...Бледа, кристална окраска с сребристи отразявания. Комплексна, свежи плодове и плодове с бяло месо (круша, праскова), нотки на кремък. Вкусът е изваян, много ароматен, интензивен, кисел и минерален.
... ви предложи вино с характер и щедрост, представляващо целия престиж на нашите вина от Бордо.
ВИНОФИКАЦИЯ
Традиционна в иноксова бъчва.
СОРТОВЕ
Мерло
Каберне Фран
Каберне Совиньон
ДЕГУСТАЦИЯ
Тъмен гранатов цвят с виолетови отблясъци
Ароматен и разцъфнал нос на червени плодове
Мек и плътен вкус, доминиран от аромати на зрели плодове и подкрепен от фини танини.
СЪЧЕТАНИЯ С ХРАНА И ВИНО
Да се дегустира с печено червено месо, печено агнешко рамо или узряло сирене.
18°C.
НАГРАДИ
2012: Цитирано на IWC 2013...
...Подаръчната кутия 100% местна.
Кутията включва: 3 Попини с колбаси (между които салам, лонзо, свински бут, коппа или сушено говеждо от Аубрак) и бутилка червено вино Petit Pont (Pays d'Oc).
Попините: Колбаси без нитрит, нарязани и опаковани в стъклен буркан 100% рециклируем. 3 уникални съставки: месо, сол от Геранд и черен пипер от Кампот IGP. Без консерванти, колбасите могат да се съхраняват в...
... вино с балансирани танини, плодови и с голяма свежест в устата.
2016: ЗЛАТО ГИЛБЕР И ГАЙЯР 2018
"Светлочервен цвят. Дискретен плодов нос (ягода, касис). В устата се усеща лека текстура, нежно и просто плодово, с добра свежест. Годината е готова за употреба с печено месо."
2015: Златен медал Конкурс Лион 2019
"Красив наситен рубинен цвят. Дълбок нос, цветни нотки и малки червени плодове. В устата е меко бордо, сочно, с акцент върху плодовете.
... звездите на вашите празници в края на годината!
ЗЛАТЕН МЕДАЛ: Сух салам с билки от Прованс
СРЕБЪРЕН МЕДАЛ: Чист свински салам
СРЕБЪРЕН МЕДАЛ: Сух салам
СРЕБЪРЕН МЕДАЛ: Мек чorizo
SKU: 2200056000000-1
Тегло: 1.2 кг
Прецизност относно теглото: Продукт, подлежащ на изсушаване
Съставки: Свинско месо, произход Франция, свинска мазнина, произход Франция, Tuber aestivum 3%, сол, декстроза...
...Le Calice Côtes du Rhône Blanc от Domaine des Élixirs е бяло вино от региона Côtes-du-Rhône в Côtes du Rhône.
Това вино е смес от 2 сорта грозде - Marsanne и Viognier.
На вкус това бяло вино е мощно с прекрасна свежест.
Обикновено това вино се съчетава добре с свинско, птиче месо или ...
... 16-18°C.
ВКУСОВИ НОТИ
Прекрасен светло розов цвят, свеж плодов вкус. Изтънчен и деликатен в
устата, добра година. Гастрономично вино.
Особено ще оцените нашето розе вино Bandol с риба, гриловано
месо, буайбес, птици… Или като аперитив.
Сервирано на около 13°C...
... подправени с меки подправки и ванилия. След това преминава към нотки на пиперливи подправки и розови ягоди. В устата атаката е кръгла и плътна, с подправкови нотки, след което преминава към вкусни нотки на черни плодове и дървесни нотки, които поддържат красива и дълга финал.
СЪЧЕТАНИЕ ХРАНА-ВИНО: Червени меса, меса в сос, гъби, сирена
СЕРВИРАНЕ: 18-20°C
СЪХРАНЕНИЕ: Да се пие сега или ще продължи да се подобрява в следващите 5 години...
...Това червено вино от страната може да бъде на зимните маси, за да придружава червеното месо в сос и в края на ястието с краве сирене. Сервирайте при 16°.
... аперитив или с бяло месо. Вкусно и плодово удоволствие!
