Италия, Misano Adriatico
...Това вино TESSUTO Primitivo del Salento IGT е отличен избор за любителите на виното. Опаковано в бутилки от 75 cl, то е перфектният баланс между аромат и вкус. Насладете се на това червено вино с гриловано месо или зрели сирена за незабравима вечер. Купете сега своя пакет от 6 бутилки.
Италия, Sizzano
...Denominazione di Origine Controllata (DOC) TIPOLOGIA Вино Розово ВИТИГНО Неббиоло 100% ABBINAMENTO Ястия от печено или гриловано месо Ястия от бели меса Зрели сирена ЦВЯТ Червен рубин АРОМАТ Интензивен и устойчив Малина Лилаво и цъфтеж Червени плодове ВКУС Сух Добра плътност ТЕМПЕРАТУРА: 18-20 °С АЛКОХОЛ: 13% об.
Италия, San Stino Di Livenza
Земеделската компания CASERE е перфектно интегрирана в зоната D.O.C. Lison - Pramaggiore, разположена в общината Сан Стино ди Ливенца (Венеция). Специфичната конфигурация на терена е позволила да се получи продукт с високо качество както в белите, така и в червените вина, така че да има цели осем сорта, представени в Консорциума за доброволни вина D.O.C. Lison - Pramaggiore. Благодарение на дългия...
Италия, Monteu Roero
...Витинио: 100% Небиоло. Винификация: традиционна ферментация с мацерация под капачка за около 21 дни. Отлежаване: 36 месеца в малки бъчви от френски дъб. Цвят: интензивен гранатовочервен. Аромат: интензивен и сложен, с нотки на малки горски плодове и сладки подправки. Вкус: сух и пълен, хармоничен и с добра дълготрайност. Алкохолно съдържание: ±14% Гастрономическо съчетание: изискано вино, подходящо за основни ястия от червено месо, особено задушени и печени, зрели сирена и сложни ястия с фондю и трюфел. Сервирайте при температура около 18°C.
Италия, Crotone
...Органично червено вино Отлично с червено месо, сирена. Gaglioppo 90% каберне совиньон 10% Алк. съдържание 13,50°/14,50°...
Италия, San Donaci
...Вино, получено от бленд от сортове грозде Негроамаро (50%), Каберне (25%) и Сира (25%), отглеждани на стъбло. Зона на производство: Саленто, между провинциите Бриндизи и Лече. След шестмесечно отлежаване в барик, виното продължава да зрее в бутилка. В аромата се открояват плодови нотки на боровинка, червено френско грозде и вишни в спирт, подправени с канела, карамфил и черен пипер, с изразителна балсамова нотка. Благодарение на елегантността на танините си, виното се съчетава с основни ястия на основата на месо, като стратчети с говеждо рагу, меса на скара като говеждо и агнешки ребра.
...Витинио: 60% Мерло, 40% Каберне Совиньон | Цвят: рубинено червено, с виолетови отблясъци и склонност към гранатово с узряването | Нос: вино с голяма елегантност. Усещат се плодови аромати като боровинка и къпина, с тостирани и ванилови нотки от високо качество | Вкус: в устата се представя сухо, топло и с тяло. Танините се усещат, но по мек начин благодарение на престоя в барик. ГАСТРОНОМИЧНИ ПАРТНЬОРСТВА: Отлично вино с печено месо, особено свинско, агнешко и козе. Добре се съчетава с дивеч. Вино и за медитация.
Съответстващи продукти
Алтропасо
Алтропасо
Италия, Maruggio
... Букет: Нежен, много характерен Вкус: Добри танини и структура, мек и обгръщащ Температура на сервиране (Целзий): 16° - 18° C Препоръчва се: Червени меса, диво прасе, пикантни сирена, меса, агне, месен сос, месо на огън, говеждо, колбаси, сирена.
Италия, Nave
... се радват на добро слънчево греене и на свежия бриз от близкото езеро Гарда, позволява на гроздето да изрази най-доброто от своите възможности. Умелото отлежаване в избата предоставя червено вино с голяма елегантност и хармония, изтънчено и способно да се развива положително повече от десетилетие. Препоръчва се да се сервира при температура 16-18°C и да се отвори бутилката един час преди консумация. Съдържа сулфити. Капацитет: 0.75l Код: 06353 Категория: Червени Алкохолно съдържание: 14.4% об. Държава: Италия Регион: Венето Сортове: Corvina Veronese 90%, Oseleta 10%...
Италия, Parma
