... бобовикултури.
Бобовите култури, включително боб, грах, леща и нахут, не само че са вкусни, но също така са богати на протеини, фибри и различни хранителни вещества. Тези здравословни свойства ги правят незаменима подкрепа за балансирано хранене.
Нашите бобовикултури са изключително многофункционални и намират приложение в сърдечни ястия като супи, яхнии и салати. Освен това, те са отлични и за приготвяне на печива, като например бобово брашно.
...Зърната на Lord Spices Group са универсална съставка, която придава богат и питателен вкус на всяко ястие. С над век опит в производството на бобовикултури, предлагаме зърна от най-високо качество, налични цели. Нашите зърна не съдържат ГМО и произхождат от различни източници, гарантирайки тяхната свежест и автентичен вкус. Те са идеални за употреба в супи, яхнии и салати, предоставяйки на готвачите и хранителните компании основна съставка за техните кулинарни творения.
...Бял боб, известен също като бял морски боб, е богат на антиоксиданти и предлага изключителни ползи за здравето. Тези бобови растения са отличен източник на фибри и перфектна алтернатива на протеините, което ги прави популярен избор за вегетарианците. Бял боб се използва в разнообразие от ястия, включително яхнии, мексиканска кухня и средиземноморски доматени яхнии. Също така се произвежда бобова паста, която се използва в смутита, предоставяйки хранителна и универсална съставка за различни кулинарни творения.
...Червените бъбреци са популярна бобова култура, която е идеална за разнообразие от кулинарни приложения. Като търговец на едро, базиран в Германия, предлагаме широка гама от червени бъбреци, известни със своето отлично качество и богат вкус. Нашите червени бъбреци са идеални за супи, яхнии, салати и много други, предоставяйки последователен и надежден източник на растителен протеин и хранителни вещества. Независимо дали сте домашен готвач или производител на храни, нашите Red Kidney Beans са надежден избор за вашите кулинарни нужди.
...Бобеното биле напомня малко на мащерка. Леко горчивият и пиперлив вкус отличава тази подправка. Благодарение на ароматите си, е идеална за ястия с боб, както и за ястия с други бобовикултури като леща и нахут. Подходяща е за супи, както и за салати или дипове.
Силни ястия от агнешко или дивеч получават интензивен и вкусен вкус с бобеното биле, например чрез запържване или подправяне на...
... вътре в съда, позволявайки ястието да се готви в собствените си сокове.
Представяне
ОТ БАВНО ГОТВЕНИ ЯХНИИ ДО БЪРЗИ КАСЕРОЛИ...
Нуждаете се от перфектния съд за вашето птиче месо, месо, печива, ориз, паста, сос болонезе, ризото, зеленчуци, яхнии, супи, чили кон карне, къри, морски дарове, картофи или бобовикултури? Изберете от нашата гама от касероли с различни размери за вашето следващо...
...Фасола Червена Red Kidney принадлежи към бобовите растения. Формата и цветът ѝ наподобяват бъбрек. Червената фасола, както повечето бобови зеленчуци, е част от групата, богата на протеини. Тя предоставя ценни аминокиселини като лизин, изолевцин и метионин. Червената фасола е неотменна част от мексиканската кухня. Тя също така е с широко приложение в полската кухня. Използва се за супи, салати и десерти.
... пластмасовите), когато се добавя и смесва с приготвено ястие. В хранителната индустрия куркумата се използва за оцветяване на масло, майонеза, паста и сирене, птиче месо, крем супи и омлети. Подходяща е за ястия с бобовикултури (боб, нахут, леща, соя). Задължителна съставка за всички ястия с къри и други индийски ястия. Красивият жълт цвят ще им придаде прекрасен жълт оттенък. Популярни...
...Харикот бобовете са ценна храна и фуражна култура. Протеините на бобовете са близки до протеините на месото и се усвояват от организма на 75%. Сред хранителните културиотбобови, бобовете са втори по популярност след соята. Те са особено разпространени в страните от Южна Америка и Европа, а в Китай ги обичат и ценят. Те са важна част от диетата на много южни народи. От бобовете могат да се...
... на растителни тонове.
Зехтинът Кортина трябва да се опитва и цени за уникалните и неповторими вкусове и аромати, които освобождава. Има много храни, които добре се съчетават с това масло с важен и решителен вкус.
