Франция, Saint-Bris-Le-Vineux
...Бледа, кристална окраска с сребристи отразявания. Комплексна, свежи плодове и плодове с бяло месо (круша, праскова), нотки на кремък. Вкусът е изваян, много ароматен, интензивен, кисел и минерален.
Франция, Pineuilh
... ви предложи вино с характер и щедрост, представляващо целия престиж на нашите вина от Бордо. ВИНОФИКАЦИЯ Традиционна в иноксова бъчва. СОРТОВЕ Мерло Каберне Фран Каберне Совиньон ДЕГУСТАЦИЯ Тъмен гранатов цвят с виолетови отблясъци Ароматен и разцъфнал нос на червени плодове Мек и плътен вкус, доминиран от аромати на зрели плодове и подкрепен от фини танини. СЪЧЕТАНИЯ С ХРАНА И ВИНО Да се дегустира с печено червено месо, печено агнешко рамо или узряло сирене. 18°C. НАГРАДИ 2012: Цитирано на IWC 2013...
Франция, Laissac
...Подаръчната кутия 100% местна. Кутията включва: 3 Попини с колбаси (между които салам, лонзо, свински бут, коппа или сушено говеждо от Аубрак) и бутилка червено вино Petit Pont (Pays d'Oc). Попините: Колбаси без нитрит, нарязани и опаковани в стъклен буркан 100% рециклируем. 3 уникални съставки: месо, сол от Геранд и черен пипер от Кампот IGP. Без консерванти, колбасите могат да се съхраняват в...
Франция, Saint Emilion
... вино с балансирани танини, плодови и с голяма свежест в устата. 2016: ЗЛАТО ГИЛБЕР И ГАЙЯР 2018 "Светлочервен цвят. Дискретен плодов нос (ягода, касис). В устата се усеща лека текстура, нежно и просто плодово, с добра свежест. Годината е готова за употреба с печено месо." 2015: Златен медал Конкурс Лион 2019 "Красив наситен рубинен цвят. Дълбок нос, цветни нотки и малки червени плодове. В устата е меко бордо, сочно, с акцент върху плодовете.
Франция, Carpentras
... звездите на вашите празници в края на годината! ЗЛАТЕН МЕДАЛ: Сух салам с билки от Прованс СРЕБЪРЕН МЕДАЛ: Чист свински салам СРЕБЪРЕН МЕДАЛ: Сух салам СРЕБЪРЕН МЕДАЛ: Мек чorizo SKU: 2200056000000-1 Тегло: 1.2 кг Прецизност относно теглото: Продукт, подлежащ на изсушаване Съставки: Свинско месо, произход Франция, свинска мазнина, произход Франция, Tuber aestivum 3%, сол, декстроза...
Франция, La Chapelle Heulin
...Сорт грозде: Melon de Bourgogne 100% Тероар: Гранит Съчетание храна-вино: Аперитив, риба, бяло месо, сирене.
Франция, Lys Haut Layon
...Le Calice Côtes du Rhône Blanc от Domaine des Élixirs е бяло вино от региона Côtes-du-Rhône в Côtes du Rhône. Това вино е смес от 2 сорта грозде - Marsanne и Viognier. На вкус това бяло вино е мощно с прекрасна свежест. Обикновено това вино се съчетава добре с свинско, птиче месо или ...
Франция, Saint Cannat
... 16-18°C. ВКУСОВИ НОТИ Прекрасен светло розов цвят, свеж плодов вкус. Изтънчен и деликатен в устата, добра година. Гастрономично вино. Особено ще оцените нашето розе вино Bandol с риба, гриловано месо, буайбес, птици… Или като аперитив. Сервирано на около 13°C...
Франция, Brue Auriac
... подправени с меки подправки и ванилия. След това преминава към нотки на пиперливи подправки и розови ягоди. В устата атаката е кръгла и плътна, с подправкови нотки, след което преминава към вкусни нотки на черни плодове и дървесни нотки, които поддържат красива и дълга финал. СЪЧЕТАНИЕ ХРАНА-ВИНО: Червени меса, меса в сос, гъби, сирена СЕРВИРАНЕ: 18-20°C СЪХРАНЕНИЕ: Да се пие сега или ще продължи да се подобрява в следващите 5 години...
Франция, Roubia
... аромати на ванилия, фини аромати на дърво. Устата Изтънчен, мощен, копринен, фини танини, мек, структурирано тяло, добра интензивност. Съчетания с храна и вино Червени меса, Червени меса в сос, Филе от говеждо, Тюрнедос, Краве сирене Температура на сервиране: 16° - 17° Цвят: Червен Сорт: Сира Алкохол: 14% Съдържание: 75 cl (Бутилка)...
Франция, Malataverne
...Това червено вино от страната може да бъде на зимните маси, за да придружава червеното месо в сос и в края на ястието с краве сирене. Сервирайте при 16°.