Съдържание: 75cl
Тип: Червено вино
Сорт: 100% Гаме
AOC: Бруили
Съхранение: Да се пие веднага и да се съхранява до 2028
Температура на сервиране: 14-16°C...
...Неz
сложна палитра от подправки и анасонови аромати с нотка на печене
Бузка
мека атака, плодова, малко дървесна нотка, елегантни танини, очарователен
Съчетание с храна вино червено месо, бяло месо, сирене
Винификация ферментация от 25 дни с контрол на температурата, 14 месеца 100% в бъчви
Око: интензивен гранатов цвят
Съвет на енолога: да се сервира между 16 и 18°C
Съдържание на алкохол: 13,5%
Време за съхранение: 14 години
Опаковка: Картон с 6 бутилки от 75cl
Дomaine: Château Prieuré-Lichine
Апелация: Margaux
Реколта: 2014
Култура: Разумна
Етикет: Контролирано наименование на произход...
...Персите и египтяните преди 2000 години считали шалотa за свещено растение.
Растение с луковица, близко до лука и чесъна, то се използва широко в кухнята, нарязано в салати или сосове като бернезе или бяло масло.
Цели, задушени или конфитирани, те ще бъдат чудесно допълнение за риба, месо или фоа гра.
Идеалният спътник за всички ваши рецепти с вино или просто за подправяне на ястията ви. Идеално за червени сосове, готвене на меса, задушени картофи, ястия с домати и стари супи.
SKU:SGE250...
...Свинско месо, пилешки дроб (пилешко) 33%, ЯЙЦЕ, сол, черен пипер. Месото е с произход от Франция.
СЪВЕТ ОТ ШЕФА:
Сервирайте охладено с хляб, кисели краставички и малко добро вино…
Открих този пастет в Сустон, в Ланд, при баба Алберте. Веднага се влюбих в него! Бабата любезно ми остави рецептата за чудесните закуски от младостта ми. Сега е ваш ред да опитате това сладостно изкушение!
...Груб семолина от пшеница, Яйца 30%, Прах от червено цвекло, Вино Бароло DOCG 2%. Може да съдържа следи от мекотели. За около 3/4 души.
6/7 минути готвене в голямо количество вряща подсолена вода.
Отцедете и подправете.
Препоръчваме сос с трюфели (бели или черни), с месо, с зеленчуци.
Червено вино (Бароло, Небиоло д'Алба, Долчетто д'Алба) или бяло вино (Роеро Арнеис, Гави ди Гави) от същия тероар ще образуват перфектно съчетание.
Ean13:3701511702359
Референция:TagliatelleBioVinItalie1...
... усещане.
Кюве, което е едновременно много елегантно и вкусно.
80% Мерло.
20% Каберне Совиньон.
Много красива пурпурна рокля.
Сложният нос се изразява с нотки на конфитюр от червени плодове, подправки, кокос и ванилия.
Дъбовият аромат е интегриран и привлекателен.
В устата, тази реколта се разкрива с фини танини, дълъг и деликатен материал, оставяйки да се усещат сложни плодови нотки на череша, ванилия и какао.
Снимката не е задължителна - Могат да се прилагат такси за опаковане - свържете се с нас
Съчетания с храни и вина: -Аперитив -Патешки гърди -Месо в...
...Кръгове и структурирани Кахори
Интензивни и фино балансирани. Дълбок, сияен червен, много ароматен (къпина, хумус...), с добре балансирани танини и прекрасен финален впечатление в устата.
Сервирайте декантирано (или отворено няколко часа предварително) преди да се насладите на температура около 15-16°.
Предложено съчетание: печено птиче месо, гриловано месо, риба в червено вино.
Награди :
• Сребърен медал на Световния конкурс в Брюксел 2013.
... танинова структура, обвита в лакрица с нотки на конфитюр от вишни.
Прекрасно вино, което ще ни зарадва веднага след престой в декантер от 10 до 12 часа.
Подходящо за консумация с печено месо или твърдо сирене.
Продукт: Château du Garde AOP Côtes de Bordeaux
Площ: 30 ха
Визия: красива плътна, дълбока, рубинена рокля...
