...Винаропо опаковани маслени гроздове.
Смята се, че в началото на двадесети век една чума опустошила различните култури в провинция Аликанте. Благодарение на идеята на един съсед от долината, който, загрижен за бъдещето си, решил да покрие и защити всяко грозде от своята реколта с хартиена торба, била открита усъвършенствана техника, която не само защитава гроздето от вредители и директно пръскане, но също така го предпазва от строгите климатични условия, което води до бавно узряване.
Тази техника придава на нашите гроздове характеристики и вкус, които ги правят уникални в света.
...Открийте нашите нови рецепти за напитки brewed, вдъхновени от автентични и изключително примамливи вкусове: лайм, джинджифил, ябълка и бяла грозде.
Екзотична и освежаваща смес с различен аромат и вкус за ферментирала напитка, която подпомага поддържането на чревната флора и просто е вкусна.
Използваме традиционна техника за производство на напитки с високо качество, като комбинираме запарване и ферментация на натурални съставки.
...Сорт грозде: Каберне Совиньон и Мерло
На вид: Viñas del Vero Giovane Cabernet Sauvignon - Merlot съчетава интензивно червено с виолетови отблясъци, характерни за неговия млад характер.
На мирис: на носа е сложен и балансиран, като ясно се усещат ароматите на червени плодове, ягода, малина и боровинка. Характеризира се и с нотки на ванилия, които напомнят за отлежаването в бъчви.
Навкус: в устата е сладък, добре структуриран, кадифен и много вкусен.
Отлежаване: Viñas del Vero Giovane Cabernet Sauvignon - Merlot се оставя да отлежава за 4 месеца в американски и френски дъбови бъчви.
...Цвят: Чист, блестящ, червен цвят с нюанси на череша, средно-висок слой
Аромат: Силен аромат на зрели плодове: стафиди, сушени сини сливи, фурми, сушени смокини и фино шоколад
Вкус: Умерено сладък с добре интегрирана киселинност, приятна танинност, спомен за мед, течен черен шоколад и лакрица, кръгъл и дълготраен
Препоръчвана температура за консумация: 15℃
Препоръчителни съчетания: Много подходящ...
... млечни намеци. Вкусно, силно, с удължени и упорити танини.
Това червено вино с 0.0% алкохол е чудесно допълнение към месни ястия и тъмен риба.
Дегустационни бележки:
- Визуална фаза: зрял черешов цвят с интензивна светлина.
- На нос: изненадващо присъствие на плодове, последвано от леки дървесни нотки.
- Навкус: приятна течливост с плодови нотки и балсамов привкус.
- Перфектно се съчетава с меса, печива и солени закуски.
Технически данни:
- Температура за консумация: 14º
- Калории на чаша (100 мл): приблизително 18
- Грозде: темпранильо (100%)
- Съдържание на алкохол: 0.0%...
...преминавайки чрез перисталтична помпа в производствения съд с капацитет 9 000 килограма. Максимална температура на ферментация 26 градуса по Целзий. Беше отделено след 15 дни ферментация/мацерация, като виното от пресата беше отхвърлено.
Дегустационна бележка на Кошер Херенца Крианца:
Цвят на много покрито черешово, с гранатен ръб. Много интензивен аромат, с узряла плод, кремообразен дъб, подправки и какао. Навкус е вкусно, месесто, с узрели танини и много дълго. Велико вино с голямо бъдеще.
...Цвят: привлекателно гранатено-червено вино.
- Аромати: сложни, интензивни аромати, с елегантни нотки на подправки, ванилия и тофу на фона на зрели тъмни плодове, напомнящи ни за сорта грозде.
- Вкус: месест и вкусен в устата, с приятни пикантни и препечени нотки. Сладки танини в хармония с плодовото му изражение създават комплексно, елегантно вино. Закръглено, структурирано и много дълго.
...DE REOJO - ЗАГУБЕНИЯТ АНДАЛУЗ
Деноминация на произход:
IGP Лос Палачиос и Виляфранка (Севиля)
Състав:
100% Вихириега (местен сорт грозде от Андалусия)
Производство:
Ферментирано при 15º в неръждаеми стоманени съдове в продължение на 26 дни с собствените си дрожди.
Алкохолно съдържание: 11,3o Общ сулфитен анхидрид: 40mg/L
БЕЛЕЖКИ ЗА ДЕГУСТАЦИЯ:
Визия: Златисто жълто с зеленикави отблясъци. Чисто и...
....","Ферментация":"В неръждаема стомана","Размер на бутилка":"50 cl, 0.75 cl и 1.5 Lt","Вид вино":"Червено. Крианца","Сорт грозде":"100 % Темпранильо","Почва":"калциеви мергели","Отлежаване":"12 месеца в американски дъбови бъчви.","Деноминация на произход":"D.O.Ca. Риоха","Земеделие":"Органично земеделие"}...
...Залбаус Реда от сорта Вердехо се характеризира с аромат и вкусна тревисти и плодови нюанси, съпроводени от отлична киселинност. Оригинален е навкус с характерния си горчив привкус, заедно с ярко изразена плодова нотка. Комплекс от качества, които правят виното много хармонично.
За производството на Залбаус Реда се използва местният сорт грозде от наименованието, сорт Вердехо, който заема най...
В Grupo Cebolleta сме производители и доставчици на нектарини, праскови, кайсии, маслинена грозде и български праскови.
Занимаваме се със земеделие и отглеждане от много десетилетия, затова с гордост можем да кажем, че сме водещи в производството на плодове с максимално качество и отличен вкус. Нашата специалност е отглеждането на костилкови плодове с най-иновативните сортове. Освен това отглеждаме круши от сорта Ерколини. Разполагаме с плодородна земя и най-добрите техники, за да постигнем оптимален продукт на най-добра цена на пазара.
... Гарнача и Мерло. В тях можете да оцените дизайна на най-ексклузивната бутилка, комбинирана с най-добрия вкусна премиум напитка на винова основа.
Винята Zinca се произвеждат ръчно, възстановявайки аромати, техники и вкусове от преди хиляди години. Zinca се произвеждат чрез най-добрия подбор нагрозде от сухи имоти в околностите на Барбастро (Уеска). В подземната изба от XI век, старата къща Bin de Ric...
Abroad Solutions, S.L. е ексклузивен вносител за Европа на Aloevine Aloe Vera напитки, водеща марка освежаваща и иновативна напитка с вкусна плодове и истинска пулпа от алое вера. Вкусовете включват Оригинално алое, Ананас, Праскова, Киви, Гуава, Ягода, Грозде, Манго и Нар в опаковки от 500 мл и 1,5 л. Нашите продукти се адаптират към всички канали за разпространение и са насочени към различни...