Франция, Issy-Les-Moulineaux
... аперитив или с бяло месо. Вкусно и плодово удоволствие! Съдържание: 75cl Тип: Червено вино Сорт: 100% Гаме AOC: Бруили Съхранение: Да се пие веднага и да се съхранява до 2028 Температура на сервиране: 14-16°C...
Франция, Auxerre
...Неz сложна палитра от подправки и анасонови аромати с нотка на печене Бузка мека атака, плодова, малко дървесна нотка, елегантни танини, очарователен Съчетание с храна вино червено месо, бяло месо, сирене Винификация ферментация от 25 дни с контрол на температурата, 14 месеца 100% в бъчви Око: интензивен гранатов цвят Съвет на енолога: да се сервира между 16 и 18°C Съдържание на алкохол: 13,5% Време за съхранение: 14 години Опаковка: Картон с 6 бутилки от 75cl Дomaine: Château Prieuré-Lichine Апелация: Margaux Реколта: 2014 Култура: Разумна Етикет: Контролирано наименование на произход...
Франция, Grigny
...Съставки: Пшенично брашно - 30%, зеленчуци (чушка, лук червен) - 20%, говеждо месо - 19%, вода, сланина - 8%, соев сос (вода, соеви зърна, пшеница, сол), слънчогледово масло, сол, захар, бяло вино, глутамат, сусамово масло, черен пипер, джинджифил на прах, тапиока, E412 гуарова гума. Средни хранителни стойности за 100g продукт: Енергия 820kJ / 196kcal, мазнини 8,0g (от които наситени мазнини 2,4g...
Франция, Guérande
...Персите и египтяните преди 2000 години считали шалотa за свещено растение. Растение с луковица, близко до лука и чесъна, то се използва широко в кухнята, нарязано в салати или сосове като бернезе или бяло масло. Цели, задушени или конфитирани, те ще бъдат чудесно допълнение за риба, месо или фоа гра. Идеалният спътник за всички ваши рецепти с вино или просто за подправяне на ястията ви. Идеално за червени сосове, готвене на меса, задушени картофи, ястия с домати и стари супи. SKU:SGE250...
Франция, Castelnaudary
...Свинско месо, пилешки дроб (пилешко) 33%, ЯЙЦЕ, сол, черен пипер. Месото е с произход от Франция. СЪВЕТ ОТ ШЕФА: Сервирайте охладено с хляб, кисели краставички и малко добро вино… Открих този пастет в Сустон, в Ланд, при баба Алберте. Веднага се влюбих в него! Бабата любезно ми остави рецептата за чудесните закуски от младостта ми. Сега е ваш ред да опитате това сладостно изкушение!
Франция, Paris
...Груб семолина от пшеница, Яйца 30%, Прах от червено цвекло, Вино Бароло DOCG 2%. Може да съдържа следи от мекотели. За около 3/4 души. 6/7 минути готвене в голямо количество вряща подсолена вода. Отцедете и подправете. Препоръчваме сос с трюфели (бели или черни), с месо, с зеленчуци. Червено вино (Бароло, Небиоло д'Алба, Долчетто д'Алба) или бяло вино (Роеро Арнеис, Гави ди Гави) от същия тероар ще образуват перфектно съчетание. Ean13:3701511702359 Референция:TagliatelleBioVinItalie1...
Франция, Pantin
... усещане. Кюве, което е едновременно много елегантно и вкусно. 80% Мерло. 20% Каберне Совиньон. Много красива пурпурна рокля. Сложният нос се изразява с нотки на конфитюр от червени плодове, подправки, кокос и ванилия. Дъбовият аромат е интегриран и привлекателен. В устата, тази реколта се разкрива с фини танини, дълъг и деликатен материал, оставяйки да се усещат сложни плодови нотки на череша, ванилия и какао. Снимката не е задължителна - Могат да се прилагат такси за опаковане - свържете се с нас Съчетания с храни и вина: -Аперитив -Патешки гърди -Месо в...
Франция, Parnac
...Кръгове и структурирани Кахори Интензивни и фино балансирани. Дълбок, сияен червен, много ароматен (къпина, хумус...), с добре балансирани танини и прекрасен финален впечатление в устата. Сервирайте декантирано (или отворено няколко часа предварително) преди да се насладите на температура около 15-16°. Предложено съчетание: печено птиче месо, гриловано месо, риба в червено вино. Награди : • Сребърен медал на Световния конкурс в Брюксел 2013.
Франция, Cénac
... танинова структура, обвита в лакрица с нотки на конфитюр от вишни. Прекрасно вино, което ще ни зарадва веднага след престой в декантер от 10 до 12 часа. Подходящо за консумация с печено месо или твърдо сирене. Продукт: Château du Garde AOP Côtes de Bordeaux Площ: 30 ха Визия: красива плътна, дълбока, рубинена рокля...
