Франция, Issy-Les-Moulineaux
... аперитив или с бяло месо. Вкусно и плодово удоволствие! Съдържание: 75cl Тип: Червено вино Сорт: 100% Гаме AOC: Бруили Съхранение: Да се пие веднага и да се съхранява до 2028 Температура на сервиране: 14-16°C...
Франция, Auxerre
...Неz сложна палитра от подправки и анасонови аромати с нотка на печене Бузка мека атака, плодова, малко дървесна нотка, елегантни танини, очарователен Съчетание с храна вино червено месо, бяло месо, сирене Винификация ферментация от 25 дни с контрол на температурата, 14 месеца 100% в бъчви Око: интензивен гранатов цвят Съвет на енолога: да се сервира между 16 и 18°C Съдържание на алкохол: 13,5% Време за съхранение: 14 години Опаковка: Картон с 6 бутилки от 75cl Дomaine: Château Prieuré-Lichine Апелация: Margaux Реколта: 2014 Култура: Разумна Етикет: Контролирано наименование на произход...
Турция, Gaziantep
...Оригинално качество. Наличен в търговски количества. Произведено в Турция. МОЩНО И ЕФЕКТИВНО ПОЧИСТВАНЕ - При окисляеми петна (чай, кафе, вино) благодарение на активен кислород - При нишесте (ориз, паста, нишесте) и протеинови петна (месо, яйца) чрез комбинираното действие на ензими - При упорити петна благодарение на алкални агенти БЛЯСЪК И ЗАЩИТА - Анти-калциево действие за перфектно...
Франция, Grigny
...Съставки: Пшенично брашно - 30%, зеленчуци (чушка, лук червен) - 20%, говеждо месо - 19%, вода, сланина - 8%, соев сос (вода, соеви зърна, пшеница, сол), слънчогледово масло, сол, захар, бяло вино, глутамат, сусамово масло, черен пипер, джинджифил на прах, тапиока, E412 гуарова гума. Средни хранителни стойности за 100g продукт: Енергия 820kJ / 196kcal, мазнини 8,0g (от които наситени мазнини 2,4g...
Франция, Guérande
...Персите и египтяните преди 2000 години считали шалотa за свещено растение. Растение с луковица, близко до лука и чесъна, то се използва широко в кухнята, нарязано в салати или сосове като бернезе или бяло масло. Цели, задушени или конфитирани, те ще бъдат чудесно допълнение за риба, месо или фоа гра. Идеалният спътник за всички ваши рецепти с вино или просто за подправяне на ястията ви. Идеално за червени сосове, готвене на меса, задушени картофи, ястия с домати и стари супи. SKU:SGE250...
Франция, Castelnaudary
...Свинско месо, пилешки дроб (пилешко) 33%, ЯЙЦЕ, сол, черен пипер. Месото е с произход от Франция. СЪВЕТ ОТ ШЕФА: Сервирайте охладено с хляб, кисели краставички и малко добро вино… Открих този пастет в Сустон, в Ланд, при баба Алберте. Веднага се влюбих в него! Бабата любезно ми остави рецептата за чудесните закуски от младостта ми. Сега е ваш ред да опитате това сладостно изкушение!
Италия, Crotone
...Органично червено вино Отлично с червено месо, сирена. Gaglioppo 90% каберне совиньон 10% Алк. съдържание 13,50°/14,50°...
Франция, Paris
...Груб семолина от пшеница, Яйца 30%, Прах от червено цвекло, Вино Бароло DOCG 2%. Може да съдържа следи от мекотели. За около 3/4 души. 6/7 минути готвене в голямо количество вряща подсолена вода. Отцедете и подправете. Препоръчваме сос с трюфели (бели или черни), с месо, с зеленчуци. Червено вино (Бароло, Небиоло д'Алба, Долчетто д'Алба) или бяло вино (Роеро Арнеис, Гави ди Гави) от същия тероар ще образуват перфектно съчетание. Ean13:3701511702359 Референция:TagliatelleBioVinItalie1...