...Този от Фелино, сред хилядите италиански салами, е най-сладък, приготвен с малко сол, зърна черен пипер и отлежал в долината на пармския шунка. Само от тежки италиански свине, започвайки от „трито ди банко“ (постно месо, без нерви и с тънък слой мазнина), първо смляно на средно едро, след това омесено с подправките (сол, пипер, малко бяло вино), оставено да почине, набито в червата „кулара“, както изисква най-автентичната традиция, която ще запази салама винаги мек. След два-три месеца ето я нарязаната на кръст филия, с пълен, кръгъл аромат, с особен вкус на щастие.
Италия, Gussago
...Ламбруско Емилия Амабиле Фризанте Индикация Географска Типична Зона на производство: Емилия Винен сорт: Ламбруско Алкохолно съдържание: 8 % об. Цвят червен рубин Аромат Винен и плодов Вкус сладък, приятен и приятно хармоничен Съчетания червено месо, дивеч Температура на сервиране 18°-20° C.
Италия, San Giovanni In Fiore
Италия, Marciano Della Chiana
KingoFood продава италиански продукти с изключително качество и висока стойност. Колбаси като Finocchiona IGP, меса от първо качество, подправени със сол, черен пипер, чесън и див копър. Или овче сирене, зряло в пещера, с интензивен вкус. И вино: Chianti Riserva - Camperchi - Първа селекция - D.O.C.G. Времето и начините на доставка на стоките са много важен фактор. Избрахме специфични системи за доставка с изотермичен материал и синтетичен лед, които позволяват поддържането на температурите на стоките до деветдесет и шест часа (4 дни).
Италия, Trento
... сертифицирано пенливо вино Тренто DOC. Нашата пицария също така е способна да приготвя ароматни пици с брашно тип 0, пълнозърнесто брашно и дори безглутеново брашно, за да задоволи клиентите с непоносимост към определени храни. Накрая, както в най-добрите ресторанти, е възможно да организирате фирмени вечери и събития.
Италия, Lumezzane
С над 40 години опит в сектора на домашните стоки, произвеждаме кухненски аксесоари, отварачки за бутилки, счупвачи на орехи, чукчета за месо и артикули за вино. Млада и динамична компания, ние сме в състояние да задоволим всички нужди с отлично съотношение цена-качество. Всички продукти са гарантирани, изработени от първокласни материали и индивидуално персонализируеми. Частни марки. Подаръци за промоции.
Италия, Francavilla Fontana
Агритуризъм Тредичина в Бриндизи е синоним на здравословни и автентични вкусове. Менюто, предложено от ресторанта, е изцяло съставено от ястия, приготвени според оригиналните рецепти на традиционната пулия с елементи, отгледани, отглеждани или произведени в рамките на масерията. Масло, вино, зеленчуци, плодове, хляб, колбаси, месо, плодове и конфитюр са особеностите на агритуризъм, ценен за своята история, ценности, вкусотии и благосъстояние, което предизвиква.
Италия, Oderzo
... произведени с страст и внимание към ароматите и вкусовете. Пенливите и тихите вина имат плътен вкус и можете да усетите аромата на плодове като банан и ябълка. Всеки вид вино е типичен за годината и нямаме отлежали вина. Те са лесни за пиене и можете да ги комбинирате с всякакви ястия, от месо до десерт, с изключение на Шардоне, което е добро за риба. Можем да изпратим с експресен куриер и различни качества на вина, без минимално количество за поръчка.
... отлични ястия от прясна риба, месо, колбаси и директно производство на паста и сладкиши. За да придружим нашите ястия, на масата не липсва селекция от вина от Олтрепо Павезе, както и национални етикети и дестилати. Тук можете също да опитате фантастична пица на метър, изпечена в нашата дървена фурна, или да се оставите да ви посъветват с предложенията на деня. ЛЕТНИ ВЕЧЕРИ ПРИ СВЕТЛИНАТА НА СВЕЩИ В ГРАДИНАТА... ТЕМА ЗА ВИНО И ГАСТРОНОМИЯ... ГРИЛ ПОД ЗВЕЗДИТЕ...
Популярни държави за този термин за търсене

Приложението на europages вече е тук!

Използвайте нашия подобрен инструмент за търсене на доставчици или създавайте заявки на ход с новото приложение на europages за купувачи.

Изтеглете от App Store

App StoreGoogle Play