...Серрано шунка с сушене не по-малко от 18 месеца, узряла в хранилища, се оставя да почива за необходимото време, за да се постигне сливането на мазнините, които имат мазна текстура с блестящ серрано цвят. Цветът при рязане на резервната шунка преминава през пурпурно червено с леко инжектиране на мазнина в постното месо. Това е продукт с мек вкус, интензивен аромат и ниско съдържание на сол, със...
...рязане на V, солене, естествено сушене и отлежаване в склад.
Съставки: Иберийска палета Белота, сол
Тегло: 1,400 кг
Условия за разпространение и транспорт: При стайна температура няма ограничения. Ако е опаковано вакуумно при температура под 5ºC. Препоръчителната температура за консумация е 15º-18ºC.
Процес на приготвяне: Нарязване на горещо, охлаждане, рязане на V, солене, естествено сушене и отлежаване в склад.
Тегло: 1,400 кг
Съставки: Иберийска палета Белота, сол...
...избираме най-добрите задни крайници заради формата и разпределението на мазнините, които след това се подлагат на сол. По време на процеса насушене и узряване, те се проверяват и класифицират с онзи специален грижа, която характеризира нашия шунка Sybarish. Бавният ход на времето в нашите хранилища им придава специални характеристики и хранителни свойства, които ги правят не само подходящи за човешка консумация, но и едно от най-големите удоволствия, които нашата гастрономия може да предложи днес. Особено посветено на най-взискателните небца.
...Заден край на иберийска свиня с DOP Jabugo, подложен на сол и след това на процес насушене.
Представяне: Цяла част с крак, с въже, етикет и етикет. Опционална обвивка и мрежа.
Единица за продажба: Цяла част с крак и променливо тегло.
Опаковка: Хартия (1 част); картонена кутия (1-2 части/кутия); картонна кутия (100 части).
Палетизиране: 3 кутии на слой; 7 слоя на палет.
Цвят: Характерен от розов...
... качество. Те са екземпляри с генетична история, чийто произход е в подвид на средиземноморския Sus Scrofa Mediterraneus, местни за известните испански дехеси, основно разположени в Саламанка.
Приложени обработки
В Ibéricos Brisa, всички парчета колбаси преминават през следните обработки: смилане, добавяне на съставки и месене, охлаждане, пълнене, сушене и узряване.
Ползите от колбасите
Колбасите...
Jamones Eutiquio, семейна компания с над 60 години опит в производството на сушен шунка.\nРъчно производство. Специализация в обезкостяване, сушененашунка.\nИзнос нашунка.
Произведени и опаковани сокове от плодове, зехтин, слънчогледово масло и други растителни масла, опаковани и преработени домати, сушененашунка и колбаси.
В нашите съоръжения с площ от 12 000 квадратни метра основно извършваме солене, сушене и узряване на шунки (с гаранцията на КОНСОРЦИУМА НА ШУНКАТА СЕРРАНО и на ГАРАНТИРАНА ТРАДИЦИОННА СПЕЦИАЛНОСТ - ETG), както и на палети. Процедираме с обезкостяване и нарязване (цели и половинки обезкостени шунки и палети, с кожа, без кожа и напълно полирани, както и шунка и палета за нарязване, кубчета шунка...