Франция, Pantin
... усещане. Кюве, което е едновременно много елегантно и вкусно. 80% Мерло. 20% Каберне Совиньон. Много красива пурпурна рокля. Сложният нос се изразява с нотки на конфитюр от червени плодове, подправки, кокос и ванилия. Дъбовият аромат е интегриран и привлекателен. В устата, тази реколта се разкрива с фини танини, дълъг и деликатен материал, оставяйки да се усещат сложни плодови нотки на череша, ванилия и какао. Снимката не е задължителна - Могат да се прилагат такси за опаковане - свържете се с нас Съчетания с храни и вина: -Аперитив -Патешки гърди -Месо в...
Франция, Parnac
...Кръгове и структурирани Кахори Интензивни и фино балансирани. Дълбок, сияен червен, много ароматен (къпина, хумус...), с добре балансирани танини и прекрасен финален впечатление в устата. Сервирайте декантирано (или отворено няколко часа предварително) преди да се насладите на температура около 15-16°. Предложено съчетание: печено птиче месо, гриловано месо, риба в червено вино. Награди : • Сребърен медал на Световния конкурс в Брюксел 2013.
Франция, Cénac
... танинова структура, обвита в лакрица с нотки на конфитюр от вишни. Прекрасно вино, което ще ни зарадва веднага след престой в декантер от 10 до 12 часа. Подходящо за консумация с печено месо или твърдо сирене. Продукт: Château du Garde AOP Côtes de Bordeaux Площ: 30 ха Визия: красива плътна, дълбока, рубинена рокля...
Франция, Sète
...1 пакет с калмари, чесън, лук, плънка (месо или риба по избор), сол, пипер, магданоз, доматен сос, зехтин, "айоли" и бяло вино. Препоръчваме да размразите калмарите под вода непосредствено преди приготвянето. Напълнете тръбите с избраната от вас плънка и затворете края на тръбата с клечка за зъби. Запържете чесъна, лука и магданоза. Добавете доматения сос и бялото вино. Включете пълнените тръби и оставете да къкри 25 до 35 минути на слаб огън. В момента на сервиране, смесете айолито със соса. Сервирайте с паста или ориз.
Италия, San Donaci
...Вино, получено от бленд от сортове грозде Негроамаро (50%), Каберне (25%) и Сира (25%), отглеждани на стъбло. Зона на производство: Саленто, между провинциите Бриндизи и Лече. След шестмесечно отлежаване в барик, виното продължава да зрее в бутилка. В аромата се открояват плодови нотки на боровинка, червено френско грозде и вишни в спирт, подправени с канела, карамфил и черен пипер, с изразителна балсамова нотка. Благодарение на елегантността на танините си, виното се съчетава с основни ястия на основата на месо, като стратчети с говеждо рагу, меса на скара като говеждо и агнешки ребра.
...Витинио: 60% Мерло, 40% Каберне Совиньон | Цвят: рубинено червено, с виолетови отблясъци и склонност към гранатово с узряването | Нос: вино с голяма елегантност. Усещат се плодови аромати като боровинка и къпина, с тостирани и ванилови нотки от високо качество | Вкус: в устата се представя сухо, топло и с тяло. Танините се усещат, но по мек начин благодарение на престоя в барик. ГАСТРОНОМИЧНИ ПАРТНЬОРСТВА: Отлично вино с печено месо, особено свинско, агнешко и козе. Добре се съчетава с дивеч. Вино и за медитация.
Съответстващи продукти
Алтропасо
Алтропасо
Италия, Maruggio
... Букет: Нежен, много характерен Вкус: Добри танини и структура, мек и обгръщащ Температура на сервиране (Целзий): 16° - 18° C Препоръчва се: Червени меса, диво прасе, пикантни сирена, меса, агне, месен сос, месо на огън, говеждо, колбаси, сирена.
Франция, Saint-Fraimbault
...Истински символ на нормандската гастрономия, традиционните черва са били преосмислени, за да ви предложат версия с аромати на сено. Създадена от шеф Хуберт Нобис, тази рецепта отново е резултат от тристранно партньорство между шефа, трансформационната работилница "лес Горроннаиз" и нас. От 1988 г. семейството Кузен разработва различни колбасарски продукти в своята работилница в Горрон, с цел винаги да подчертава традицията. Съставки: стомаси и крака на говеда, моркови, бяло вино, лук, вода, сол, пипер, сено...
