...Серрано шунка с сушене не по-малко от 18 месеца, узряла в хранилища, се оставя да почива за необходимото време, за да се постигне сливането на мазнините, които имат мазна текстура с блестящ серрано цвят. Цветът при рязане на резервната шунка преминава през пурпурно червено с леко инжектиране на мазнина в постното месо. Това е продукт с мек вкус, интензивен аромат и ниско съдържание на сол, със...
...рязане на V, солене, естествено сушене и отлежаване в склад.
Съставки: Иберийска палета Белота, сол
Тегло: 1,400 кг
Условия за разпространение и транспорт: При стайна температура няма ограничения. Ако е опаковано вакуумно при температура под 5ºC. Препоръчителната температура за консумация е 15º-18ºC.
Процес на приготвяне: Нарязване на горещо, охлаждане, рязане на V, солене, естествено сушене и отлежаване в склад.
Тегло: 1,400 кг
Съставки: Иберийска палета Белота, сол...
...САК ЗА ШУНКА ОТ ЕКРУ КОТАН С ПРЕПАРАТ
Сак за шунка от екрау котан, 100% натурален
За сушенена висящо място, защитено от насекоми и прах
Характеристики:
Затваряне на сака с памучен шнур
Размер на сака: 59x68см
Плат 40гр/m2, 22 нишки на см
100% биоразградим
Размери 59x68см
Други размери по запитване
Функции Узряване, Сушене
Професии Месарство – Сушени меса...
...Открийте изключителния вкус на нашето цяло безкостно шунка, естествено излекувано и оформено за уникална презентация. Тази шунка е изработена с прецизност, използвайки най-доброто свинско бедро и внимателен процес на излекуване, който включва прецизно осоляване и сушене. Резултатът е шунка с интензивни аромати и изключителни текстури, въплъщаваща автентичността на естественото излекуване. Перфектна за гурме хранене, тази шунка е истинско кулинарно удоволствие.
...избираме най-добрите задни крайници заради формата и разпределението на мазнините, които след това се подлагат на сол. По време на процеса насушене и узряване, те се проверяват и класифицират с онзи специален грижа, която характеризира нашия шунка Sybarish. Бавният ход на времето в нашите хранилища им придава специални характеристики и хранителни свойства, които ги правят не само подходящи за човешка консумация, но и едно от най-големите удоволствия, които нашата гастрономия може да предложи днес. Особено посветено на най-взискателните небца.
...Суровият шунка е типичен италиански деликатес, получен чрез сухо осоляване на задната част на прасето, по-специално от животни, достигнали тегло около 130 кг. Месото се масажира внимателно на ръка, оформя се, за да получи желаната форма, и след това се подправя според нашата стара рецепта. Периодът насушенена шунката надвишава 180 дни и е най-деликатната фаза, която определя качеството на...
...Продуктовата гама FONDOLAC на MEGGLE предлага отлични функционални свойства за емулгиране, стабилизиране и подобряване на вкуса за солени продукти като варен шунка, сосове, деликатеси и колбаси.
Чрез спрей сушенена частично делактизиран суроватъчен протеин, MEGGLE произвежда частично делактизиран суроватъчен прах с сравнително високо съдържание на протеин.
Характеристики и предимства...
...Заден край на иберийска свиня с DOP Jabugo, подложен на сол и след това на процес насушене.
Представяне: Цяла част с крак, с въже, етикет и етикет. Опционална обвивка и мрежа.
Единица за продажба: Цяла част с крак и променливо тегло.
Опаковка: Хартия (1 част); картонена кутия (1-2 части/кутия); картонна кутия (100 части).
Палетизиране: 3 кутии на слой; 7 слоя на палет.
Цвят: Характерен от розов...
... качество. Те са екземпляри с генетична история, чийто произход е в подвид на средиземноморския Sus Scrofa Mediterraneus, местни за известните испански дехеси, основно разположени в Саламанка.
Приложени обработки
В Ibéricos Brisa, всички парчета колбаси преминават през следните обработки: смилане, добавяне на съставки и месене, охлаждане, пълнене, сушене и узряване.
Ползите от колбасите
Колбасите...
Jamones Eutiquio, семейна компания с над 60 години опит в производството на сушен шунка.\nРъчно производство. Специализация в обезкостяване, сушененашунка.\nИзнос нашунка.
... изключително ниво на надеждност. Над 8000 системи LUTETIA са инсталирани по света за извършване на операции по размразяване, солене, комбиниране на фази, термична обработка, сушене и пушене, охлаждане и криогенни процеси. LUTETIA разработва технологични процеси за всички ваши производства: Свински деликатеси (варен шунка, бекон, пастети), Сухи деликатеси (коппа, сух шунка, суха наденица, Кобург), Мариновани продукти, Преработени пилешки продукти (пилешка шунка, нъгети), Печени и пушени пилета, Морски продукти (сьомга, главоноги).
Произведени и опаковани сокове от плодове, зехтин, слънчогледово масло и други растителни масла, опаковани и преработени домати, сушененашунка и колбаси.
... естествени черва, позволява получаването на уникален вкус. С добавянето на колбасни продукти в портфолиото си, създадохме нова марка - MANDUCA ®, където предлагаме разнообразие от продукти като: Оризова кренвирш; Фаринейра; Негрито; Салпикао; Пушен корем; Шунка; Пресни колбаси и Мергуез; Шишчета; Роти; Домашен чоризо. Винаги верни на занаятчийските производствени процеси и на строгите критерии за...
В нашите съоръжения с площ от 12 000 квадратни метра основно извършваме солене, сушене и узряване на шунки (с гаранцията на КОНСОРЦИУМА НА ШУНКАТА СЕРРАНО и на ГАРАНТИРАНА ТРАДИЦИОННА СПЕЦИАЛНОСТ - ETG), както и на палети. Процедираме с обезкостяване и нарязване (цели и половинки обезкостени шунки и палети, с кожа, без кожа и напълно полирани, както и шунка и палета за нарязване, кубчета шунка...
Нашата компания, която оперира на международния пазар, проектира и изгражда: инсталации за сушене и узряване на колбаси с и без дим, шунка и сирена; инсталации за размразяване; камери за съхранение на храни; инсталации за климатизация; чисти помещения; тунели за охлаждане, замразяване, пастьоризация и много други.
La Frigo Impianti S.r.l. е компания от Умбрия, която оперира на международния пазар повече от двадесет години, проектира и изгражда: инсталации за сушене и узряване на колбаси с и без дим, шунка и сирена; инсталации за размразяване; камери за съхранение на храни; инсталации за климатизация; чисти помещения; тунели за охлаждане, замразяване, пастьоризация и много други.