...1 пакет с калмари, чесън, лук, плънка (месо или риба по избор), сол, пипер, магданоз, доматен сос, зехтин, "айоли" и бяло вино.
Препоръчваме да размразите калмарите под вода непосредствено преди приготвянето. Напълнете тръбите с избраната от вас плънка и затворете края на тръбата с клечка за зъби.
Запържете чесъна, лука и магданоза. Добавете доматения сос и бялото вино. Включете пълнените тръби и оставете да къкри 25 до 35 минути на слаб огън. В момента на сервиране, смесете айолито със соса. Сервирайте с паста или ориз.
...Истински символ на нормандската гастрономия, традиционните черва са били преосмислени, за да ви предложат версия с аромати на сено.
Създадена от шеф Хуберт Нобис, тази рецепта отново е резултат от тристранно партньорство между шефа, трансформационната работилница "лес Горроннаиз" и нас.
От 1988 г. семейството Кузен разработва различни колбасарски продукти в своята работилница в Горрон, с цел винаги да подчертава традицията.
Съставки: стомаси и крака на говеда, моркови, бяло вино, лук, вода, сол, пипер, сено...
...Възхитително за празниците... Черна Лимузинска свиня, фоа гра и ядки, всичко в един пастет! Идеално в комбинация с препечен джинджифилов хляб, салата и бяло вино от Coteaux de la Vézère. Без оцветители или консерванти. 180 г...
...99 % Органичен бял винен оцет*
- 1 % Вкус на трюфел*
*Приготвен от вино, произведено от органично отглеждани грозде
Предложение за сервиране:
Дресинг за салати, бяло месо, фоа гра и риба.
Този продукт е наличен и в бутилка от 25 cl, на едро от 3-5-10 литра и в бъчка от 220 литра.
... основата на френско месо, агне (черна порода от Веле), телешко от Веле и Форез, фин говеждо от Мезенк, свинско от Висока Лоара. Телешка глава, свински крака, мауш лозерийска, поте овенгат, пиле в тенджера, бланкет от телешко. Асортимент от традиционни френски сосове, сос гриби, сос меурет, сос равигот, зелен сос, сос мадера, сос на дявола, айоли Асортимент от песто с билки, песто с див чесън, песто с коприва. Сос, грави сос, продукт от Франция, традиционна френска кухня, приготвена от готвач. Работа по поръчка.
... Франция, подразделенията Meat & Prepared Food (Месо и Подготвени Храни) и Food & Beverage (Храни и Напитки) са разположени на нашия обект в Монпелие, който отговаря за наблюдението на продажбите в същите географски зони като нашия обект в Арпажон (Франция, Люксембург, Белгия, Мароко, Тунис и Алжир). Глобален експертен център също е разположен на този обект. Той е посветен на изследванията върху...
STRAPEX предлага по целия свят широка гама от услуги, материали и консумативи (обвивка с пластмасова и метална лента, опаковане с стреч фолио, скрепване), за безопасността и защитата на стоките по време на манипулация, съхранение и транспорт, за индустрията на Напитки и Храни (бира, минерална вода, плодови сокове, вино, млечни продукти, месо, птици, риба, плодове и зеленчуци, замразени продукти...
... вашите плодове и зеленчуци, месо, риба, сирене, вино, сладкиши, бранч, кашерни, халал и био продукти… Има нещо за всеки бюджет и всяко желание. Можете дори да получите доставка на продуктите на Monoprix и Naturalia. Доставка до вашия дом от 2,90€. epicery е също така първият сайт за частни продажби 100% храни, който ви позволява да се възползвате от големи хранителни марки на изключителни цени! Доставка е налична в цяла Франция.
... посуда, доставки. Специализирали сме се в сватби, но предлагаме и нашите услуги за коктейли, вино за чест, фирмени обяди, разнообразни ястия, открития... Имаме магазин за готови ястия за взимане. Предлагаме също така нашите услуги за ястия с месо на шиш, студени бюфети, малки сладкиши... Всичко е приготвено в къщи. Произвеждаме и продаваме също така древна безалкохолна газирана напитка, много освежаваща: ФРЕНЕТ ДЮ МОРВАН: ценена за свойствата на ясен.