Сърбия, Novi Sad
...Pak Sistemi е официален дистрибутор на Dry Ager. Оригинален немски шкаф за сухо стареене, който съчетава съвременна технология с голяма любов към месото. Dry Ager е единствената машина, която ви предоставя опит за сухо стареене без страх от развитие на бактерии, гъбички или каквито и да било други микроорганизми, които могат да навредят на месото ви и да направят крайния продукт неядлив. Освен месо, Dry Ager е подходящ и за риба, сирене, колбаси, а също така и за паста и вино.
Франция, Brive La Gaillarde
...Възхитително за празниците... Черна Лимузинска свиня, фоа гра и ядки, всичко в един пастет! Идеално в комбинация с препечен джинджифилов хляб, салата и бяло вино от Coteaux de la Vézère. Без оцветители или консерванти. 180 г...
Испания, Santiago De Compostela
... цветно бяло с ябълкови нюанси. Бледо сламено жълто, чисто и блестящо, могат да се видят въглеродните мехурчета, които показват младостта му. Парфюм на грозде, с нотки на сироп, акценти на ябълка и фини цветни подтонове. Гладко и елегантно на небцето, балансирано, леко и в крайна сметка освежаващо. Това бяло вино с 0.0% алкохол се комбинира без усилие с предястия, рибни ястия и бяло месо.
Германия, Heidesee
...Axtschlag дървени стърготини за пушене са стърготини за ароматизиране на скарата. Подходящи за газови, дървени и електрически скаради. Дъбовото дърво, ароматизирано с червено вино, осигурява кулинарно пушещо изживяване и придава на скарата елегантен винен аромат. Особено подходящо за месо, риба и зеленчуци. Дървесни видове: Вино - Дъб Тегло: 1 кг...
Германия, Berlin
...Виното Саперави е едно от изисканите сухи червени вина, които се произвеждат в Грузия и се отглеждат в винената област Кахетия. Цветът на това вино може да варира от наситено малиново червено до тъмночервено. Виното има кадифен, богат вкус с отлично балансирано съотношение между сладост и киселинност. В зрялото плодово звучене хармонично се съчетават леки нюанси на дъб и подправки, образувайки дълъг ароматен финал. Виното има балансиран вкус с нотки на тъмни плодове, черни касис и зрели череши. То перфектно се съчетава с гриловано или печено, богато подправено месо и зрели сирена.
Швейцария, Hendschiken
... (глюкоза, нишестен захар), антиоксиданти (E331, E301), екстракти от подправки, усилватели на вкус (E621), аромати). Яйца, панировъчни трохи, соево брашно, обезмаслено мляко, вода, бяло вино, подправки, лук, усилватели на вкус (E621), сол. Поставете на тави с хартия за печене и поставете в предварително загрята фурна. Печене: на 200°C, около 25 минути. Температура на съхранение: мин. -18°C, след размразяване не замразявайте отново. Информация за алергени: съдържа глутен, мляко, яйца, соя. Месен продукт за готвене. Произведено в Швейцария с швейцарско месо.
Португалия, Vila Verde
...Турига Насьонал, Тинта Рориз, Турига Франка, Тинта Амарела и Тинто Као Интензивен аромат, изразяващ зрели плодове от Дору, аромати и конфитюри, с нотка на храсти. Пълен и обгръщащ, с леки опушени нотки, а финалният вкус е енергичен и широк. Подходящ за ястия с червено месо и сирена. Сервирайте при 18ºC | 64ºF 14% об. 750ml...
Италия, Nave
... се радват на добро слънчево греене и на свежия бриз от близкото езеро Гарда, позволява на гроздето да изрази най-доброто от своите възможности. Умелото отлежаване в избата предоставя червено вино с голяма елегантност и хармония, изтънчено и способно да се развива положително повече от десетилетие. Препоръчва се да се сервира при температура 16-18°C и да се отвори бутилката един час преди консумация. Съдържа сулфити. Капацитет: 0.75l Код: 06353 Категория: Червени Алкохолно съдържание: 14.4% об. Държава: Италия Регион: Венето Сортове: Corvina Veronese 90%, Oseleta 10%...