Франция, Sète
...1 пакет с калмари, чесън, лук, плънка (месо или риба по избор), сол, пипер, магданоз, доматен сос, зехтин, "айоли" и бяло вино. Препоръчваме да размразите калмарите под вода непосредствено преди приготвянето. Напълнете тръбите с избраната от вас плънка и затворете края на тръбата с клечка за зъби. Запържете чесъна, лука и магданоза. Добавете доматения сос и бялото вино. Включете пълнените тръби и оставете да къкри 25 до 35 минути на слаб огън. В момента на сервиране, смесете айолито със соса. Сервирайте с паста или ориз.
Франция, Saint-Fraimbault
...Истински символ на нормандската гастрономия, традиционните черва са били преосмислени, за да ви предложат версия с аромати на сено. Създадена от шеф Хуберт Нобис, тази рецепта отново е резултат от тристранно партньорство между шефа, трансформационната работилница "лес Горроннаиз" и нас. От 1988 г. семейството Кузен разработва различни колбасарски продукти в своята работилница в Горрон, с цел винаги да подчертава традицията. Съставки: стомаси и крака на говеда, моркови, бяло вино, лук, вода, сол, пипер, сено...
Франция, Brive La Gaillarde
...Възхитително за празниците... Черна Лимузинска свиня, фоа гра и ядки, всичко в един пастет! Идеално в комбинация с препечен джинджифилов хляб, салата и бяло вино от Coteaux de la Vézère. Без оцветители или консерванти. 180 г...
Франция, Saint Christol De Rodières
...99 % Органичен бял винен оцет* - 1 % Вкус на трюфел* *Приготвен от вино, произведено от органично отглеждани грозде Предложение за сервиране: Дресинг за салати, бяло месо, фоа гра и риба. Този продукт е наличен и в бутилка от 25 cl, на едро от 3-5-10 литра и в бъчка от 220 литра.
Франция, Aiguilhe
... основата на френско месо, агне (черна порода от Веле), телешко от Веле и Форез, фин говеждо от Мезенк, свинско от Висока Лоара. Телешка глава, свински крака, мауш лозерийска, поте овенгат, пиле в тенджера, бланкет от телешко. Асортимент от традиционни френски сосове, сос гриби, сос меурет, сос равигот, зелен сос, сос мадера, сос на дявола, айоли Асортимент от песто с билки, песто с див чесън, песто с коприва. Сос, грави сос, продукт от Франция, традиционна френска кухня, приготвена от готвач. Работа по поръчка.
Франция, Prades-Le-Lez
... Франция, подразделенията Meat & Prepared Food (Месо и Подготвени Храни) и Food & Beverage (Храни и Напитки) са разположени на нашия обект в Монпелие, който отговаря за наблюдението на продажбите в същите географски зони като нашия обект в Арпажон (Франция, Люксембург, Белгия, Мароко, Тунис и Алжир). Глобален експертен център също е разположен на този обект. Той е посветен на изследванията върху...
Франция, Ivry Sur Seine Cedex
STRAPEX предлага по целия свят широка гама от услуги, материали и консумативи (обвивка с пластмасова и метална лента, опаковане с стреч фолио, скрепване), за безопасността и защитата на стоките по време на манипулация, съхранение и транспорт, за индустрията на Напитки и Храни (бира, минерална вода, плодови сокове, вино, млечни продукти, месо, птици, риба, плодове и зеленчуци, замразени продукти...
Франция, Paris
... вашите плодове и зеленчуци, месо, риба, сирене, вино, сладкиши, бранч, кашерни, халал и био продукти… Има нещо за всеки бюджет и всяко желание. Можете дори да получите доставка на продуктите на Monoprix и Naturalia. Доставка до вашия дом от 2,90€. epicery е също така първият сайт за частни продажби 100% храни, който ви позволява да се възползвате от големи хранителни марки на изключителни цени! Доставка е налична в цяла Франция.
Франция, Avallon
... посуда, доставки. Специализирали сме се в сватби, но предлагаме и нашите услуги за коктейли, вино за чест, фирмени обяди, разнообразни ястия, открития... Имаме магазин за готови ястия за взимане. Предлагаме също така нашите услуги за ястия с месо на шиш, студени бюфети, малки сладкиши... Всичко е приготвено в къщи. Произвеждаме и продаваме също така древна безалкохолна газирана напитка, много освежаваща: ФРЕНЕТ ДЮ МОРВАН: ценена за свойствата на ясен.
Популярни държави за този термин за търсене

Приложението на europages вече е тук!

Използвайте нашия подобрен инструмент за търсене на доставчици или създавайте заявки на ход с новото приложение на europages за купувачи.

Изтеглете от App Store

App StoreGoogle Play