...При приготвянето на този домашен чоризо се използват благородни части от свине с "Произход Теруел" Дурок, като раменната част и коремчето, подбрани подправки от произхода и естествени черва, което му придава интензивен и характерен вкус, освен че е много здравословен продукт.
...СЪСТАВКИ: Папада, месо и свински кори, яйчен белтък, картофено нишесте, сол, глюкозен сироп, млечен протеин, подправки, стабилизатор (ди и полифосфати), усилвател на вкуса (E621) и антиоксидант (натриев аскорбат). Естествена говежда черва. Може да съдържа следи от соя.
...Свински черва.
Налични в гъвкави или твърди обвивки, с или без разделители.
Идеални са за колбаси:
Чоризос, фует, варена бутифара.
РАЗМЕРИ:
32/34 - 34/36 - 35/38 - 38/40 - 40/42...
...паприка, натурални подправки и естествена говежда черва. 100 % натурални съставки. Без алергени.
С минимално узряване от 5-6 месеца, се характеризира с изключителен мирис и аромат.
Съставки: Лом от свинско месо от иберийски жълъд, сол, натурален аромат, паприка, натурални подправки.
...Смес от смляно или нарязано месо, добавено със сол, червен пипер и подправки, замесено и натъпкано в естествени свински черва (калибър 60/65 и дължина между 35 и 55 см), което е преминало през процес на узряване-сушене.
Референция: l0002...
...ОРИГИНА: клане на прасето, което се извършва в северната част на Арагон.
ИНГРЕДИЕНТИ: постни части от прасето и бекон.
ФОРМА: форма на подкова.
ВКУС: вкусен, леко ароматизиран с билки.
ПРЕДСТАВЯНЕ: парчета с размер 28/30; опаковани в естествена черва.
ОПАКОВКА: в контролирана атмосфера.
СРОК НА ГОДНОСТ: 6 месеца; дата, посочена на опаковката.
ПРИГОТВЯНЕ: нарязан на тънки, леко заоблени филийки.
ДА СЕ СЪЧЕТАЕ С: с препечен хляб, ароматизиран с домат или чесън, или алтернативно без подправки.
ДА СЕ СЪХРАНЯВА: на хладно и сухо място.
...Bellota Cular Chorizo 5 Dompales
Иберийският Bellota Cular Chorizo от DOMPAL се приготвя от смляно месо и свинска мазнина, подправен с паприка и чесън, всичко това е натъпкано в естествена черва. Приблизително тегло 1,3 кг...
...който се извършва, се характеризира с етапите на нарязване на месото и сланината, смесване с подправките, оставяне на сместа на хладно място за една нощ, въвеждане на сместа в свинска черва, връзване и проветряване в естествена среда, като се избират подходящи места с оглед на техните характеристики на температура и влажност.
Лефрама е семейна компания, която постепенно расте благодарение на два ясни принципа: упорит труд и максимално качество, за да предложим на нашите клиенти най-добрия продукт. Харесва ни работата ни и се опитваме да го предадем във всички наши продукти. Нашите продукти: СВЕЖИ САЛАМИ, ЧИСТОРРА, СУХ И СВЕЖ ХОРИЗО, ЛОНГАНИЦА, СУШЕНА ПАНЧЕТА, БЕКОН, МАРИНОВАН ЛОМ, БЯЛ ХОРИЗО, КУЛАРИ. Всички наши продукти са направени с естествена черва. Имаме печат на Занаятчии от Наварра и Кралски гурме, а сега имаме и гама от екологични продукти.
...Производители на сол за осоляване, шунки, колбаси, маслини, кожи, ядки, черва, хлебопекарни, консерви. Сол за животинска храна, сол за земеделие. Сол за консумация, хранителна дистрибуция, маса сол, сол за хотелиерство, гурме сол, деликатесна сол, специална сол за висша кухня.
... пълнене.
- Ръчно изработен вид и текстура.
- Естествена защита, която предлага.
- Съедобно е.
- Освен това, е свързано с продукти от високо качество. Поради всичко това, естествените черва са идеалният материал за сушени, варени и пресни колбаси.
Барът за тапас Montesquiu на улица Мандри в Барселона се превърна от откритие през 1952 г. в място за срещи на студенти и млади хора от високата част на Барселона, които споделяха бира, тапас от брави, тапас от калмари по римски, тапас от черва и други. През 1990 г. беше придобит от Хавиер де лас Муелас, който искаше да запази очарованието и философията на това заведение. След разширението и...
Компания, посветена на производството и търговията с натурални черва за производство на колбаси. Специалисти по агнешки, свински и говежди черва. Национално и международно разпространение. Повече информация на: www.vgallent.es...
... нашите баби. Произвеждаме продукти като салчичон чападо, салчичон кулар, салчичон на резени, сладък и пикантен чоризо, чоризо кулар, чоризо на резени, фует, чистора бяла и червена, червена лонганиза, черна бутефара, бланкило в черва и в бутилка, каталонска бутефара, варен салчичон, пикантна и нормална собрасада в черва и в туби, лоумо ембучадо, лоумо с розмарин с кора, шунки... В момента решихме да...
...Нашата компания събира вътрешности и черва от няколко испански кланици (свинско, пилешко, агнешко, говеждо). Нашите заводски номера са ES 10.08033/TO CE и ES 10.14976/J CE.
LUALCO S.L. е компания, принадлежаща на месната индустрия и специализирана в разфасоването и търговията с прясно охладено и замразено месо. Нейните съоръжения, одобрени от ЕО, се намират в Виламуре, Сантиаго де Саа (Луго). Сред дейностите, които извършва, се открояват: разфасовъчна зала, колбаси (галисийски чоризо, салчичон, чичарони, зорца и др.), соления (галисийски лакон, бекон, черва...