През 1976 г. F.J.CAMPOS започна търговия с хранителни добавки и фитокозметика, като постепенно се развива на пазара през годините. Нашата компания се роди от необходимостта да запълни празнина в областта на галениката, като предложи индивидуални флакони с тинктури, разтвори, солеви разтвори, водороден пероксид, масло от сладки бадеми, глицерин и други, които се продават изключително в аптеки. Не с...
...Истински символ на нормандската гастрономия, традиционните черва са били преосмислени, за да ви предложат версия с аромати на сено.
Създадена от шеф Хуберт Нобис, тази рецепта отново е резултат от тристранно партньорство между шефа, трансформационната работилница "лес Горроннаиз" и нас.
От 1988 г. семейството Кузен разработва различни колбасарски продукти в своята работилница в Горрон, с цел винаги да подчертава традицията.
Съставки: стомаси и крака на говеда, моркови, бяло вино, лук, вода, сол, пипер, сено...
... тънките черва, което може да ограничи техния дразнещ ефект и да облекчи някои симптоми, като диария и коремна болка. Екстрактите от куркума и копър са известни със своите противовъзпалителни и спазмолитични действия, докато пробиотичната щам действа върху баланса на чревната флора.
...Смес от смляно или нарязано месо, добавено със сол, червен пипер и подправки, замесено и натъпкано в естествени свински черва (калибър 60/65 и дължина между 35 и 55 см), което е преминало през процес на узряване-сушене.
Референция: l0002...
... натъпква в черва и се завързва ръчно, за да образува класическата форма на саламино. Зреенето се извършва в помещения с контролирана влажност и температура за не по-малко от 40 дни. Препоръчва се като предястие и за пълнене на сандвичи.
ПРОПОРЦИЯ: 500/550 г
Тегло: 0.350 кг
Съставки: Свинско месо, сол, натурални аромати и подправки
Захари: декстроза и захароза
Антиоксиданти: E301
Консерванти: E250-E252
Категория: Калабрийски колбаси...
...SUN FLAVOR GOURMET е наличен както като високо бариерна обвивка, така и като пропусклив черва, в зависимост от изискванията на клиента и производството.
SUN FLAVOR GOURMET е първият на света набран подправков черва, което предоставя на потребителя огромно производствено предимство.
... недостатъци в разграждането
Малабсорбция на захароза и фруктоза
Прекомерен растеж на бактерии в тънките черва
Време на чревен транзит
Специални характеристики
Лесна работа чрез сензорния екран, подходящ за работа с ръкавици
Графично ръководство за потребителя и анимация на пациента
Таблици с резултати за няколко пациента
Непрекъснато актуализирана история на резултатите
Без време за загряване
Автоматично...
...7 дни безглутенова закуска, благодарение на нашето ново електронно ръководство, в страхотна кооперация с Центъра за хранене в Саар.
Целиакия (непоносимост към глутен) е хронично заболяване на тънките черва и попада в категорията на автоимунните заболявания. То се основава на доживотна непоносимост към глутеновия протеин, който се съдържа в зърнените култури пшеница, ръж, спелта и ечемик.
В това електронно ръководство ще намериш седем вкусни и безглутенови идеи за закуска.
...Най-висока степен на автоматизация – за калибровия диапазон от 38 до 160 мм при до 160 такта в минута в непрекъснат режим
Непревзойдено разнообразие при най-висока автоматизация предлага FCA 160. Той затваря колагенови черва до 90 мм, влакнести черва до 120 мм и пластмасови черва до калибър 160 мм (в зависимост от дебелината на материала).
Техническите промени са запазени.
...От корена на цикория, идеален за обогатяване на ежедневното хранене с фибри.
без глутен, без мая, веган
Aurica инулин се извлича от корена на цикория, бързо се разтваря и има леко сладък вкус. Инулинът принадлежи към пребиотичните фибри. Пребиотиците преминават неразградени през тънките черва и достигат до дебелото черво, където могат да подпомогнат растежа на пробиотичните чревни бактерии...
...ОРИГИНА: клане на прасето, което се извършва в северната част на Арагон.
ИНГРЕДИЕНТИ: постни части от прасето и бекон.
ФОРМА: форма на подкова.
ВКУС: вкусен, леко ароматизиран с билки.
ПРЕДСТАВЯНЕ: парчета с размер 28/30; опаковани в естествена черва.
ОПАКОВКА: в контролирана атмосфера.
СРОК НА ГОДНОСТ: 6 месеца; дата, посочена на опаковката.
ПРИГОТВЯНЕ: нарязан на тънки, леко заоблени филийки.
ДА СЕ СЪЧЕТАЕ С: с препечен хляб, ароматизиран с домат или чесън, или алтернативно без подправки.
ДА СЕ СЪХРАНЯВА: на хладно и сухо място.
...Избираме най-добрите парчета, за да приготвим нашите колбаси. Произхождащи от рамената, гърдите или шунката на свине, основно от Оверня или Рона-Алпи, всяко избрано месо влиза в умело съчетание. По този начин осигуряваме нежност и ароматна сила на всяка от нашите рецепти.
Напълването в естествени черва се извършва на ръка.
...Nimaver укрепва имунната система на вашето куче, като същевременно го освобождава от паразити с помощта на своите натурални противоглистни средства. Nimaver гарантира: максимална защита срещу кръгли и плоски червеи, нежно действие, което не агресира чревната флора, здрави черва и храносмилателна система. Състав 100 % натурален. Лют червен пипер, Диатомит, Естрагон, Джинджифил, Мащерка, Морков, Босилек, Черна касис.
