Испания, Monroyo (teruel)
...Серрано шунка с сушене не по-малко от 18 месеца, узряла в хранилища, се оставя да почива за необходимото време, за да се постигне сливането на мазнините, които имат мазна текстура с блестящ серрано цвят. Цветът при рязане на резервната шунка преминава през пурпурно червено с леко инжектиране на мазнина в постното месо. Това е продукт с мек вкус, интензивен аромат и ниско съдържание на сол, със...
Испания, Guijuelo-Salamanca
...рязане на V, солене, естествено сушене и отлежаване в склад. Съставки: Иберийска палета Белота, сол Тегло: 1,400 кг Условия за разпространение и транспорт: При стайна температура няма ограничения. Ако е опаковано вакуумно при температура под 5ºC. Препоръчителната температура за консумация е 15º-18ºC. Процес на приготвяне: Нарязване на горещо, охлаждане, рязане на V, солене, естествено сушене и отлежаване в склад. Тегло: 1,400 кг Съставки: Иберийска палета Белота, сол...
Франция, Belley
...САК ЗА ШУНКА ОТ ЕКРУ КОТАН С ПРЕПАРАТ Сак за шунка от екрау котан, 100% натурален За сушене на висящо място, защитено от насекоми и прах Характеристики: Затваряне на сака с памучен шнур Размер на сака: 59x68см Плат 40гр/m2, 22 нишки на см 100% биоразградим Размери 59x68см Други размери по запитване Функции Узряване, Сушене Професии Месарство – Сушени меса...
Португалия, Tortosendo
...Открийте изключителния вкус на нашето цяло безкостно шунка, естествено излекувано и оформено за уникална презентация. Тази шунка е изработена с прецизност, използвайки най-доброто свинско бедро и внимателен процес на излекуване, който включва прецизно осоляване и сушене. Резултатът е шунка с интензивни аромати и изключителни текстури, въплъщаваща автентичността на естественото излекуване. Перфектна за гурме хранене, тази шунка е истинско кулинарно удоволствие.
Испания, Guimar
...избираме най-добрите задни крайници заради формата и разпределението на мазнините, които след това се подлагат на сол. По време на процеса на сушене и узряване, те се проверяват и класифицират с онзи специален грижа, която характеризира нашия шунка Sybarish. Бавният ход на времето в нашите хранилища им придава специални характеристики и хранителни свойства, които ги правят не само подходящи за човешка консумация, но и едно от най-големите удоволствия, които нашата гастрономия може да предложи днес. Особено посветено на най-взискателните небца.
Италия, Mesoraca
...Суровият шунка е типичен италиански деликатес, получен чрез сухо осоляване на задната част на прасето, по-специално от животни, достигнали тегло около 130 кг. Месото се масажира внимателно на ръка, оформя се, за да получи желаната форма, и след това се подправя според нашата стара рецепта. Периодът на сушене на шунката надвишава 180 дни и е най-деликатната фаза, която определя качеството на...
Германия, Wasserburg Am Inn
...Продуктовата гама FONDOLAC на MEGGLE предлага отлични функционални свойства за емулгиране, стабилизиране и подобряване на вкуса за солени продукти като варен шунка, сосове, деликатеси и колбаси. Чрез спрей сушене на частично делактизиран суроватъчен протеин, MEGGLE произвежда частично делактизиран суроватъчен прах с сравнително високо съдържание на протеин. Характеристики и предимства...
Испания, Alcobendas
...Заден край на иберийска свиня с DOP Jabugo, подложен на сол и след това на процес на сушене. Представяне: Цяла част с крак, с въже, етикет и етикет. Опционална обвивка и мрежа. Единица за продажба: Цяла част с крак и променливо тегло. Опаковка: Хартия (1 част); картонена кутия (1-2 части/кутия); картонна кутия (100 части). Палетизиране: 3 кутии на слой; 7 слоя на палет. Цвят: Характерен от розов...
Испания, Guijuelo (salamanca)
... качество. Те са екземпляри с генетична история, чийто произход е в подвид на средиземноморския Sus Scrofa Mediterraneus, местни за известните испански дехеси, основно разположени в Саламанка. Приложени обработки В Ibéricos Brisa, всички парчета колбаси преминават през следните обработки: смилане, добавяне на съставки и месене, охлаждане, пълнене, сушене и узряване. Ползите от колбасите Колбасите...
Испания, Cuarte De Huerva-Zaragoza
Jamones Eutiquio, семейна компания с над 60 години опит в производството на сушен шунка.\nРъчно производство. Специализация в обезкостяване, сушене на шунка.\nИзнос на шунка.
Франция, Plailly
... изключително ниво на надеждност. Над 8000 системи LUTETIA са инсталирани по света за извършване на операции по размразяване, солене, комбиниране на фази, термична обработка, сушене и пушене, охлаждане и криогенни процеси. LUTETIA разработва технологични процеси за всички ваши производства: Свински деликатеси (варен шунка, бекон, пастети), Сухи деликатеси (коппа, сух шунка, суха наденица, Кобург), Мариновани продукти, Преработени пилешки продукти (пилешка шунка, нъгети), Печени и пушени пилета, Морски продукти (сьомга, главоноги).
Испания, Don Benito
Произведени и опаковани сокове от плодове, зехтин, слънчогледово масло и други растителни масла, опаковани и преработени домати, сушене на шунка и колбаси.
Португалия, Leiria
... естествени черва, позволява получаването на уникален вкус. С добавянето на колбасни продукти в портфолиото си, създадохме нова марка - MANDUCA ®, където предлагаме разнообразие от продукти като: Оризова кренвирш; Фаринейра; Негрито; Салпикао; Пушен корем; Шунка; Пресни колбаси и Мергуез; Шишчета; Роти; Домашен чоризо. Винаги верни на занаятчийските производствени процеси и на строгите критерии за...
Испания, Barbastro
В нашите съоръжения с площ от 12 000 квадратни метра основно извършваме солене, сушене и узряване на шунки (с гаранцията на КОНСОРЦИУМА НА ШУНКАТА СЕРРАНО и на ГАРАНТИРАНА ТРАДИЦИОННА СПЕЦИАЛНОСТ - ETG), както и на палети. Процедираме с обезкостяване и нарязване (цели и половинки обезкостени шунки и палети, с кожа, без кожа и напълно полирани, както и шунка и палета за нарязване, кубчета шунка...
Италия, Siena
Нашата компания, която оперира на международния пазар, проектира и изгражда: инсталации за сушене и узряване на колбаси с и без дим, шунка и сирена; инсталации за размразяване; камери за съхранение на храни; инсталации за климатизация; чисти помещения; тунели за охлаждане, замразяване, пастьоризация и много други.
Италия, Bastia Umbra
La Frigo Impianti S.r.l. е компания от Умбрия, която оперира на международния пазар повече от двадесет години, проектира и изгражда: инсталации за сушене и узряване на колбаси с и без дим, шунка и сирена; инсталации за размразяване; камери за съхранение на храни; инсталации за климатизация; чисти помещения; тунели за охлаждане, замразяване, пастьоризация и много други.
Популярни държави за този термин за търсене

Приложението на europages вече е тук!

Използвайте нашия подобрен инструмент за търсене на доставчици или създавайте заявки на ход с новото приложение на europages за купувачи.

Изтеглете от App Store

App StoreGoogle Play