката ресторантьорска индустрия." "Вносител на вино, който разполага с добро вкусово палитра: опитваме красиво нюансирани вина с съдържание и класа. Всяко от тях е избрано с внимание и вкус."...