...Нова продуктова иновация в иновативна MRC капсула, с комбинация от манган, MSM и бетаин, естествени добавки от глюкозамин и хондроитин, също под частна марка.
Продукт за стави с манган, MSM и бетаин, естествени добавки от глюкозамин и хондроитин (получени от морски протеини), както и подкрепа от Osteol ™, може да допринесе значително за запазването на вашата подвижност.
НОВО - Какво са MRC капсули?
MRC капсулата освобождава активните съставки само в тънките черва. Така те се усвояват на 100% там, където тялото ги нуждае.
MPV - 030: PZN 11409850
ЕС: Германия
dark gray: тъмен сив...
...Колкото по-популярен е един салам, толкова повече вярваме, че заслужава грижи и внимание. За нас това означава преди всичко месо само от свинско и само от качествени продукти. Използваме 70% постно месо, смляно на фино, и 30% мазнина, нарязана на кубчета, с подправки, сол и черен пипер. Не използваме по-малко ценни части, не използваме свински черва, без полифосфати. За по-добър резултат, пълним, както изисква традицията, в големи парчета от 25 кг, връзваме на ръка, готвим дълго (поне 20 часа) в фурни с сух въздух. При рязане нашата мортадела е ароматна, копринена, с чист вкус.
... храносмилателния комфорт.
Така детоксикацията е начин да се почисти нежно целият организъм (черен дроб, бъбреци, черва, бели дробове, кожа).
Курсът позволява на организма да се освободи от токсините и отпадъците, отговорни за замърсяването на метаболизма и състоянието на умора.
Той носи накрая в краткосрочен план усещане за общо благополучие, подобрява метаболизма и улеснява загубата на тегло.
Също така се комбинира в допълнение към курс на капсули за мазнини с патентованата си съставка с научно доказани резултати.
Тегло: 240 г
Количество / Съдържание: Флакон от 200 мл с дозираща капачка...
...Двойни силни пробиотици 10 милиарда Acidophilus CFU 120 веган таблетки - "Пробиотик" са Lactobacillus Acidophilus 10 милиарда CFU, подходящи за вегани и вегетарианци.
Приятелски бактерии за храносмилателната система! Най-високото количество бактерии.
Acidophilus (Lactobacillus acidophilus) е група приятелски бактерии, които обикновено живеят в човешките тънки черва. Acidophilus е пробиотик...
...Сухо колбаса без лактоза и без глутен. Натурален черва с пепелив цвят. Ръчно изработено по старинна рецепта, в къщи.
Същото месо като за колбаса от Пиренеите, с още по-вкусни аромати заради по-тесните черва. Прави удоволствието на вечерните аперитиви.
...Лекарствено растение, известно с успокояването на стомашно-чревни спазми (стомах и черва), тревожност и за подобряване на съня.
Екстракт от био растение, свежо (не замразено).
Настойка на мястото на събиране (Произход Франция)
Стъклено шише от 50 мл...
...Сосиска брас, Тулуза, чиполати натюр или с подправки в 55 или 90 г, мергез говеждо-ягне в 55 или 90 г, кайма, плънка, чorizo за печене и др.
Креативната гама от колбаси предлага също сосиски и чиполати с мускаде, с куре нантен и картофи, с печен зеленчук, с печен лук, с пипер д'Еспелет, Чистора, баскски...
Налична в самообслужващия сектор, под защитна атмосфера, в фиксирано тегло или в традиционния сектор, колбасарството е изцяло опаковано в естествени черва.
Съществува и гама "Porc Bio du centre" с чиполати 55 г и сосиска 125 г.
...В КУХНЯТА
Се съчетава добре с: куркума, чесън, джинджифил, канела, мащерка, риган и анасон. Отлично се комбинира с риба, агнешко, пилешко, но също така и с зеленчуци, сосове и супи.
ПОЛЗИ
Кимионът е ефективна подправка за предотвратяване и облекчаване на повечето проблеми, свързани с храносмилането. Той увеличава освобождаването на храносмилателни протеини в устата, стомаха и тънките черва, за да...
Агарас закупува добитък в Литва, Латвия, Естония и Полша. Капацитетът на кланицата е 40 говеда/час и 120 прасета/час. 30-40 тона трупове се обезкостяват в помещението за рязане на месо на смяна. Компанията изнася 66% от продуктите си. Компанията е сертифицирана по ISO 14001:2004, BRC Global стандарт за безопасност на храните и също така отговаря на критериите, изложени в стандарта на McDonald's за...
...САЛАМИ ТОСКАНО, Приготвено с избрани свински меса, средно смляно и кубчета сланина, се пълни в колагенова черва и се отлежава.
ПРОШУТТО - свински бут "КАЗАЛИНГО АЛА ТОСКАНА"
ФИНОЧИОНА, Приготвено с избрани свински меса, е типичен тоскански колбас в колагенова черва, ароматизиран със семена от копър.
ПАНЧЕТА от чисто свинско, навита или разпъната, солена и отлежала по тоскански.
...Тази версия на Finocchiona IGP има нетно тегло от около 500 г и е опакована цяла в естествена черва.
Finocchiona IGP се произвежда от първокласни свински меса. Сред тях са: рамо, шунка, филе, капа и бекон. Обработката се характеризира с добавянето на ароматни семена от див копър, сол, черен пипер и чесън. Тази естествена и автентична смес придава на тосканския деликатес уникалния и неповторим...