Финландия, Turku
...{"Designation":"Деноминация\nDOC\n","Volume":"Обем: 75cl","Ageing":"Отлежаване\nВиното отлежава върху маята в неръждаеми стоманени резервоари за поне четири месеца и допълнително два месеца в бутилка\n","Region":"Регион\nИталия – Пиемонт\n","Alcohol Content":"Алкохолно съдържание\n13%\n","Variety":"Сорт\n100% Арнеис\n","Pairing":"Съчетаване\nОтлично аперитивно вино, сурова риба, морски дарове, риба, бяло месо, зеленчуци\n"}...
Италия, Parma
...Този от Фелино, сред хилядите италиански салами, е най-сладък, приготвен с малко сол, зърна черен пипер и отлежал в долината на пармския шунка. Само от тежки италиански свине, започвайки от „трито ди банко“ (постно месо, без нерви и с тънък слой мазнина), първо смляно на средно едро, след това омесено с подправките (сол, пипер, малко бяло вино), оставено да почине, набито в червата „кулара“, както изисква най-автентичната традиция, която ще запази салама винаги мек. След два-три месеца ето я нарязаната на кръст филия, с пълен, кръгъл аромат, с особен вкус на щастие.
Италия, Gussago
...Ламбруско Емилия Амабиле Фризанте Индикация Географска Типична Зона на производство: Емилия Винен сорт: Ламбруско Алкохолно съдържание: 8 % об. Цвят червен рубин Аромат Винен и плодов Вкус сладък, приятен и приятно хармоничен Съчетания червено месо, дивеч Температура на сервиране 18°-20° C.
Германия, Hamburg
... Лимоново-леко с живителна острота от зелен пипер и кардамон. Тази смес е идеална за птиче месо, риба, полента и ориз, за бели бобчета, тиквички или зелен асперж. Страхотно и като основа за подправено масло, дресинги и дипове. Съставки: лимонова кора, зелен пипер, кориандър, кардамон, шизандра, лаймова кора, кориандрови листа Забележка за алергични: Може да съдържа следи от ядки, фъстъци, сусам, горчица и целина. Съдържание: 30 г в бяла метална кутия...
Германия, Waldkirch
...Ароматният мед от смърч и ела произхожда от местните гори на Баден-Вюртемберг и Бавария. Мед от смърч/ела Подправен и ароматен вид мед с приятни аромати и обикновено кафяв до зеленикаво-черен цвят. Рецепти: Розово печено агнешко филе с фина сос от кайсии и мед Съставки: (за 2 души) 2 свежи агнешки филета по 120 г малко зехтин 50 г сушени кайсии 100 мл сухо червено вино 1 скилидка чесън, фино нарязана 1/2 лук, фино нарязан 150 г агнешки бульон (или бульон от месо) 2 супени лъжици мед от ела Wernet малко пресен кориандър кайенски пипер сол...
ufs.country_names.RU, Moscow
... подправката се използва при приготвянето на: супи, сосове и яхнии, в ястия с месо, риба и ориз, в десерти и сладкиши. В Близкия изток и Индия е обичайно да се добавя към кафе и чай. Използва се за Използва се за индийски и азиатски ястия, хлебни изделия и сладкиши, в пикантни супи, десерти, греяно вино, кафе и чай. Хранителна стойност на 100 гр. Протеини (г / 100г)… 40,0 Мазнини (г / 100г)… 6,5 Въглехидрати (г / 100г)… 11,0 Енергийна стойност (ккал / 100г)… 260...
Популярни държави за този термин за търсене

Приложението на europages вече е тук!

Използвайте нашия подобрен инструмент за търсене на доставчици или създавайте заявки на ход с новото приложение на europages за купувачи.

Изтеглете от App Store

App StoreGoogle Play