В кухнята се препоръчва за подправяне на зеленчуци и месо на скара, гъби манатарки, но също така и за супиот смесени бобовикултури, салатни домати и особено за сезонни сирена. Маслото от Кортина се гордее и с най-високото съдържание на олеинова киселина, което противодейства на лошия холестерол.
...Произхождащи от Централна Азия, лещите са сред най-старите и най-ценените бобовикултури в стария свят. Традиционно известни за приготвянето на "малко солено", зелените лещи също много добре се съчетават с вашите яхнии, супи или други салати.
...не е необходимо накисване, но винаги е добре да се изплакват внимателно с течаща вода, за да се премахнат евентуални примеси. Червените лещи, подобно на другите бобовикултури, са богати на фибри, витамини от група B и C, и минерални соли. От кулинарна гледна точка, биологичните сплитени червени лещи са идеални за приготвяне на вкусни крем супи, супи, яхнии, кюфтета, крокети и дори вегетариански хамбургери. Подходящи за продажба на насипно състояние в хранителни магазини и супермаркети.
...Бялото боб е една от многото разновидности на обикновените бобовикултури, одомашнени в Северна и Южна Америка. Съществуват различни видове, но най-разпространените са канелини, известни също като бели боб. Те са нежни, с земен, орехов вкус и са отлична добавка към супи, яхнии, чили и други ястия.
... обичано на масата от повечето небца, дори и от децата.
Перфектно в суров вид върху всякакъв вид ястия: салати, риба, бяло месо, супиотбобовикултури, зеленчуци. На печено месо, морски салати, сосове и емулсии. При готвене се използва за приготвяне на сосове, дипове, пържени ястия.
...Екстра върджин зехтин с изобилен и обгръщащ букет от аромати на артишок, зелени домати и полски цветя.
Интензивен, устойчив и чист вкус, с пикантни усещания и балансирани нотки на горчивина.
Подходящ за ястия с важна структура, като червени меса, супиотбобовикултури или класическия печен октопод от Пулия.
Ние сме сред малкото в Италия, които произвеждат този моно сорт.
...Кимионът има леко парещ вкус и силен пикантен аромат.
От незапомнени времена семената на кимиона повишават апетита и подпомагат храносмилането; затова кимионът се добавя в мазни месни ястия (например свинско, агнешко или сланина), както и в бобовикултури, които са трудни за храносмилане.
Използва се за
Хляб и сладкиши, пасти, супи, месни ястия, картофени ястия.
Вкус
Билково-пикантен
Хранителна стойност на 100 гр.
Протеини (г / 100г)… 18
Мазнини (г / 100г)… 22
Въглехидрати (г / 100г)… 34
Енергийна стойност (ккал / 100г)… 410...
... чубрица са универсални и могат да се използват за обогатяване на разнообразие от ястия. Те се съчетават перфектно с пресни зеленчуци, салати, супи, птици, грил и дивеч, добавяйки интензивен и пикантен вкус на вашите приготвяния. Освен това, лимонената чубрица помага за храносмилането на бобови растения, нишестета и бобовикултури.
Референция: AR803671
Ean13: 3760306803671...
ЩАСТИЕТО Е В КОНТЕЙНЕРА е компания, специализирана в приготвянето на биологични готови ястия. Компанията разработва асортимент от консервирани ястия на основата на зърнени храни, зеленчуци и бобовикултури. ЩАСТИЕТО Е В КОНТЕЙНЕРА предлага супи, зърнени храни, пюрета, рецепти от региона, рецепти от пътувания, натурални зеленчуци, италиански специалитети, конфитюри и ястия в контейнери.
... безпроблемен. В много области на напитките, като питейна вода, обикновена или плодова сода, газирани напитки; в много области на бакалията, като доматено пюре, растително масло, бобовикултури, готови супи, различни видове сирене, мляко и млечни продукти; в много области на почистването и хигиената, като салфетки, кухненски хартии, мокри кърпички, сапун и перилни препарати, ние сме до нашите клиенти. Като ADENEXPORT, ние сме на разположение на вас, нашите ценни клиенти, с мотото "Адресът на печелившия внос".
...- ръчно приготвени пасти от нашите брашна, смлени на камък, прясна и суха биологична паста - Преработени в нашата БиоЛаборатория, в Подере Ла Касаче - малки нахут от Кианти - малки шарени лещи - спелта и перлен ечемик - печен ечемик на дърва - обелено просо - брашна от зърнени култури и бобови растения, смлени на камък - зърнени люспи - тоскански супи - Туристическо настаняване: в Сиена в агритуризма...